Kızım bana söyledi. Bir şekilde orada oturuyorduk, oğlum askerde. Konuşmaya başladık. Anne, kardeşim beni becerdi. Tamam, beni sürekli becerdi ama kız kardeşi büyükannesiyle birlikte yaşıyordu. Anne ben istemezdim, istemezdim, vermezdim.
Anne, büyükannemin resim asmasına yardım ettim. Hayır, bu doğru. Babamın tablosunu meleklerle astırdık. Yani kız telefonu kapatıyordu, sabahlığı kaldırılmıştı ve o da benim gibi külot giymiyordu. Oğlu ona sarıldı, tabureden kalkmasına yardım etti, onu bahçeye götürdü ve becerdi. Soruyorum: neden verdin? Yapamadım, amımı gıdıkladı, kendim istedim. Büyükanneni nasıl öldürmedin
Aynısı bana da oldu. Eğildi, kendini açığa çıkardı, girişi gösterdi - peki erkeklerin buna ne ihtiyacı var? Kokuşmuş deliğimizin neden bu kadar ilginizi çektiğini anlamıyorum.
2 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Ve kardeşim beni yalnızca bir kez kıçımdan sikti. Ama beni sınıf arkadaşlarına sattı.
Erkek kardeş - kız kardeş
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
Erkek kardeş - kız kardeş
- These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
- Sibiryak89, ağ gölgesi
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 2 years 6 months
Re: Kardeşim-kız kardeşim
Kuzenim ve ben çocukken her fırsatta şakalar yapardık! Daha büyük olmama rağmen, tuhaf bir şekilde, başlatıcı oydu!
- These users thanked the author ağ gölgesi for the post:
- Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
- Registered for: 2 years 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kardeşim-kız kardeşim
Beni külotsuz baştan çıkardım, adam dayanamadı ama o umursamadı)))Veronika: ↑18 Dec 2022, 03:40 Kızım bana söyledi. Bir şekilde orada oturuyorduk, oğlum askerde. Konuşmaya başladık. Anne, kardeşim beni becerdi. Tamam, beni sürekli becerdi ama kız kardeşi büyükannesiyle birlikte yaşıyordu. Anne ben istemezdim, istemezdim, vermezdim.
Anne, büyükannemin resim asmasına yardım ettim. Hayır, bu doğru. Babamın tablosunu meleklerle astırdık. Yani kız telefonu kapatıyordu, sabahlığı kaldırılmıştı ve o da benim gibi külot giymiyordu. Oğlu ona sarıldı, tabureden kalkmasına yardım etti, onu bahçeye götürdü ve becerdi. Soruyorum: neden verdin? Yapamadım, amımı gıdıkladı, kendim istedim. Büyükanneni nasıl öldürmedin
Aynısı bana da oldu. Eğildi, kendini açığa çıkardı, girişi gösterdi - peki erkeklerin buna ne ihtiyacı var? Kokuşmuş deliğimizin neden bu kadar ilginizi çektiğini anlamıyorum.
2 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Ve kardeşim beni yalnızca bir kez kıçımdan sikti. Ama beni sınıf arkadaşlarıma sattı.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- ağ gölgesi
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 670 Views
-
Last post by Sirius198