Fotoğraflarınıza ilişkin raporlar
-
Автор темыKiril 21
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 4 years 2 months
- Orientation: biseksüel

Gerçek fotoğraflarınızın raporlarına bakmak isteyenler gönderin, dileklerinizi yazın, ben her türlü raporu, fotoğraf/videoyu yaparım
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Fotoğraflarınızla ilgili raporlar
Ne güzel bir sürtük! Onu böyle ekerdim! Ve ağızda, kıçında ve kedisinde!

- These users thanked the author Nikk for the post:
- Büyüleyici
-
-
Bu fotoğrafta herkes zaten sikilmiş durumda. Bazen bakıyorum ve etrafımda bir sürü sik olduğunu, iki tanesini elimde tuttuğumu ve spermin sadece deliklerimde olmadığını hayal ediyorum.
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
- Registered for: 4 years 8 months
Denemek
Last edited by Domiknadereve on 14 Jul 2021, 17:22, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Domiknadereve for the post:
- Büyüleyici
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
- Registered for: 4 years 8 months
.......
Last edited by Domiknadereve on 14 Jul 2021, 17:22, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Domiknadereve for the post:
- Büyüleyici
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 5 years 7 months
Eğer foruma kayıtlı değilseniz bunu size nereye gönderdiler ve e-posta bırakmadınız mı? Bizi kandırmaya çalışmayın! :zeki:
- These users thanked the author Özel Meclis Üyesi for the post:
- Büyüleyici
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
-
Özel Meclis Üyesi, bu bana başka bir forumda gönderildi . Üstelik buraya kaydolmanıza bile gerek yok. Ortalıkta dolaştı ve düzgün bir kadın olmaya devam etti.
-
Özel Meclis Üyesi,
Takma ad alanı I doldurmayı unuttum. Ve varsayılan olarak buna mastürbasyon adını verdi. Neden "mastürbasyon" değil?
Takma ad alanı I doldurmayı unuttum. Ve varsayılan olarak buna mastürbasyon adını verdi. Neden "mastürbasyon" değil?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 97
- Registered for: 4 years 2 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 4 years 1 month
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 3 years 10 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 346
- Registered for: 4 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Arkadaşlar))) İnternetten fotoğraf aramaya tıklıyorsunuz ve her şey anında (neredeyse) netleşiyor xy xy’den))) Bir sürü sahte var ve fotoğrafların altında sol görüşlü insanlar oturuyor)

1 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
1 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
İnternetten fotoğraf ve işte tam bir fotoğraf seti ..bu bir Batı modeli, kesinlikle Rus değil) kafanı kullan)
Şu tarihten sonra gönderildi: 1 dakika 22 saniye:
Tamam o zaman)) Gideceğim.. eğer bir şey yazarsan...tatil var ve bizim sokağımızda)) Burada fotoğraflarını gönderen gerçek insanların olduğundan bahsediyorum...genellikle yüzü olmayan veya maskesiz...mesela. ..iletişimde deneyim vardır)) Herkese PaKa_
2 dakika 24 saniye sonra gönderildi:

n
2 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Tankın İçinde Olanlar İçin.. .))) Fotoğrafa göz atıyoruz ve internette fotoğraf arıyoruz... Yandex veya Google veya başka bir yer... size bir ton site veriyor)) bu fotoğraflarla ve hatta bir yüzle ve hatta tam bir fotoğraf seti ile))) ve 10 yıl önce bile var))) ve muhatap bunu yapmaya çalışıyor sizi onun bir kadın veya karısı olduğuna ikna edin))
YALNIZCA bir Selfie, bir kağıt parçası veya vücut üzerindeki yazıyla durumu kurtaracaktır... gerisi tamamen provokasyon ve PizDeZJ )) :şamp: :şamp:

1 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
İşte bir sürü fotoğraf daha)) https://devki.one/38086-domashnie-selfj ... ashki.htmlnÖrneğin. Lütfen PM atın.
1 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
İnternetten fotoğraf ve işte tam bir fotoğraf seti ..bu bir Batı modeli, kesinlikle Rus değil) kafanı kullan)
Şu tarihten sonra gönderildi: 1 dakika 22 saniye:
Tamam o zaman)) Gideceğim.. eğer bir şey yazarsan...tatil var ve bizim sokağımızda)) Burada fotoğraflarını gönderen gerçek insanların olduğundan bahsediyorum...genellikle yüzü olmayan veya maskesiz...mesela. ..iletişimde deneyim vardır)) Herkese PaKa_
2 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Kural olarak böyle konuşmalar kocalar tarafından yazılır)) veya eski sevgililer veya başka biri, ancak Kadının kendisi değil)) İnternette kimse yüzünü parlatmaz; kimsenin kafası doğru yerde değil)) ve eğer böyle kızlar varsa parlıyor. .. ama her şey o kadar aynı ki))) bu bir kız tarafından yazılmadı)) sana bunun nedenini açıklayabilirim)) ama yapmayacağım...tembelim)Mila 77:04 May 2021, 05:45 Bu fotoğrafta Zaten her şeyi berbat ettim. Bazen bakıyorum ve etrafımda bir sürü sik olduğunu, elimde iki tane tuttuğumu ve spermin sadece deliklerimde olmadığını hayal ediyorum.

n
2 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Tankın İçinde Olanlar İçin.. .))) Fotoğrafa göz atıyoruz ve internette fotoğraf arıyoruz... Yandex veya Google veya başka bir yer... size bir ton site veriyor)) bu fotoğraflarla ve hatta bir yüzle ve hatta tam bir fotoğraf seti ile))) ve 10 yıl önce bile var))) ve muhatap bunu yapmaya çalışıyor sizi onun bir kadın veya karısı olduğuna ikna edin))

- These users thanked the author Slogancı for the post (total 3):
- Sibiryak89, wild_max, Yün
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post