Yılbaşı gecesi bir grup arkadaşımın arasındayken şu hikayeyi duydum.
Çakırkeyif bir adam tarafından anlatıldı. Onun sözlerinden aktarıyorum. Ama peşinen söyleyeyim, hikayenin tamamını dinlemedim. Acilen bir yere çağrıldım, misafirdi ve bu hikayeyi sonuna kadar dinlemedim.
Genelde üç çift kışın bir yere, eski bir köy evine gittiler. birinin kulübesi. İki çift karı kocaydı, üçüncü çift ise evli değildi.
Ve burada masada oturuyorlardı, çok güzel içiyorlardı. Altısı da birbirini uzun zamandır tanıyor. Masada sohbet ya sona eriyor ya da yeniden alevleniyor.
Erkekler kendi meseleleri hakkında, kadınlar ise kendi meseleleri hakkında. Sonra birisi kadeh kaldırmayı teklif etti. Herkes içip birbiriyle konuşmaya başladı.
Sonra birisi sigara içmek için dışarı çıktı.
Genel olarak insanlar rahatça dinleniyordu. Ve bir noktada kadınlar önce erkeklerden sonra da penislerden bahsetmeye başladı. Her zaman olduğu gibi mesele büyüklük değil. Ve bunların, tüm kadınların hayalini kurduğu ve asla kabul etmeyecekleri büyük penislerle ilgili antik Yunan efsaneleri olduğunu söylüyorlar.
Ve sonra orada bulunan kadınlardan biri, yani evli olan, bunu açıkça söylüyor. o zaman gidilemeyecek kadar uzak olduğunu söyle - Orada oturuyor - kocam. Siki 25 cm.
Herkes kadın gibidir!!!!
Gülüştüler gibi göründüler, sonra üyelere bir çeşit kadeh kaldırdılar. Biz içtik. Ve bir süre sonra, herkes bu konuda o kadar ustalaştı ki, bu konuya tekrar döndüler. Mesela bu bir şaka mıydı yoksa ne!?
Peki dostum, hadi utanalım, eşim de çok üzülüyor, diyorlar ki, Vasya, ne yapıyorsun, ne yapıyorsun...
Onları gösterin. Neden utanıyorsun? Gurur duyman gerektiğini söylüyorlar ve işte buradasın...
Şakalar, şakalar. Daha çok içtik. Sonunda adam penisini dışarı çıkarıp göstermek zorunda kaldı. Ayakta değildi ama görünüşünden ayağa kalktığında 25 cm’nin mutlaka orada olacağı belliydi. Ve sonra sarhoş kadınlar, yani orada bulunan üç kişiden ikisi, şaka yollu bir şekilde erkeklerinden bu kadar büyük bir penisi denemek için izin istediler. İlk başta şaka gibi görünüyordu. Hepsi arkadaş, herkes birbirini tanıyor, alınmayın...
Ama dahası, daha fazlası. Biraz daha içtik.
Ve o zamana kadar hamam çoktan hazırdı. Aslında bu kış kırsala yaptığımız gezinin en önemli noktasıydı. Yani hamam ısıtıldı ve prensip olarak hazırdı. Ama insanların hiç acelesi yoktu; bütün gece önümüzdeydi.
Ve şimdi bu iki kadın, burada hepimizin arkadaş olduğunu ve alınmayın dediklerini söyleyerek ciddi bir şekilde erkeklerinin dibine vurdular. Ve eğer öyleyse, kocaları onların bu büyük siki denemelerine izin vermeli. Bu nedir ve orada burada herkesin bahsettiği şeylere değer mi?
Erkekler ilk başta buna güldüler. Ama kadınlar onlara baskı yapıyor; bir kez olsun sorduklarını söylüyorlar çünkü her şey arkadaşlıktan ve aldatmadanmış gibi görünüyor.
Erkekler tereddüt etti ve dediler ki, şöyle dediler: Oh iyi. İkiniz büyük aleti olan bu adamla birlikte buhar banyosu yapmak için hamama gidersiniz.
Ama o zaman burada da üçlü yapacağımız konusunda anlaşalım - ikimiz varız ve bu uzun penisli adamın karısı.
Bu uzun penisli adamın karısı, o, bu iki kadınla birlikte, erkekleri eşlerinin uzun penisle sikişmesine izin vermeye de ikna etti. Ancak kendisinin de tüm bunlara katılacağını varsayıyordu.
