Derin epilasyon

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Oleçka
Potansiyel seks nesnesi
 Derin epilasyon

Unread post by Oleçka »

Dün bikini bölgesinde derin epilasyona gittim, yani bu dış dudakların, iç dudakların ve anüsün tüylerinin tamamen alınmasıydı.
Benim kedim çok büyümüş. Ve gitmeye karar verdim.
Önceki gün seks fantezilerim vardı..
Epilasyon ustasının amıma dokunması çok iyi hissettirdi...
O gün geldi. İşlem için geldim, bacaklarımı açtım... Usta çok derin epilasyon yaptı diyebilirim, amıma dokundu, deliklerin yakınında epilasyon yaptı. En iyi kısmı da bana her şeyi oradan çıkarmak için kıçımı daha geniş açmamı söylemesiydi. Yanıma döndüm, kıçımı daha geniş yaymamı söyledi.
Gelip bacaklarınızı açın ve tamamen yabancı birinin amınıza dokunmasına izin verdiğinizde ne kadar heyecanlanırsınız. Yanımda yatarken bacağımı kaldırmam da hoşuma gitti.
Sonunda amıma krema sürdü, deliklerimi de tedavi etti diyebiliriz, çünkü içinde kıl vardı, kremayı parmaklarıyla ovuşturdu. Dudaklarımı ayırdı ve içeride epilasyon yaptı.
Bu tür işlemlerden memnuniyetle geçeceğim.
Eve geldim ve hayal kurmaya başladım.
Genel olarak epilasyondan sonra dilini dudaklarımın üzerinde gezdirse reddetmezdim
Şekerlemeden sonra devam etmek isteyen ustalar var mı acaba?
Genel olarak , Gerçekten masaja gitmeyi, sıcak bir şeyle epilasyon yapmayı, sırf ecstasy’ye düşmeyi, beyni tamamen kapatmayı ve sadece birbirimizi okşamayı hayal ediyorum
meçhul
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Orientation: heteroseksüel
 Re: Derin epilasyon

Unread post by meçhul »

Evet, eğer varsa, o zaman açıkça yeterli değil)
These users thanked the author meçhul for the post:
Cidden
Vit123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300
Orientation: biseksüel

Unread post by Vit123 »

Benim anlayışıma göre, derin epilasyon sadece tüylerin değil, aynı zamanda foliküllerin (kılların kendi köklerinin) de alınmasıdır. Ancak bu lazer epilasyondur ve maliyeti vardır. Ve basit epilasyon geçicidir çünkü bir süre sonra saçlar yeniden uzamaya başlıyor ve rahatlık hissi vermiyor. Arkadaşım da tüyleri hamuru veya sakıza benzer bir madde yardımıyla alındığında basit epilasyon yaptı, ancak tekrar uzadı, sonra lazer epilasyon yaptı. ve artık epilasyonu tamamen unuttu ve artık tüm özel bölgelerine sahip, intergluteal alan da öncü bir kızınki gibi pürüzsüz.
These users thanked the author Vit123 for the post (total 4):
Fargal94, vesaire, Truwor, andylee
Beb213
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6

Unread post by Beb213 »

Kabul etmek. Sızıntı yaptığımda da yürüdüm. Usta bana hala tuhaf tuhaf bakıyordu.
These users thanked the author Beb213 for the post (total 2):
Alexsss, Duster1979
Andron141
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Andron141 »

İşte bu yüzden karımın her zaman derin bir bikini giydiği ortaya çıktı
Sasha0090
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 75

Unread post by Sasha0090 »

Ben de bir kez gittim)
Kremi penisime tamamen sürmesi harikaydı
Neredeyse mastürbasyon yapmaya başlıyordum
Kremi sürerken sertleşiyordum
Sonunda parmağıyla hafifçe açılmış başa dokundu
Gülümsedi ve giyinmemi söyledi
Şimdi 22 yaşındayım, o zamanlar 19 yaşındaydım
These users thanked the author Sasha0090 for the post:
Alexsss
tatlı bebek
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 62

Unread post by tatlı bebek »

Ahaha bence onlar için bu sadece bir iş ve kıllı amcıklara ihtiyaçları yok)) Açık sözlülüğüm için özür dilerim :oops:
jant11
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 334

Unread post by jant11 »

