Çakırkeyif bir adam tarafından anlatıldı. Onun sözlerinden aktarıyorum. Ama peşinen söyleyeyim, hikayenin tamamını dinlemedim. Acilen bir yere çağrıldım, misafirdi ve bu hikayeyi sonuna kadar dinlemedim.
Genelde üç çift kışın bir yere, eski bir köy evine gittiler. birinin kulübesi. İki çift karı kocaydı, üçüncü çift ise evli değildi.
Ve burada masada oturuyorlardı, çok güzel içiyorlardı. Altısı da birbirini uzun zamandır tanıyor. Masada sohbet ya sona eriyor ya da yeniden alevleniyor.
Erkekler kendi meseleleri hakkında, kadınlar ise kendi meseleleri hakkında. Sonra birisi kadeh kaldırmayı teklif etti. Herkes içip birbiriyle konuşmaya başladı.
Sonra birisi sigara içmek için dışarı çıktı.
Genel olarak insanlar rahatça dinleniyordu. Ve bir noktada kadınlar önce erkeklerden sonra da penislerden bahsetmeye başladı. Her zaman olduğu gibi mesele büyüklük değil. Ve bunların, tüm kadınların hayalini kurduğu ve asla kabul etmeyecekleri büyük penislerle ilgili antik Yunan efsaneleri olduğunu söylüyorlar.
Ve sonra orada bulunan kadınlardan biri, yani evli olan, bunu açıkça söylüyor. o zaman gidilemeyecek kadar uzak olduğunu söyle - Orada oturuyor - kocam. Siki 25 cm.
Herkes kadın gibidir!!!!
Gülüştüler gibi göründüler, sonra üyelere bir çeşit kadeh kaldırdılar. Biz içtik. Ve bir süre sonra, herkes bu konuda o kadar ustalaştı ki, bu konuya tekrar döndüler. Mesela bu bir şaka mıydı yoksa ne!?
Peki dostum, hadi utanalım, eşim de çok üzülüyor, diyorlar ki, Vasya, ne yapıyorsun, ne yapıyorsun...
Onları gösterin. Neden utanıyorsun? Gurur duyman gerektiğini söylüyorlar ve işte buradasın...
Şakalar, şakalar. Daha çok içtik. Sonunda adam penisini dışarı çıkarıp göstermek zorunda kaldı. Ayakta değildi ama görünüşünden ayağa kalktığında 25 cm’nin mutlaka orada olacağı belliydi. Ve sonra sarhoş kadınlar, yani orada bulunan üç kişiden ikisi, şaka yollu bir şekilde erkeklerinden bu kadar büyük bir penisi denemek için izin istediler. İlk başta şaka gibi görünüyordu. Hepsi arkadaş, herkes birbirini tanıyor, alınmayın...
Ama dahası, daha fazlası. Biraz daha içtik.
Ve o zamana kadar hamam çoktan hazırdı. Aslında bu kış kırsala yaptığımız gezinin en önemli noktasıydı. Yani hamam ısıtıldı ve prensip olarak hazırdı. Ama insanların hiç acelesi yoktu; bütün gece önümüzdeydi.
Ve şimdi bu iki kadın, burada hepimizin arkadaş olduğunu ve alınmayın dediklerini söyleyerek ciddi bir şekilde erkeklerinin dibine vurdular. Ve eğer öyleyse, kocaları onların bu büyük siki denemelerine izin vermeli. Bu nedir ve orada burada herkesin bahsettiği şeylere değer mi?
Erkekler ilk başta buna güldüler. Ama kadınlar onlara baskı yapıyor; bir kez olsun sorduklarını söylüyorlar çünkü her şey arkadaşlıktan ve aldatmadanmış gibi görünüyor.
Erkekler tereddüt etti ve dediler ki, şöyle dediler: Oh iyi. İkiniz büyük aleti olan bu adamla birlikte buhar banyosu yapmak için hamama gidersiniz.
Ama o zaman burada da üçlü yapacağımız konusunda anlaşalım - ikimiz varız ve bu uzun penisli adamın karısı.
Bu uzun penisli adamın karısı, o, bu iki kadınla birlikte, erkekleri eşlerinin uzun penisle sikişmesine izin vermeye de ikna etti. Ancak kendisinin de tüm bunlara katılacağını varsayıyordu.
Ve sonra erkekler bu düzenlemeyi teklif ediyor - bu üçünün buhar ve sevişmek için hamama gideceklerini söylüyorlar. Ve bu uzun penisli adamın karısı bu iki adamla kalacak ve onlarla sevişmek zorunda kalacak. Bu kadın yine onları eşlerine izin vermeye ikna etti. Ve sonra kendimi çok hassas bir durumda bulmak zorunda kaldım.
Ve sonra bu merak uyandırıcı anda beni bir yere çağırdılar ve ben hala tüm bunların nasıl bittiğini sonuna kadar dinlemedim .
Ben de çok merak ediyordum. Ama adamı pek tanımıyordum ve tüm bunları ona sormam bir şekilde yanlıştı. Ve sonra onu başka hiçbir yerde görmedim.
Ben de tüm bunların nasıl bittiğini gerçekten merak ediyorum. Peki bu kadınlar büyük penisten hoşlandılar mı? Peki bu adamın karısı bu iki kocayla seks yaptı mı?