Genç kız kardeşle seks
-
- Potansiyel seks nesnesi
Genç kız kardeşle seks
Kim ne derse desin kız kardeşinle seks cennettir, ondan sonra kız kardeşinle ilişkiniz tamamen farklılaştı
-
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kardeşimle seks
Neden hep birinci olmak istediklerini anlamıyorum? Bir kızı bekaretinden mahrum etmek kolay bir iş değil! İşleri o kadar berbat edecekler ki, kızın sekse ilgi duymasını tamamen engelleyecekler!
-
Bilmiyorum, bunu hayal ettiğimden değil, sadece seks açısından her şeyde onun ilki olmak istedim.
-
- Nirvana’dayım
-
-
- Nirvana’dayım
-
Soktum, tükürdüm ve gittim, bu bana göre değil, sadece emmelerinden hoşlanmıyorum, kedi kadar ağızla da sikişmeyi seviyorum ve ayrıca kıçıyla da sikişirsem bu olur onun istediği gibi değil, onu çok seviyorum
-
Zamanla ondan kıçımı yalamasını isteyeceğim, istediğim kadar, onunla yapabileceğim her türlü pisliği denemek istiyorum.
-
Bir şeyi biliyorum, eğer kıçımı yalamak istemiyorsa yine de yalayacaktır, eğer yapmazsan bana karşı çıkıp benimle tartışmaktansa benim söylediğimi yapmasının kendisi için daha iyi olacağını biliyor. istemiyorum o zaman sabırlı ol sikilmeyi sevmiyorum
-
Аriper,
Eğer kıçı seviyorsan gay olduğun veya biseksüel olduğun, kısacası horoz olduğun anlamına gelir.
Eğer kıçı seviyorsan gay olduğun veya biseksüel olduğun, kısacası horoz olduğun anlamına gelir.
-
-
Arkanızdan gelenin sadece bir ibne ya da bir horoz olduğunu tanımlamak ve belki de, birazdan okuyacağınız şeyi hatırlayın, siz çürük bir ibnesiniz, aslında eşcinselsiniz, bu bir erkeği siktiğinizde ya da bir erkeğin sizi siktiğinde olur. hapishanede horoz kıçından sikilen kişi olarak kabul edilir, kaç yaşında olduğunu bilmiyorum, yani, sen doğuştan bir aptalsın, bu kadar saçmalık yaptığın için kendini aptal gibi hissediyorsun Öldükten sonra delikanlı götünü seçsen bile kıçında, bunun ne anlama geldiğini biliyor musun? Sen eşcinsel misin yoksa sik mi, kahrolası belirleyici bulundu, sanırım yaygara çıkarıyorsun, seni pis ibne, annen? Çocukken sana delik açmıştı, kıçını sildiğinde, bunu inkar etmeye gerek yok, daha önce yazdıklarına göre bu doğru, garanti ederim oradaydın ve bırak kendini ya ağzından ya da ağzından sikeyim. kıçından , diğer mahkumlara, ama seni hayal kırıklığına uğratmadılar, bir paket çay ve sigara için sikiştin, siktir git, konunun dışına çık, başka bir foruma gitmen gerekiyor, sen sikilmemiş bir horozsun
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Orientation: biseksüel
Burası kırgınlar için bir site mi yoksa başka bir şey mi ???? Hırsızların jargonunda belli bir makalenin nasıl hemen küfür ve hakaret ettiğine bir bakın. Birbirimize saygı duyalım ve birbirimize hakaret etmeyelim. Birisi bir şeyden hoşlanmadıysa, bırakın sessizce gitsin, hepsi bu. Burada başın tacı kalkmış; bunu sokakta bağıramazsınız ve bunu birine yüksek sesle anlatamazsınız.
-
vit123,
Kim kavga etmek isterse İnternete gidiyor. Gerçekte ya bu yüzden yüzlerine yumruk atılacak ya da ilişki bozulacaktır. Ve internette bilinmeyen insanlar, bilinmeyen insanlarla kavga ediyor ve bunun hiçbir sonucu yok. Hastalar bundan keyif alıyor.
Kim kavga etmek isterse İnternete gidiyor. Gerçekte ya bu yüzden yüzlerine yumruk atılacak ya da ilişki bozulacaktır. Ve internette bilinmeyen insanlar, bilinmeyen insanlarla kavga ediyor ve bunun hiçbir sonucu yok. Hastalar bundan keyif alıyor.
-
- Nirvana’dayım
Tamamen destekliyorum! Başka bir yere yemin etmelisin. İletişim kurmamız gereken yer burası! Üstelik birbirinize saygılı olun!

- These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
- Tolkala, şefkatli, Roman.Klyushin, INVAR
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 40 Replies
- 4168 Views
-
Last post by Pişmanlık yok