Herkese merhaba, bir arkadaşımın annemi sikmek istediğini söylediğim konular vardı ama bu başlıkta zaten arkadaş 17, annesi ise 37 yaşında. Hikayenin tamamı doğru, anlattıklarımı ona anlattım. hatırla.
11 Mayıs’tı, bir arkadaşım yanıma geldi, onu içeri almak istemedim, güya geç olduğunu söyledi ama annem gördü ve içeri girmesine izin ver dedi. masada oturuyorduk ve sanki annemin önünde özellikle şöyle diyordu: Bugün geceyi seninle geçirebilir miyim? Annem evet diyor, tabii ki geçirebilirsin. arkadaşımın keyfi yerindeydi.
Ve saat çoktan 23:30’du biz yatmaya gittik, ben kendi odamda yattım, annem onun odasındaydı ve arkadaşım da ayrı bir odadaydı.
Cumartesi olduğundan gece 02:00’ye kadar telefonda yattım ama sonra annemin odamın önünden geçip mutfağa doğru yürüdüğünü duydum. 10 dakika sonra bir arkadaşım içeri girip telefonunu şarj cihazından aldı. .
nSaat 01:00 civarındaydı ve sessizce kalkıp annemi beceriyor mu diye bakmaya karar verdim.
Mutfağa gidip bakmaya karar verdim, orada bir tane var mutfaktaki küçük pencereden içeri baktım.
Bir arkadaşım içki getirmiş ve anneme ikram etmiş gibi görünüyor (sabah konyak olduğu ortaya çıktı) ve annem onu alıp epeyce içiyor çok.
Arkadaş biraz içti ve kalkıp annemle birlikte mutfaktaki kanepeye oturdu ve onun kıçına, göğsüne ve kalçalarına dokunmaya başladı (annesi ev elbisesi giymişti).
Onu kucağına aldı, dizlerinin üzerine oturttu ve dudaklarından öpmeye çalıştı ve sonunda başardı, uzun süre onu becereceğinden gerçekten korktum.
Sonra kalçasından tutup annemin odasına taşıdı, karanlık bir köşeye saklanmayı başardım.
Annem sarhoş olduğu için durumun özünü anlamayacağını düşündüm. peki, beni görse bile öyle olacağını düşündüm. Sonunda onları takip ettim ve aradaki boşluğu sikmeye başladım.
Onu yatağa yatırıp arkasına uzandı ve okşamaya başladı. onun ve tüm bunların kulağına bir şeyler söyleyerek eteğini kaldırmaya başladı ve annesi onu sırtını indirdi ve görünüşe göre arkadaşı onu becermek niyetindeydi.
Annemi sırt üstü çevirdi ve tekrar arkadaşını eteğini kaldırmaya başladı, bu sefer o bunu başardı.
Anlaşılan annem korkmuş değildi çünkü külot giyiyordu ve o öylece içine girmekle yetinmedi ama hızla külotunu hareket ettirdi ve 18 santimetrelik sikini hemen içeri soktu, hemen fark etmedim bile ama annemin gözleri anında top haline geldi ve nefesi kesildi.
Bakışında sanki sen yapmışsın gibi.
Ve kulağına bir şey söyledi ve yavaş yavaş aletini ona sokmaya başladı, ondan duydum: evet, evet, yapabilirdim.
Annem artık direnmedi ve pes etmedi. Arkadaşı onu yavaşça amının içinde sikmeye başladı ve sonra bir anda göğüslerinin ve aletinin nasıl olduğunun fotoğrafını çekti.
Sonra onu kaldırdı ve ters çevirdi, anne zaten arkadaşının üzerinde oturuyordu, sonra onu kendisine doğru bastırdı ve hızla onu sikmeye başladı, anne inlemeye başladı, arkadaş onu hafifçe örttü ağız.. Kadın ondan kalktı ve ona şunu söyledi: haydi köpek stili yapalım, o da memnuniyetle yapalım.
Ve böylece sikini onun kıçına sokmaya başladı ve sonra onu becerdi eşek, bu sırada ben de kendim geldim.
Görünüşe göre çoktan bitirmiş ve bir arkadaşına şöyle demişti: ağzına boşalacaksın. ve sonuç olarak arkadaşı ağzına geldi, kıçına şaplak attı ve odasına gitti.
Sabah annem şöyle dedi: Gitmesi gerekiyormuş gibi gitti.
Şimdi ne yapmalıyım?
Bir arkadaşım annemi becerdi ama görünen o ki annem umursamıyor.
Arkadaşım annemi sikti
-
Автор темыNaila45
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
- Registered for: 1 year
- Orientation: heteroseksüel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
- Registered for: 1 year 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Arkadaşım annemi sikti
Lanet olsun, başka bir bilimkurgu yazarı çıktı
en azından tek konu yazıyorsunuz, yoksa klonlar zaten rüzgar gibi çoğalıyor.))))

-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
- Registered for: 2 years 5 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 8 months
Re: Arkadaşım annemi sikti
Aksine, 17 yaşındayken 18 yaşındasınız cm veya daha fazla. Ve ne kadar uzağa gidersen, o kadar kısa olacak. Bira göbeği yetiştirirseniz, büyük miktarda yağ nedeniyle kadınlık hormonlarının varlığı nedeniyle genellikle küçük bir boyuta küçülür.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 477
- Registered for: 1 year 6 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post