Lanet olsun kardeşim, harika

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Artık üvey baba değilim, ensestin efendisiyim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Artık üvey baba değilim, ensestin efendisiyim »

Burada inisiyatif alan ve erkek kardeşlerini sikişmeye ikna eden kızların olup olmadığını bilmek ilginç mi? Bakalım burada kaçımız var, sanırım çok daha fazla erkek olacak, bilmek ilginç. genel olarak ensest yoluna ilk adımı atan böyle kız kardeşleri varsa... çekinmeyin, olduğu gibi yazıyoruz
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Kardeşimi sikeyim çok güzel

Unread post by Üvey baba »

Kardeşinin her kız kardeşinin şunu anlamasını istiyorum ki eğer gerçekten istiyorsa, amınıza giden yolda onu hiçbir şey durduramaz, asıl mesele, kardeşinizi cehaletiniz ve reddedişinizle onu öylece bırakacağı noktaya getirmemenizdir. zorla alır ve seni siker
Ensestin Efendisi
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Ensestin Efendisi »

İşte benim hikayem, erken çocukluktan itibaren küçük kız kardeşimi sikmeye başladım, buna pek karşı değildi, ama sonradan ortaya çıktı ki, iki eliyle o 12 değil, 10 yaşında, yaklaşık bir yıldır karşılıklı mastürbasyon yapıyor, 11 yaşında, ben 13 yaşındayım, beceriksizce onu ağzına sokmaya başlıyor ve kıçına sikişmeye izin veriyor, bu da yarım yıl, belki de sekiz ay sürüyor, bu süre zarfında onun kıçını sadece bir kez tamamen siktim, ondan önce sadece oynadım, soktum, çıkardım, geri soktum, üstüne yattım ve o pozisyonda onunla tatlı tatlı konuştum 13, ben 15 yaşındayım, onu son fahişe gibi becerdim, istediğim yerde ve nasıl istersem, o da öyle beğendi bunu kendisi söyledi ve o andan itibaren, iki buçuk yıl, belki de üç yıl boyunca onunla her yerde ve her zaman seviştik, sızlanarak sessizce seviştik.
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Sonra küçük ikinci kuzenimle yazışırken ona sebepsiz yere onu becermek istediğimi söyledim.
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

İkinci kuzenini içmeye davet etti ama sonunda sadece saat ikide içtiler.
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

İkinci kuzenim yazdı, hayır dedi, toplantıya geldi ve benimle buraya geldi
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Bunu ablasına anlatmaya çalıştıktan sonra en küçük ikinci kuzenimi becerdim, benden 3-5 yaş büyük, küçük olanın onu bir içki için çağırdıktan sonra şaka yapmasıyla yetindim. Herkes gibi onlar da içki içmeye vakit bulamadan büyük olanı kendi isteğiyle içeri aldı, son bir buçuk yıl boyunca ben en küçüğümü periyodik olarak gidip bir içki içmeye davet ettim, ister inanın ister inanmayın, bu karar vermek size kalmış, peki, şimdi dün her şeyin çok tatlı olmasına hayret ediyorum, en büyük ikinci kuzenimi konyak içmek için evime davet ettim, o geldi, içti, bunu onun önünde yapmaya başladı, böylece daha sonra gidip bir şişe daha alabilirdi, o da bana yön sordu, lanet bir çizgi çizdi, mağazadan döndü, ikinci şişeyi içti, bunun onuruna başka bir yola gitmemizi önerdi, umursamadı, hemen sonra kullandılar, bana sordu ya da ben çoktan fikrimi değiştirdim, ilk başta anlamadım, sonra aklıma geldi, daha da çok istemeye başladığını söyledi, kısacası istediğim gibi siktim ve istediğim yerde, sorduğumda kıçımı bile yaladı, uyuyor mu yoksa öylece yatıyor mu bilmiyorum, berbat, dün başladım onu ​​saat 23:30’da becerdim, saat dört civarında ağzımı bitirdim, O kadar çok geldim ki nefesi kesildi ve ben de hiç böyle bir şey görmedim, o kadar çok becerdim ki, nefesim kesildi, özellikle de orada öksürmeye başladığından ve böyle bir yaylım ateşi sonrasında geri çekildiğinde, işte bu kadar, o’ Şimdi uyanacağım ve saat 10’a kadar hâlâ özgürce amını dövüyor olacağım ve sadece onun amcığı değil, o uyanmayacak, o uyurken ben içeri gireceğim, kahrolası uyanmaya başlayacağım
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Peki bu hafta canım benim evime, ensest odamıza geliyor, yani tekrar istediğimi söylediğimde çoktan üşümeye başlamıştı, yine de onu sikeceğimi söyledim, Yine de onu becereceğim, sikişmeye devam etmeliyim, neden bana bir maliyeti olmaz, biliyorum ve eminim ki eğer onun isteği dışında onu sikersem her şey yeniden başlayacak, o benim her şeyim, eğer istersem sikişmek, o zaman sadece kız kardeşim, sikiş, üç kuzenim ve hatta benimki, sadece Piliçler artık pek ilgi uyandırmıyor, birden fazla piliçle sahip olmadım ve hiçbir zaman hissettiğim duygu ve hislerin aynısını alamayacağım. Kız kardeşlerimden birini sikiyorum, kendi kız kardeşimle durum genel olarak berbat, her seferinde ilk seferki gibi, ona her girdiğimde bir süreliğine hala bunu sikimle hissediyorum, bu anıları kafamda yarıştırmaya başladığımda kafam
Avare
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 890
Orientation: biseksüel

