Annemin büyük göğüsleri heyecan verici
-
Автор темыRick
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Registered for: 4 years
- Orientation: heteroseksüel
Annemin büyük göğüsleri heyecan verici
Hava artık sıcak, annem dairede minimal kıyafetler giyiyor, bazen kısa bir tişört ya da yarı saydam bir tişört. Bazen külot giymiyor. 5 beden olan büyük göğüsleri yakasından dışarı atlamaya çalışıyor ve bornozunun altından dolgun kalçası görünüyor.. Ve sikim sert.. Ne yapmalıyım???
- These users thanked the author Rick for the post (total 10):
- Nikk, Korkak sürtük ve metresi, Svetik5, orgazmatör21, Genadii606, Makar1977, Bardak, PavelNokia, Film tutkunu, alimdjan
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Re: Annemin büyük göğüsleri çok heyecan verici
eh
bana annemin çıplak göğüslerini hatırlattı
peki, teşekkürler kahretsin
peki, teşekkürler kahretsin
- These users thanked the author Alena for the post (total 12):
- Nikk, annem adam yaptı, Tolkala, Avare, Svetik5, orgazmatör21, Senin zehirin, kaptan63, MağaralarJ, Büyüleyici, Şalun70, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months

50 saniye sonra gönderilir:
Nasıl - ne yapmalı?! Mastürbasyon yapmak!!!Rick: ↑28 Jul 2021, 15:38 Artık hava sıcak, annem dairede minimal kıyafetler giyiyor, daha sonra kısa bir tişört veya yarı saydam bir tişört giyecek. Bazen külot giymiyor. 5 beden olan büyük göğüsleri yakasından dışarı atlamaya çalışıyor ve bornozunun altından dolgun kalçası görünüyor.. Ve sikim sert.. Ne yapmalıyım???

50 saniye sonra gönderilir:
Neyin var? annenin göğüsleri mi? Çok mu teşvik edici?eh
peki, çok teşekkür ederim
- These users thanked the author Nikk for the post (total 6):
- annem adam yaptı, Sibiryak89, Svetik5, orgazmatör21, Eski Şeytan, Film tutkunu
-
- Potansiyel seks nesnesi
Gelin ve ona gücünüzü gösterin. Merak etme, seni küçük bir çocuk olarak gördü, kıçını ve amını öptü. Ve onu sertleşmiş penisinle utandırman da pek olası değil.
Peki, öyleyse...
Gel ve ona sertleşmiş penisini göster ve şunu söyle: Anne, bana yardım et bu konuyla ilgili, ikinci gündür böyle yürüyorum, toplarım ağrıyor ve gücüm yok.
O zaman ondan herhangi bir hareket beklemeyin, sadece kendiniz belirli bir şey teklif etmeye başlayın . Ve onun rızasını ya da anlaşmazlığını beklemeyin.
Örneğin, size masaj yapabilir miyim, kendimi daha iyi hissetmemi sağlayabilir mi deyin. Ve arkasına geçin ve bornozunun altında sırtına masaj yapmaya başlayın.
Tüm bunları külotsuzken planlamanız tavsiye edilir. Bu külotları çıkarırsan büyük zorluk yaşarsın. Bu nedenle, ona masaj yapman daha iyi olur ve külot giymez.
Unutma ki, masaj yapmaya başlamanın amacı o zaman sikişmek değil.
kıçından, ama boynundan ve omuzlarından. Yani yukarıdan. Ve onu yukarıdan okşarken, dikleşmiş sikinle ona dokun. Çok müdahaleci değil, sanki zorunluluktanmış gibi. Yani, sende olduğu gibi duruyor ve bu temelde ayakta olduğu için ona dokunuyor.
Yani hissetmesi gerekiyor. Bir yandan masajdan keyif alıyor ve bu onu rahatlatıyor ama diğer yandan penisi vücudunda hissediyor ve onun için sanki dışarıda değil de içerideymiş gibi neredeyse aynı.
n
Sonra, etkiyi pekiştirmek ve fikrini değiştirmemesi için elini alıp penisinin üzerine koy ve ona dokunmasını söyle - bu benim için çok hoş. Yarı heyecanlı bir kadın için iyi duran bir penise dokunmak neredeyse yüzde yüz sonraki sekstir. Eğer penisinize dokunursa veya tereddütle elinde yoğurursa, ondan penisinizi öpmesini isteyin. Prensip olarak bunu yapmayı reddetmemelidir. Ve eğer sadece öpüp orada durursa, o zaman dudaklarıyla penisinizin başına dokunmasından gerçekten hoşlandığınızı ve çok memnun olduğunuzu söyleyin. Ve çok sıcak ve hassas dudakları var. Sonra başka bir şey ve daha fazlasını söyleyin. Genel olarak onun vücudu hakkında ne istersen söylemeye devam et. Ne kadar iğrenç. Ona dokunmak ne kadar hoş, ne kadar hoş, göğüsleri ne kadar yumuşak ve büyük, dudakları ne kadar hassas.