Ve sonra erkekler bu düzenlemeyi teklif ediyor - bu üçünün buhar ve sevişmek için hamama gideceklerini söylüyorlar. Ve bu uzun penisli adamın karısı bu iki adamla kalacak ve onlarla sevişmek zorunda kalacak. Bu kadın yine onları eşlerine izin vermeye ikna etti. Ve sonra kendimi çok hassas bir durumda bulmak zorunda kaldım.
Ve sonra bu merak uyandırıcı anda beni bir yere çağırdılar ve ben hala tüm bunların nasıl bittiğini sonuna kadar dinlemedim .
Ben de çok merak ediyordum. Ama adamı pek tanımıyordum ve tüm bunları ona sormam bir şekilde yanlıştı. Ve sonra onu başka hiçbir yerde görmedim.
Ben de tüm bunların nasıl bittiğini gerçekten merak ediyorum. Peki bu kadınlar büyük penisten hoşlandılar mı? Peki bu adamın karısı bu iki kocayla seks yaptı mı?
Yılbaşı gecesi bir grup arkadaşımın arasındayken şu hikayeyi duydum. Çakırkeyif bir adam tarafından anlatıldı. Onun sözlerinden aktarıyorum. Ama peşinen söyleyeyim, hikayenin tamamını dinlemedim. Acilen bir yere çağrıldım, misafirdi ve bu hikayeyi sonuna kadar dinlemedim.
Genelde üç çift kışın bir yere, eski bir köy evine gittiler. birinin kulübesi. İki çift karı kocaydı, üçüncü çift ise evli değildi. Ve burada masada oturuyorlardı, çok güzel içiyorlardı. Altısı da birbirini uzun zamandır tanıyor. Masada sohbet ya sona eriyor ya da yeniden alevleniyor. Erkekler kendi meseleleri hakkında, kadınlar ise kendi meseleleri hakkında. Sonra birisi kadeh kaldırmayı teklif etti. Herkes içip birbiriyle konuşmaya başladı. Sonra birisi sigara içmek için dışarı çıktı.
Genel olarak insanlar rahatça dinleniyordu. Ve bir noktada kadınlar önce erkeklerden sonra da penislerden bahsetmeye başladı. Her zaman olduğu gibi mesele büyüklük değil. Ve bunların, tüm kadınların hayalini kurduğu ve asla kabul etmeyecekleri büyük penislerle ilgili antik Yunan efsaneleri olduğunu söylüyorlar. Ve sonra orada bulunan kadınlardan biri, yani evli olan, bunu açıkça söylüyor. o zaman gidilemeyecek kadar uzak olduğunu söyle - Orada oturuyor - kocam. Siki 25 cm.
Herkes kadın gibidir!!!! :-) Gülüştüler gibi göründüler, sonra üyelere bir çeşit kadeh kaldırdılar. Biz içtik. Ve bir süre sonra, herkes bu konuda o kadar ustalaştı ki, bu konuya tekrar döndüler. Mesela bu bir şaka mıydı yoksa ne!? :-) Peki dostum, hadi utanalım, eşim de çok üzülüyor, diyorlar ki, Vasya, ne yapıyorsun, ne yapıyorsun... Onları gösterin. Neden utanıyorsun? Gurur duyman gerektiğini söylüyorlar ve işte buradasın...
Şakalar, şakalar. Daha çok içtik. Sonunda adam penisini dışarı çıkarıp göstermek zorunda kaldı. Ayakta değildi ama görünüşünden ayağa kalktığında 25 cm’nin mutlaka orada olacağı belliydi. Ve sonra sarhoş kadınlar, yani orada bulunan üç kişiden ikisi, şaka yollu bir şekilde erkeklerinden bu kadar büyük bir penisi denemek için izin istediler. İlk başta şaka gibi görünüyordu. Hepsi arkadaş, herkes birbirini tanıyor, alınmayın... Ama dahası, daha fazlası. Biraz daha içtik.
Ve o zamana kadar hamam çoktan hazırdı. Aslında bu kış kırsala yaptığımız gezinin en önemli noktasıydı. Yani hamam ısıtıldı ve prensip olarak hazırdı. Ama insanların hiç acelesi yoktu; bütün gece önümüzdeydi. Ve şimdi bu iki kadın, burada hepimizin arkadaş olduğunu ve alınmayın dediklerini söyleyerek ciddi bir şekilde erkeklerinin dibine vurdular. Ve eğer öyleyse, kocaları onların bu büyük siki denemelerine izin vermeli. Bu nedir ve orada burada herkesin bahsettiği şeylere değer mi? Erkekler ilk başta buna güldüler. Ama kadınlar onlara baskı yapıyor; bir kez olsun sorduklarını söylüyorlar çünkü her şey arkadaşlıktan ve aldatmadanmış gibi görünüyor.
