İlişkiler sadece oral seksten ibarettir, böyle birçok kız var
-
- Potansiyel seks nesnesi
İlişkiler sadece oral seksten ibarettir, böyle birçok kız var
Oral seks ilişkisinin ne kadar süreceğini düşünüyorsunuz ve artık yok, bununla mutlu olacak çok kız var mı (küçük penis)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Orientation: biseksüel
Re: İlişkiler sadece oral sekstir, böyle çok kız var
Peki ya küçükse, önemli olan iyi bir arzın olmasıdır.
Ünlü aşıklardan biri çok söyledi: Bir parmağım bile varsa, ben zaten bir erkeğim!
Peki ya küçükse, önemli olan iyi bir arzın olmasıdır.

-
Bu cm meselesi değil! Kendini ortaya çıkar Cesur ol!
-
Ne tür kadınlar böyle bir ilişkiye sahip olmaya karar verir?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
ve yalama sırasında zaten gerçekten adamın sikinin üzerine oturmak istiyorsun, ne olursa olsun, onları sonuna kadar başaramayacaksın.
vajina sandığınız kadar uzun değil
yes Küçük ile büyük arasında ne fark var? Tanrım, bundan bıktılar.
ve yalama sırasında zaten gerçekten adamın sikinin üzerine oturmak istiyorsun, ne olursa olsun, onları sonuna kadar başaramayacaksın.
vajina sandığınız kadar uzun değil
- These users thanked the author Alena for the post (total 3):
- aleksandr692, çok sayıda denizci, Alexsss
-
Ve neden bir kız orgazm olduğunda ve kayganlaştırıcı beyaz olduğunda bazı kadınlar (benim durumumda hepsi) beni uzaklaştırıyor ve oral seks yapmıyorlar, gerekli görmüyorlar, her zaman yalayacağımı biliyorlar
-
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
-
Cunnilingus’tan sonra birçok kızın penisin içeride olmasını istediğini biliyorum, ancak anüsü hemen yalayıp dilinizle içeri girerseniz, bu vajinadaki penisi telafi eder mi? Doğru beden ölçüsüne sahip değildim ve sadece dilimi kullanmak istiyorum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
Re: İlişkiler sadece oral seksten ibarettir, böyle birçok kız var
Sadece cunnilingus’un uzun süre %100 tatmin olması pek mümkün değil. Bu durumda belki de vibratörü cunnilingus’a bağlamaya değer.
- These users thanked the author Vados for the post:
- Allah 1974
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 97
Konuya dışarıdan baktığınızda her şey her zamankinden daha net görülüyor. Bence bu kızın normal bir sevgilisi var. Ve kahramanımızı yedekte tutarak kahramanımızı mahveder.
Bir oral seks için penisin boyutu önemsizdir, ancak kulaktaki erişteler için bu oldukça büyük bir tartışmadır.
İlişki ne kadar sürecek... Peki, kahraman olur olmaz rolü hakkında tahminlerde bulunursa sonu böyle olur.
Bir oral seks için penisin boyutu önemsizdir, ancak kulaktaki erişteler için bu oldukça büyük bir tartışmadır.
İlişki ne kadar sürecek... Peki, kahraman olur olmaz rolü hakkında tahminlerde bulunursa sonu böyle olur.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
Kocası cunnilingus yapmayan evli bir kadın varsa onunla anlaşmaktan memnuniyet duyarım diye düşünüyorum. Tabii ki, oral seksten sonra heyecan çok şiddetli, azaltılması gerekiyor, bu yüzden ideal olarak elbette bundan sonra oral seks var. Ya da en azından daha sonra ona mastürbasyon yapmama izin vermek için. Elbette bir kadın orgazm yaşasa bile sadece oral seks yapmanın yeterli olmadığı yönünde bir görüş var. O halde daha sonra kocasının yanına gitmesine izin verin. Ve herkes mutlu olacak.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
Elleriniz ve kafanızla daha fazla çalışın.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Gençliğimde eşimle evlenmeden önce bile bir iş arkadaşım vardı. Kocası ona oral seks yapmak istemedi. Ve kocamın sessiz rızasıyla oral seks yaptım. Onu seks yapmadan sadece haftada iki kez yaladım. İlişki bir yıldan biraz fazla sürdü
- These users thanked the author AleksandrF for the post:
- Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
Ağustos ayında konuyla dalga geçiyorlar..
2021.. 2022.. 2023..
2021.. 2022.. 2023..
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Ve bu görüş doğrudur. Sadece partnerim çok çabalarsa cunnilingus’tan klitoral orgazm elde edebilirim. Ve bu orgazmların en zayıfıdır. Kadınlar, erkeklerin aksine art arda birden fazla orgazm yaşayabilirler. Bu nedenle cunnilingus normal seksin sadece bir başlangıcıdır! :ayyy: :ayyy: :ayyy:
- These users thanked the author Bir miyav for the post (total 2):
- Hafta sonu, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970