Ve sonra ona ORADA ve olmadan dokunmak istediğini söyle. izin beklerken cinsel organının dudaklarına dokunun. Bunu dikkatli bir şekilde yapın, kazara tırnağınızla veya parmaklarınızın ucuna takılan bir şeyle çizmeyin. Bu süreçte onun her yerine dokunduğunuzda ve onu okşadığınızda asıl önemli olan, ona cevap vermeniz gereken soruları sormamaktır. Bir şeye cevap verebilmek için düşüncelerinizi bir yığın halinde toplamanız gerekir, bu rahatlamayı ve heyecanı engeller. Yani soru yok, hatta aptalca sorular bile. Mesela - seni ORADA okşamam hoşuna gidiyor mu? Bu tür soruların sorulmasına gerek yok. En azından siz girene kadar. Çünkü her şeyi yapabilir; utangaç olmak, tüm bunların gereksiz ve gereksiz olduğunu düşünmek vb.
Sonraki...
İki seçenek var. ..
Ya da çoktan heyecanlanacak ve ORADA her şey ıslak olacak ve sen onun amına dokunabilir, klitorisini okşayabilir ve vajinadaki deliğine parmaklarınla dokunabilir ve onu kendisi olacak kadar daha da heyecanlandırabilirsin. sizden ona girmenizi isteyecek.
Ya da tüm bu durum karşısında heyecanlanacak ve gergin olacak ve sonuç olarak ORADA onun için her şey kuru olacak. Ve parmaklarınızı kuru bir amın içine sokmak ve bir şekilde orada klitorisi bulup onu heyecanlandırmaya çalışmak aptalca bir iştir. Sadece onun için nahoş ve acı verici hale geleceğini başaracaksın. Uzaklaşacak ve her şey sona erecek.
Ama bunun bir çaresi var: nemlendirici bir kayganlaştırıcı. Basitçe söylemek gerekirse, seks için bir kayganlaştırıcı. Satın alın ve kolayca erişebileceğiniz bir yere koyun. Ve eğer elinizle ORAYA ulaşırsanız ve ORADA her şeyin kuru olduğunu görürseniz, o zaman aptal olmayın ve kayganlaştırıcıyı parmağınıza sıkın ve kayganlaştırıcıyı onun amına uygulayın. Kayganlaştırıcı, klitorisini ağrısız bir şekilde hissetmenize ve bir şekilde ona dokunup okşamaya çalışmanıza olanak sağlayacaktır. Ayrıca küçük dudaklarını ve vajinanın girişini de okşayın. Peki ya tüm bunları okşamak, dokunmak, okşamak...
Prensip olarak, eğer bir kadın aktif olarak karşı çıkmıyorsa, o zaman kesinlikle amının okşamalarından tahrik olması gerekir. Ve buna göre, kedisi nihayet yağlayıcıyla dolmaya başlamalıdır. Ve bu tam olarak ihtiyacınız olan şey. Annenizin amının kendi kayganlaştırıcısından tamamen nemli ve ıslak olmasını sağlamak için okşamalara, hassasiyete ve dokunuşlara ihtiyacınız var. Kendisi nihayet ona girmenizi istediğini ifade edene kadar onu orada okşamaya ve ona dokunmaya devam edin.
Asıl mesele acele etmemek ve erken harekete geçmemektir. Annen henüz on dört yaşında değil ve senden önce de bir sürü erkeği vardı. Ve o normal bir kadın ve sigaranın hangi taraftan yakıldığını biliyor.
Ve doğru duruma geldiğinde heyecanlandığında üzerinize kendisi tırmanacak. Sizden istenen tek şey penisinizin sağlam durması ve annenizin vajinasının tamamını dolduracak büyüklükte olmasıdır.
Sen onun oğlusun. Ve sen ona en yakın insanlardan birisin. Ondan yardım isteyin. Ciddiyim, şaka yapmıyorum.Rick: ↑28 Jul 2021, 15:38 Artık hava sıcak, annem dairede minimal kıyafetler giyiyor, daha sonra kısa bir tişört veya yarı saydam bir tişört giyecek. Bazen külot giymiyor. 5 beden olan büyük göğüsleri yakasından dışarı atlamaya çalışıyor ve bornozunun altından dolgun kalçası görünüyor.. Ve sikim sert.. Ne yapmalıyım???
Gelin ve ona gücünüzü gösterin. Merak etme, seni küçük bir çocuk olarak gördü, kıçını ve amını öptü. Ve onu sertleşmiş penisinle utandırman da pek olası değil.
Peki, öyleyse...
Gel ve ona sertleşmiş penisini göster ve şunu söyle: Anne, bana yardım et bu konuyla ilgili, ikinci gündür böyle yürüyorum, toplarım ağrıyor ve gücüm yok.
O zaman ondan herhangi bir hareket beklemeyin, sadece kendiniz belirli bir şey teklif etmeye başlayın . Ve onun rızasını ya da anlaşmazlığını beklemeyin.
Örneğin, size masaj yapabilir miyim, kendimi daha iyi hissetmemi sağlayabilir mi deyin. Ve arkasına geçin ve bornozunun altında sırtına masaj yapmaya başlayın.
Tüm bunları külotsuzken planlamanız tavsiye edilir. Bu külotları çıkarırsan büyük zorluk yaşarsın. Bu nedenle, ona masaj yapman daha iyi olur ve külot giymez.
Unutma ki, masaj yapmaya başlamanın amacı o zaman sikişmek değil.
kıçından, ama boynundan ve omuzlarından. Yani yukarıdan. Ve onu yukarıdan okşarken, dikleşmiş sikinle ona dokun. Çok müdahaleci değil, sanki zorunluluktanmış gibi. Yani, sende olduğu gibi duruyor ve bu temelde ayakta olduğu için ona dokunuyor.
