Arkadaşım annemi sikti

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Naila45
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73
Registered for: 1 year
Orientation: heteroseksüel
 Arkadaşım annemi sikti

Unread post by Naila45 »

Herkese merhaba, bir arkadaşımın annemi sikmek istediğini söylediğim konular vardı ama bu başlıkta zaten arkadaş 17, annesi ise 37 yaşında. Hikayenin tamamı doğru, anlattıklarımı ona anlattım. hatırla.
11 Mayıs’tı, bir arkadaşım yanıma geldi, onu içeri almak istemedim, güya geç olduğunu söyledi ama annem gördü ve içeri girmesine izin ver dedi. masada oturuyorduk ve sanki annemin önünde özellikle şöyle diyordu: Bugün geceyi seninle geçirebilir miyim? Annem evet diyor, tabii ki geçirebilirsin. arkadaşımın keyfi yerindeydi.
Ve saat çoktan 23:30’du biz yatmaya gittik, ben kendi odamda yattım, annem onun odasındaydı ve arkadaşım da ayrı bir odadaydı.
Cumartesi olduğundan gece 02:00’ye kadar telefonda yattım ama sonra annemin odamın önünden geçip mutfağa doğru yürüdüğünü duydum. 10 dakika sonra bir arkadaşım içeri girip telefonunu şarj cihazından aldı. .
nSaat 01:00 civarındaydı ve sessizce kalkıp annemi beceriyor mu diye bakmaya karar verdim.
Mutfağa gidip bakmaya karar verdim, orada bir tane var mutfaktaki küçük pencereden içeri baktım.
Bir arkadaşım içki getirmiş ve anneme ikram etmiş gibi görünüyor (sabah konyak olduğu ortaya çıktı) ve annem onu ​​alıp epeyce içiyor çok.
Arkadaş biraz içti ve kalkıp annemle birlikte mutfaktaki kanepeye oturdu ve onun kıçına, göğsüne ve kalçalarına dokunmaya başladı (annesi ev elbisesi giymişti).
Onu kucağına aldı, dizlerinin üzerine oturttu ve dudaklarından öpmeye çalıştı ve sonunda başardı, uzun süre onu becereceğinden gerçekten korktum.
Sonra kalçasından tutup annemin odasına taşıdı, karanlık bir köşeye saklanmayı başardım.
Annem sarhoş olduğu için durumun özünü anlamayacağını düşündüm. peki, beni görse bile öyle olacağını düşündüm. Sonunda onları takip ettim ve aradaki boşluğu sikmeye başladım.
Onu yatağa yatırıp arkasına uzandı ve okşamaya başladı. onun ve tüm bunların kulağına bir şeyler söyleyerek eteğini kaldırmaya başladı ve annesi onu sırtını indirdi ve görünüşe göre arkadaşı onu becermek niyetindeydi.
Annemi sırt üstü çevirdi ve tekrar arkadaşını eteğini kaldırmaya başladı, bu sefer o bunu başardı.
Anlaşılan annem korkmuş değildi çünkü külot giyiyordu ve o öylece içine girmekle yetinmedi ama hızla külotunu hareket ettirdi ve 18 santimetrelik sikini hemen içeri soktu, hemen fark etmedim bile ama annemin gözleri anında top haline geldi ve nefesi kesildi.
Bakışında sanki sen yapmışsın gibi.
Ve kulağına bir şey söyledi ve yavaş yavaş aletini ona sokmaya başladı, ondan duydum: evet, evet, yapabilirdim.
Annem artık direnmedi ve pes etmedi. Arkadaşı onu yavaşça amının içinde sikmeye başladı ve sonra bir anda göğüslerinin ve aletinin nasıl olduğunun fotoğrafını çekti.
Sonra onu kaldırdı ve ters çevirdi, anne zaten arkadaşının üzerinde oturuyordu, sonra onu kendisine doğru bastırdı ve hızla onu sikmeye başladı, anne inlemeye başladı, arkadaş onu hafifçe örttü ağız.. Kadın ondan kalktı ve ona şunu söyledi: haydi köpek stili yapalım, o da memnuniyetle yapalım.
Ve böylece sikini onun kıçına sokmaya başladı ve sonra onu becerdi eşek, bu sırada ben de kendim geldim.
Görünüşe göre çoktan bitirmiş ve bir arkadaşına şöyle demişti: ağzına boşalacaksın. ve sonuç olarak arkadaşı ağzına geldi, kıçına şaplak attı ve odasına gitti.
Sabah annem şöyle dedi: Gitmesi gerekiyormuş gibi gitti.
Şimdi ne yapmalıyım?
Bir arkadaşım annemi becerdi ama görünen o ki annem umursamıyor.
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Arkadaşım annemi sikti