Siz diyorsunuz ki sanki dünyadaki tek kadın senmişsin gibiMiyav: ↑01 Sep 2023, 22:59nVe bu görüş doğrudur. Sadece partnerim çok çabalarsa cunnilingus’tan klitoral orgazm elde edebilirim. Ve bu orgazmların en zayıfıdır. Kadınlar, erkeklerin aksine art arda birden fazla orgazm yaşayabilirler. Bu nedenle cunnilingus normal seksin sadece bir başlangıcıdır!Elbette, orgazm olsa bile bir kadın için oral seks yapmanın tek başına yeterli olmadığı yönünde bir görüş var.![]()
![]()
![]()
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 159
Çok uzun sürmeyecek, çok uzun sürmeyecek! Kini sadece ısınma amaçlıdır ve sonrasında penis gereklidir! Küçük ama herkesin büyük bir taneye ihtiyacı yok.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
Peki o zaman Yazıyorum. Sevgili oral seks yaptı ve kadın da (yalamayan, geleneklere göre yaşayan) kocasına vajinal seks yapmak için gitti.Miyav: ↑01 Sep 2023, 22:59nVe bu görüş doğrudur. Sadece partnerim çok çabalarsa cunnilingus’tan klitoral orgazm elde edebilirim. Ve bu orgazmların en zayıfıdır. Kadınlar, erkeklerin aksine art arda birden fazla orgazm yaşayabilirler. Bu nedenle cunnilingus normal seksin sadece bir başlangıcıdır!Elbette, orgazm olsa bile bir kadın için oral seks yapmanın tek başına yeterli olmadığı yönünde bir görüş var.![]()
![]()
![]()
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
Birkaç saat üst üste boşalmak çok enerji tüketiyor. ancak bu, bu tür kadınların olmadığı anlamına gelmez.
orgazma ulaşmanın en tuhaf yolu bir arkadaşla birlikteydi.
üstüne uzandı, kendini penisin üzerine itti sonuna kadar ve köküne kadar gücü yettiği kadar hafifçe veya kırmadan bastırdı.
sürtünmeden sadece bastırdı.. bir iki dakikalığına - titriyordu, geldi. .
ve sonra çocukluğunda çocukların bahçede
girişlerdeki verandaların parmaklıkları boyunca kayarak oynadıklarını söyledi.. ve küçük bir kızken böyle bindi.. ve böylece ilk defa geldi..
ve sonra aynı şekilde erkeklere bindi..
nasıl bir orgazm bu?)
birçok kadın yalnızca klitoral orgazmı deneyimleyebilir. ve hiç de zayıf değil.
Birkaç saat üst üste boşalmak çok enerji tüketiyor. ancak bu, bu tür kadınların olmadığı anlamına gelmez.
orgazma ulaşmanın en tuhaf yolu bir arkadaşla birlikteydi.
üstüne uzandı, kendini penisin üzerine itti sonuna kadar ve köküne kadar gücü yettiği kadar hafifçe veya kırmadan bastırdı.
sürtünmeden sadece bastırdı.. bir iki dakikalığına - titriyordu, geldi. .
ve sonra çocukluğunda çocukların bahçede
girişlerdeki verandaların parmaklıkları boyunca kayarak oynadıklarını söyledi.. ve küçük bir kızken böyle bindi.. ve böylece ilk defa geldi..
ve sonra aynı şekilde erkeklere bindi..
nasıl bir orgazm bu?)
-
- Orgazm!
var
Neden tek kadın? Kendimi kastetmiştim. Sanırım diğerlerinde de aynı

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
Her satırda sadece L harfinden sonra noktalar var
Seviştiğimi hissettim ama sanırım yedim
Seviştiğimi hissettim ama sanırım yedim