Yani hissetmesi gerekiyor. Bir yandan masajdan keyif alıyor ve bu onu rahatlatıyor ama diğer yandan penisi vücudunda hissediyor ve onun için sanki dışarıda değil de içerideymiş gibi neredeyse aynı.
n
Sonra, etkiyi pekiştirmek ve fikrini değiştirmemesi için elini alıp penisinin üzerine koy ve ona dokunmasını söyle - bu benim için çok hoş. Yarı heyecanlı bir kadın için iyi duran bir penise dokunmak neredeyse yüzde yüz sonraki sekstir. Eğer penisinize dokunursa veya tereddütle elinde yoğurursa, ondan penisinizi öpmesini isteyin. Prensip olarak bunu yapmayı reddetmemelidir. Ve eğer sadece öpüp orada durursa, o zaman dudaklarıyla penisinizin başına dokunmasından gerçekten hoşlandığınızı ve çok memnun olduğunuzu söyleyin. Ve çok sıcak ve hassas dudakları var. Sonra başka bir şey ve daha fazlasını söyleyin. Genel olarak onun vücudu hakkında ne istersen söylemeye devam et. Ne kadar iğrenç. Ona dokunmak ne kadar hoş, ne kadar hoş, göğüsleri ne kadar yumuşak ve büyük, dudakları ne kadar hassas.
Ve sonra ona ORADA ve olmadan dokunmak istediğini söyle. izin beklerken cinsel organının dudaklarına dokunun. Bunu dikkatli bir şekilde yapın, kazara tırnağınızla veya parmaklarınızın ucuna takılan bir şeyle çizmeyin. Bu süreçte onun her yerine dokunduğunuzda ve onu okşadığınızda asıl önemli olan, ona cevap vermeniz gereken soruları sormamaktır. Bir şeye cevap verebilmek için düşüncelerinizi bir yığın halinde toplamanız gerekir, bu rahatlamayı ve heyecanı engeller. Yani soru yok, hatta aptalca sorular bile. Mesela - seni ORADA okşamam hoşuna gidiyor mu? Bu tür soruların sorulmasına gerek yok. En azından siz girene kadar. Çünkü her şeyi yapabilir; utangaç olmak, tüm bunların gereksiz ve gereksiz olduğunu düşünmek vb.
Sonraki...
İki seçenek var. ..
Ya da çoktan heyecanlanacak ve ORADA her şey ıslak olacak ve sen onun amına dokunabilir, klitorisini okşayabilir ve vajinadaki deliğine parmaklarınla dokunabilir ve onu kendisi olacak kadar daha da heyecanlandırabilirsin. sizden ona girmenizi isteyecek.
Ya da tüm bu durum karşısında heyecanlanacak ve gergin olacak ve sonuç olarak ORADA onun için her şey kuru olacak. Ve parmaklarınızı kuru bir amın içine sokmak ve bir şekilde orada klitorisi bulup onu heyecanlandırmaya çalışmak aptalca bir iştir. Sadece onun için nahoş ve acı verici hale geleceğini başaracaksın. Uzaklaşacak ve her şey sona erecek.
Ama bunun bir çaresi var: nemlendirici bir kayganlaştırıcı. Basitçe söylemek gerekirse, seks için bir kayganlaştırıcı. Satın alın ve kolayca erişebileceğiniz bir yere koyun. Ve eğer elinizle ORAYA ulaşırsanız ve ORADA her şeyin kuru olduğunu görürseniz, o zaman aptal olmayın ve kayganlaştırıcıyı parmağınıza sıkın ve kayganlaştırıcıyı onun amına uygulayın. Kayganlaştırıcı, klitorisini ağrısız bir şekilde hissetmenize ve bir şekilde ona dokunup okşamaya çalışmanıza olanak sağlayacaktır. Ayrıca küçük dudaklarını ve vajinanın girişini de okşayın. Peki ya tüm bunları okşamak, dokunmak, okşamak...
Prensip olarak, eğer bir kadın aktif olarak karşı çıkmıyorsa, o zaman kesinlikle amının okşamalarından tahrik olması gerekir. Ve buna göre, kedisi nihayet yağlayıcıyla dolmaya başlamalıdır. Ve bu tam olarak ihtiyacınız olan şey. Annenizin amının kendi kayganlaştırıcısından tamamen nemli ve ıslak olmasını sağlamak için okşamalara, hassasiyete ve dokunuşlara ihtiyacınız var. Kendisi nihayet ona girmenizi istediğini ifade edene kadar onu orada okşamaya ve ona dokunmaya devam edin.
Asıl mesele acele etmemek ve erken harekete geçmemektir. Annen henüz on dört yaşında değil ve senden önce de bir sürü erkeği vardı. Ve o normal bir kadın ve sigaranın hangi taraftan yakıldığını biliyor.
