Kardeş her kadından daha iyidir
-
Автор темыLizun
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Kardeş her kadından daha iyidir
14 yaşındaydım, kız kardeşim 21 yaşındaydı, yavaş dans sırasında diskoya gittik, bana çok yaklaştığını fark ettim, sonra iki eliyle boynuma sarıldı ve yanağını yanağıma yasladı, arsızım dostum, kız kardeşim bize diskoya gitmememizi söyledi, parka o kadar küstah ki, sen gittin ve o benim ilkim oldu, ben ona geldim ve o benim için iyi ki bana geldi, sevmiyorum beni erkek arkadaşım ve bir ay içinde evlenmeleri gerekiyor, böylece çocuğumuzu onunla büyüteceğiz.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kardeş kadından daha iyidir
Oyunun hikayesi. Disko da ne öyle? Yavaş dansla bile mi? Yıl 2022.
Küstah bir okul çocuğu, düğünden önce parkta kız kardeşinin yanına geldi
:-D
6 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
B profilde yaş grubu +40 belirtiliyor
Diğer konularda böyle saçmalık yazıyorsun:
Lanet çığlık. :sandalye:
Lanet olsun, bir dahaki sefere metni yaz Önce kelime söyleyin ki hatalarınızı düzeltebilsin. Gözlerim neredeyse kanıyordu.Lizun: ↑17 Jun 2021, 18:37 Ben 14 yaşındaydım, kız kardeşim 21 yaşındaydı, yavaş dans sırasında diskoya gittik, bana çok yakın olduğunu fark ettim, sonra iki eliyle boynuma sarıldı ve yanağını yanağıma yasladı, ben’ Cesur bir adamım, kız kardeşim bize disko olmadığını söyledi, o çok kibirli, sen parka gittin ve o benim ilkim oldu, ben ona geldim ve o benim için iyi ki bana geldi, hoşuma gitmiyor erkek arkadaşım ve bir ay içinde evlenmeleri gerekiyor, bu yüzden çocuğumuzu onunla büyüteceğiz.

Oyunun hikayesi. Disko da ne öyle? Yavaş dansla bile mi? Yıl 2022.
Küstah bir okul çocuğu, düğünden önce parkta kız kardeşinin yanına geldi

6 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
B profilde yaş grubu +40 belirtiliyor
Diğer konularda böyle saçmalık yazıyorsun:
Sen zaten oradalar, yaşı ve akraba çevresi ile cesur bir adam.Lizun: ↑ İlk deneyimimi 7 yaşımdayken kardeşim istedi ağzına koydu ve bana nasıl emileceğini söyledi, hoşuma gitti, sonra köpek pozisyonuna geçmemi önerdi, acıdan bahsetmenin bir anlamı yok ve artık sen benim kadınımsın, her ne kadar biz olsak da ikisi de evli, ben 24 yaşındayım, o 29 yaşında ama haftada iki kez buluşuyoruz![]()
Lanet çığlık. :sandalye:
- These users thanked the author Elf Kedisi for the post:
- Keskin
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 728 Views
-