Unread post by Andrey Lukashov »

Nil345: 18 May 2024, 19:15 Herkese merhaba, bir arkadaşımın annemi sikmek istediğini söylediğim konular vardı ama bu başlıkta zaten onu sikmiş. Arkadaş 17, annesi ise 37. Hikayenin tamamı doğru, ben. ona hatırladıklarımı anlattım.
11 Mayıs’ta bir arkadaşım beni görmeye geldi, onu içeri almak istemedim, güya çok geç olduğunu söyledi ama annem gördü ve şöyle dedi: bırakın içeri girsin. Ve böylece masada oturuyorduk ve sanki annemin önünde bilerek şöyle diyordu: Bugün geceyi seninle geçirebilir miyim? Annem evet diyor, tabii ki geçirebilirsin. Bu olaydan pek memnun değildim ama gördüğüm kadarıyla arkadaşım harika bir ruh halindeydi.
Ve şimdi saat 11: 30.00 yatıyoruz, ben kendi odamda yatıyorum, annem onun odasındaydı, arkadaşım da ayrı bir odadaydı.
Günlerden cumartesi olduğu için 02:00’ye kadar telefonda uzandım. ama sonra annemin odamın önünden geçerek mutfağa doğru yürüdüğünü duydum ve 10 dakika sonra arkadaşımın yanına geldi ve telefonunu şarj cihazından aldı.
Saat 01:00 civarındaydı ve sessizce kalkmaya karar verdim. ve anneme zaten vuruyor mu diye bakıyorum.
Mutfağa gidip bir göz atmaya karar verdim, mutfakta bir şey var, küçük bir pencere, oradan baktım.
Ve bir arkadaşım Görünüşe göre bir içki getirmiş ve anneye ikram etmiş (sabah konyak olduğu ortaya çıktı) ve annem de içkiyi alıp bol bol içmiş.
Arkadaş biraz içti ve kalktı ve o da Annesiyle birlikte mutfaktaki kanepeye oturdu ve onun kıçına, göğüslerine ve kalçalarına dokunmaya başladı (annesi ev elbisesi giymişti).
Onu kaldırıp dizlerinin üzerine oturttu ve denemeye başladı. onu dudaklarından öptüm ve sonunda başarabildi, uzun süre emdi. Onu becereceğinden gerçekten korktum.
Sonra onu kalçalarından tuttu ve taşıdı. annemin odasına girip karanlık bir köşeye saklanmayı başardım.
Annem sarhoş olduğu için durumun özünü pek anlamayacağını, beni görse bile hiçbir fikrinin olmayacağını düşündüm. ne olur sonunda ben de onları takip ettim ve aralıktan sikişmeye başladım.
Onu yatağa yatırıp arkasına uzandı, onu okşamaya başladı ve kulağına bir şeyler söyledi. eteğini kaldırmaya başladı ve annesi onu geri indirdi ve görünüşe göre arkadaşı onu sikmek niyetindeydi.
Anneyi sırtüstü çevirdi ve arkadaşı yine eteğini kaldırmaya başladı, bu sefer Yapabilirdim.
Anlaşılan annem külot giydiği ve adam da ona girmek istemediği için korkmuyordu ama hızla külotunu hareket ettirdi ve 18 santimetrelik aletini hemen içeri soktu, ben yapmadım’ Bunu hemen fark etmedin bile ve annemin gözleri anında top haline geldi ve nefesi kesildi.
Bakışında sanki sen yapmışsın gibi görünüyordu.
Ve kulağına bir şey söyledi ve yavaş yavaş izin vermeye başladı aletini ona soktuğunu ondan duydum: evet, evet, yapabilirdim.
Annem artık direnmedi ve pes etmedi. Arkadaşı onu yavaşça amının içinde sikmeye başladı ve sonra bir anda göğüslerinin ve aletinin nasıl olduğunun fotoğrafını çekti.
Sonra onu kaldırdı ve ters çevirdi, anne zaten arkadaşının üzerinde oturuyordu, sonra onu kendisine doğru bastırdı ve hızla onu sikmeye başladı, anne inlemeye başladı, arkadaş onu hafifçe örttü ağız.. Kadın ondan kalktı ve ona şunu söyledi: haydi köpek stili yapalım, o da memnuniyetle yapalım.
Ve böylece sikini onun kıçına sokmaya başladı ve sonra onu becerdi eşek, bu sırada ben de kendim geldim.
Görünüşe göre çoktan bitirmiş ve bir arkadaşına şöyle demişti: ağzına boşalacaksın. ve sonuç olarak arkadaşı ağzına geldi, kıçına şaplak attı ve odasına gitti.
Şimdi ne yapmalıyım?
Gerçekten çok fazla. Okumayı zar zor bitirdim ve sadece bir satır sonra :)
Söyleyebileceğim tek şey artık arkadaşına baba demelisin :)
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Tapkin »