Ve doğru duruma geldiğinde heyecanlandığında üzerinize kendisi tırmanacak. Sizden istenen tek şey penisinizin sağlam durması ve annenizin vajinasının tamamını dolduracak büyüklükte olmasıdır.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Registered for: 4 years 2 months
Rick annemi yatağına yatır
- These users thanked the author Vit123 for the post (total 4):
- annem adam yaptı, orgazmatör21, kaptan63, Sibiryak89
-
Annemin 4 beden göğüsleri beni de baştan çıkardı, ama endişelenmedim, utangaç değildim ve arzu doğduğunda, tabii ki dosya yakında olmadığında onları hissettim. İlk başta seğirdi ve ellerini tokatladı, sonra alıştı, görünüşe göre bundan hoşlanmaya bile başladı! Ve boşandığında ona doğrudan bir süvari saldırısı başlattım! Bir buçuk ay kırıldım, sonra ilk defa kendi isteğimle vazgeçtim! O zamanlar henüz 17 yaşındaydım. Ve şimdi sekizinci yıldır lüks, sorunsuz bir metresim var!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
- Registered for: 4 years 3 months
utangaç olmayan oğlunuz size iyi tavsiyeler verdi. Tek şey, hemen küstahça gitme. Ve bir nevi şans eseri. Yaklaştı, arkadan sarıldı, hafifçe bastırdı ve ellerini göğsünün altına veya göğsüne koydu. Anne, çok tatlısın, yanağımdan bir öpücük ver gibi bir şey söyledi. Kızmaya başlasa bile, sürüklenme. Bir şeyden kurtulun ve bir dahaki sefere onu tekrar yapın. Peki, böyle devam ediyor.))Rick: ↑28 Jul 2021, 15:38 Artık hava sıcak, annem dairede minimal kıyafetler giyiyor, daha sonra kısa bir tişört veya yarı saydam bir tişört giyecek. Bazen külot giymiyor. 5 beden olan büyük göğüsleri yakasından dışarı atlamaya çalışıyor ve bornozunun altından dolgun kalçası görünüyor.. Ve sikim sert.. Ne yapmalıyım???
- These users thanked the author rmt for the post (total 3):
- annem adam yaptı, Eski Şeytan, Film tutkunu
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 319
- Registered for: 4 years 1 month
🙂
Utangaç bir oğul değil: ↑29 Jul 2021, 09:42 Ben de annemin 4 beden göğüsleri tarafından baştan çıkarıldım, ama endişelenmedim, utangaç değildim ve arzu ortaya çıktığında onları hissettim elbette, klasör yakında olmadığında. İlk başta seğirdi ve ellerini tokatladı, sonra alıştı, görünüşe göre bundan hoşlanmaya bile başladı! Ve boşandığında ona doğrudan bir süvari saldırısı başlattım! Bir buçuk ay kırıldım, sonra ilk defa kendi isteğimle vazgeçtim! O zamanlar henüz 17 yaşındaydım. Ve şimdi sekizinci yıldır lüks, güvenilir bir metresim var!
- These users thanked the author Travolta for the post:
- Film tutkunu
-
Şu anda düşünüyordum - ama zaten 25 yaşın üzerinde, hatta belki otuzlu yaşlarında olan genç bir adam annesiyle yaşamaya devam ettiğinde... Genel olarak, daha önce bu genç adamın biraz çocuksu ya da tam bir inek gibi olduğunu algılamıştım.
En azından bu hikayeyi ünlülerden alın Hafif buharlı yeni yıl filmi. Ne de olsa otuz yaşında bir adam annesiyle birlikte orada yaşıyor. Kendisi bir doktor, karısı yok ve görünüşe göre hiç olmamış.
Ve daha önce sorunun ne olabileceği hiç aklıma bile gelmemişti.
Ama aslında neredeyse yüzde 90’ı otuz yaşındaki bu oğul sadece annesini sikiyor.
Evet, sikiyor ve buna göre onunla yaşıyor. Onun için yemek pişiriyor ve tahmin edilebileceği gibi birbirlerini seviyorlar. Bazen orada kavga ediyorlar ama sonra yine de barışıyorlar. Ve herkes iyi. Ve annem kendini iyi hissediyor - genç, sağlam bir penis tarafından beceriliyor. Yine düzenli ve görünüşe bakılırsa yüksek kalitede sikişiyor.
Bu nedenle oğlumun sperm toksikozu sorunu yok. Hayatında kadınlarla ilgili hiçbir hata yapmaz. Kimse beyniyle oynamıyor, kimse onu boşanmakla tehdit etmiyor, kimse sola gitmiyor ve kimse her türlü saçmalığa çok fazla para harcamıyor. Bu, oğlunun da para konusunda açgözlü olmasına rağmen böyledir.
Genel olarak, görünüşe göre bu, birisi otuz yaşına kadar annesiyle birlikte yaşadığında veya hatta ötesinde.
Bu oğlunun ortaya çıkan şu veya bu kadına karşı bu kadar çılgınca kıskançlık duymasının nedeni de budur.
Burada, görünüşe göre, oğlunun nihayet ve geri dönülemez bir şekilde annesinin evinden çıkması gerekiyor. daire. Çünkü bu gelini dünyadan kovacak. Hatta onu zehirleyebileceğini bile düşünüyorum.
Çünkü oğlunun yan odada bu kadınla nasıl sikiştiğini duyacak gücü yok gibi görünüyor.
Genel olarak şunu belirtmek gerekir ki, bu forumdan önce aşağıdakiler düşüncesi hiç aklıma gelmemişti. Aşağıda onun hakkında...Utangaç bir oğul değil: ↑29 Jul 2021, 09:42 Ben de annemin 4 beden göğüsleri tarafından baştan çıkarıldım, ama endişelenmedim, utangaç değildim ve arzu ortaya çıktığında onları hissettim elbette, klasör yakında olmadığında. İlk başta seğirdi ve ellerini tokatladı, sonra alıştı, görünüşe göre bundan hoşlanmaya bile başladı! Ve boşandığında ona doğrudan bir süvari saldırısı başlattım! Bir buçuk ay kırıldım, sonra ilk defa kendi isteğimle vazgeçtim! O zamanlar henüz 17 yaşındaydım. Ve şimdi sekizinci yıldır lüks, sorunsuz bir metresim var!
