Olay şöyle oluyor...
-
- Potansiyel seks nesnesi
Olay şöyle oluyor...
Bildiğiniz gibi Moskova "çok sayıda gelenlerle" dolu. Ben de onlardan biriyim. Doğru, buraya kısa ziyaretlerle geliyorum, yaşıyorum, çalışıyorum ve ayrılıyorum. Burada uzun süre kalamam. Yine de burası taşralılar için çok yorucu. Yine de şunu söylemeliyim ki hem kendiniz için hem de kıçınız için BÖYLE maceralar
çok az yerde bulunabilir. Kendimi aynı şirkette bulduğumda ve ilk başta her şey yolunda gitti ve erkekler çok "umut verici" davrandılar ve kızlar oldukça arkadaş canlısıydı, ancak akşama doğru herkes aptalca sarhoştu ve kesinlikle herhangi bir "seks" hakkında hiçbir şey yoktu. soru. Sonra adamlar da kendi aralarında işleri halletmeye başladılar. Kısacası sabaha sessizce ayrıldım. Girişten çıkıyorum, saat çoktan beşi geçmiş, hava çoktan aydınlanmış. Bölge yabancı, metronun nerede olduğunu bilmiyorum ama taksiyle... hayır... peki, siktir et... Bir yere gittim. Yürürken ucubelerin dikkatini çekmemek için sokaklarda değil avlularda yürümeye çalışıyorum. Başka bir evin etrafında dolaşıyorum ve... Hemen köşede “tatlı bir çift” ile karşılaşıyorum. İri şişman bir adam ve 18-20 yaşlarında bir oğlan çocuğu. Adam duvara dönük, pantolonu çoktan dizlerine kadar inmiş (hiç külot fark etmemiştim), adam iki eliyle kalçalarını ve kıçını patiliyor ve boynunu öpüyor. Adam burnunu çekiyor, adam inliyor, resim... VAAY! Ve işte köşeden! Sessiz sahne... İlk uyanan adam oldu. Sırıttı ve şöyle dedi: "Ne izliyorsun? Katılmak istiyor musun? Tanrım..." Ve sonra ben, nedenini bilmiyorum, patladım: "Hı-hı.." , sonra ne oldu? :güzel:

