Oral seks mi seks mi?

Penisin, alıcı partnerin ağzı, dili, dişleri veya boğazı tarafından pasif olarak uyarıldığı oral seks
Nataşa Kisa
Potansiyel seks nesnesi
 Oral seks mi seks mi?

Unread post by Nataşa Kisa »

16 yaşındayım ve yakın zamanda bekaretimi kaybettim. Ondan önce erkekleri sadece oral seksle tatmin ediyordu. Öyle oldu ki buna bir şekilde alıştım, artık bir erkekle tekrar tanıştığımda temelde sadece oral seks oluyor ve bu herkese yakışıyor, fark ettiğim kadarıyla seks hakkında neredeyse hiç konuşmuyorlar.
Bazen tedirgin oluyorum çünkü sırf onlara oral seks yapayım diye benimle tanışıyorlar, hepsi bu.
Şimdi bazen evli bir adamla tanışıyorum ve ben de sürekli onun önünde diz çöküyorum ve bu hoşuna gidiyor, bunu bir eşten nadiren beklediğinizi söylüyor. Tabii beni de sikiyor ama yine de prensipte oral seks onun için yeterli olduğunu söylüyor.
Bu beni şimdiden rahatsız etmeye başladı, anal sekse bile karşı değilim ama temelde farklı çıkıyor. Bir şekilde farklı olmasını istiyorum.
Olalya
Potansiyel seks nesnesi
 Cevap: Oral seks mi seks mi?

Unread post by Olalya »

Çok güzel bir oral seks yapıyorsun. Bu yüzden erkekler bundan gerçekten hoşlanıyor! Bunu yapmaktan kaçınmaya çalışın. Bırakın erkekler sizi istesin. Seks açısından
Andrey İvanoviç
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Andrey İvanoviç »

Bunu düşünme. Sadece oral seks için yaratılmış kızlar var ve sikişmede iyi olanlar da var)
Yani eğer bunda iyiysen erkekleri memnun etmeye devam et. Üstelik bunu kendiniz de beğeniyorsunuz. Ve endişelenmeyin.
Artık pek çok insanın ağzından sikiliyor. Bu seni bu şekilde sevdikleri anlamına geliyor. Ve dürüst olmak gerekirse, eğer seninle tanışsaydım, oral seks seçerdim, tabii ki eşim ve ben yeterince seks yapıyoruz. Ve eğer sorarlarsa senin gibi gençlerin ağzından sikmek daha iyi. Bu yüzden iyi çalışmaya devam edin. Ve seks senden uzaklaşamaz. Eğer böyle bir şey verdiysen, etrafta dolaşmana izin verecek adamlar olacak! Biraz bekle.
Eşcinsellik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Eşcinsellik »

Peki ya oral seks yapmadan... anal seksi dene... ve bu çok hoş ve hamile kalmazsın
Ayrılıyorum
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 770

Unread post by Ayrılıyorum »

Lanet olsun, nereye soracağımı buldum, artık sana tavsiye vermiyorlar. Dürüst bir verici olacaksın.
Nataşa Kisa
Potansiyel seks nesnesi

Evet, oral sekse ve onunla birlikte gelenlere karşı değilim. Ben de bazen seks istiyorum.
Eşcinsellik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Eşcinsellik »

Natasha Kisa: 03 Sep 2021, 12:01 Evet, oral sekse ve onunla bağlantılı olan şeylere karşı değilim. Ben de bazen seks yapmak istiyorum.
Çok kişiye oral seks yaptım mı?
İki kişiyle aynı anda seks ve oral seks yapmayı dene.
Şaka yapmıyorum.
Nataşa Kisa
Potansiyel seks nesnesi

İlk kez 14 yaşımdayken denedim. Skor tutmuyorum, sadece bir erkekten ya da erkekten hoşlanırsam yaparım. Bunu düşündüm! Ama şimdilik bir şekilde utangacım, her zaman tek kişiyle yalnız kalmaya alışkınım. Ama ikiyle durum farklı. Gerçi benimle bu şekilde yatmaktan çekinmeyen bazılarını tanıyorum.
Andrey İvanoviç
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Andrey İvanoviç »

