Anal istiyorum ama çok korkuyorum
-
- Potansiyel seks nesnesi
Anal istiyorum ama çok korkuyorum
herkese merhaba! Durum bu, 40 yaşındayım. Bir kez bile anal denemedim ve çok korkuyorum. ortak... Anlamayacak.

-
- ön sevişme
- Total posts: 107
- Orientation: heteroseksüel
-
Re: Anal yapmak istiyorum ama çok korkuyorum
Sorun değil..daha fazla yağlama..ilk başta acıtıyor..sonra sorun yok..keyfini çıkarabilirsin..kendimden biliyorum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Öncelikle anüse nasıl masaj yapacağınızı öğrenin. Bir parmakla başlayın, sonra iki vb. Sonra bir popo tıkacı satın alın ve bütün gün onunla dolaşın. Ve akşam
anüse masaj yapın... Böylece yavaş yavaş gelişeceksiniz ve yağlamayla her şey istediğiniz gibi gidecek!
Merhaba Inga!
Öncelikle anüse nasıl masaj yapacağınızı öğrenin. Bir parmakla başlayın, sonra iki vb. Sonra bir popo tıkacı satın alın ve bütün gün onunla dolaşın. Ve akşam
anüse masaj yapın... Böylece yavaş yavaş gelişeceksiniz ve yağlamayla her şey istediğiniz gibi gidecek!

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Çok basit))) banyo yaptığınızda, parmağınızı dikkatlice kıçınıza sokun) iki parmak kemiğine sokun ve yavaş yavaş başka bir parmak ekleyin) o zaman korku olmayacak ve kocanıza bir şekilde bir ipucu verin... Sanırım o yapacak! sadece mutlu ol)
- These users thanked the author Büyüleyici for the post:
- Esinti
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Orientation: biseksüel
Korkmayın, kayganlaştırıcılar alın ve en önemlisi, birdenbire değil, yavaşça, yavaşça karım analdan boşalıyor ve orgazmın daha parlak olduğunu fark ettim!
- These users thanked the author Alex1981 for the post (total 2):
- Tpoo, Büyüleyici
-
-
- İlgi gösteriliyor
Daha fazla yağlamaya ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum, daha azı daha iyidir. Kişisel deneyimime göre kocam pek çok yağlayıcıyı sevmiyordu. Ve prensip olarak analdan hoşlanıyorum, vızıltı tarif edilemez. Bu yüzden onun önünde ve bir şarkıyla onu kesinlikle beğeneceğine ikna edin.
- These users thanked the author S@b!|\|@ for the post (total 2):
- Esinti, Büyüleyici
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
Partnerinizle bu tür bir seks hakkında konuştunuz mu? Söylediğiniz gibi, muhtemelen ona bu tür bir seks hakkında ipucu vermeye bile çalışmamış olsanız da, anlamayacak. Ve muhtemelen sizi üzmemek için size bundan bahsetmeye cesaret edemiyor. Muhtemelen ikiniz de aynı şeyi istiyorsunuz ama aynı zamanda bunun hakkında konuşmaktan da kaçınıyorsunuz. Onu seks sırasında yeni bir şeyler denemeye davet edin, diz-dirsek pozisyonunda durun ve delikleriniz hakkında ne düşündüğünü söylemesini isteyin. Aynı zamanda, önce parmağını bile vajinaya sokmasını isteyin ve sikişme taklidi yapmasına izin verin. ve sonra aynısını anüsle yapmasını isteyin. Güvenlik için parmağına prezervatif veya lastik eldiven takmasına izin verin; neyse ki eldivenler artık her ailede bolca mevcut. Sadece şakacı ve anal sekse geleceksin.
- These users thanked the author Vit123 for the post:
- Büyüleyici
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
Inga, merhaba, korkma, bu harika, anne doğru ben de hamilelikten önce acı çektim
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
Onunla duşun altında sırlar ve ne denemek istediğiniz hakkında konuşun... Eğer ikiniz de bu noktaya gelirseniz. Önemli olan, bunun nasıl doğru yapılacağına dair videoyu izlemektir. Yaralanmamak için doğru pozlara ihtiyacımız var... Kayganlaştırıcıyı unutmayın))
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 159
-
- İlgi gösteriliyor
Ortaklar arasında güven olmalı, aksi takdirde hiçbir şey yolunda gitmez!