Unread post by Avare »

İdeal muhatap: konuyu kendisi yarattı ve kendisi yanıtladı🤦🏼‍ ♂️ 🤣&#129315 ; 🤣İçimden bir ses bana bu takma adın altında eski hayalperest dostumuz Alec’in olduğunu söylüyor😁sadece fantezilerin temasını değiştirdi
These users thanked the author Avare for the post (total 2):
artm.razvratnik, Kırk beşinci
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

O kadar umurumda değil ki dürüst olmak sakıncalı, üstelik çok şeyi değiştirebilirim çünkü değişecek bir şey var
Avare
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Avare »

Profesyonel içgüdüm beni hayal kırıklığına uğratmadı🤣&#129315 ;🤣&#128526 ;
These users thanked the author Avare for the post:
Kırk beşinci
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Fikriniz umurumda değil, bu neredeyse sakıncalı, açıkçası, ne için yazdığımı ve ne yaptığımı satın alıyorum, ama sizden bana inanmanızı istemiyorum, kimse inansa da inanmasa da, bu en hafifi. endişelerim
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Sen kahrolası bir profesyonelsin, gizliliğini hemen kaldırdın, kahrolası hayat, bunu neden yapıyorsun o zaman, bok gibi?
Avare
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Avare »

Korkuluk hasta, git bir psikiyatristten reçete al🤣
Sibiryak89
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Tamam, profesyonel, ben sürüyorum, anlaşılmaz olanı sınıflandırma konusunda sana iyi şanslar, gidip ayaklarını yıkasan iyi olur, kendini becer, yoksa profesyonel bir sınıflandırma çözücü burada oturuyor, aynı fikri ortaya atmış olarak, o bir aptal, burada sadece benim gibi günahkarların toplandığını sanıyordum, ama görünüşe göre sende daha çok kendi güvenlik servisimiz var.
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

İşte bu kadar, hoşçakalın canlarım, ben gidiyorum, mesleki içgüdülerimin gizliliği kaldırılmışken burada kafam karıştı :özür dilerim:
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

İster inanın ister inanmayın, bu herkesin işi, ama mesleki içgüdülerinizi bir kenara bırakabilirsiniz, sen becerilmemiş bir siksin, seni kaltak, burada bir sınıflandırma kaldırıcı buldum, ağzından sik.
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Umarım birisi sizi sıkı çalışmanızdan dolayı övmüştür, saat henüz sabahın dokuzu değildir ve o zaten bir kişinin mesleki içgüdülerinin gizliliğini kaldırmıştır, kahretsin komiksin
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

artık gizliliğimi kaldırma, lütfen :ağla:
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

Gezgin: 12 Jul 2021, 08:14 Hasta bir şey, git bir psikiyatristten reçete al
eh, evet. Bu gençlik fantezilerinden biraz sıkıldı.
O ya Üvey Baba ya da Ensestin Efendisi...
Ne rezil bir durum! :-)
Savcılık, gerçeği göründüğü gibi kabul ederek aptalın kim olduğunu anlayacak ve sonra o da yumruğuna sümük saracak...

