Erkek kardeş - kız kardeş

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 3 years
Orientation: heteroseksüel
 Erkek kardeş - kız kardeş

Unread post by Veronika »

Kızım bana söyledi. Bir şekilde orada oturuyorduk, oğlum askerde. Konuşmaya başladık. Anne, kardeşim beni becerdi. Tamam, beni sürekli becerdi ama kız kardeşi büyükannesiyle birlikte yaşıyordu. Anne ben istemezdim, istemezdim, vermezdim.
Anne, büyükannemin resim asmasına yardım ettim. Hayır, bu doğru. Babamın tablosunu meleklerle astırdık. Yani kız telefonu kapatıyordu, sabahlığı kaldırılmıştı ve o da benim gibi külot giymiyordu. Oğlu ona sarıldı, tabureden kalkmasına yardım etti, onu bahçeye götürdü ve becerdi. Soruyorum: neden verdin? Yapamadım, amımı gıdıkladı, kendim istedim. Büyükanneni nasıl öldürmedin
Aynısı bana da oldu. Eğildi, kendini açığa çıkardı, girişi gösterdi - peki erkeklerin buna ne ihtiyacı var? Kokuşmuş deliğimizin neden bu kadar ilginizi çektiğini anlamıyorum.

2 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Ve kardeşim beni yalnızca bir kez kıçımdan sikti. Ama beni sınıf arkadaşlarına sattı.
These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
Sibiryak89, ağ gölgesi
ağ gölgesi
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16
Registered for: 2 years 6 months
 Re: Kardeşim-kız kardeşim

Unread post by ağ gölgesi »

Kuzenim ve ben çocukken her fırsatta şakalar yapardık! Daha büyük olmama rağmen, tuhaf bir şekilde, başlatıcı oydu!
These users thanked the author ağ gölgesi for the post:
Sibiryak89
Tolyan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247
Registered for: 2 years 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Tolyan »

Veronica, neden onlarla bizimle dalga geçiyorsun? :göz kırp: :)
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Sibiryak89 »

Veronika: 18 Dec 2022, 03:40 Kızım bana söyledi. Bir şekilde orada oturuyorduk, oğlum askerde. Konuşmaya başladık. Anne, kardeşim beni becerdi. Tamam, beni sürekli becerdi ama kız kardeşi büyükannesiyle birlikte yaşıyordu. Anne ben istemezdim, istemezdim, vermezdim.
Anne, büyükannemin resim asmasına yardım ettim. Hayır, bu doğru. Babamın tablosunu meleklerle astırdık. Yani kız telefonu kapatıyordu, sabahlığı kaldırılmıştı ve o da benim gibi külot giymiyordu. Oğlu ona sarıldı, tabureden kalkmasına yardım etti, onu bahçeye götürdü ve becerdi. Soruyorum: neden verdin? Yapamadım, amımı gıdıkladı, kendim istedim. Büyükanneni nasıl öldürmedin
Aynısı bana da oldu. Eğildi, kendini açığa çıkardı, girişi gösterdi - peki erkeklerin buna ne ihtiyacı var? Kokuşmuş deliğimizin neden bu kadar ilginizi çektiğini anlamıyorum.

2 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Ve kardeşim beni yalnızca bir kez kıçımdan sikti. Ama beni sınıf arkadaşlarıma sattı.
Beni külotsuz baştan çıkardım, adam dayanamadı ama o umursamadı)))
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
ağ gölgesi
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”