Şu anda düşünüyordum - ama zaten 25 yaşın üzerinde, hatta belki otuzlu yaşlarında olan genç bir adam annesiyle yaşamaya devam ettiğinde... Genel olarak, daha önce bu genç adamın biraz çocuksu ya da tam bir inek gibi olduğunu algılamıştım.
En azından bu hikayeyi ünlülerden alın Hafif buharlı yeni yıl filmi. Ne de olsa otuz yaşında bir adam annesiyle birlikte orada yaşıyor. Kendisi bir doktor, karısı yok ve görünüşe göre hiç olmamış.
Ve daha önce sorunun ne olabileceği hiç aklıma bile gelmemişti.
Ama aslında neredeyse yüzde 90’ı otuz yaşındaki bu oğul sadece annesini sikiyor.
Evet, sikiyor ve buna göre onunla yaşıyor. Onun için yemek pişiriyor ve tahmin edilebileceği gibi birbirlerini seviyorlar. Bazen orada kavga ediyorlar ama sonra yine de barışıyorlar. Ve herkes iyi. Ve annem kendini iyi hissediyor - genç, sağlam bir penis tarafından beceriliyor. Yine düzenli ve görünüşe bakılırsa yüksek kalitede sikişiyor.
Bu nedenle oğlumun sperm toksikozu sorunu yok. Hayatında kadınlarla ilgili hiçbir hata yapmaz. Kimse beyniyle oynamıyor, kimse onu boşanmakla tehdit etmiyor, kimse sola gitmiyor ve kimse her türlü saçmalığa çok fazla para harcamıyor. Bu, oğlunun da para konusunda açgözlü olmasına rağmen böyledir.
Genel olarak, görünüşe göre bu, birisi otuz yaşına kadar annesiyle birlikte yaşadığında veya hatta ötesinde.
Bu oğlunun ortaya çıkan şu veya bu kadına karşı bu kadar çılgınca kıskançlık duymasının nedeni de budur.
Burada, görünüşe göre, oğlunun nihayet ve geri dönülemez bir şekilde annesinin evinden çıkması gerekiyor. daire. Çünkü bu gelini dünyadan kovacak. Hatta onu zehirleyebileceğini bile düşünüyorum.
Çünkü oğlunun yan odada bu kadınla nasıl sikiştiğini duyacak gücü yok gibi görünüyor.
-
- Nirvana’dayım
Bu her zaman olur! Üstelik annenin oğlunu sikmesine hiç de gerek yok! Bir annenin bebeğini tamamen yabancı birine vermesi çok zordur. Kayınvalideler özellikle bundan muzdarip! Onlar için ancak üzülebiliriz. Tabii çocuklarının hayatlarını mahvetmediği sürece...
- These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
- annem adam yaptı, Morpheus, Sulu Svetlana, Eski Şeytan
-
Anne de bir kadındır ve başka bir kadının bu konuda bir fikir vermesi zordur. onun hakkında sikiş. Bir kayınvalide erkek arkadaşını sikebilir ama erkek arkadaşının annesini sikmesi pek mümkün değildir. Mesela annem bu kızın erkeğindeki hataları yandan görüyor. Oğlunu gerçekten umursamıyor. örneğin ödeme yapması için ona ihtiyacı var. Mesela oğul bir Moskovalı ve Moskova’ya bağlanması gerekiyor. Ve kendini bu annenin oğlu olarak buldu.
Ve anne tüm bunları görüyor ve sayıyor. Ve elbette, her şeyin nasıl biteceğini kabaca biliyor. Ne kadar yakında olduğunu bilmiyor. Ve elbette tüm bunları izlemek ve katlanmak zor. Ebeveynlerin, çocuklarının ilişkilerinde bir şeylerin ters gittiğini dışarıdan gördükleri ancak bu konuda hiçbir şey yapamadıkları buna benzer pek çok örnek biliyorum. Ve sonunda durum tam da korktukları yönde çözüldü.
Uzak akrabalarımdan bazıları bu şekilde iki odalı bir daireyi kaybetti.
kız evlendi ve büyükannesi dairemi ona devrettim. Ve bu kızın annesinin yanına taşındı. Damat zengin bir ailedendi ve kız da belli bir düzeyde olmak istiyordu. O bir dilenci gibi değil. Ve büyükanneye baskı yaptılar ve o da daireyi bu kıza devretti. Düğünden önce bunu yapmanın bir yolu yoksa, görünüşe göre tavsiye verecek kimse de yoktu. Ve yine, aşk havuçtur...
Sonuç olarak, bir yıldan uzun bir süre sonra ayrıldılar ve damat, sanki ortak mülk edinilmiş gibi, kıza bu dairenin yarısı için dava açtı.
nVe kızın ailesi de pek hoş değildi. Damata müdahale etmenin ya da ciddi bir şekilde saldırmanın hiçbir yolu yoktu. Ve boşanma sırasında dairenin yarısına vicdansızca dava açtı.
Ebeveynler hayret içinde, herkes hayret içinde!
Ama bu kıza söylediler; içeri gel, yaşa, sakın yapma diyorlar herhangi birine kayıt olmanız gerekiyor. O halde kayıt olun, acele etmeyin. Ama hayır!