Bunun gibi bir karakter, iyi bir kaynak için dengesiz bir ruha sahip olmayı alışkanlık haline getirecek ve ardından öfkesi sona erene kadar bekleyecektir...
:-)
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

ve eğer ben Putin’i imzalarsam, senin berbat mantığına göre, bu, Putin imzaladığına göre, yazanın o olduğu anlamına gelir, üç delikli başka bir ibne, horozunu profesyonel bir yetenekle desteklemeye geldi, değil mi? tesadüfen ensest çocuğu, ha???
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Eğer seni becerseydim, erkek olurdun
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

ibne açıkça bokunu orada yırtıyor, kendini bir tür profesyonel penye makinesi sanıyor) Birkaç gün uyumayan ve umursayan kişinin ben olduğumu sanıyordum, ama görünüşe göre hayır, her şey yolunda şimdiye kadar ben
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Üveybaba: 12 Jul 2021, 08:48 eğer seni becerseydim insan olurdun
Git haplarını al, haplarını unutma. Kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.
İyi bir kaynağa sıçmayın.
Gerçekten zaten fantezilerinizle herkesi mahvettiniz.
Eh, biraz anlayışlı olmalı orantı.

nBir kar fırtınası taşıyorsun ki, bu paylaşımlarının baştan sona uydurma olduğundan kimsenin şüphesi olmasın.
Ben dört kız kardeş buldum ...

Gerçek şu ki, milletvekillerimizin genelevlere izin verecek bir yasa çıkarması gerekiyor.
Böylece kimsenin izin vermediği her türden insan sessizce ve küçük bir kuruş karşılığında nihayet normal, tam teşekküllü seks yapabilirsiniz.
Ve sonra çeşitli tematik forumlarda bundan övgüyle bahsetmeyin.

İnsanlar için ensest konusu oldukça önemlidir. hassas bir şey. Bunu herkese anlatamazsınız, insanlar buna hemen ya da birdenbire gelmezler. Çoğunlukla ya umutsuzluktan ya da birbirlerine olan büyük sevgiden...
Yine bunun yanlış olduğunu ve başkaları tarafından kesinlikle yanlış algılanacağını anlıyoruz.

Ve bu arka plana karşı bu gencin bu aptal fantezileri...
Avare
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Avare »

Vasyanitsa: 12 Jul 2021, 08:59
Eğer seni becerseydim erkek olurdun
Git haplarını al, haplarını unutma. Kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.
İyi bir kaynağa sıçmayın.
Gerçekten zaten fantezilerinizle herkesi mahvettiniz.
Eh, biraz anlayışlı olmalı orantı.

nBir kar fırtınası taşıyorsun ki, bu paylaşımlarının baştan sona uydurma olduğundan kimsenin şüphesi olmasın.
Ben dört kız kardeş buldum ...

Gerçek şu ki, milletvekillerimizin genelevlere izin verecek bir yasa çıkarması gerekiyor.
Böylece kimsenin izin vermediği her türden insan sessizce ve küçük bir kuruş karşılığında nihayet normal, tam teşekküllü seks yapabilirsiniz.
Ve sonra çeşitli tematik forumlarda bundan övgüyle bahsetmeyin.

İnsanlar için ensest konusu oldukça önemlidir. hassas bir şey. Bunu herkese anlatamazsınız, insanlar buna hemen ya da birdenbire gelmezler. Çoğunlukla ya umutsuzluktan ya da birbirlerine olan büyük sevgiden...
Yine bunun yanlış olduğunu ve başkaları tarafından kesinlikle yanlış algılanacağını anlıyoruz.

Ve bu arka plana karşı bu gencin aptal fantezileri...
En komik olan şey bunu uyduranın bir genç olmaması: bu palyaço sikişini gösterdi, zekanın engeli olmadan, 28 kız çocuğu daha sikildiğinde 🤣🤣 🤣Bu hasta hayalperest 35-37 yaşında gibi görünüyor🤣🤣🤣
Kırk beşinci, Sibiryak89
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Gezgin: 12 Jul 2021, 09:45 En komik olan şey, bunu yazanın bir genç olmaması: bu palyaço, 35-37 yaşlarındaki hasta bir hayalperest gibi görünen bir kişi tarafından 28 kız çocuğu daha sikildiğinde, zekanın engelinden uzak bir şekilde sikiştiğini gösterdi
Göründüğü gönderinin bağlantısını alabilir miyim?
Avare
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Avare »