- These users thanked the author Pontius Pilatus for the post:
- seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
Güven iyidir! Ve seks için iyi bir hazırlık daha iyidir!Pontius Pilatus: ↑15 Aug 2021, 12:47 Ortaklar arasında güven olmalıdır, aksi takdirde hiçbir şey yolunda gitmez!
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- George, Büyüleyici
-
Kendi arzularını umursamadan tüm talimatlarınızı yerine getirecek bir ortağa ihtiyacınız var. Eğer varsa hiçbir şeyden korkmayın, deneyin.
Şahsen ben bu tür seksten hoşlanmıyorum.
Şahsen ben bu tür seksten hoşlanmıyorum.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
Ah, ne dehşet!!! :soru:niqk: ↑16 Mar 2021, 15:18Merhaba Inga!
anüse masaj yapın... Böylece yavaş yavaş gelişeceksiniz ve yağlamayla her şey istediğiniz gibi gidecek!![]()
-
- Nirvana’dayım
Ve dehşete de hiç ihtiyacınız yok! Kendinizi mutlu edin! :)
-
- En güçlü orgazm!
Burada analınız hakkında yeterince bilgi okuduktan sonra bu kabusu istemeye başlayacaksınız!
- These users thanked the author Tanuşka for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Lyaxander
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
Pek sayılmaz...! Hala oraya gitmekten korkuyorum, hatta daha da fazlası kıçıma. Belki dil hariç.
-
- Nirvana’dayım
-
Evet, bir erkeğe ait olmanın nasıl bir şey olduğunu bilmeden yaşamasına ve acı çekmesine izin verin.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
14’ümden itibaren kıçımdan seks yapacağım. Tapıyorum! Bu harika! :ayyy:
- These users thanked the author Mosiya for the post (total 3):
- Nikk, Tolkala, Büyüleyici
-
- Nirvana’dayım
Yani kıçın uygun - her kadın anal yapma yeteneğine sahip değil... :bel_flag:
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
Evet herkes yeteneklidir. Pek çok kadın çabalamadan yaşıyor ve bunun ne kadar eğlenceli olduğu hakkında hiçbir fikri yok. Bütün kadınlarım analdan çok çabuk boşalırlar ve ben de çok parlak ve güçlü bir şekilde boşalırım. Bu nedenle, korkmamaya çalışan tüm kızlara, benim gibi deneyimli bir partnerle başlamalarını ve daha da iyisi başlamalarını tavsiye ediyorum;) Birçok insana öğrettim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
Korkunç bir şey yok ama her şeyi dikkatli ve kademeli olarak yapmanız gerekiyor

-
- Flört etmek
- Total posts: 27
Neyden korkuyorsun? Partnerinizi veya anal ağrınızı anlamıyor musunuz?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 315
daha fazla yağlama yapın ve acele etmeyin, her şey yoluna girecek
peki o zaman daha derin nüfuzla sonuna kadar hızlanabilirsiniz
Çabalarınızda iyi şanslar
peki o zaman daha derin nüfuzla sonuna kadar hızlanabilirsiniz
Çabalarınızda iyi şanslar
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
Partnerinizin anal seksi hiç düşünmediğinden şüpheliyim. Çoğu erkek bunu bir bayanla hayal eder. Belki o da bunu teklif etmekten sizin kadar rahatsızdır?
2 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
2 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
10 yaşından beri parmaklarıyla kıçında oynayan bir arkadaşım vardı. Ve her yıl giderek daha aktif hale geliyor. Büyüdü, bir erkek arkadaşı oldu ve şimdi anal onu deli gibi fışkırtıyor. Vajinal orgazmın yakın bile olmadığını söylüyor
- These users thanked the author -demokrat- for the post:
- Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
Pek çok kadın analdan hoşlanır. Doğru, henüz böyle insanlarla tanışmadım

-
- Sürtünmeler
Mesela benim öyle bir karım var
15 dakika onu kedinin içinde becerip sonra 5 dakika kıçından sikebilirim ve işte, geldi ve kasılmalar içinde seğirdi
Ama nedense fışkırtamıyorum, ama kahretsin istiyorum!!! ah nasıl da istiyorum
Pek çok insan analdan boşalıyor-demokrat-: ↑04 Oct 2021, 15:53 Partnerinizin anal seksi hiç düşünmediğinden şüpheliyim. Çoğu erkek bunu bir bayanla hayal eder. Belki o da bunu teklif etmekten sizin kadar rahatsızdır?
