Kardeş her kadından daha iyidir

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Lizun
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: biseksüel
 Kardeş her kadından daha iyidir

Unread post by Lizun »

14 yaşındaydım, kız kardeşim 21 yaşındaydı, yavaş dans sırasında diskoya gittik, bana çok yaklaştığını fark ettim, sonra iki eliyle boynuma sarıldı ve yanağını yanağıma yasladı, arsızım dostum, kız kardeşim bize diskoya gitmememizi söyledi, parka o kadar küstah ki, sen gittin ve o benim ilkim oldu, ben ona geldim ve o benim için iyi ki bana geldi, sevmiyorum beni erkek arkadaşım ve bir ay içinde evlenmeleri gerekiyor, böylece çocuğumuzu onunla büyüteceğiz.
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Kardeş kadından daha iyidir

Unread post by Esnek »

Belki öyle ama benim için annem daha da iyi.
Elf Kedisi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Kardeş kadından daha iyidir

Unread post by Elf Kedisi »

Lizun: 17 Jun 2021, 18:37 Ben 14 yaşındaydım, kız kardeşim 21 yaşındaydı, yavaş dans sırasında diskoya gittik, bana çok yakın olduğunu fark ettim, sonra iki eliyle boynuma sarıldı ve yanağını yanağıma yasladı, ben’ Cesur bir adamım, kız kardeşim bize disko olmadığını söyledi, o çok kibirli, sen parka gittin ve o benim ilkim oldu, ben ona geldim ve o benim için iyi ki bana geldi, hoşuma gitmiyor erkek arkadaşım ve bir ay içinde evlenmeleri gerekiyor, bu yüzden çocuğumuzu onunla büyüteceğiz.
Lanet olsun, bir dahaki sefere metni yaz Önce kelime söyleyin ki hatalarınızı düzeltebilsin. Gözlerim neredeyse kanıyordu. :rusyaz:

Oyunun hikayesi. Disko da ne öyle? Yavaş dansla bile mi? Yıl 2022.

Küstah bir okul çocuğu, düğünden önce parkta kız kardeşinin yanına geldi :ROFL: :lol: :-D

6 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
B profilde yaş grubu +40 belirtiliyor

Diğer konularda böyle saçmalık yazıyorsun:
Lizun: İlk deneyimimi 7 yaşımdayken kardeşim istedi ağzına koydu ve bana nasıl emileceğini söyledi, hoşuma gitti, sonra köpek pozisyonuna geçmemi önerdi, acıdan bahsetmenin bir anlamı yok ve artık sen benim kadınımsın, her ne kadar biz olsak da ikisi de evli, ben 24 yaşındayım, o 29 yaşında ama haftada iki kez buluşuyoruz :cat1:
Sen zaten oradalar, yaşı ve akraba çevresi ile cesur bir adam.

Lanet çığlık. :sandalye:
These users thanked the author Elf Kedisi for the post:
Keskin
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”