Tamam, gidip onu sakinleştirmemiz lazım. Kapının önünde durdum, derin bir nefes aldım ve kapıyı çaldım. Şöyle bir şey: "İçeri gel."
Yatakta oturuyordu, yüzü dizlerine gömülmüştü. Omuzlarında bir battaniye vardı. Onu yavaşça okşadım ve sonra ona sarıldım.
Yarım saat boyunca böyle oturduk. Sonra kırmızı bir yüzle bana baktı:
- Ben tam bir aptalım, lütfen beni affet, bunu söylememeliydim.
- Sorun değil, her şey yolunda peki.
n- Sen... bana saldırsan tuhaf olurdu.
- Hayır. - Soru sorarcasına bana baktı. - Bir kız kardeş ile erkek kardeş arasında seks yapmak normaldir. Önemli olan çocuk kalmaması için kendinizi korumaktır.
- Bunu nasıl biliyorsunuz?
- İnternette bilgi buldum.
- Ama aslında , senden sadece göğsüne boşalmanı istedim.
"Eh, işe yaramadı" - kendi kendime düşündüm. Gerçi... Henüz akşam değil.
- Tamam. Hazır mısın?
- Ne, şimdi?
- Peki, evet, başka ne zaman?
- Peki... Gerçekten şimdi daha iyi olacak.
- Odama gidip hazırlanacağım. Bana kendin gelir misin?
- Tamam.
Hızla evime gittim. Bunun büyük olasılıkla tek seferlik bir şey olacağını anladım. Ben de telefonu güvenli bir şekilde rafa yerleştirerek hazırladım. GoPro’mu da çıkardım. Bunu bir tişörtün üzerine yapıştırmaya ve üstüne bir sweatshirt koymaya karar verdim. Orada zaten özel bir kesik vardı. Bir keresinde onunla şakalar çekmiştim.
Odada bir kapı çalındı. O geldi. Yüzünü yıkadı, saçını bağladı, pantolonunu giydi ve vücudunun üzerine bir bornoz giydi. İçeri girdikten sonra kapıyı kapattı.
- Bu konuda - kimse yok!
- Tamam, tamam.
Yatağa uzandı ve bornozunu çıkardı. Göğüsleri yoktu ama meme uçları kırmızıydı ve vücudunun her yerinde çiller vardı.
- Çok güzel göğüs uçları.
- Ha? Bakmayın!
- Ama... Heyecanlanmaya ihtiyacım var. Heyecanlanıp boşalacağım.
- Ah, düşünemedim, kusura bakma.
Sikimi çıkardım. Kalkmanın yarısına gelmişti. Aldım ve sallamaya başladım. Kız kardeşimin bakışları odanın içinde geziniyordu ama bazen penisime bakıyordu. Ellerini sıktı ve açtı; rahat olmadığı açıktı.
Hızlandım. Gözlerimi kapattım ve şimdi onu becerdiğimi hayal ettim.
- Sadece göğsün üstünde, tamam mı?
Sadece başımı salladım. Zaten finale yaklaşıyordum.
- Cum-a-yu-yu-yu!
Sperm uçtu. İlk damlalar yüzüne bulaştı, birkaç damlacık yatağa düştü, geri kalanların hepsi göğsüne uçtu. Böyle bir su birikintisi oluştu.
- Sadece göğsünden dedim!
- Kusura bakma ama atışı kontrol etmek zor...
Çok nefes alıyordum. Kendimi iyi hissettim.
Kız kardeş spermi parmağıyla sürmeye başladı. Sonra avuçlarıyla cesaretlendi.
- Kuruyana kadar burada senin için yatacağım.
- Tamam, yanına geleceğim.
Onun odasına girdim. Hemen tişörtünü aldı ve aletiyle ovuşturdu. Ah, bir de diş fırçası var. Hop silindi. Sırt çantası! Kalem kutusu... Onu yönlendirdiler, yönlendirdiler. Daha öte. Havlu... Ceket... Battaniye... Yastık... Ah, en sevdiği ayı. Yani burada, köşede onun kirli eşyaları olmalı. Peki külotu nerede... Ah, işte buradalar! Hızla cebinize. İleri, daha ileri, daha ileri... Belki yatağın altında... Şort...
Ayağa kalktım. Ve masasına oturdu. "Favori" meyve suyu, çikolata ve karamel vardı. Aklıma hemen bir fikir geldi.
Meyve suyunun yaklaşık yarısı vardı. Neredeyse sonuna kadar içtim ve sonra sikimi içeri sokup emmeye başladım. Bunu ayakta, ambalajı sıkıca bastırarak yaptım. Ve kural olarak, penis aniden dışarı itilinceye kadar hava istendi ve yoğunlaştı. İşemeyi bıraktım, acımaya başladı. Ama elbiselerine birkaç damla bulaştı. Yarıda bıraktığım şeye devam ettim ama bu sefer havanın kaçmasına yer bıraktım. Yarıya geldiğinde durdum ve meyve suyunu dikkatlice yerine koydum. Penisimi çikolata ve karamel üzerine sildim, ardından mesanemi tamamen boşaltmak için tuvalete koştum.
Yolda kız kardeşime baktım. Aynı şekilde yatıyordu: midesi yukarıda. Spermin zaten kurumuş olduğu göğsüne üfledi. Beni görünce hemen bir bornozla örttü.
- Ah, orada ne görmedim? - Gözlerimi devirerek sordum.
Hiçbir şey söylemedi, sadece bir bornoz giydi ve gitti. Tuvalete girdim, işimi bitirdim ve otuzbir çekmek istedim ama anahtarların çınlamasını duydum. Bu, ailemin evde olduğu anlamına geliyor.
Yarım saat sonra akşam yemeği için mutfakta toplandık. Kız kardeşime baktım. Her zaman başka tarafa baktı.
- Peki çocuklar. Babam ve ben bir aylığına tatile gitmeye karar verdik ama sadece ikimiz. Umarım bu dönemi sorunsuz atlatabilirsin.
Mutluydum çünkü onlar evde olmasalardı istediğin kadar mastürbasyon yapabilirdin. Evet, kız kardeşim de ikna edilebilir.
Kırmızı kardeş 2
-
Автор темыElbisecod25
- Oral stimülasyon
- Total posts: 179
- Registered for: 4 years 3 months
- Orientation: biseksüel
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post