Bekaretimi kaybetmekten korkuyorum
-
Автор темыDonna
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
Bekaretimi kaybetmekten korkuyorum
Şimdi 14 yaşındayım, genç bir adam yakınlık konusunda ısrar ediyor. Biraz korkuyorum, kadınlardan mı, erkeklerden mi tavsiye var?
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Bekaretimi kaybetmekten korkuyorum
Donna, umarım onu oral ve anal seksle şımartıyorsundur seks. Değilse, o zaman sizin için bir alternatif var. Ve eğer vajinal konusunda ısrar ediyorsa sorun değil, nesnelerle kendi başınıza deneyler yapmayı deneyin. O kadar da korkutucu olmadığını göreceksiniz
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Tavsiye - Okuryazarlığınızı geliştirin. Hataları arayın ve düzeltin.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Peki, eğer bütün sorun korkmanızsa, bu oldukça normaldir. Seks öncesi sıcak bir duş, hoş, sessiz, sakin bir müzik, loş ışıklar, temiz bir yatak rahatlamanıza, ön sevişme ise heyecanlanmanıza yardımcı olacaktır. Prezervatifleri de unutmayın.
Ve yukarıda doğru yazdınız. Bir erkekten hoşlanıyorsanız ancak zihinsel olarak sekse hazır değilseniz, onu elinizle okşayabilir veya ona oral seks yapabilirsiniz. Ahlaki olarak olgunlaşana kadar. Acele edecek hiçbir yeriniz yok. İki, üç, dört yıl sonra bekaretini kaybedersen kötü bir şey olmaz.
Eğer yakınlık konusunda ısrar ediyorsa buna ihtiyacı olmaması da mümkündür senden seks dışında herhangi bir şey. Böyle biriyle çıkmayı tamamen bırakırdım.
Peki, eğer bütün sorun korkmanızsa, bu oldukça normaldir. Seks öncesi sıcak bir duş, hoş, sessiz, sakin bir müzik, loş ışıklar, temiz bir yatak rahatlamanıza, ön sevişme ise heyecanlanmanıza yardımcı olacaktır. Prezervatifleri de unutmayın.
Ve yukarıda doğru yazdınız. Bir erkekten hoşlanıyorsanız ancak zihinsel olarak sekse hazır değilseniz, onu elinizle okşayabilir veya ona oral seks yapabilirsiniz. Ahlaki olarak olgunlaşana kadar. Acele edecek hiçbir yeriniz yok. İki, üç, dört yıl sonra bekaretini kaybedersen kötü bir şey olmaz.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 272
- Registered for: 3 years 10 months
Önceki yoruma katılıyorum, sadece onun istemesi ve hazır olması değil, aynı zamanda sizin hazır olmanız ve istemeniz de gerekiyor. Eğer durum böyle değilse, beklemesine izin verin. Beklemek istemiyorsa “müsait olanlara” gitsin
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 2 years 8 months
Donna,
İsrar ederse, onu ona vermelisin... Rahat ol, her şeyi kendisi yapacak... Tabii ki, küçümsemeyle birlikte duygular hiç de aynı değil, bu yüzden seni paket lastiği olmadan sikmesi daha iyi, sen ilk seferde hamile kalmanız pek mümkün değil, inanın bana...)
İsrar ederse, onu ona vermelisin... Rahat ol, her şeyi kendisi yapacak... Tabii ki, küçümsemeyle birlikte duygular hiç de aynı değil, bu yüzden seni paket lastiği olmadan sikmesi daha iyi, sen ilk seferde hamile kalmanız pek mümkün değil, inanın bana...)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
- Registered for: 4 years 1 month
Yakınlık konusunda ısrar ediyorsa, sizden seks dışında hiçbir şeye ihtiyacı olmaması mümkündür. Böyle biriyle çıkmayı tamamen bırakırdım.
u forumda bu tür sonuçları okumak garip, saçma))) Her şeyinizi vermenizi tavsiye edemem, Çok fazla fotoğraf çekin ve ahlaksız bir pozla ve çarşaftaki kanın arka planına karşı bekaret bozma fotoğrafının gerçeğini bildirin))) ve bunların hepsi sizin değil)))
u forumda bu tür sonuçları okumak garip, saçma))) Her şeyinizi vermenizi tavsiye edemem, Çok fazla fotoğraf çekin ve ahlaksız bir pozla ve çarşaftaki kanın arka planına karşı bekaret bozma fotoğrafının gerçeğini bildirin))) ve bunların hepsi sizin değil)))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Saf bencillik! Bir kişinin bir sorunu vardır, insanlar bu sorunu nasıl çözecekleri konusunda tavsiyelerde bulunurlar ve siz sadece sikinizi önemsersiniz,
onu bir kez daha nasıl mutlu edebileceğinizi!