Nil345: 18 May 2024, 19:15 Herkese merhaba, bir arkadaşımın annemi sikmek istediğini söylediğim konular vardı ama bu başlıkta zaten onu sikmiş. Arkadaş 17, annesi ise 37. Hikayenin tamamı doğru, ben. ona hatırladıklarımı anlattım.
11 Mayıs’ta bir arkadaşım beni görmeye geldi, onu içeri almak istemedim, güya çok geç olduğunu söyledi ama annem gördü ve şöyle dedi: bırakın içeri girsin. Ve böylece masada oturuyorduk ve sanki annemin önünde bilerek şöyle diyordu: Bugün geceyi seninle geçirebilir miyim? Annem evet diyor, tabii ki geçirebilirsin. Bu olaydan pek memnun değildim ama gördüğüm kadarıyla arkadaşım harika bir ruh halindeydi.
Ve şimdi saat 11: 30.00 yatıyoruz, ben kendi odamda yatıyorum, annem onun odasındaydı, arkadaşım da ayrı bir odadaydı.
Günlerden cumartesi olduğu için 02:00’ye kadar telefonda uzandım. ama sonra annemin odamın önünden geçerek mutfağa doğru yürüdüğünü duydum ve 10 dakika sonra arkadaşımın yanına geldi ve telefonunu şarj cihazından aldı.
Saat 01:00 civarındaydı ve sessizce kalkmaya karar verdim. ve anneme zaten vuruyor mu diye bakıyorum.
Mutfağa gidip bir göz atmaya karar verdim, mutfakta bir şey var, küçük bir pencere, oradan baktım.
Ve bir arkadaşım Görünüşe göre bir içki getirmiş ve anneye ikram etmiş (sabah konyak olduğu ortaya çıktı) ve annem de içkiyi alıp bol bol içmiş.
Arkadaş biraz içti ve kalktı ve o da Annesiyle birlikte mutfaktaki kanepeye oturdu ve onun kıçına, göğüslerine ve kalçalarına dokunmaya başladı (annesi ev elbisesi giymişti).
Onu kaldırıp dizlerinin üzerine oturttu ve denemeye başladı. onu dudaklarından öptüm ve sonunda başarabildi, uzun süre emdi. Onu becereceğinden gerçekten korktum.
Sonra onu kalçalarından tuttu ve taşıdı. annemin odasına girip karanlık bir köşeye saklanmayı başardım.
Annem sarhoş olduğu için durumun özünü pek anlamayacağını, beni görse bile hiçbir fikrinin olmayacağını düşündüm. ne olur sonunda ben de onları takip ettim ve aralıktan sikişmeye başladım.
Onu yatağa yatırıp arkasına uzandı, onu okşamaya başladı ve kulağına bir şeyler söyledi. eteğini kaldırmaya başladı ve annesi onu geri indirdi ve görünüşe göre arkadaşı onu sikmek niyetindeydi.
Anneyi sırtüstü çevirdi ve arkadaşı yine eteğini kaldırmaya başladı, bu sefer Yapabilirdim.
Anlaşılan annem külot giydiği ve adam da ona girmek istemediği için korkmuyordu ama hızla külotunu hareket ettirdi ve 18 santimetrelik aletini hemen içeri soktu, ben yapmadım’ Bunu hemen fark etmedin bile ve annemin gözleri anında top haline geldi ve nefesi kesildi.
Bakışında sanki sen yapmışsın gibi görünüyordu.
Ve kulağına bir şey söyledi ve yavaş yavaş izin vermeye başladı aletini ona soktuğunu ondan duydum: evet, evet, yapabilirdim.
Şimdi ne yapmalıyım?