Ve sonuç şu!
Hayır...
Annemle babamın eğitimli bir göze sahip olduğunu ve hayatlarında görmüş olduklarını düşünüyorum her türden insan. Ve eğer çocuklarının hayat arkadaşı normalse, o zaman özellikle kimseyi çürütmezler. Ve sorunlar tam da bu çocuğun hiçbir şey görmediği ve sadece penis veya kedi ile düşündüğü zaman ortaya çıkıyor...
Her şey söylediğin gibi olsaydı en iyi senaryo bu olurdu. Çoğu zaman bir anne, gözleri bulanık olduğu söylenen oğlunun göremediği bir şeyi gerçekten gördüğünde tatmin olmaz.
Anne de bir kadındır ve başka bir kadının bu konuda bir fikir vermesi zordur. onun hakkında sikiş. Bir kayınvalide erkek arkadaşını sikebilir ama erkek arkadaşının annesini sikmesi pek mümkün değildir. Mesela annem bu kızın erkeğindeki hataları yandan görüyor. Oğlunu gerçekten umursamıyor. örneğin ödeme yapması için ona ihtiyacı var. Mesela oğul bir Moskovalı ve Moskova’ya bağlanması gerekiyor. Ve kendini bu annenin oğlu olarak buldu.
Ve anne tüm bunları görüyor ve sayıyor. Ve elbette, her şeyin nasıl biteceğini kabaca biliyor. Ne kadar yakında olduğunu bilmiyor. Ve elbette tüm bunları izlemek ve katlanmak zor. Ebeveynlerin, çocuklarının ilişkilerinde bir şeylerin ters gittiğini dışarıdan gördükleri ancak bu konuda hiçbir şey yapamadıkları buna benzer pek çok örnek biliyorum. Ve sonunda durum tam da korktukları yönde çözüldü.
Uzak akrabalarımdan bazıları bu şekilde iki odalı bir daireyi kaybetti.
kız evlendi ve büyükannesi dairemi ona devrettim. Ve bu kızın annesinin yanına taşındı. Damat zengin bir ailedendi ve kız da belli bir düzeyde olmak istiyordu. O bir dilenci gibi değil. Ve büyükanneye baskı yaptılar ve o da daireyi bu kıza devretti. Düğünden önce bunu yapmanın bir yolu yoksa, görünüşe göre tavsiye verecek kimse de yoktu. Ve yine, aşk havuçtur...
Sonuç olarak, bir yıldan uzun bir süre sonra ayrıldılar ve damat, sanki ortak mülk edinilmiş gibi, kıza bu dairenin yarısı için dava açtı.
nVe kızın ailesi de pek hoş değildi. Damata müdahale etmenin ya da ciddi bir şekilde saldırmanın hiçbir yolu yoktu. Ve boşanma sırasında dairenin yarısına vicdansızca dava açtı.
Ebeveynler hayret içinde, herkes hayret içinde!
Ama bu kıza söylediler; içeri gel, yaşa, sakın yapma diyorlar herhangi birine kayıt olmanız gerekiyor. O halde kayıt olun, acele etmeyin. Ama hayır!
Ve sonuç şu!
Hayır...
Annemle babamın eğitimli bir göze sahip olduğunu ve hayatlarında görmüş olduklarını düşünüyorum her türden insan. Ve eğer çocuklarının hayat arkadaşı normalse, o zaman özellikle kimseyi çürütmezler. Ve sorunlar tam da bu çocuğun hiçbir şey görmediği ve sadece penis veya kedi ile düşündüğü zaman ortaya çıkıyor...
-
- Nirvana’dayım
Görüyorsunuz, hayatta HER ŞEY olur! Anlattığınız her şey tamamen annemin şüpheleri ve fantezileri. Ve buna dayanarak anne, geliniyle savaş başlatabilir...
- These users thanked the author Nikk for the post:
- annem adam yaptı
-
Автор темыRick
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Registered for: 4 years
Kim annesiyle bunu ister ki?
- These users thanked the author Rick for the post (total 2):
- orgazmatör21, Film tutkunu
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 10 months
Annemle babamın beni mastürbasyon yaparken yakaladığını hatırlıyorum, bir süre sonra annem dairede neredeyse çıplak dolaşmaya başladı, çok güzel bir başlangıçtı.
- These users thanked the author Alexb for the post (total 7):
- helikopter9, Svetik5, Sulu Svetlana, Maxim......, Eski Şeytan, PavelNokia, Mihail06
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 3 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Annem de benden çekinmiyordu. Tabii ki çıplak gitmedim. Ama sutyen olmadan kısa bir süreliğine benimle birlikte olabilir. Ayrıca ona masaj yapmayı da seviyordum. Külot giyiyordu ve yoluna çıkmamak için sutyeninin kopçalarını her zaman açıyordu. Kıçının üzerinde süper oturuyordu. Seks olmasa bile bir çeşit coşku vardı
- These users thanked the author Geny90ILublymamy for the post (total 5):
- Dimon169, Makar1977, PavelNokia, Sibiryak89, Film tutkunu
-
- Orgazm!
- Total posts: 728
- Registered for: 3 years 6 months
Aynen öyle bir şey var. Annemin büyük göğüsleri var ve mastürbasyon yapmaya başladığımı fark ettiğinde aniden daha açık giyinmeye başladı ve sanki tesadüfen göğüslerini göstermeye başladı. Bütün sütyenlerinin dantelli olduğunu hatırlıyorum.
