Boşalmak zor
-
Автор темыDüzlük ile
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 4 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Boşalmak zor
Mesela seksin kendisi beni pek heyecanlandırmıyor; önündeki durumun bütünlüğü, kabullenme, sevişme ve sikişmenin kendisi beni heyecanlandırıyor. Mesela sikişirken bu kızla bir barda filanca bir etkinlikte tanıştığımı hayal ediyorum, başlangıçta beni hareketlendirdi ama biz hala buradayız, ya da yavaşça ona dokundum ve işte buradayız, ya da beni aldı penisimden tuttu ve beni emdi ve işte buradayız, ya da bu üniversitenin en şirret ve en güzel kızı ve işte buradayız, ya da hep birlikte vb. Yakınlaştığımız iddia edilen olayı da detaylı olarak hatırlayabiliyorum. Sevişmeyi ve fetişizmi seksten daha çok seviyorum, belki de 23 yaşında olduğum için libidom yaşla birlikte düştü. Seks yaptığınızda, sikişme sürecinden aptalca mı boşalıyorsunuz yoksa bunu ben deliymişim gibi çeşitli fantezilerle mi tamamlıyorsunuz?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 179
- Orientation: biseksüel
Re: boşalmak zor
Hımm, ilginç bir konu. Genellikle sevişirken pek fazla düşünmem. Bu mastürbasyon yaptığı zamandır, o zaman evet, daha fazla hayal kurmak istersiniz)
Bu arada orada bir temam var, hikaye gibi, gelin bir göz atın, belki beğenirsiniz?
Bu arada orada bir temam var, hikaye gibi, gelin bir göz atın, belki beğenirsiniz?
-
Автор темыDüzlük ile
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 179
Daha fazlasını başkalarını ekleyeceğim
Öğrenci. Zaman durağı
Cadetka. Time Stop 2
Şimdilik bu kadar) ama bugün Kızıl Kardeş’in devamı üzerinde çalışmaya başlayacağım.
Kızıl saçlı kız kardeş
Daha fazlasını başkalarını ekleyeceğim
Öğrenci. Zaman durağı
Cadetka. Time Stop 2
Şimdilik bu kadar) ama bugün Kızıl Kardeş’in devamı üzerinde çalışmaya başlayacağım.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Registered for: 4 years 2 months
Seks öncesi ön sevişme her zaman heyecan vericidir. Bu, onunla sikişmek istediğiniz arkadaşınızın karısını hiç çıplak görmediğiniz, onun vücuduna dokunduğunuz, göğüslerini okşadığınız ve kasıklarına indiğiniz ve parmağınızı zaten sızdıran vajinaya yavaşça soktuğunuz ve sonra yavaşça içeri çektiğiniz zamandır. klitorisini bulursunuz ve nazikçe masaj yaparsınız ve o da zamanla bir şeyler söyler - bu bir heyecandır. Arkadaşınızın karınızı önünüzde nazikçe okşaması da aynı şeydir; bu bir heyecandır. Seksin kendisi de mekanik bir ileri-geri hareketinden başka bir şey değil.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 2 years
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 7 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 2 years 9 months
Bu iyi. Bende de benzer bir şey var, sadece uyarıcı faktörler farklı) Benim için özellikle bunun nedeni, uzun süre sadece mastürbasyonun var olmasıdır.
Genel olarak normal seksten boşalabiliyorum ama aynı zamanda terli cinsel organın kokusunu da alırsam her şey çok daha hızlı olur) Karımın ağzından gelen koku, nefesinin sıcaklığı ve bunların hepsi beni tahrik ediyor.
Sanırım herkeste orgazmı hızlandıran ve uyarılmayı artıran "tetikleyiciler" var
Genel olarak normal seksten boşalabiliyorum ama aynı zamanda terli cinsel organın kokusunu da alırsam her şey çok daha hızlı olur) Karımın ağzından gelen koku, nefesinin sıcaklığı ve bunların hepsi beni tahrik ediyor.
Sanırım herkeste orgazmı hızlandıran ve uyarılmayı artıran "tetikleyiciler" var
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post