...işte bu, gidip duyurup yatabilirsiniz..."Allah korusun" anneniz çalışmalarınızı okur, bir hafta boyunca akıllı telefonsuz kalacaksınız, ve belki de gadget’ınızı bir aylığına kaybedersiniz, GENÇ DOSTUMUZ!)))
:cat1:
These users thanked the author Tapkin for the post:
Polonya
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Venüs »

))) Okumadım ama arkadaşının üvey babası olabileceğini hayal edebiliyorum))) Harika olurdu.
These users thanked the author Venüs for the post:
Polonya
Kayıp
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 197
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Kayıp »

Harika dostum, istedim, aldım
Автор темы
Naila45
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Naila45 »

Venüs: 18 May 2024, 20:48 ))) Okumadım ama arkadaşının üvey babası olabileceğini hayal edebiliyorum))) Harika olacak.
Mmm, gerçekten harika.
Peki bunu nasıl algılamalıyım?
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Venüs »

Nil345: 18 May 2024, 21:59
))) Okumadım ama arkadaşının üvey babası olabileceğini hayal edebiliyorum))) Harika olacak.
Mmm, gerçekten harika.
Peki bunu nasıl algılamalıyım?
))) Ahah. Ona baba diyeceksin))))
Автор темы
Naila45
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Naila45 »

Hayır, gerçekten istemiyorum. Onu becermesi çok yazık.

2 saat 50 dakika 35 saniye sonra gönderilir:
Harika bir arkadaş, istedim, aldım
Gerçekten harika.
Peki buna nasıl tepki vermeliyim?
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Saç gömlek »

Nil345: 18 May 2024, 19:15 Bir arkadaşım annesini becerdi ama görünüşe bakılırsa annemin umurunda değil.
Annemin umurunda değil, o memnun. Ve görünüşe göre çok hoş.
Nil345: 18 May 2024, 19:15 Şimdi ne yapmalıyım? Ne yapmalıyım?
Sanırım söylemen gerekiyor onun hakkında her şeyi sen her şeyi gördün ve her şeyi biliyorsun. İkinci olarak, bana bu sırada bir arkadaş olarak onu becerdiğini ve senin de geldiğini söyle.
O zaman annene onu gerçekten istediğini söylemen gerektiğini düşünüyorum. Ve bunu uzun zamandır istiyordum, sadece söylemekten korkuyordum.
Ve sonra ondan seks yapmasını iste.
Sonra bize tüm bunların sonucunda ne olduğunu anlat. Peki annen sana bu konuda ne dedi?

Bunu yapmanı ciddi olarak tavsiye ediyorum. Bence bu durumda aklına gelebilecek en iyi şey bu.
Onu istemende yanlış bir şey yok. Hatta ergenlik çağındayken ne cinsel deneyiminiz ne de düzenli bir cinsel partneriniz varsa bunun normal olduğunu söyleyebilirim. Ve ben de çok fena sikişmek istiyorum.
Anladığım kadarıyla annemin de kalıcı bir cinsel partneri yok ve o da gerçekten sikişmek istiyor.
Ve bu anlamda sen İkinizle birlikteyken birbirinize gerçekten ihtiyacınız olmayacak.

Ve bu kesinlikle olacak ve siz ve anneniz bu seksi sadece hoş bir gülümsemeyle hatırlayacaksınız.
Bu arada birbirinize yardım etmeniz yeterli. Ve sonra hiçbir arkadaşın anneni sikmeyecek.
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Eustace »

Nil345: 18 May 2024, 19:15 Sikini kıçından çıkarıp ağzına soktu, annem emdi
Nil345: Şimdi ne yapmalıyım? Ne yapmalıyım? ?
şimdi arkadaşını yalaman lazım!!!! :smile171:
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
Denchik42, Nick1979
Hımmm
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 478
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Hımmm »

Bir arkadaşımla içmeyi önermiyorum...