Sadece lazer epilasyonun uygulanabileceğine inanıyorum, aksi takdirde tıraş olmak daha iyidir.
Benim için epilasyon, bir kızı yabancıların önünde "parlatmak" için iyi bir neden. Usta ile ilk kez ön anlaşma yaptığımda, işlem sırasında başkasının bulunmasının bir sakıncası olmadığını söyledi. Kızı model olarak kullanmam teklif edildi, o zaman kursun tamamı ücretsiz olacaktı. Öğrenmeye başladım, salonların öncesi-sonrası fotoğrafları için (yüzsüz) modellere ve genç ustaların eğitimine ihtiyacı olduğu ortaya çıktı.
Bundan sonra bir sonraki işlemi yapmam gerektiğinde salona gelip yöneticiye soruyorum: Epilasyon için modellere ihtiyacınız var mı? Eğer evet ise, fotoğraf ve video çekimine izin verildiğini söylüyorum, orada bulunanların cinsiyetinin bir önemi yok.
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Truwor »

Sık sık soğuk araba koltuğuna oturmaktan dolayı iltihap kaptım ve bir üroloğu ziyaret etmek zorunda kaldım; onun hoş bir genç kız olduğu ortaya çıktı. Bana prostat masajının gerekliliği konusunda bilgi verdi. Nasıl olduğunu sorduğumda sakince ve doğrudan anüsten olduğunu, soyunup yan yatacağımı söyledi. İnatçı oldum ama doktor bana kesinlikle şunu önerdi: Ya tedavi olacağım ve onun talimatlarına uyacağım ya da güle güle güle güle.
Gönderdim. Üstelik çıplak vücudunda transparan elbisesisadece bir tanga buna oldukça yardımcı oldu.
Parmağını parmağına nasıl koyduğunu görünce bu beni biraz heyecanlandırdı. Daha sonra parmağını ve anüsümü bir şeyle yağladı ve parmağını oldukça keskin bir şekilde kıçıma soktu. Doğal olarak bu beni heyecanlandırdı. Ve kıçının içindeki hareketleri beni daha da heyecanlandırdı, öyle ki penisim gerilmişti. Sonra parmağını çıkardı, biraz daha yağladı ve iki üç parmağını içime soktu, ardından yüzdüm. Sadece kıçımda olduğumu hatırlıyorum, diğer eliyle taşaklarımı okşamaya ve penisimi daha da sıkmaya başladı, diğer eliyle bir şekilde giderek daha fazla kıçıma giriyordu. Bana küçük avucunun tamamıyla bana girmiş gibi geldi, çünkü orada, kıçımın içinde, parmaklarıyla bir şeyi nasıl sıktığını ve aynı zamanda güçlü bir orgazm yaşadığım ve kaybettiğim toplarımı nasıl sıktığını açıkça hissettim. bilinç. Uyandığımda küçümseyerek şöyle dedi: “Tanrım, bu adamlar ne kadar zayıflar, bir dakika bile dayanamıyorlar.”
These users thanked the author Truwor for the post (total 2):
Vik.ruba80, PavelNokia
Danah
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 39

Unread post by Danah »

rim11: 12 Oct 2023, 09:11 Sadece lazer epilasyonun uygulanabilir olduğuna inanıyorum, aksi takdirde tıraş olmak daha iyidir.
Benim için epilasyon, bir kızı yabancıların önünde "parlatmak" için iyi bir nedendir. Usta ile ilk kez ön anlaşma yaptığımda, işlem sırasında başkasının bulunmasının bir sakıncası olmadığını söyledi. Kızı model olarak kullanmam teklif edildi, o zaman kursun tamamı ücretsiz olacaktı. Öğrenmeye başladım, salonların öncesi-sonrası fotoğrafları için (yüzsüz) modellere ve genç ustaların eğitimine ihtiyacı olduğu ortaya çıktı.
Bundan sonra bir sonraki prosedürü yapmam gerektiğinde, buraya geliyorum salon ve yöneticiye sorun - epilasyon için modellere mi ihtiyaçları var? Cevabınız evet ise, fotoğraf ve video çekimine izin veriliyor, orada bulunanların cinsiyeti önemli değil.
10 yılı aşkın süredir derin bir modellik yapıyorum. bikini. Avantajları: Ücretsizdir, yeni insanlar her şeye dokunur ve yakından bakar :roll: Eksileri: öğrenciler neredeyse her zaman modele zarar verir, eğitim artık nadirdir.