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Belukha, bir kaybeden olarak deneyiminizi mi paylaşıyorsunuz? Yemek yok, seks yok...
-
- En güçlü orgazm!
Eh, yanılıyorsun. Cunnilingus’tan hiç anlamayan kadınlar var ve sadece cunnilingus’tan boşalan kızlar var, başka hiçbir şey yok ve ara seçenekler var. Ve şimdi herkes adına herkesin senin gibi her şeye sahip olması gerektiğini söyledin.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
Biraz yanlış. Bir dilim ve en azından bir parmağım olduğu sürece kendimi bir Adam
-
- Orgazm!
- Total posts: 704
Sakso karşılığında oral seks - aksi takdirde hayır

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
ve bu süre zarfında (cunnilingus yaparken) mastürbasyon mu yaptı?AleksandrF: ↑29 Aug 2023, 18:27 Gençliğimde eşimle evlenmeden önce bile işyerinde bir iş arkadaşım vardı. Kocası ona oral seks yapmak istemedi. Ve kocamın sessiz rızasıyla oral seks yaptım. Onu seks yapmadan sadece haftada iki kez yaladım. İlişkisi bir yıldan biraz fazla sürdü
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
Şimdi üzerime çürük pomodorolar yağacak ama yine de söyleyeceğim.
Kadınlar yalnızca klitoral orgazm yaşar. Klitorisi vajinaya yeterince derin nüfuz eden derin köklere sahip olanlar, penisin içine girmesiyle orgazm yaşayabilirler. Ama bu bir klitoral orgazmdır. G noktası olarak adlandırılan bölge tam olarak klitoris tabanının vajinanın üst duvarına en yakın olduğu yerdir. Bu nedenle klitoris aynı anda yukarıdan ve tabandan uyarıldığında kadın çifte zevk alır ve hatta bazen fışkırır. Bana çürük sebzeleri fırlatmaya başlamadan önce, orgazmı uyaran sinir uçları vajinanın her yerinde olsaydı nasıl doğum yapabileceğini düşün. Bu acı verici bir şok. Bu, penise girmenin hoş olmadığı anlamına gelmez. Hiç de bile. Ancak pek çok kadın bu yüzden boşalamıyor. Ve klitorisin uzun uçları ve sözde vajinal orgazm nedeniyle boşalanlar, doğal olarak, cunnilingus şeklindeki ön sevişme sonrasında, klitorisin tabanının uyarılmasıyla daha güçlü bir şekilde boşalırlar. Geriye kalan her şey kötü olandandır. Çoğu durumda, oral seksten hoşlanmayan kadınlar bunu pek iyi karşılamadılar. Okşadılar değil yaladılar.
Kadınlar yalnızca klitoral orgazm yaşar. Klitorisi vajinaya yeterince derin nüfuz eden derin köklere sahip olanlar, penisin içine girmesiyle orgazm yaşayabilirler. Ama bu bir klitoral orgazmdır. G noktası olarak adlandırılan bölge tam olarak klitoris tabanının vajinanın üst duvarına en yakın olduğu yerdir. Bu nedenle klitoris aynı anda yukarıdan ve tabandan uyarıldığında kadın çifte zevk alır ve hatta bazen fışkırır. Bana çürük sebzeleri fırlatmaya başlamadan önce, orgazmı uyaran sinir uçları vajinanın her yerinde olsaydı nasıl doğum yapabileceğini düşün. Bu acı verici bir şok. Bu, penise girmenin hoş olmadığı anlamına gelmez. Hiç de bile. Ancak pek çok kadın bu yüzden boşalamıyor. Ve klitorisin uzun uçları ve sözde vajinal orgazm nedeniyle boşalanlar, doğal olarak, cunnilingus şeklindeki ön sevişme sonrasında, klitorisin tabanının uyarılmasıyla daha güçlü bir şekilde boşalırlar. Geriye kalan her şey kötü olandandır. Çoğu durumda, oral seksten hoşlanmayan kadınlar bunu pek iyi karşılamadılar. Okşadılar değil yaladılar.
- These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
- gerz13, Zorba Carrie
-
- Orgazm!
Şahsen ben ASLA Sana oral seks yapacağım herkes! :melek:
Eğer böyle insanlar varsa, her şeyin bu kadar basit olmasına sevinsinler! En iyi ihtimalle cunnilingus’tan klitoral orgazm alacağım ve buna neden ihtiyacım var? Ama "ana yemek" için bir başlangıç olarak - işte bu. Ve kendim hakkında yazıyorum, herkes için değil, forum bunun için var! Kimin neyi sevdiğini tartışalım...