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Bu işler böyle oluyor...
Sonra sessiz bir sahne oluştu - BEKLİYORUM!!!oksanna97: ↑23 Jun 2021, 15:02 Bildiğiniz gibi Moskova “çok sayıda gelenlerle” dolu. Ben de onlardan biriyim. Doğru, buraya kısa ziyaretlerle geliyorum, yaşıyorum, çalışıyorum ve ayrılıyorum. Burada uzun süre kalamam. Yine de burası taşralılar için çok yorucu. Yine de şunu söylemeliyim ki hem kendiniz için hem de kıçınız için BÖYLE maceralarçok az yerde bulunabilir. Kendimi aynı şirkette bulduğumda ve ilk başta her şey yolunda gitti ve erkekler çok "umut verici" davrandılar ve kızlar oldukça arkadaş canlısıydı, ancak akşama doğru herkes aptalca sarhoştu ve kesinlikle herhangi bir "seks" hakkında hiçbir şey yoktu. soru. Sonra adamlar da kendi aralarında işleri halletmeye başladılar. Kısacası sabaha sessizce ayrıldım. Girişten çıkıyorum, saat çoktan beşi geçmiş, hava çoktan aydınlanmış. Bölge yabancı, metronun nerede olduğunu bilmiyorum ama taksiyle... hayır... peki, siktir et... Bir yere gittim. Yürürken ucubelerin dikkatini çekmemek için sokaklarda değil avlularda yürümeye çalışıyorum. Başka bir evin etrafında dolaşıyorum ve... Hemen köşede “tatlı bir çift” ile karşılaşıyorum. İri şişman bir adam ve 18-20 yaşlarında bir oğlan çocuğu. Adam duvara dönük, pantolonu çoktan dizlerine kadar inmiş (hiç külot fark etmemiştim), adam iki eliyle kalçalarını ve kıçını patiliyor ve boynunu öpüyor. Adam burnunu çekiyor, adam inliyor, resim... VAAY! Ve işte köşeden! Sessiz sahne... İlk uyanan adam oldu. Sırıttı ve şöyle dedi: "Ne izliyorsun? Katılmak istiyor musun? Tanrım..." Ve sonra ben, nedenini bilmiyorum, patladım: "Hı-hı.." , sonra ne oldu?
![]()
- These users thanked the author Nikk for the post:
- annem adam yaptı
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
- Orientation: biseksüel
Sonra, bana göre, duvara dayalı genç adamın önünde durdun ve o seni becerdi erkeği seni sikerken, sonra da seni birlikte siktileroksanna97: ↑23 Jun 2021, 15:02 Bildiğiniz gibi Moskova “çok sayıda gelenlerle” dolu. Ben de onlardan biriyim. Doğru, buraya kısa ziyaretlerle geliyorum, yaşıyorum, çalışıyorum ve ayrılıyorum. Burada uzun süre kalamam. Yine de burası taşralılar için çok yorucu. Yine de şunu söylemeliyim ki hem kendiniz için hem de kıçınız için BÖYLE maceralarçok az yerde bulunabilir. Kendimi aynı şirkette bulduğumda ve ilk başta her şey yolunda gitti ve erkekler çok "umut verici" davrandılar ve kızlar oldukça arkadaş canlısıydı, ancak akşama doğru herkes aptalca sarhoştu ve kesinlikle herhangi bir "seks" hakkında hiçbir şey yoktu. soru. Sonra adamlar da kendi aralarında işleri halletmeye başladılar. Kısacası sabaha sessizce ayrıldım. Girişten çıkıyorum, saat çoktan beşi geçmiş, hava çoktan aydınlanmış. Bölge yabancı, metronun nerede olduğunu bilmiyorum ama taksiyle... hayır... peki, siktir et... Bir yere gittim. Yürürken ucubelerin dikkatini çekmemek için sokaklarda değil avlularda yürümeye çalışıyorum. Başka bir evin etrafında dolaşıyorum ve... Hemen köşede “tatlı bir çift” ile karşılaşıyorum. İri şişman bir adam ve 18-20 yaşlarında bir oğlan çocuğu. Adam duvara dönük, pantolonu çoktan dizlerine kadar inmiş (hiç külot fark etmemiştim), adam iki eliyle kalçalarını ve kıçını patiliyor ve boynunu öpüyor. Adam burnunu çekiyor, adam inliyor, resim... VAAY! Ve işte köşeden! Sessiz sahne... İlk uyanan adam oldu. Sırıttı ve şöyle dedi: "Ne izliyorsun? Katılmak istiyor musun? Tanrım..." Ve sonra ben, nedenini bilmiyorum, patladım: "Hı-hı.." , sonra ne oldu?
![]()
- These users thanked the author Avare for the post (total 2):
- annem adam yaptı, Zhenina
-
-
Evet... Erkekler öngörülebilirdir. Hep tek yönde düşünürler... Aslında şöyleydi: “Adam çocuktan ayrılıp bana doğru ilerledi ama sonra bu küçük sivilce ciyakladı: “Biliyordum!” İlk deliğe gitmeye hazırsın!" Adam dondu ve bana mırıldandı: "Defol buradan. "dedi ve küçük çocuğa geri döndüm. Ben de benzer durumlarla karşılaştım ve tecrübelerime dayanarak biliyorum ki, eğer sana gitmeni söylerlerse, o zaman bunu bir an önce yapmalısın. Ben de öyle yaptım. Ben ayrıldım ve küçük adam Daha yüksek ve daha yüksek sesle ciyakladım. Etrafıma baktım ve o ve pantolonu indirilmiş halde durdu. Ve aniden her şey sessizleşti: "Sonunda sakinleştim." Etrafıma baktım ama artık görünmüyorlardı. çalılar.... Sadece ışık parıltıları -mavi....

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Orientation: biseksüel
Ve sonra uyandınız...
Eh, o ilk şirkette, çünkü birisi....
Peki, sonra sizin versiyonlarınız.
Eh, o ilk şirkette, çünkü birisi....
Peki, sonra sizin versiyonlarınız.

- These users thanked the author Tanuşka for the post (total 2):
- Anonim, Dmitry.Novikov