15 dakika 48 saniye sonra gönderilir :
Truwor: Soğuk bir araba koltuğuna sık sık oturmaktan iltihap kaptım ve üroloğu ziyaret etmek için
Bu nedir? Fantezi-erotik bir hikaye okuduktan sonra fantezi mi? Sen Truwor, prostat masajı yaptırmadığın gibi prostat iltihabı da geçirmediğin kesin :evet: hikaye anlatıcısı, yomana :evet:
Truwor: 16 Oct 2023, 01:26 transparan çıplak vücut bornozu yalnızca bir tanga buna tamamen katkıda bulundu
in yalnızca bir tanga... *x)
Truwor: 16 Oct 2023, 01:26 parmağına parmak koruyucu takıyor
Ürologlara eldiven verilmez... *x) kaydet *x)
Truwor: 16 Oct 2023, 01:26 parmağını çıkardı, biraz daha yağladı ve iki ya da ikisini içime soktu üç parmağı
İki parmağımdan hiçbir şey çekmedim... veya parmak ucundaki tüm parmaklarımı çekmedim.... *x)

Sadece yaz: bu benim hayalim... ve metnin ilerleyen kısımlarında... Beni güldürdü yomana :lol:
Altı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 308

Unread post by Altı »

Olechka: 10 May 2021, 10:13 Dün bikini bölgesinde derin epilasyon yaptırdım, yani bu dış dudaklardaki, iç dudaklardaki ve anüsteki tüylerin tamamen alınmasıdır
Benim amım çok büyümüş. Ve gitmeye karar verdim.
Önceki gün seks fantezilerim vardı..
Epilasyon ustasının amıma dokunması çok iyi hissettirdi...
O gün geldi. İşlem için geldim, bacaklarımı açtım... Usta çok derin epilasyon yaptı diyebilirim, amıma dokundu, deliklerin yakınında epilasyon yaptı. En iyi kısmı da bana her şeyi oradan çıkarmak için kıçımı daha geniş açmamı söylemesiydi. Yanıma döndüm, kıçımı daha geniş yaymamı söyledi.
Gelip bacaklarınızı açın ve tamamen yabancı birinin amınıza dokunmasına izin verdiğinizde ne kadar heyecanlanırsınız. Yanımda yatarken bacağımı kaldırmam da hoşuma gitti.
Sonunda amıma krem ​​sürdü ve deliklerimi tedavi etti diyebiliriz, çünkü içinde kıl vardı, kremayı parmaklarıyla ovuşturdu. Dudaklarımı ayırdı ve içeride epilasyon yaptı.
Bu tür işlemlerden memnuniyetle geçeceğim.
Eve geldim ve hayal kurmaya başladım.
Genel olarak epilasyondan sonra dilini dudaklarımın üzerinde gezdirse reddetmezdim
Şekerlemeden sonra devam etmek isteyen ustalar var mı acaba?
Genel olarak , Gerçekten masaja gitmeyi, sıcak bir şeyle epilasyon yapmayı, sırf coşkuya kapılmayı, beyni tamamen kapatmayı ve sadece birbirimizi okşamayı hayal ediyorum
Genç adam, kıyılarını kaybetmişsin.. Dudakların içinde mukoza vardır ve mukozada kıl çıkmaz. "İçiniz" kadın cinsel organları hakkında bilgi eksikliğidir. Kesinlikle kelimesinden. Gerçek bir kadına dokunmadan önce kitap okuyun.
These users thanked the author Altı for the post (total 3):
Gudgeon, Danah, İskoç
birçok
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by birçok »

Eşim birkaç yıldır lazer epilasyon için aynı ustaya gidiyor. Önceki gün gelip konuşmalarını anlattım:

- Uzun zamandır sormak istiyordum, mümkün mü? - ustaya sordu.
- evet...
- analdan da hoşlanıyor musun?
- evet... açıkçası?
- evet Açıkçası, bu gergin... bana aynı görünüyor. ve şimdi birçok kız pratik yapıyor.

harika))
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011

Unread post by Andrey Lukashov »