Vasyanitsa: 12 Jul 2021, 10:10
En komik olanı ise bunu yazanın bir genç olmaması: bu palyaço, 35-37 yaşlarındaki bu hasta hayalperestin 28 kızını daha becerdiğinde zekasının engeli olmadan sikiştiğini gösterdi
Onun öne çıktığı gönderinin bağlantısını alabilir miyim?
Size onun lanet davranışının ekran görüntüsünü özel olarak gönderebilirim, gönderiyi aramayacağım
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Gezgin: 12 Jul 2021, 11:17 Sikişinin ekran görüntüsünü kişisel mesajla gönderebilirim, gönderiyi aramayacağım
Hayır...
Şahsen buna ihtiyacım yok. Bırakın insanlar ona baksın.
Sadece kanıtlanmamış bir ekran görüntüsü.
Fotoğrafının yer aldığı kendi gönderisine ve orada kendisi hakkında yazdıklarına bir bağlantınız olduğunu düşündüm...
Avare
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Avare »

Vasyanitsa: 12 Jul 2021, 11:21
Sikişinin ekran görüntüsünü kişisel mesajla gönderebilirim, gönderiyi aramayacağım
Hayır...
Şahsen benim için ona ihtiyaç yok. Bırakın insanlar ona baksın.
Bu sadece kanıtlanmamış bir ekran görüntüsü.
Fotoğrafının ve orada kendisi hakkında yazdıklarının yer aldığı kendi gönderisine bir bağlantınız olduğunu düşündüm...
Ne yazıyorsa bu saçmalık forumun yarısına dağılmış durumda, ne yazık ki yönetim bu kertenkele hakkında bir şey yapamıyor

3 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
saç gömlek: 12 Jul 2021, 11:21
Gezgin: 12 Jul 2021, 11:17 Sikişinin ekran görüntüsünü kişisel bir mesajla gönderebilirim , gönderiyi aramayacağım
Hayır...
Şahsen buna ihtiyacım yok. Bırakın insanlar ona baksın.
Bu sadece kanıtlanmamış bir ekran görüntüsü.
Fotoğrafının ve orada kendisi hakkında yazdıklarının yer aldığı kendi gönderisine bir bağlantınız olduğunu düşündüm...
Bu aptal dolandırıcı yüzünden forumu kaybetmek üzücü olacaktır, eğer onu pedofili, uyuşturucu propagandası vb. suçlarından yargılarsanız, büyük olasılıkla forum RKN tarafından engellenecektir. yöneticiler para cezasına çarptırılacak (en iyi ihtimalle)
Kırk beşinci, Sibiryak89
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Gezgin: 12 Jul 2021, 11:30 Bu aptal dolandırıcı yüzünden forumu kaybetmek üzücü olacak, eğer ona pedofili, uyuşturucu propagandası vb. nedeniyle dava açarsanız, o zaman büyük olasılıkla forum RKN tarafından engellenecek, yöneticiler para cezasına çarptırılacak ( en iyi ihtimalle)
yani evet...
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Arkadaşlar, kazara forumu mahvetmeyin! Sıkıcı olacak...
Avare
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Avare »

niqk: 12 Jul 2021, 17:06 Arkadaşlar, yanlışlıkla forumu mahvetmeyin! Sıkıcı olacak...
O halde bırakın yöneticiler bu sikiği engellesin
Kırk beşinci
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Gezgin: 12 Jul 2021, 17:15 O halde bırakın da yöneticiler bu herifi engellesin
Bu soru yöneticiler için...
Grafik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Grafik »