2 dakika 44 saniye sonra gönderildi:10 yaşından beri parmaklarıyla kıçında oynayan bir arkadaşım vardı. Ve her yıl giderek daha aktif hale geliyor. Büyüdü, bir erkek arkadaşı oldu ve şimdi anal onu deli gibi fışkırtıyor. Vajinal orgazmın yakın bile olmadığını söylüyor
Mesela benim öyle bir karım var
15 dakika onu kedinin içinde becerip sonra 5 dakika kıçından sikebilirim ve işte, geldi ve kasılmalar içinde seğirdi
Ama nedense fışkırtamıyorum, ama kahretsin istiyorum!!! ah nasıl da istiyorum
- These users thanked the author CYBE for the post:
- -demokrat-
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
Benimki de nadiren analdan fışkırıyor, buna rağmen uzun süredir pratik yapıyoruz. Ama sonunda düzenli olarak anal seks yapıyor. Daha önce onu bunu yapmaya ikna etmek uzun zaman alıyordu; çok korkuyordu. Ve şimdi "Ne, bugün kıçından mı?" tadını aldım. Yani bir kız analdan hoşlanmadığını söylüyorsa, analın kalitesi iyi değildi.
-
- Sürtünmeler
onu bağlayıp okşasan, sikip yalasan bile, 3-4 kez boşalacak, ama çeşmesi olmadan ve durmak için çığlık atacak, yeter kaltak, yoksa dışarı çıkıp boğacağım o!!!!
Ve fışkırtma konusunda da tamamen bir şeyler var bizim yerlerimiz hakkında farklı.-demokrat-: ↑04 Oct 2021, 16:04Benimki de nadiren analdan fışkırıyor, buna rağmen uzun süredir pratik yapıyoruz. Ama sonunda düzenli olarak anal seks yapıyor. Daha önce onu bunu yapmaya ikna etmek uzun zaman alıyordu; çok korkuyordu. Ve şimdi "Ne, bugün kıçından mı?" tadını aldım. Yani bir kız analdan hoşlanmadığını söylüyorsa analın kalitesi yüksek değildir
onu bağlayıp okşasan, sikip yalasan bile, 3-4 kez boşalacak, ama çeşmesi olmadan ve durmak için çığlık atacak, yeter kaltak, yoksa dışarı çıkıp boğacağım o!!!!
-
- Total posts: 13
Benim uygulamalarımda çoğu kadın anal seksten herhangi bir heyecan duymadı, kıçlarını değiştirmeyi kabul ettiler ve buna katlandılar, ben gelene kadar beklediler. Ancak denemeye değer, asıl mesele ilk seferde çok fazla yağlama kullanmaktır ve penisin üzerine kendiniz oturmak, süreci kontrol etmek daha iyidir, penisin başı nüfuz eder etmez penisin kendisi yavaş yavaş ve sakince girer, ancak ağrıyorsa veya penis açıkça dinleniyorsa, penetrasyon açısını veya konumunu değiştirmeniz gerekir.
- These users thanked the author Andrey46 for the post (total 2):
- Köpük kauçuk, Evgeniy-Spb
-
- Total posts: 23
Bana öyle geliyor ki her şey partnere bağlı, örneğin benim için nasıldı, benimki ilk seferde pek hoşlanmadı, konuştular ve acımadığını söylediler, ama aynı zamanda harika hissettirdi, ama nasıl ikinci kez denediler, önce her yerini okşadım, sonra içeri girdim, papillasını, klitorisini ve içini okşadım, o da hiç böyle bir şey yaşamadığını ve bunu duyumsal olarak nasıl tanımlayacağını bilmediğini söyledi, o da içeride parmakla, kıçta ise penisle çifte zevk olduğunu, sanki her iki tarafta da orgazm varmış gibi olduğunu söyledi, bunu başka şekilde nasıl anlatacağını bilmediğini söyledi
Önemli olan bu sürece nazikçe yaklaşmaktır, böylece hem siz hem de partneriniz keyif alırsınız.