Bundan biraz fazla para kazanmayı düşündün mü canım? İyi bir oral seks için para ödeyen birçok erkek var. Üstelik neyi ve nasıl olduğunu zaten biliyorsunuz. Hem hoş şeyleri birleştiriyorsunuz hem de bunun için ekstra para ödüyorsunuz.
Muhtemelen zaten öyle olduğunu düşündüm, hatta belki de öyleydi. Bir düşünün, iyi meme uçlarına büyük bir talep var.
Nataşa Kisa
Potansiyel seks nesnesi

Dürüst olmak gerekirse, bir süre önce benzer bir şey vardı, ama uzun sürmedi. İnternetten insanlarla tanıştım ve bunu küçük bir ücret karşılığında yaptım. Sadece her zaman yeterli olanlara rastlamıyoruz.
Bir zamanlar bir adam vardı, ona uzun süre bunu yaptım ama o hala mutlu değildi, sonra bana eve gitmemi söyledi ve beni kovdu. Ve hiçbir şey ödemedi.
Fakat bu, tüm zaman boyunca yalnızca dört kez oldu. Aslında şimdilik bunu yapmayı bıraktım.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Natasha Kisa: 03 Sep 2021, 16:26 Dürüst olmak gerekirse, bir süre önce buna benzer bir şey yaşandı ama çok uzun sürmedi. İnternetten insanlarla tanıştım ve bunu küçük bir ücret karşılığında yaptım. Sadece her zaman yeterli olanlara rastlamıyoruz.
Bir zamanlar bir adam vardı, ona uzun süre bunu yaptım ama o hala mutlu değildi, sonra bana eve gitmemi söyledi ve beni kovdu. Ve hiçbir şey ödemedi.
Fakat bu, tüm zaman boyunca yalnızca dört kez oldu. Genel olarak şimdilik bunu yapmayı bıraktım
Ve doğru olanı yaptım! Fuhuş, suç açısından büyük ilgi gören bir alandır. Ve eğer oraya çekilirsen kaçamazsın! Seni uyuşturucuya bağımlı hale getirecekler ve haydutları memnun edeceksin.
Buna ihtiyacın var mı?
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 304

Unread post by tenzör »

Natasha Kisa: 03 Sep 2021, 12:01 Evet, oral sekse ve onunla bağlantılı olan şeylere karşı değilim. Sadece bazen sen de seks istiyorsun.
Peki, istediğini yap. Her neyse, bir ara başlamalısın.
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092
Orientation: biseksüel

Unread post by Tanuşka »

Natasha Kisa: 03 Sep 2021, 11:29 16 yaşındayım ve yakın zamanda bekaretimi kaybettim. Ondan önce erkekleri sadece oral seksle tatmin ediyordu. Öyle oldu ki buna bir şekilde alıştım, artık bir erkekle tekrar tanıştığımda temelde sadece oral seks oluyor ve bu herkese yakışıyor, fark ettiğim kadarıyla seks hakkında neredeyse hiç konuşmuyorlar.
Bazen tedirgin oluyorum çünkü sırf onlara oral seks yapayım diye benimle tanışıyorlar, hepsi bu.
Şimdi bazen evli bir adamla tanışıyorum ve ben de sürekli onun önünde diz çöküyorum ve bu hoşuna gidiyor, bunu bir eşten nadiren beklediğinizi söylüyor. Tabii beni de sikiyor ama yine de prensipte oral seks onun için yeterli olduğunu söylüyor.
Bu beni şimdiden rahatsız etmeye başladı, anal sekse bile karşı değilim ama temelde farklı çıkıyor. Bir şekilde farklı olmasını istiyorum.
Bu bir şekilde tuhaf. Sonuçta oral sekse alışkın olduğunuzu yazıyorsunuz, sonra bir oral seksten memnun olmadığınızı yazıyorsunuz.
O halde ona ağzını bu kadar sıkı tutmayı öğretmemeliydin. Ve şimdi bunun nasıl ortaya çıktığını görüyorsunuz - asıl mesele onu emmektir, ancak hiç kimse sizin zevkinizi ve salıverilmenizi umursamıyor. Uğruna savaştığınız şey, karşılaştığınız şeydir.
Gelecekte, şu ya da bu yönde bu tür çarpıtmalar yapmamaya çalışın. :smile001:
Ilias Libertados
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6

