Herkese selam! Sorunumu doğru bir şekilde anlatmaya çalışacağım. Sanırım bu sadece ben değilim. Tek bir kopya olamam. Seks açısından her şey yolunda. Sanki sistematik olarak.
Fakat burada bir sorun var. Orada gibi görünüyor ama tamamen değil. Mesele şu ki, tek bir şey istersiniz ama verdiğinizi alırsınız. Bu beni şaşkınlığa ve sona bırakıyor.
Ben çok büyük bir hayalperestim. Benim fantezilerimde her şey mümkün. Ve en önemlisi, onları hayata geçirmeye neredeyse hazırım. Her şeyin nasıl olduğunu hayal ettiğimde, yetişkinler için çeşitli nesneler ve oyuncaklar kullanarak hayal ettiğimi tekrarlıyorum. Benim gibiler varsa bize katılın ve tartışın.
Orgazm için ortak fanteziler.
-
Автор темыSVETA
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Orgazm için ortak fanteziler.
- These users thanked the author SVETA for the post (total 7):
- annem adam yaptı, Avare, Alex444, İvannavi, Debaklakov, Şalun70, Seks tavuğu
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
- Registered for: 4 years
-
Автор темыSVETA
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 3 years 10 months
Re: Ortak orgazm fantezileri
Merhaba. Hadi deneyelim. Belki bana buraya nasıl fotoğraf ekleyeceğimi söyleyebilirsin.
Bunun mümkün olduğunu gördüm ama nasıl olduğunu anlamıyorum.
Bunun mümkün olduğunu gördüm ama nasıl olduğunu anlamıyorum.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
- Registered for: 4 years
ametni girdiğimiz pencerenin üstünde "resim ekle" butonunu buluyoruz, ardından fotoğrafı mesaj alanına sürüklemekle yetiniyoruz))) fotoğraflar hemen görünmüyor... görüntülemek için göndermeden önce "... önizleme" görünümüne tıklayın ve her şey yolundaysa "Gönder ")’e tıklayın)))
-
- Potansiyel seks nesnesi
MERHABA BEN BAKÜ’DÜM SENİ GERÇEKTEN SEVİYORUM GERÇEKTEN PLUS KADINI GERÇEKTEN SEVİYORUM SEN SADECE RESMİNE GÖRE HARİKA BİR KEZ BAKTIM
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
- Registered for: 4 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Sohbet etmekten memnuniyet duyarım! Seni en çok ne heyecanlandırıyor, en sık neyi hayal ediyorsun?S V E T A: ↑07 Jul 2021, 12:17 Herkese merhaba! Sorunumu doğru bir şekilde anlatmaya çalışacağım. Sanırım bu sadece ben değilim. Tek bir kopya olamam. Seks açısından her şey yolunda. Sanki sistematik olarak.
Fakat burada bir sorun var. Orada gibi görünüyor ama tamamen değil. Mesele şu ki, tek bir şey istersiniz ama verdiğinizi alırsınız. Bu beni şaşkınlığa ve sona bırakıyor.
Ben çok büyük bir hayalperestim. Benim fantezilerimde her şey mümkün. Ve en önemlisi, onları hayata geçirmeye neredeyse hazırım. Her şeyin nasıl olduğunu hayal ettiğimde, yetişkinler için çeşitli nesneler ve oyuncaklar kullanarak hayal ettiğimi tekrarlıyorum. Benim gibiler varsa bize katılın ve tartışın.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post