- These users thanked the author helikopter9 for the post (total 5):
- Dimon169, Eski Şeytan, Makar1977, PavelNokia, Şalun70
-
- Flört etmek
Ama elbette ilk başta özellikle aktif bir adım atmadım. Ama yine de izlemek bile çok güzeldi
- These users thanked the author Geny90ILublymamy for the post (total 3):
- Svetik5, orgazmatör21, Film tutkunu
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
Benimkinin de büyük göğüsleri var, güçlü bir şekilde sarkıyorlar ve meme uçları karanlık. Karanlık olmasını seviyorum
- These users thanked the author Vulva for the post (total 6):
- Svetik5, pipipisa, Senin zehirin, kaptan63, Sibiryak89, Film tutkunu
-
- Orgazm!
Büyük meme uçları ve haleler mi? Sanırım benimki muhtemelen 6-7 cm çapında
- These users thanked the author helikopter9 for the post (total 2):
- Makar1977, Film tutkunu
-
- Flört etmek
Bir anne, oğlu için en iyi kadındır. Ve en önemlisi anlayışla yaklaşması
- These users thanked the author Geny90ILublymamy for the post:
- Svetik5
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 304
- Registered for: 4 years 9 months
Peki bu olaydan sonra etrafta çıplak mı dolaştınız?Geny90ILublymamy: ↑22 Jan 2022, 17:33 Annem de benden çekinmiyordu. Tabii ki çıplak gitmedim. Ama sutyen olmadan kısa bir süreliğine benimle birlikte olabilir.
-
- Flört etmek
-
- ön sevişme
- Total posts: 147
Bu tüm zamanların teması!
İlk erotik fanteziler.......
İlk erotik fanteziler.......
- These users thanked the author seksmarina80 for the post (total 3):
- Svetik5, Makar1977, Film tutkunu
-
- ön sevişme
- Total posts: 116
- Registered for: 3 years 9 months
Rick: ↑28 Jul 2021, 15:38 Artık hava sıcak, annem dairede minimal kıyafetler giyiyor, daha sonra kısa bir tişört veya yarı saydam bir tişört giyecek. Bazen külot giymiyor. 5 beden olan büyük göğüsleri yakasından dışarı atlamaya çalışıyor ve bornozunun altından dolgun kalçası görünüyor.. Ve sikim sert.. Ne yapmalıyım???
- These users thanked the author Allochka for the post (total 10):
- Sibiryak89, annem adam yaptı, VidaFIX, İvannavi, kaptan63, Andrey Petrov, Denchik42, Ivankzn, Film tutkunu, Sool40
-
- Orgazm!
Neredeyse! Annemin masada oturup yıllık rapor (muhasebe) yaptığını hatırlıyorum, arkadan gelip elimi koltuk altına koyacağım, bluzunun düğmelerini çözeceğim, sütyeninden testilerini çıkaracağım ve hamurun nasıl yoğurulduğunu hissedeceğim! Bir kaç dakika sonra gerginleşiyor, meme uçları sertleşiyor, nefesi hızlanıyor, git diyor, hata yapıyorum... Ya da sırt masajı istiyor, raylar, raylar, traversler diyerek buruşuyorum, uyuyanlar, tren geç gidiyordu... Ellerim göğüslerimin üzerine kayacak. Duyduğuma göre trenler tepelerden geçmiyormuş!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 3):
- Morpheus, Eski Şeytan, Film tutkunu
-
- Penetrasyon
- Total posts: 209
- Registered for: 3 years 8 months
Annemin sevgilisi olmamda özellikle göğüsleri etkili oldu. Ve şimdi, uzun bir süre sonra hala bu çöreklere bayılıyorum.
- These users thanked the author Svetik5 for the post:
- Andrey Petrov
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
Andrey Petrov
05 Kasım 2021, 12:51
Forum: Röntgencilik
Konu: Annemin eteğinin altında casusluk yaptım.
Cevaplar : 152
Görüntüleme: 10002
Yanıt: Annemin eteğinin altını gözetledim.
Sizce onun katı olduğunu düşünüyor musunuz? Annem okul müdürümdü ve dahası sınıfımda nefret ettiğim matematik öğretmeniydi. Ama onu baştan çıkarmaya karar verdim ve beş hafta sonra kulübede ilk kez kendini bana verdi! 11. sınıftaydım, boşanmış olduğum için aç olmamın da elbette faydası oldu!
Peki annen muhasebeci miydi, yoksa okul müdürü müydü?Neredeyse! Annemin masada oturup yıllık rapor (muhasebe) yaptığını hatırlıyorum, arkadan gelip elimi koltuk altına koyacağım, bluzunun düğmelerini çözeceğim, sütyeninden testilerini çıkaracağım ve hamurun nasıl yoğurulduğunu hissedeceğim! Bir kaç dakika sonra gerginleşiyor, meme uçları sertleşiyor, nefesi hızlanıyor, git diyor, hata yapıyorum... Ya da sırt masajı istiyor, raylar, raylar, traversler diyerek buruşuyorum, uyuyanlar, tren geç gidiyordu... Ellerim göğüslerimin üzerine kayacak. Duyduğuma göre trenler tepelerden geçmiyormuş!
Andrey Petrov
05 Kasım 2021, 12:51
Forum: Röntgencilik
Konu: Annemin eteğinin altında casusluk yaptım.