Unread post by Ilias Libertados »

Kabul ediyorum! Sonuçta seks karşılıklı bir şeydir) Aksi takdirde sadece biri diğerini kullanır
These users thanked the author Ilias Libertados for the post:
seksforumu_
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_15 »

...................
Last edited by Misafir_15 on 09 Sep 2021, 23:48, edited 2 times in total.
dDem
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26

Unread post by dDem »

belki sen bir oral seks kraliçesisin, seni nerede bulabilirim? Ruhumu vereceğim)
Alla Dama
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alla Dama »

Ve her şey bana yakışıyor. Bir süre önce boşandım. Ve hiçbir şey beni geri tutmuyor.
Bir adam onun için yaptıklarımdan memnun olduğunda gururum bile gururlanıyor. Bazen kendim başlatıyorum ve onların sormasını beklemiyorum. Ve bundan gerçekten hoşlanıyorlar.
Benim için daha da kolay. Seks hala oluyor. Ancak örneğin uygunsuz yerlerde meydana gelirler veya sadece hızlı bir şeyler isterler. Bu oral seks her zaman bana yardımcı oluyor. Ve sırf bu yüzden bazı erkeklerin yanımda olmasından hiç pişman değilim.
Şimdi bile biriyle tanışırsam asla reddetmem. Bunun sadece bir veya iki kez olduğunu bilsem bile. Hala küçüksün.
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tanuşka »

Alla Dama: 05 Sep 2021, 11:53 Her şey bana uyuyor. Bir süre önce boşandım. Ve hiçbir şey beni geri tutmuyor.
Bir adam onun için yaptıklarımdan memnun olduğunda gururum bile gururlanıyor. Bazen kendim başlatıyorum ve onların sormasını beklemiyorum. Ve bundan gerçekten hoşlanıyorlar.
Benim için daha da kolay. Seks hala oluyor. Ancak örneğin uygunsuz yerlerde meydana gelirler veya sadece hızlı bir şeyler isterler. Bu oral seks her zaman bana yardımcı oluyor. Ve sırf bu yüzden bazı erkeklerin yanımda olmasından hiç pişman değilim.
Şimdi bile biriyle tanışırsam asla reddetmem. Bunun sadece bir veya iki kez olduğunu bilsem bile. Hala küçüksün.
:daypyat:
Duvar
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Orientation: eşcinsel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Duvar »

Ben tamamen oral seksten yanayım. Sadece yalardım. Ama aynı zamanda oral seks de yapardım. İnsanların ağzımdan boşalması çok güzel.
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_15 »

Tanushka: 05 Sep 2021, 13:17
Alla Dama: 05 Sep 2021, 11:53 Ve her şeyden memnunum. Bir süre önce boşandım. Ve hiçbir şey beni geri tutmuyor.
nSiz de sorulmayı beklemiyor musunuz?
:-)
Ben bir soruyla ilgileniyorum: beklemeyen bir kadını nasıl tanıyabilirim? sorulmasını mı bekleyeceksin? Onları tanıyabilecek herhangi bir işaret var mı?
Etrafta dolaştıklarını ve çok sayıda olduklarını anlıyorum. Ve birçoğunun istediği ve tam burada ve şu anda mümkün olduğu şey. Ama nasıl öğrenilir? Peki herkese sormamız gerekmez mi?