Ama eşim bu tür saçmalıklardan muzdarip değil. Diz boyu cıvatası olan "ustaya" gider. Ve orada saç olup olmaması umurumda değil. Bu doğanın bize verdiği bir şey :)
Truwor
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Truwor »

adan27: 18 Nov 2023, 20:45
rim11: 12 Oct 2023, 09:11 Sadece lazer epilasyonun uygulanabilir olduğuna inanıyorum, aksi takdirde tıraş olmak daha iyidir.
Bana göre epilasyon, bir kızı yabancıların önünde "parlatmak" için iyi bir nedendir. Usta ile ilk kez ön anlaşma yaptığımda, işlem sırasında başkasının bulunmasının bir sakıncası olmadığını söyledi. Kızı model olarak kullanmam teklif edildi, o zaman kursun tamamı ücretsiz olacaktı. Öğrenmeye başladım, salonların öncesi-sonrası fotoğrafları için (yüzsüz) modellere ve genç ustaların eğitimine ihtiyacı olduğu ortaya çıktı.
Bundan sonra bir sonraki prosedürü yapmam gerektiğinde, buraya geliyorum salon ve yöneticiye sorun - epilasyon için modellere mi ihtiyaçları var? Cevabınız evet ise, fotoğraf ve video çekimine izin veriliyor, orada bulunanların cinsiyeti önemli değil.
10 yılı aşkın süredir derin bir modellik yapıyorum. bikini. Avantajları: Ücretsizdir, yeni insanlar her şeye dokunur ve yakından bakar :roll: Eksileri: öğrenciler neredeyse her zaman modele zarar verir, eğitim artık nadirdir.

15 dakika 48 saniye sonra gönderilir :
Truwor: Soğuk bir araba koltuğuna sık sık oturmaktan iltihap kaptım ve üroloğu ziyaret etmek için
Bu nedir? Fantezi-erotik bir hikaye okuduktan sonra fantezi mi? Sen Truwor, prostat masajı yaptırmadığın gibi prostat iltihabı da geçirmediğin kesin :evet: hikaye anlatıcısı, yomana :evet:
Truwor: 16 Oct 2023, 01:26 transparan çıplak vücut bornozu sadece bir tangayla buna tamamen katkıda bulundu
in sadece bir tangayla... *x)
Truwor: 16 Oct 2023, 01:26 parmağına parmak koruması takıyor
Ürologlar öyle değil eldiven verildi .. *x) kaydet *x)
Truwor: parmağını çıkardı, biraz daha yağladı ve yerleştirdi bana iki parmaktan fazlası ya da belki üç parmağı
iki parmağında hiçbir şey çekmedi... ya da parmak ucunda tüm parmaklarını çekmedi.. .. *x)

Şöyle yaz: bu benim fantezim... ve metnin devamında... Güldürdün beni yomana :lol:
Gülün, kimin umrundasınız, kahkahalarınız. Herkesi önemseyen sensin çünkü kimsenin sana ihtiyacı yok. "İnsanlara ne yapacaklarını söylemezseniz, o zaman insanlar da size nereye gideceklerini söylemezler." Sen lanet bir araştırmacısın, kıçındaki sperm gibi, kendini yanlış yerde buldun. vahiylerinizle yanlış site.
Danah
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Danah »

Truwor: 19 Nov 2023, 20:44 Gülün, kimin umrundasınız, gülüşünüz. Herkesi önemseyen sensin çünkü kimsenin sana ihtiyacı yok. "İnsanlara ne yapmaları gerektiğini söylemezseniz, insanlar da size nereye gitmeniz gerektiğini söylemez.", kahrolası araştırmacı, sen de kıçındaki sperm gibi, kendini yanlış yerde, yanlış sitede buldun. ifşaatlarınla.
Evet... Birleşik Devlet Sınavı kurbanının yaralı bir "egosu" yanıyor... Sadece hikayeler anlatmayın. arka sokak burası...

Görünüşe göre burada aynı hikaye anlatıcıları toplanmış... iç dudakların içinden bile tüyler alınıyor (bu son incilerden biri) )...