Bir kızın bana onun hakkında ne söylediğini hatırlıyorum. bir erkekle çıktıklarında anal seksi denemeye karar verdiler, adam onun kıçına sert bir şekilde vurdu, ama o buna katlandı, neredeyse ağlıyordu, o adamdan gerçekten hoşlandığını söyledi, sonra da bir ay boyunca poposu ağrıdı. Sonra ne oldu bilmiyorum ama ayrıldılar.

Bir kızın bana onun hakkında ne söylediğini hatırlıyorum. bir erkekle çıktıklarında anal seksi denemeye karar verdiler, adam onun kıçına sert bir şekilde vurdu, ama o buna katlandı, neredeyse ağlıyordu, o adamdan gerçekten hoşlandığını söyledi, sonra da bir ay boyunca poposu ağrıdı. Sonra ne oldu bilmiyorum ama ayrıldılar.
- These users thanked the author Fermuar for the post:
- seksforumu_
-
- Total posts: 23
Her şey farklı!
Örneğin, birinin canı acıyor!
İyi yağlamayla bile!!!
Kısacası bireysel bir özellik!!!! :göz kırp:
Örneğin, birinin canı acıyor!
İyi yağlamayla bile!!!
Kısacası bireysel bir özellik!!!! :göz kırp:
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
Herkesin kendine özeldir, herkese değil!
Anal göreceli bir meseledir: Bazıları için zevk verir, diğerleri için acı ve sorun...
Denemelisiniz, ya da konuyu bir başkasıyla tartışmalısınız partneriniz veya tabiri caizse konu ile pratik yapın (strapon, fallus, salatalık/havuç, aşırı derecede
)
Anal göreceli bir meseledir: Bazıları için zevk verir, diğerleri için acı ve sorun...
Denemelisiniz, ya da konuyu bir başkasıyla tartışmalısınız partneriniz veya tabiri caizse konu ile pratik yapın (strapon, fallus, salatalık/havuç, aşırı derecede
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
Ustanın elini tanıyorum. ))Andrey46: ↑05 Oct 2021, 03:11 Benim pratiğimde çoğu kadın anal seksten hiçbir heyecan duymadı, kıçlarını değiştirmeyi kabul ettiler ve buna katlandılar, ben gelene kadar beklediler. Ancak denemeye değer, asıl mesele ilk seferde çok fazla yağlama kullanmaktır ve penisin üzerine kendiniz oturmak, süreci kontrol etmek daha iyidir, penisin başı nüfuz eder etmez penisin kendisi yavaş yavaş ve sakince girer, ancak ağrıyorsa veya penis açıkça dinleniyorsa, penetrasyon açısını veya konumunu değiştirmeniz gerekir
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
Utanç verici bir şekilde, muhtemelen 25 yaşımdayken anal denedim, ondan önce bunu kızlara teklif etmekten utanıyordum, ama sonra o ve ben ilk defa karar verdik, bir teknoloji geliştirdim, oral seks sırasında ilk hafta okşadım dilimle anüs ve nüfuz etmeden parmağımla yardımcı oldum, ikinci olarak yavaşça parmağımı soktum ve tüm bunlar cunnilingus sırasında, güçlü bir heyecan sırasında. Birkaç hafta sonra, iki parmağım çok acımayınca sikimle denemeye başladım, cunnilingus’tan çıktıktan sonra bir kez daha kafamı yavaşça içeri soktum ve o sırada mastürbasyon yapmaya başladı, ben hareket etmeden izledim, o yoldayken, tamamen girene kadar daha derine inmeye başladım ve sonra bir yılan gibi kıvrıldı)) ve bir kızın zevk almasını seviyorum)) sonraki seferler saat gibiydi, büyük artı çeşitlilik için
- These users thanked the author adres_meadows for the post:
- Fargal94
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 1620 Views
-
Last post by Markus905