Cevaplar : 152
Görüntüleme: 10002
Yanıt: Annemin eteğinin altını gözetledim.
Sizce onun katı olduğunu düşünüyor musunuz? Annem okul müdürümdü ve dahası sınıfımda nefret ettiğim matematik öğretmeniydi. Ama onu baştan çıkarmaya karar verdim ve beş hafta sonra kulübede ilk kez kendini bana verdi! 11. sınıftaydım, boşanmış olduğum için aç olmamın da elbette faydası oldu!
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- Tolyan
-
- Orgazm!
Evgenii-SPb, Okul personeli uzun süredir muhasebeci olmaktan çıkarıldı . Ve yılın RONO’ya mali raporlaması gereklidir. Bütün liderlerin hâlâ yaptığı şey budur.
-
- En güçlü orgazm!
Andrey Petrov, anlıyorum.
Spor salonundaki NU çocuklarının, kapısında "Muhasebe" yazan ayrı bir ofisi vardır. İçinde 3 teyze oturuyor.
Spor salonundaki NU çocuklarının, kapısında "Muhasebe" yazan ayrı bir ofisi vardır. İçinde 3 teyze oturuyor.
-
- Orgazm!
Evgenii-SPb, Yani elit spor salonlarınız var, muhtemelen paralı. Orada tam bir kadroya sahip olabilirler ama bizim köyümüzde, sizin de söylediğiniz gibi, bütçeye uygun bir ortaokulumuz var, burada zar zor geçinebiliyorlar ve hatta sınıf pencerelerinin perdeleri için ebeveynlerden para bile toplayabiliyorlar!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post:
- Sibiryak89
-
- Flört etmek
Benimki de büyük ama bunun neresi harika? Meme uçları iki sürahi gibi sarkıyor ve meme uçları çok büyük
- These users thanked the author Vulva for the post (total 4):
- Morpheus, helikopter9, Fan, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
Spor salonu da tıpkı spor salonu gibi halka açıktır ve neredeyse ücretsizdir. Görünüşe göre 1300 çocuklar. Sadece hırsları olan bir müdür. Yakındaki iki okuldan bir spor salonu yaptım. Şimdi iki bina var - birinci sınıf ve son sınıflar.Evgenii-SPb, Yani St. Petersburg’da muhtemelen ücretli olan seçkin spor salonlarınız var. Orada tam bir kadroya sahip olabilirler, ancak köyümüzde, sizin de belirttiğiniz gibi, bütçeye uygun bir ortaokulumuz var, burada zar zor geçinebiliyorlar ve hatta sınıf pencerelerinin perdeleri için ebeveynlerden para bile toplayabiliyorlar!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
Tamamen katılıyorum! Bir kadının kulaklarının büyük olması ama ayağa kalkması başka bir şeydir, sağlıklı olması ve bir İspanyol köpeğinin kulakları gibi sarkması ise tamamen farklıdır. :bilinmiyor:
-
- Orgazm!
Evgenii-SPb, Bu senin bozuk görüşündür "spor salonu gibi bir spor salonu" Ve otoyol boyunca Gatchina’ya doğru ilerleyin, en azından Şuşari’de durun ve 1 Nolu Şuşari Ortaokuluna gidin ve orada üzerinde "MUHASEBE" yazan en az bir kapı olan bir kapı bulmaya çalışın. kadın içeride! Yerel müdürün hırsları ne olursa olsun! Rus taşrasının hayatına bir bakın, belki “köye” bu kadar küçümsemeyeceksiniz!!!
-
- Flört etmek
Evet, yeterince gördüm her türden ve sadece 1 tanesi güzeldi (tabii ki benim değil)
- These users thanked the author Vulva for the post (total 4):
- Sibiryak89, Bölge, Senin zehirin, Veloman
-
- En güçlü orgazm!
Andrey Petrov, bu ne kibir? Yirmi yıldan fazla bir süredir ülke çapında ve daha sık olarak araba ile seyahat ediyorum. Kaliningrad’dan Irkutsk’a. Geceyi farklı vahşi doğada geçirmek zorunda kaldım. Farklı insanlarla iletişim kurun. Başbakan’da, kırsal okullarda ve ötesinde, yıkılmış ve harap olmuş çeşitli yerlere gittim. Ve benim mütevazi kişiliğime, bende olmayan özellikleri ve nitelikleri atfetmeye gerek yok. Şımartmak ve küçümsemek gerekli değildir.
Last edited by Evgeniy-Spb on 07 Feb 2022, 19:10, edited 1 time in total.
-
- En güçlü orgazm!
Üçüncü olarak, lütfen bunu kişisel algılamayın, F. Ranevskaya’nın kız hakkındaki sözlerini hatırlayabilirsiniz.
Öncelikle ben köy hakkında konuşuyordum ve tek kelime etmedim. İkincisi, o konuşmanın arka planını hatırlayın, neye tepki verdim? Yoksa gözünüzdeki merteği fark etmediniz mi?t ve burada, sizin de söylediğiniz gibi köyde,
Üçüncü olarak, lütfen bunu kişisel algılamayın, F. Ranevskaya’nın kız hakkındaki sözlerini hatırlayabilirsiniz.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
Aynı sorun, sadece kız kardeşimle
- These users thanked the author Horus1997Koş for the post (total 2):
- Svetik5, PavelNokia
-
- Orgazm!