Her ne kadar bu kesinlikle mümkün olsa da, bu tür kadınların yanı sıra aktif yaşam pozisyonuna sahip kadınların da yaklaşık olarak aynı sayıda olduğunu düşünüyorum. etrafta dolaşıyor.
Orada burada dolaşan bir manyak olduğunu kim hemen polisi aramaya başlayacak. Ve ikna edici olmak için, sikini kendisi de dahil olmak üzere herkese gösterdiği yalanını da söyleyecekler.
Ve polislerde bunun tersini kanıtlamak zor olacak, bu bilgiyi mutlu bir şekilde ele geçirip hemen uydurabilirler. bir tür pedofili vakası.
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tanuşka »

Ivan62: 05 Sep 2021, 14:03
Alla Dama: 05 Sep 2021, 11:53 Ve her şeyden memnunum. Bir süre önce boşandım. Ve hiçbir şey beni geri tutmuyor.
nSiz de sorulmayı beklemiyor musunuz?
:-)
Ben bir soruyla ilgileniyorum: beklemeyen bir kadını nasıl tanıyabilirim? sorulmasını mı bekleyeceksin? Onları tanıyabilecek herhangi bir işaret var mı?
Etrafta dolaştıklarını ve çok sayıda olduklarını anlıyorum. Ve birçoğunun istediği ve tam burada ve şu anda mümkün olduğu şey. Ama nasıl öğrenilir? Peki herkese sormamız gerekmez mi?

Her ne kadar bu kesinlikle mümkün olsa da, bu tür kadınların yanı sıra aktif yaşam pozisyonuna sahip kadınların da yaklaşık olarak aynı sayıda olduğunu düşünüyorum. etrafta dolaşıyor.
Orada burada dolaşan bir manyak olduğunu kim hemen polisi aramaya başlayacak. Ve ikna edici olmak için, sikini kendisi de dahil olmak üzere herkese gösterdiği yalanını da söyleyecekler.
Ve polislerde bunun tersini kanıtlamak zor olacak, bu bilgiyi mutlu bir şekilde ele geçirip hemen uydurabilirler. bir tür pedofili vakası.
Neden bir şey için yalvaralım ki? Sekste her şey otomatik ve karşılıklı olmalıdır.
Ve hemen böyle - onu çıkar ve söndür, belki sadece para için ya da çok içtikten sonra.
gynecologist_homegrown
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213

Unread post by gynecologist_homegrown »

Natasha Kisa: 03 Sep 2021, 11:29 16 yaşındayım ve yakın zamanda bekaretimi kaybettim. Ondan önce erkekleri sadece oral seksle tatmin ediyordu. Öyle oldu ki buna bir şekilde alıştım, artık bir erkekle tekrar tanıştığımda temelde sadece oral seks oluyor ve bu herkese yakışıyor, fark ettiğim kadarıyla seks hakkında neredeyse hiç konuşmuyorlar.
Oral seks de sekstir, sadece sözlüdür. Önemli olan partnerin karşılığında oral seks yapmak istemesidir! (
*bu benim için en önemli şey elbette. Başkalarını bilmiyorum

Forumda "güven" kelimesini çok sık kullanıyorum " - bir dereceye kadar "sevgi" kelimesinin yerine geçer. Ve gerçek bir şefkat olmadan davranışları bencildir. Çılgın(((

Sana mutluluklar dilerim!)
Arayıcı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Arayıcı »

Alternatif yapmak en iyisidir, sürekli oral seks de sıkıcı olur.
Bir keresinde tam bir oral seks yapmış olsam da... Arkadaşlık sitesinde bir kızla tanıştım, sabah buluşmayı kabul ettim, çünkü öğle yemeğinde zaten başka bir normal kızla toplantım vardı, sonunda sohbet ettim arabada ilk oral seks, okşamalardan çok heyecanlandım ve sikişecek koşullar yoktu, şehrin merkezinde ve arabanın rengi yoktu ve hemen ondan diğerine gittim ve o da regl oldu . Eh, diğerini besledim...)
İki kişinin yarım günde emzirmesine izin vermek eğlenceliydi, gerçek bir tatil.
These users thanked the author Arayıcı for the post:
Vik.ruba80
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Oral seks”