Genç kız kardeşle seks

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Ariper
Potansiyel seks nesnesi
 Genç kız kardeşle seks

Unread post by Ariper »

Kim ne derse desin kız kardeşinle seks cennettir, ondan sonra kız kardeşinle ilişkiniz tamamen farklılaştı
Ariper
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Kardeşimle seks

Unread post by Ariper »

Tek bir şeyden pişman oldum, ilk ben olmak istedim, olmadı, biraz geç kaldım
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Neden hep birinci olmak istediklerini anlamıyorum? Bir kızı bekaretinden mahrum etmek kolay bir iş değil! İşleri o kadar berbat edecekler ki, kızın sekse ilgi duymasını tamamen engelleyecekler!
These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
Avare, şefkatli, Oksana
Ariper
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Ariper »

Bilmiyorum, bunu hayal ettiğimden değil, sadece seks açısından her şeyde onun ilki olmak istedim.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Аriper: 18 Jul 2021, 21:02 Bilmiyorum, bunu hayal etmedim, sadece seks açısından her şeyde onun ilki olmak istedim
nElbette - istiyorum ! Ama nedenini kim bilebilir... :voprosy:
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Avare, Oksana
Ariper
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Ariper »

Sadece onu becererek istediğim her şeyi karşılayabilirim
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Аriper: 19 Jul 2021, 11:06 İstediğim her şeyi yalnızca ben karşılayabilirim
Peki ondan tam olarak bu kadar sıra dışı olan ne istiyorsunuz?
These users thanked the author Nikk for the post:
Oksana
Ariper
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Ariper »

Soktum, tükürdüm ve gittim, bu bana göre değil, sadece emmelerinden hoşlanmıyorum, kedi kadar ağızla da sikişmeyi seviyorum ve ayrıca kıçıyla da sikişirsem bu olur onun istediği gibi değil, onu çok seviyorum
Ariper
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Ariper »

Zamanla ondan kıçımı yalamasını isteyeceğim, istediğim kadar, onunla yapabileceğim her türlü pisliği denemek istiyorum.
Ariper
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Ariper »

Bir şeyi biliyorum, eğer kıçımı yalamak istemiyorsa yine de yalayacaktır, eğer yapmazsan bana karşı çıkıp benimle tartışmaktansa benim söylediğimi yapmasının kendisi için daha iyi olacağını biliyor. istemiyorum o zaman sabırlı ol sikilmeyi sevmiyorum
Deneyimli
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Deneyimli »

Аriper,
Eğer kıçı seviyorsan gay olduğun veya biseksüel olduğun, kısacası horoz olduğun anlamına gelir.
Ariper
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Ariper »

Eğer öyle düşünüyorsan kıçın çoktan acı çekmiş demektir
Ariper
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Ariper »

Arkanızdan gelenin sadece bir ibne ya da bir horoz olduğunu tanımlamak ve belki de, birazdan okuyacağınız şeyi hatırlayın, siz çürük bir ibnesiniz, aslında eşcinselsiniz, bu bir erkeği siktiğinizde ya da bir erkeğin sizi siktiğinde olur. hapishanede horoz kıçından sikilen kişi olarak kabul edilir, kaç yaşında olduğunu bilmiyorum, yani, sen doğuştan bir aptalsın, bu kadar saçmalık yaptığın için kendini aptal gibi hissediyorsun Öldükten sonra delikanlı götünü seçsen bile kıçında, bunun ne anlama geldiğini biliyor musun? Sen eşcinsel misin yoksa sik mi, kahrolası belirleyici bulundu, sanırım yaygara çıkarıyorsun, seni pis ibne, annen? Çocukken sana delik açmıştı, kıçını sildiğinde, bunu inkar etmeye gerek yok, daha önce yazdıklarına göre bu doğru, garanti ederim oradaydın ve bırak kendini ya ağzından ya da ağzından sikeyim. kıçından , diğer mahkumlara, ama seni hayal kırıklığına uğratmadılar, bir paket çay ve sigara için sikiştin, siktir git, konunun dışına çık, başka bir foruma gitmen gerekiyor, sen sikilmemiş bir horozsun
XYN
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by XYN »

Vay, horozun kıçı patladı.
Vit123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300
Orientation: biseksüel

Unread post by Vit123 »

Burası kırgınlar için bir site mi yoksa başka bir şey mi ???? Hırsızların jargonunda belli bir makalenin nasıl hemen küfür ve hakaret ettiğine bir bakın. Birbirimize saygı duyalım ve birbirimize hakaret etmeyelim. Birisi bir şeyden hoşlanmadıysa, bırakın sessizce gitsin, hepsi bu. Burada başın tacı kalkmış; bunu sokakta bağıramazsınız ve bunu birine yüksek sesle anlatamazsınız.
These users thanked the author Vit123 for the post (total 5):
Vlad.Ilyin, Nikk, şefkatli, INVAR, Juravl
Deneyimli
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Deneyimli »

vit123,
Kim kavga etmek isterse İnternete gidiyor. Gerçekte ya bu yüzden yüzlerine yumruk atılacak ya da ilişki bozulacaktır. Ve internette bilinmeyen insanlar, bilinmeyen insanlarla kavga ediyor ve bunun hiçbir sonucu yok. Hastalar bundan keyif alıyor.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Tamamen destekliyorum! Başka bir yere yemin etmelisin. İletişim kurmamız gereken yer burası! Üstelik birbirinize saygılı olun! :daypyat:
These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
Tolkala, şefkatli, Roman.Klyushin, INVAR
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”