Kız kardeşim 3000 km uzakta yaşıyor. 2 ay ileri eğitim için Moskova’ya uçtum. O zamanlar 34 yaşındaydı, hep onu istiyordum, ona baktım ve hayaller kurdum. İşte o benim evimde, 2 aydır birlikteyiz. Bundan yararlanmaya karar verdim. İlk gün beni bir restorana götürdü, içecek bir şeyler verdi, sonra işine evde devam etti. O akşam çok sarhoş olmasına rağmen onu zorla yakınlaşmaya ikna ettim. Direndi. Ama sonra durdu ve bunu kendisi yapmaya başladı. Böylece yerleştik. Sabah votka vb. hakkında bir konuşma yapıldı. ve bunun bir hata olduğunu. Aynı akşam onu ​​tekrar seks yapmaya ikna ettim, bu sefer biraz reddetti ve sonra ne olursa olsun dedi. Bu 2 ay tek kelimeyle harikaydı. O andan itibaren eve uçtuğunda ya da onu görmeye gittiğimde gizlice buluşuyoruz. Burada kız kardeşimi kim becerdi ve kim sadece hayal kuruyor bilmiyorum, tek bir şey söyleyeceğim: Kız kardeşinize bir sik girdiğinde, kız kardeşinizi siktiğinizi fark ettiğinizde bu tarif edilemez. Bunu hiçbir kadın veremez.
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Gezgin, seni kahrolası pislik, fotoğrafı bırak, birden fazla sosyal ağda birden fazla fotoğrafım var, tek bir telefonda değil, bende yok ama sende var, hayret içindeyim, kahrolasısın saçmalık, sen zaten beni mahvettin, dürüst olmak gerekirse, sen bir horozsun, sana bu saçmalığı anlatmanın ne anlamı var? Bir fotoğraf için berbat etmenin ne anlamı var, hala benim bir horoz olduğumu söylüyorsun. mucit, ah, böyle ol, kahrolası pislik
Üvey baba
Potansiyel seks nesnesi

Bir kız kardeşim, dört kuzenim, iki ikinci dereceden kuzenim ve iki ikinci dereceden kuzenim var ve bunların gerçek olmadığını yazan ve bunların peri masalı olduğunu söyleyen bazı insanlara hayret ediyorum, bunu sonradan okumak özellikle komikti. Gece yarısı ikinci kuzenimi becerdim ve bir gezginin elindeki fotoğraf için bu tamamen berbat, kahrolası Jack, eğer bunu okuyorsan, o zaman devam et, fotoğrafı buraya at, seni aptal, seni aptal, ben senin fotoğrafını da buraya atabilir, yüzünü sızdırdıkları bir jack’in fotoğrafını bulup buraya atabilir, sen olduğunu yazıp sonra sen olmadığını kanıtlayıp bunu yalanlayabilirsin aptal ve senin daha da fazlası olduğuna inananlar senden daha aptallar, bir fotoğraf olduğunu yazıp buraya herhangi bir fotoğrafı yükleyebileceğini bile anlamıyorlar, peki, satın alıyorum ve buradaki çoğunluğun normal olduğunu umuyorum, bunu anlayan ve anlayanlar
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Üveybaba: 13 Jul 2021, 11:05 Bir kız kardeşim, dört kuzenim, iki ikinci dereceden kuzenim ve iki ikinci dereceden kuzenim var ve bazı insanların bunun gerçek olmadığını yazıp bunların peri masalı olduğunu söylemesine hayret ediyorum, özellikle komikti gece yarısından sonra bunu oku ikinci kuzenimi becerdim ve bir gezginin elindeki fotoğraf için, bu tamamen berbat, kahrolası bir jack, eğer bunu okuyorsan, o zaman devam et, fotoğrafı buraya at, seni aptal, seni aptal , Fotoğrafını da buraya atabilirim, yüzüne atılan bir tür jack fotoğrafını bulup buraya atabilirim, onun sen olduğunu yazabilirim ve sonra onun sen olmadığını iddia edip bunu çürütebilirim, seni aptal ve bunu yapan insanlar senden daha aptal olduğuna inanıyorum, bir fotoğraf olduğunu yazıp sonra buraya herhangi bir fotoğraf yükleyebileceğini bile anlamıyorlar, peki, onu satın alıyorum ve umarım buradaki insanların çoğunluğu normaldir , bunu fark eden ve anlayanlar
Görünüşe göre tavuktan daha fazla beyniniz yok. Peki böyle anonim bir forumun kendinizi baskın erkek olarak tanımlayabileceğiniz bir yer olmadığı gerçekten açık değil mi?
Görünüşe göre ya ergensin ya da hala öylesin.
Peki senin bu fantezilerine kimin ihtiyacı var?

