Boşalmak zor

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Düzlük ile
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 4 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Boşalmak zor

Unread post by Düzlük ile »

Mesela seksin kendisi beni pek heyecanlandırmıyor; önündeki durumun bütünlüğü, kabullenme, sevişme ve sikişmenin kendisi beni heyecanlandırıyor. Mesela sikişirken bu kızla bir barda filanca bir etkinlikte tanıştığımı hayal ediyorum, başlangıçta beni hareketlendirdi ama biz hala buradayız, ya da yavaşça ona dokundum ve işte buradayız, ya da beni aldı penisimden tuttu ve beni emdi ve işte buradayız, ya da bu üniversitenin en şirret ve en güzel kızı ve işte buradayız, ya da hep birlikte vb. Yakınlaştığımız iddia edilen olayı da detaylı olarak hatırlayabiliyorum. Sevişmeyi ve fetişizmi seksten daha çok seviyorum, belki de 23 yaşında olduğum için libidom yaşla birlikte düştü. Seks yaptığınızda, sikişme sürecinden aptalca mı boşalıyorsunuz yoksa bunu ben deliymişim gibi çeşitli fantezilerle mi tamamlıyorsunuz?
Elbisecod25
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 179
Orientation: biseksüel
 Re: boşalmak zor

Unread post by Elbisecod25 »

Hımm, ilginç bir konu. Genellikle sevişirken pek fazla düşünmem. Bu mastürbasyon yaptığı zamandır, o zaman evet, daha fazla hayal kurmak istersiniz)
Bu arada orada bir temam var, hikaye gibi, gelin bir göz atın, belki beğenirsiniz?
Автор темы
Düzlük ile
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by Düzlük ile »

Dresscod25, bana konunun bağlantısını ver lütfen, Profilinize giriş yapamıyorum
Elbisecod25
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 179

Unread post by Elbisecod25 »

bilia6767: 16 Apr 2021, 13:51 Dresscod25, bana bir bağlantı ver konu lütfen, profilinize giriş yapamıyorum
Kızıl saçlı kız kardeş
Daha fazlasını başkalarını ekleyeceğim
Öğrenci. Zaman durağı
Cadetka. Time Stop 2
Şimdilik bu kadar) ama bugün Kızıl Kardeş’in devamı üzerinde çalışmaya başlayacağım.
Vit123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by Vit123 »

Seks öncesi ön sevişme her zaman heyecan vericidir. Bu, onunla sikişmek istediğiniz arkadaşınızın karısını hiç çıplak görmediğiniz, onun vücuduna dokunduğunuz, göğüslerini okşadığınız ve kasıklarına indiğiniz ve parmağınızı zaten sızdıran vajinaya yavaşça soktuğunuz ve sonra yavaşça içeri çektiğiniz zamandır. klitorisini bulursunuz ve nazikçe masaj yaparsınız ve o da zamanla bir şeyler söyler - bu bir heyecandır. Arkadaşınızın karınızı önünüzde nazikçe okşaması da aynı şeydir; bu bir heyecandır. Seksin kendisi de mekanik bir ileri-geri hareketinden başka bir şey değil.
These users thanked the author Vit123 for the post:
alex56
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241
Registered for: 2 years

Unread post by kariyer »

vit123: 17 May 2021, 11:18 Ve seksin kendisi de mekanik ileri geri hareketlerden ibarettir, başka bir şey değildir.
bunun gibi
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Pierro »

bilia6767: 13 Apr 2021, 18:36 durumun tamamı
Çok zor yazıyorsun..
Kadın
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Kadın »

Bu iyi. Bende de benzer bir şey var, sadece uyarıcı faktörler farklı) Benim için özellikle bunun nedeni, uzun süre sadece mastürbasyonun var olmasıdır.
Genel olarak normal seksten boşalabiliyorum ama aynı zamanda terli cinsel organın kokusunu da alırsam her şey çok daha hızlı olur) Karımın ağzından gelen koku, nefesinin sıcaklığı ve bunların hepsi beni tahrik ediyor.
Sanırım herkeste orgazmı hızlandıran ve uyarılmayı artıran "tetikleyiciler" var
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”