Dior’un Günlüğü #42
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

İç çamaşırlarını gerçekten çok seviyorum ve kendime bir takım almak için mağazaya gittim. Farklı renklerde üç parça seçip denemeye gittim. Mağazada kimse yoktu, genel olarak benden başka kimse yoktu, soyunma odasının yanında bir satış danışmanı duruyordu ve bana bir şey olursa onu aramam gerektiğini söyledi. Ekranın arkasına geçtim ve soyunmaya başladım. İlk sutyeni denemeye başladığımda bana biraz fazla büyük geldi. Genel olarak konuşursak, göğüslerim küçük, sadece ilk boyut. Soyunma odasından dışarı baktım ve satıcıya işaret ettim, onu paravanın arkasına çağırdım ve sorunun ne olduğunu gösterdim. Etikete baktı ve neyin yanlış olduğunu bilmediğini çünkü bedenin doğru olduğunu söyledi. İki parmağını sutyenimle göğüslerimin arasına soktu ve şöyle dedi: "Evet, çok yer var." Bu durum beni o kadar heyecanlandırdı ki ne yaptığımı anlamadan onu belinden tutup kendime doğru çektim. Garip bir şekilde, geri çekilmedi. Onu dudaklarından öptüm, sonra bluzunun düğmelerini çözmeye başladım ve o da boynumu öpmeye başladı. - "Kimse bizi rahatsız etmeyecek mi?" Kulağına fısıldadım, o da şöyle dedi: - "Hayır." Sütyenindeki göğüsleri bluzunun altından dışarı bakıyordu, düğmelerini açtım ve üçüncü büyüklükte muhteşem göğüsleri vardı gözümün önünde belirdi ve onu önce ellerimle sonra dilimle okşamaya başladım, güzel meme uçlarını ısırdım, inlemeye başladı. Eteğini kaldırdım, çoraplar ve ince tangalar vardı, kıçını okşayıp ellerimle sıktım. Bu sırada sutyenimi çıkardı ve göğüslerimi okşuyordu. Sonra onu bir sandalyeye oturttum ve bacaklarını ayırdım, amının her yerini öpücüklerle kaplamaya başladım, sonra burnumu dudaklarına soktum ve ne kadar ıslak olduğunu hissettim, sıvısı tek kelimeyle harika kokuyordu! Ve onu açgözlülükle yalamaya başladım. Başlangıçta onu dondurma gibi yaladım, dilimi yaydım ve sonra keskinleştirerek klitorisini ovmaya başladım, sonra dilimi onun tatlı deliğine itmeye başladım ve onunla sikmeye başladım. Bitkin bir şekilde inledi, sonra köpek stilini ayarladım ve kıçını yalamaya başladım. Onun küçük deliğini büyük bir zevkle yaladım! Giderek daha sık nefes vermeye başladı ama aynı zamanda erken boşalmasını da istemedim. Kıçından uzaklaştım ve şöyle dedim: - "Beni okşamak ister misin?" O da cevapladı: - "Evet!" Şimdi beni bir sandalyeye oturttu ve amımı yalamaya başladı. Diliyle her kıvrımımda dolaştı, rahmimin içine girmeye çalıştı. Boşalmak üzere olduğumu hissettiğimde soyunma odası geniş olduğu için onu yere uzanmaya davet ettim. Altmış dokuzuncu pozisyonda uzandık, ben aşağıdan. Kelimenin tam anlamıyla üzerime oturdu! Tekrar klitorisini parmaklamaya başladım ve o benimdi. Bir orgazmın yaklaştığını hissettiğimde, onu kıçından yakaladım, kendime doğru çektim ve kelimenin tam anlamıyla dudaklarımı ona batırdım, uzun bir orgazmda birleştik, açgözlülükle yalamaya başladığım kedisinden akıntı fışkırdı! Bundan sonra yaklaşık beş dakika boyunca hareket etmeden yan yana yattık. Bundan sonra kahve içmek için arka odaya gitmeyi teklif etti. Giyinip dışarı çıktık. Beni "Servis Girişi" yazan kapıdan geçirdi. Küçük bir koridor boyunca yürüdük ve sağ taraftaki ilk kapıya girdik. Oraya girdiğimde gözlerime inanamadım! Video odası denilen bir yer vardı; burada pazarlamacı kadınla ben birkaç ekrana görüntü verdik ve monitörlerin karşısında açık sinekleri olan ve sikleri inip kalkan birkaç adam ve eteği yukarı çekilmiş bir kız oturuyordu. Her şeyi gizli kameradan gördüler ve mastürbasyon yaptılar. Kız ayağa kalktı ve yanıma geldi - "Ona yaptığının aynısını bana da yapar mısın?" Pazarlamacı kadını işaret etti, ben de "Elbette canım." dedim. adamlar ayağa kalktılar ve şöyle dediler: - "Tatlım, biraz bekle, şimdi bu kaltağın icabına bakacağız!" Yine de adamların önüne çömeldim, bacaklarımı yanlara ayırdım, iki güçlü kişiyi tuttum. Kızlar kanepeye oturdular, eteklerini kaldırdılar ve benim emdiğim adamı emerken yarıklarını okşamaya başladılar. Görünüşe göre o kadar bekledi ki boğazıma boşalmaya dayanamadı. Bir kız yanıma geldi ve bacaklarını açarak önüme uzandı, ben de onu parmaklamaya başladım. arkamdaydı aniden amcığıma girdi, ben de çığlık attım, arkadan gelen adam parmaklarıyla anüsümü çalıştırmaya başladı, sonra bana girdi ve oturan adam altıma uzanıp amcığıma girdi. Bu sırada kızlar birbirleriyle eğleniyorlardı. O kadar ilginç bir resim vardı ki, aktif ve ritmik bir şekilde beni aynı anda her iki deliğimden de siken iki adamın arasında yatıyordum, bu da gözlerimi kapatarak kıvranmama ve yüksek sesle inlememe neden oldu ve yakındaki kızlar birbirlerinin yarıklarını yalıyorlardı . Sonunda hepimiz birbirimizin tadını çıkardık ve gerçekten kahve içmeye gittik...
- These users thanked the author Christina Dior for the post (total 2):
- Seks tavuğu, yorgun
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ynt: Dior Günlüğü #42
Harika.....heyecan verici....açıklamalar bu hikaye için faydalı olabilir
- These users thanked the author Seks tavuğu for the post:
- Christina Dior