Evet . öyle değil Eğer oral seks varsa O zaman... Bu sadece sevdikleriniz arasındaki karşılıklı bir süreçtir...

Şahsen ben ASLA Sana oral seks yapacağım herkes! :melek:
-
- En güçlü orgazm!
Klitoral orgazmdan bahsetmişken, Ksenofont, yukarıda yazdı. Belki de haklıdır.Miyav: ↑04 Sep 2023, 18:58Eğer böyle insanlar varsa, her şeyin bu kadar basit olmasına sevinsinler! En iyi ihtimalle cunnilingus’tan klitoral orgazm alacağım ve buna neden ihtiyacım var? Ama "ana yemek" için bir başlangıç olarak - işte bu. Ve kendim hakkında yazıyorum, herkes için değil, forum bunun için var! Kimin neyi sevdiğini tartışalım...
Evet . öyle değil Eğer oral seks varsa O zaman... Bu sadece sevdikleriniz arasındaki karşılıklı bir süreçtir...![]()
![]()
Şahsen ben ASLA Sana oral seks yapacağım herkes!![]()
-
- Orgazm!
Sadece klitoral orgazmın var olduğunu ve G noktasının bir tür "sözde" olmadığını öne süren bir teori eklemeye çalışıyor. o! Bazı insanlar onu bulamıyor. Cevap vermedim, kırmak istemiyorum. Vajinal orgazm hakkında hiçbir fikri yok ve bu arada her kadın bunu deneyimlemez...

-
- En güçlü orgazm!
Peki , işte benim karım her zaman sadece vajinal orgazm yaşadı. Çok güçlü ve parlaktır ve büyük miktarlarda gelebilir.
-
- Orgazm!
Peki bunu vajinalle karıştırmıyor mu? Rahim ağzının bir üye tarafından okşanması hoşuma gidiyor... Sonra sürer ve duyumlar klitoralden ÇOK daha güçlüdür! :ayyy:
- These users thanked the author Bir miyav for the post (total 2):
- Serg_A, AliceSessizlik
-
- En güçlü orgazm!
Ben de öyle diyorum vajinal, penisten 20 kez boşalabiliyordu. Parlak ama çok uzun ömürlü değil. Ama sırf oral seks yüzünden herkes uzun süre boşalır ve uzun süre zirvede kalır.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
Miyav,
Değilim dokunaklı, böylece her şeyi olduğu gibi yazabilirsiniz. Aksi halde neden hepimiz burada toplandık? Üstelik kadın orgazmı konusu da tartışılıyor. Sadece bir isteğim var. Diğer görüşleri daha dikkatli okuyun. Çünkü yazınızdan neden yazdıklarıma tamamen katılmadığınızı hala anlamış değilim. Ve elbette bunlar benim varsayımlarım değil, belki kaotik bir şekilde sunduğum bir kadın seks terapistinin görüşü ama ana fikri aktarmaya çalıştım. Evet, bu artık sana göre değil, nedense domatesler adresime hiç uçmadı. Sezon mu?
Değilim dokunaklı, böylece her şeyi olduğu gibi yazabilirsiniz. Aksi halde neden hepimiz burada toplandık? Üstelik kadın orgazmı konusu da tartışılıyor. Sadece bir isteğim var. Diğer görüşleri daha dikkatli okuyun. Çünkü yazınızdan neden yazdıklarıma tamamen katılmadığınızı hala anlamış değilim. Ve elbette bunlar benim varsayımlarım değil, belki kaotik bir şekilde sunduğum bir kadın seks terapistinin görüşü ama ana fikri aktarmaya çalıştım. Evet, bu artık sana göre değil, nedense domatesler adresime hiç uçmadı. Sezon mu?
-
- Orgazm!
Ksenofont, konu teknoloji olmadığında teori her zaman pratikten farklıdır... :)
Ama oral seks beni yalnızca çok heyecanlandırıyor ve en iyi ihtimalle zayıf bir orgazm durumunda...

Ksenofont, konu teknoloji olmadığında teori her zaman pratikten farklıdır... :)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
-
- Orgazm!
uran, forumu oku, 100 kere yazdım. Burada cunnilingus’u tartışıyoruz, bu konu hakkında konuştum.

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 613 Views
-
Last post by Tanya
-
- 70 Replies