Konuyu bilmiyorsanız vurgulamayın. İyi tavsiye. Aksi halde salak gibi görünürsün. +100500 üzgünüm ama şu ana kadar... :wink:
These users thanked the author Danah for the post:
IkaRuss
Truwor
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Truwor »

adan27: 19 Nov 2023, 21:07
Truwor: 19 Nov 2023, 20:44 Gül, kimin umurunda senin gülüşün. Herkesi önemseyen sensin çünkü kimsenin sana ihtiyacı yok. "İnsanlara ne yapmaları gerektiğini söylemezseniz, insanlar da size nereye gitmeniz gerektiğini söylemez.", kahrolası araştırmacı, sen de kıçındaki sperm gibi, kendini yanlış yerde, yanlış sitede buldun. ifşaatlarınla.
Evet... Birleşik Devlet Sınavı kurbanının yaralı bir "egosu" yanıyor... Sadece hikayeler anlatmayın. arka sokak burası...

Görünüşe göre burada aynı hikaye anlatıcıları toplanmış... iç dudakların içinden bile tüyler alınıyor (bu son incilerden biri) )...

Konuyu bilmiyorsanız vurgulamayın. İyi tavsiye. Aksi halde salak gibi görünürsün. +100500 kusura bakmayın ama şu ana kadar... :wink:
Belki de şimdi her şeyi bırakıp kanıtlamaya başlamamı bekliyorsunuz sana bir şey mi oldu? Nasıl göründüğüm umurumda değil, gözlerinin ne kadar bulanık göründüğü bir yana. Burada sizin gibi yumurtasız insanlar, cinsel sapkınlıkları olan insanlardan daha fazla. Deneyimleri, izlenimleri ve duyguları paylaşmak için burada toplandılar. Ve herkesi açığa çıkarmanın, onları temiz suya ulaştırmanın zevkini yaşıyorsunuz. Aptal moronlara benzeyen, insanlara ne yapmaları gerektiğini söyleyen, ahlak okuyan, ahlak ve iffet çağrısı yapan siz ve sizin gibilersiniz. Seni ilgilendirmeyen şeylere sümüklü burnunu sokmaman konusunda sana iyi bir tavsiyede bulunmayacağım ve sadece bir şeye şaşırdım: sana her seferinde defolup gitmeni söylediklerinde ne tür bir zevk alıyorsun? ? Ne büyük bir sapma! Mazoşizm son aşamasında.
Danah
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Danah »

Truwor: 20 Nov 2023, 02:34 Belki de artık her şeyi bırakıp sana bir şeyler kanıtlamaya başlamamı mı bekliyorsun?
Hiçbir şey kanıtlamama gerek yok - özellikle de sana, genç bir çocuğa forum üyesi... Tuşlara bir şey yazmak yerine, en azından konuyu bir arama motorunda inceleyin...
Fakat bu zehirli sızıntılar sadece onun bilgisizliğe yakalandığını ve bunun için ne büyük bir zahmet olduğunu doğruluyor. berbat bir gönderi... Ve bingo! Rakibimi sıçmaya ve küçük düşürmeye karar verdim - bu da kendi özsaygımı yükseltmek içindi...

Ve eğer sevgili Truwor, değerli bir gönderi varsa - onu kesinlikle öveceğim ve ona göre yorum yapın.
Truwor
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Truwor »

adan27: 20 Nov 2023, 19:54
Truwor: 20 Nov 2023, 02:34 Belki de artık her şeyi bırakıp sana bir şeyler kanıtlamaya başlamamı bekliyorsun?
Hiçbir şey kanıtlamama gerek yok - özellikle de siz, genç bir forum üyesi... Tuşlara bir şey yazmadan önce, en azından konuyu bir arama motorunda inceleyin...
Fakat bu zehirli sızıntılar onun sadece cehalete yakalandığını ve ne kadar yazık olduğunu doğruluyor. ne kadar saçma bir yazı... Ve bingo! Rakibimi sıçmaya ve küçük düşürmeye karar verdim - bu da kendi özsaygımı yükseltmek içindi...

