Orgazm için ortak fanteziler.

Uzaktan seks - İnternet, telefon, telgraf yoluyla...
Автор темы
SVETA
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Orgazm için ortak fanteziler.

Unread post by SVETA »

Herkese selam! Sorunumu doğru bir şekilde anlatmaya çalışacağım. Sanırım bu sadece ben değilim. Tek bir kopya olamam. Seks açısından her şey yolunda. Sanki sistematik olarak.
Fakat burada bir sorun var. Orada gibi görünüyor ama tamamen değil. Mesele şu ki, tek bir şey istersiniz ama verdiğinizi alırsınız. Bu beni şaşkınlığa ve sona bırakıyor.
Ben çok büyük bir hayalperestim. Benim fantezilerimde her şey mümkün. Ve en önemlisi, onları hayata geçirmeye neredeyse hazırım. Her şeyin nasıl olduğunu hayal ettiğimde, yetişkinler için çeşitli nesneler ve oyuncaklar kullanarak hayal ettiğimi tekrarlıyorum. Benim gibiler varsa bize katılın ve tartışın.
These users thanked the author SVETA for the post (total 7):
annem adam yaptı, Avare, Alex444, İvannavi, Debaklakov, Şalun70, Seks tavuğu
annem adam yaptı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152
Registered for: 4 years
 Re: Ortak orgazm fantezileri

Unread post by annem adam yaptı »

S V E T A, ben de bir hayalperestim))) deneyebiliriz....
Автор темы
SVETA
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by SVETA »

Merhaba. Hadi deneyelim. Belki bana buraya nasıl fotoğraf ekleyeceğimi söyleyebilirsin.
Bunun mümkün olduğunu gördüm ama nasıl olduğunu anlamıyorum.
annem adam yaptı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152
Registered for: 4 years

Unread post by annem adam yaptı »

S V E T A: 07 Jul 2021, 16:14 Buraya nasıl fotoğraf ekleyeceğimi söyler misiniz?
Mümkün olduğunu gördüm ama nasıl olduğunu anlamadım.
ametni girdiğimiz pencerenin üstünde "resim ekle" butonunu buluyoruz, ardından fotoğrafı mesaj alanına sürüklemekle yetiniyoruz))) fotoğraflar hemen görünmüyor... görüntülemek için göndermeden önce "... önizleme" görünümüne tıklayın ve her şey yolundaysa "Gönder ")’e tıklayın)))
Baba katili
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Baba katili »

MERHABA BEN BAKÜ’DÜM SENİ GERÇEKTEN SEVİYORUM GERÇEKTEN PLUS KADINI GERÇEKTEN SEVİYORUM SEN SADECE RESMİNE GÖRE HARİKA BİR KEZ BAKTIM
Avare
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 890
Registered for: 4 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Avare »

S V E T A: 07 Jul 2021, 12:17 Herkese merhaba! Sorunumu doğru bir şekilde anlatmaya çalışacağım. Sanırım bu sadece ben değilim. Tek bir kopya olamam. Seks açısından her şey yolunda. Sanki sistematik olarak.
Fakat burada bir sorun var. Orada gibi görünüyor ama tamamen değil. Mesele şu ki, tek bir şey istersiniz ama verdiğinizi alırsınız. Bu beni şaşkınlığa ve sona bırakıyor.
Ben çok büyük bir hayalperestim. Benim fantezilerimde her şey mümkün. Ve en önemlisi, onları hayata geçirmeye neredeyse hazırım. Her şeyin nasıl olduğunu hayal ettiğimde, yetişkinler için çeşitli nesneler ve oyuncaklar kullanarak hayal ettiğimi tekrarlıyorum. Benim gibiler varsa bize katılın ve tartışın.
Sohbet etmekten memnuniyet duyarım! Seni en çok ne heyecanlandırıyor, en sık neyi hayal ediyorsun?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sanal seks”