Yani ensest hakkında bir şeyler yazıyorsun ve bu bir bakıma normal. Sonra beş dakika içinde tüm ensest kurbanları karşınıza çıkıyor.
Bu tür davranışları yalnızca gençlerde gördüm. Basitçe söylemek gerekirse, bu, bir kişinin bir tür kar fırtınası taşıdığı ve onu bir şekilde gerçeğe uygun hale getirmeye çalışmadığı zamandır.
Ve tüm davranışlar benim sıçmak ve kaçmak dediğim şeye indirgeniyor.

Genel olarak elbette iğrenç bir yaş. Bu gençlerin hepsi ucube ve salak. Hem kendileri hem de etrafındakiler için korkunç bir yaş. Onları kurtaran ve onları gerçekten etkileyen tek şey, daha yaşlı ve daha güçlü birinin, motivasyonsuz bir kabalık ve terbiyesizlik nedeniyle bir veya başka bir karaktere zor anlar yaşatmasıdır.

Ama en kötüsü bu yaştadır. Çünkü sürekli yalan söylüyorlar. Her şey hakkında, her yerde ve herhangi bir nedenle yalan söylerler. İkinci şey ise söylediği ve yaptığı şeylerle ilgili en azından bir tür sorumluluğun tamamen yokluğu.
Söz verdi ama yerine getirmedi; bu normaldir. Ve sürekli yalan söylüyor.

Genel olarak, bu yaşta onların herhangi bir vicdan, acıma, şefkat veya utanç gibi şeylerden tamamen yoksun olduklarını belirtmek gerekir. Bütün bunlar henüz onda oluşmadı çünkü henüz pansiyonun kurallarına ve şu veya bu toplumda genel kabul görmüş kurallara uymadığı için kafasına çok güçlü ve çok acı verici bir darbe almamış. Okulda, bahçede veya evde her şeyin yanına kâr kalacağı gerçeğine alışkın.
Ayrıca onun hala bir çocuk olduğu ve bu nedenle bundan yararlanabileceği gerçeğine de alıştı ve bu şekilde hile yapabilir.
Çocuk suçluluğunun en acımasız ve sınırsız olarak görülmesi boşuna değildir.

Ve sonra hiçbir şeyin olmayacağını bildiği bir yere varır. ona ve kimse sürahiyi çalmayacak. Ve ne istersen yapabilirsin, ne istersen söyleyebilirsin, ne istersen yapabilirsin.
Ve görünüşe göre bundan bıkmışlar.

Burada da bir tür konuşuyor saçmalıklardan. Kendisiyle çelişiyor. Hareket eden ve hareket etmeyen her şeyi siktiğini yazıyor, görünüşe göre hareket ediyor ve sonra sikişiyor.
Fakat deneyimlerime dayanarak biliyorum ki bu hastaları tamamen kendi yerlerine nasıl koyacağını bilen kişi onların akranları, sınıf arkadaşlarıdır. ya da lise öğrencileri. Veya lise öğrencileri.
Sınıf arkadaşları şu veya bu salağı toz haline getirmeye ve onu intihara sürüklemeye hazır.
Lise öğrencileri temelde aynıdır ve aynı korkak beyinlere sahiptirler. Ve onlar da farklı değil. Ama senin yerine senden daha zayıf birini koymaları gerektiğini biliyorlar.

Peki sence neden gidip bir pompalı tüfek alıyor ve eline geleni öldürüyor? okuduğu okulda mı?
Evet, çünkü orada onu susturup alay ettiler. Ama hiçbir şey boşuna olmuyor. Ve benimle dalga geçtiler ve beni bir şey yüzünden kapattılar.
Örneğin, bu forumdaki saçmalıklar için.

Ayrıca orada sosyal ağları üzerinden de iletişim kuruyorlar. Bırakın o Ensest Lordu gibi davransın. Ya da Üvey baba ya da adı her neyse.
Eğer burada eğleniyorsa, örneğin bir okul forumunda hızlı bir şekilde listelendi ve bu ona pek bir şey gibi gelmedi.
Tomason
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Abimi sikeyim çok güzel

Unread post by Tomason »

Bu en ilginç yazı)
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440

Unread post by Mart »

Burada ilk inisiyatif alan kızların olup olmadığını bilmek isterim.
Bilmiyorum, burada mı? Ama kız kardeşim beni ikna etti.
These users thanked the author Mart for the post (total 3):
Fargal94, abartı, Sibiryak89
jilet666
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37

Unread post by jilet666 »

Bu başlıkta bazı agresif insanlar var)
Post Reply Previous topicNext topic