Ve eğer sevgili Truwor, değerli bir gönderi varsa - onu kesinlikle öveceğim ve bunun hakkında yorum yapın.
adan27: 20 Nov 2023, 19:54
Truwor: 20 Nov 2023, 02:34 Belki de şimdi her şeyi bırakıp sana bir şeyler kanıtlamaya başlamamı bekliyorsun?
Hiçbir şey kanıtlamanıza gerek yok - özellikle de forumun genç bir üyesi olan size... Tuşlara herhangi bir şey yazmadan önce, en azından konuyu bir arama motorunda inceleyin. ..
Fakat bu zehirli sızıntılar sadece onun bilgisizliğe yakalandığını ve böylesine saçma bir gönderi için ne kadar kötü bir rahatsızlık olduğunu doğruluyor... Ve bingo! Rakibimi sıçmaya ve küçük düşürmeye karar verdim - bu da kendi özsaygımı yükseltmek içindi...

Ve eğer sevgili Truwor, değerli bir gönderi varsa - onu kesinlikle öveceğim ve bunun hakkında yorum yapın.
Ve kimse size bir şey kanıtlamayacak veya bahane üretmeyecek. Sen kimsin? Zevk anına müdahale eden ve müdahale etmemesi için ortadan kaldırılması gereken bir sivrisinek, bir bit, bir böcek. Sizin ve sizin gibi parazitlerin tek görevi, kime ne yapılacağına dair talimat vermektir ki bu ciddi bir zihinsel bozukluğun açık bir belirtisidir, büyüklük kuruntusu ile aşağılık kompleksi arasında bir şeydir. En azından benim cinsel sapkınlıklarım var ama sizin zihinsel sapkınlarınız var.
Danah
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Danah »

Truwor: 21 Nov 2023, 01:35 Ve hiç kimse size bir şey kanıtlamayacak veya mazeret sunmayacak. Kimsin sen?
Kimseden mazeret üretmesini veya kanıtlamasını istemedim... Sessiz kalırdın, hepsi bu... Ama nasılsın Truwor, bağımlısı oldum! Konuşursun, kişiselleşirsin ve hayrana bok atmanın yanı sıra (bir yerlerde duyduğun ve seninmiş gibi aktardığın bir masal) - hiçbir şey... Nushtosh, bu gerçekten öyle olduğu anlamına geliyor, seni genç geveze :göz kırp :
Truwor
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Truwor »

adan27: 22 Nov 2023, 19:31
Truwor: 21 Nov 2023, 01:35 Ve hiç kimse size bir şey kanıtlamayacak veya mazeret sunmayacak. Kimsin sen?
Kimseden mazeret üretmesini veya kanıtlamasını istemedim... Sessiz kalırdın, hepsi bu... Ama nasılsın Truwor, bağımlısı oldum! Konuşursun, kişiselleşirsin ve hayrana bok atmanın yanı sıra (bir yerlerde duyduğun ve seninmiş gibi aktardığın bir masal) - hiçbir şey... Nushtosh, bu gerçekten öyle olduğu anlamına geliyor, seni genç geveze :göz kırp :
Ne, beğenmedin mi? İlk başladığınızda ne bekliyordunuz? Kimse seni rahatsız etmedi, aptalca açıklamalarını ilk yapan sen oldun: soğuk koltuklarda kıçımı üşütmüş olsam da, parmak ucum ya da eldiven... eldiven, sen ürolog tam bir pisliksin. Benim anlamadığım küçük detayları neden anlatayım ki? Kimlerle ilgileniyorlar? Senin için ne fark eder? Mesajımın özü bu mu? Devamlı bir roman değil, kısa bir mesaj yazıyorum. Vahiylerinizle birine gerçekten neyi kanıtlamak istiyorsunuz? Kendinizden başka kimin onlara ihtiyacı var? Genç ya da yaşlı olmam senin için ne fark eder? Mesela sadece kaç yaşında olduğunuzla değil, erkek mi kadın mı olduğunuzla ilgilenmiyorum bile. Bu yüzden hak ettiğinizi alın. İğrenç davranırsınız, kötü şeyler yaparsınız ve karşılığında kötü şeyler alırsınız, bok kendi hayranınızdan uçar ve size doğru uçar. Peki, seksle ilgilenmiyorsun, oluyor, neden unuttun o zaman? Neden insanların iletişim kurmasını engelliyorsunuz? Ne yani, aptalca şüphelerinle hayranının üstüne sıçmak ve bir seks sitesinde kötü koku yaratmak çok mu güzel? Peki, peki.
Danah
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Danah »