Vladimir69: ↑10 Dec 2022, 17:07 Eğer yakınlık konusunda ısrar ediyorsa, sizden seks dışında hiçbir şeye ihtiyacı olmaması mümkündür. Böyle biriyle çıkmayı tamamen bırakırdım.
Bu forumda bu tür sonuçları okumak tuhaf, saçma))) Kendinize her şeyi vermenizi, çok sayıda fotoğraf çekmenizi ve bekaretinizin bozulması, ahlaksız bir poz ve karşı bir fotoğraf hakkında rapor vermenizi tavsiye etmenin bir yolu yok çarşaftaki kanın arka planı)))) ve bu sizin her şeyiniz değil))
Saf bencillik! Bir kişinin bir sorunu vardır, insanlar bu sorunu nasıl çözecekleri konusunda tavsiyelerde bulunurlar ve siz sadece sikinizi önemsersiniz,
onu bir kez daha nasıl mutlu edebileceğinizi!

- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Süleyman, Vladimir69
-
- Penetrasyon
- Total posts: 272
- Registered for: 3 years 10 months
Bir süre sonra birkaç ay: "...16 yaşında hamile kalmaya hoş geldiniz"
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
Önce doğru yazmayı öğrenin ve bir kız olun ki sizi akıllı ve güzel fethetsinler.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
Kusura bakma, kaba olmak istemedim..
Ama goblin kelimesine deli misin?
Görünüşe göre aslında biraz yaşlısın
8’den sonra gönderildi dakika 17 saniye:
Umarım bu şaka değildir ama her şey ciddidir
Ama goblin kelimesine deli misin?
Görünüşe göre aslında biraz yaşlısın
8’den sonra gönderildi dakika 17 saniye:
Görünüşe göre kız olgunlaştı ve özel tavsiye istiyor. Sizinki en uygunuMarinka: ↑10 Dec 2022, 13:42 Eğer yakınlık konusunda ısrar ediyorsa, o zaman şu mümkündür: senden seks dışında hiçbir şeye ihtiyacı yok. Böyle biriyle çıkmayı tamamen bırakırdım.
Eh, eğer bütün sorun senin korkmansa, bu oldukça normal. Seks öncesi sıcak bir duş, hoş, sessiz, sakin bir müzik, loş ışıklar, temiz bir yatak rahatlamanıza, ön sevişme ise heyecanlanmanıza yardımcı olacaktır. Prezervatifleri de unutmayın.
Ve yukarıda doğru yazdınız. Bir erkekten hoşlanıyorsanız ancak zihinsel olarak sekse hazır değilseniz, onu elinizle okşayabilir veya ona oral seks yapabilirsiniz. Ahlaki olarak olgunlaşana kadar. Acele edecek hiçbir yeriniz yok. Bekaretinizi iki, üç, dört yıl sonra kaybederseniz kötü bir şey olmayacak.
Umarım bu şaka değildir ama her şey ciddidir
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
Her biri için ne kadar bireysel. Pek çok kız törene hiç katılmaz, sadece kalemleri, keçeli kalemleri ve saç fırçasını ipeğe doldurmazlar. Bu kadar eğlenceden sonra hala bakire olmalarının pek mümkün olmadığını düşünüyorum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 11 months
Kahretsin, herkes burada ne kadar havalı, sanki Rusça dil sınavına giriyormuş gibi. Her şeyi yoluna koymak için zamanı olacak. Bir mağazadan ekmek istiyorsunuz ve size şunu söylüyorlar: "Kahretsin, sosis yok!"
Burada da aynı şeyi yapıyorsun.
Burada da aynı şeyi yapıyorsun.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-