Truwor: 22 Nov 2023, 20:14 Ne, beğenmedin mi? İlk başladığınızda neye güveniyordunuz?
Peki, fsyo.... Artık bu ishal asla yeniden dinlenmeyecek veya yeniden okunmayacak... Adya, oğlum!
Truwor
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Truwor »

adan27: 22 Nov 2023, 20:19
Truwor: 22 Nov 2023, 20:14 Ne, beğenmedin mi? İlk başladığınızda neye güveniyordunuz?
Peki, fsyo.... Artık bu ishal asla yeniden dinlenmeyecek veya yeniden okunmayacak... Adya, oğlum! n
adan27: 22 Nov 2023, 20:19
Truwor: 22 Nov 2023, 20:14 Ne oldu, beğenmedin mi? İlk başladığınızda neye güveniyordunuz?
Peki, fsyo.... Artık bu ishal asla yeniden dinlenmeyecek veya yeniden okunmayacak... Adya, oğlum! n
Bunu kendin başlattın, kimse sana sormadı. Geleceğe yönelik bilime sahip olacaksınız ki, vahiyleriniz ve eleştirilerinizle insanların iletişimini bozmayacaksınız. Burada, bu sitede bayağılık ve sefahatle ilgili onlara kimin ihtiyacı var? Maalesef sizi hasta eden tek sinir bozucu kişi siz değilsiniz. Bizim zevkimiz cinsel sapkınlıkta yatıyor, peki sizin zevkiniz nedir? çıplak plajına[/url] ve orada ahlak kurallarını okumaya başla, sana hemen taş atacaklar ve seni boğacaklar. Bunun burada yapılamaması üzücü. Defol dışarı, yaşlı bir osuruk musun yoksa genç misin bilmiyorum. Önemli olan onun bir osuruk olması, orası kesin.
Danah
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Danah »

Truwor: 23 Nov 2023, 01:39 Gelecek için bilime sahip olacaksınız,
Bu sizin için bilim, cahiller. Yalan söyle ama yalan söyleme...
Ve en azından histerik ciyaklamalarımda bir şeyi değiştirirdim, ya da başka bir şey - aksi takdirde çiğnenen yemek lezzetli olmaz.... Çünkü, o zaman bu yüzden.. . Ve "sinir bozucu" olan tek kişi ben değilsem, bir düşünün, muhtemelen boşuna değildir...

Bir epilasyonla ilgili konu... ve bunu neye dönüştürdünüz ??? Sadece sevdiğiniz birine yapılan saldırılarla ilgili çığlıklarınız.....

Ne kadar genç bir adam ve ne kadar ticari bir kyu....

nPekala, her nasılsa her türlü saçmalığın dikkatimi dağıtmasına izin verdim... En iyi dileklerimle...
Truwor
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Truwor »

adan27: 24 Nov 2023, 19:49
Truwor: 23 Nov 2023, 01:39 Gelecek için bilime sahip olacaksınız,
Bu sizin için bilim, cahil. Yalan söyle ama yalan söyleme...
Ve en azından histerik ciyaklamalarımda bir şeyi değiştirirdim, ya da başka bir şey - aksi takdirde çiğnenen yemek lezzetli olmaz.... Çünkü, o zaman bu yüzden.. . Ve "sinir bozucu" olan tek kişi ben değilsem, bir düşünün, muhtemelen boşuna değildir...

Bir epilasyonla ilgili konu... ve bunu neye dönüştürdünüz ??? Sadece sevdiğiniz birine yapılan saldırılarla ilgili çığlıklarınız.....

Ne kadar genç bir adam ve ne kadar ticari bir kyu....

nEh, bir şekilde her türlü saçmalığın dikkatimi dağıtmasına izin verdim... En iyi dileklerimle...
Değişme ya defalarca tek başınasın Dikkatinin dağıldığını, zamanını boşa harcadığını söylüyorsun, defalarca veda ediyorsun ama arabanın motoru kükreyerek duruyor, kendisi de duruyor. Konuyla ilgili şikayetler bana yönelik değil, konuyu benden çok önce terk ettiler, asıl konuya bile odaklanmadım. Elbette bu kadar çok sayıda olmanızın bir nedeni var, çünkü başkalarına kötü şeyler yaparak zevk alıyorsunuz. Tıp bu psikotipin çok iyi farkındadır ve ne yazık ki sayısı oldukça fazladır.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”