Erkekler tereddüt etti ve dediler ki, şöyle dediler: Oh iyi. İkiniz büyük aleti olan bu adamla birlikte buhar banyosu yapmak için hamama gidersiniz. Ama o zaman burada da üçlü yapacağımız konusunda anlaşalım - ikimiz varız ve bu uzun penisli adamın karısı. Bu uzun penisli adamın karısı, o, bu iki kadınla birlikte, erkekleri eşlerinin uzun penisle sikişmesine izin vermeye de ikna etti. Ancak kendisinin de tüm bunlara katılacağını varsayıyordu.
Ve sonra erkekler bu düzenlemeyi teklif ediyor - bu üçünün buhar ve sevişmek için hamama gideceklerini söylüyorlar. Ve bu uzun penisli adamın karısı bu iki adamla kalacak ve onlarla sevişmek zorunda kalacak. Bu kadın yine onları eşlerine izin vermeye ikna etti. Ve sonra kendimi çok hassas bir durumda bulmak zorunda kaldım.
Ve sonra bu merak uyandırıcı anda beni bir yere çağırdılar ve ben hala tüm bunların nasıl bittiğini sonuna kadar dinlemedim . Ben de çok merak ediyordum. Ama adamı pek tanımıyordum ve tüm bunları ona sormam bir şekilde yanlıştı. Ve sonra onu başka hiçbir yerde görmedim. Ben de tüm bunların nasıl bittiğini gerçekten merak ediyorum. Peki bu kadınlar büyük penisten hoşlandılar mı? Peki bu adamın karısı bu iki kocayla seks yaptı mı?
İlk defa birlikte hamama gittiler, yani kimin nesi olduğunu bilmiyorlar mı? Uzun zamandır arkadaş gibi görünüyorlar, birbirlerini iyi tanıyorlar :roll:
Ve sonra ne olduğunu bilmenin hiçbir yolu yok. Keşke bu etkinliklere katılanlardan sadece biri bu foruma katılsa ve o gerçekten ilginç hikayenin devamını anlatsa.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
Ve sonra ne olduğunu bilmenin hiçbir yolu yok. Keşke bu etkinliklere katılanlardan sadece biri bu foruma katılsa ve o gerçekten ilginç hikayenin devamını anlatsa.
Mitya: ↑28 Jul 2021, 20:13
İlk defa birlikte hamama gittiler, yani kimin ne olduğunu bilmiyorlar mı? Uzun zamandır arkadaş gibiler, birbirlerini iyi tanıyorlar
Şu anda hamama kiminle gittiğimi hatırlamaya çalışıyorum arkadaşlarım veya tanıdıklarım. Evet, arkadaşlar var, tanıdıklar var, meslektaşlar var, şu ya da bu türden akrabalar var.
Fakat hamamda hangisiyle birlikte olduğumu söylemekte zorlanıyorum. Hatırlamaya çalışıyorum ama başaramıyorum. Kimsenin olmadığı ortaya çıktı.
Yine herkesin ince bir figürü yok. Çoğu insan, bazı tanıdıkları veya arkadaşlarıyla hamama veya saunaya gitmekten utanır. Hiç kimse kocaman karınlarıyla, karnının üzerinde, cinsel organının bile görünmediği önlüklerle tüm ihtişamıyla görülmek istemez.
Çoğu erkek ve kadın hâlâ kıyafetleriyle düzgün görünüyor. Ama eğer kıyafetlerini çıkarırlarsa...
Genel olarak bunu görmemek daha iyi. Ve bunu kendileri de çok iyi biliyorlar. Hem erkekler hem de kadınlar. Bu nedenle hamama veya saunaya gitmek, arkadaşlarımdan birinin dediği gibi - "gençler bizi kılıç yürüyüşüne çıkardı..." Ve eğer biri bir köyün herhangi bir yerindeki ya da bir kır evindeki hamama giderse, ya sadece sizin ya da bir komşunun evinde. Ve özellikle çok dar bir çevrede.
Bu kişisel olarak beni ilgilendiriyor.
Sonraki...
Bir hamamı çıplak ziyaret etmek, bu hamamın ücretli ve bölüşülmüş olduğunu varsayar. erkek ve dişi olarak. Diğer tüm seçenekler insanların bir şeyler giydiğini varsayar. Mayolarda, külotlarda, mayolarda veya sadece çarşaflarda.
[quote=Mitya post_id=21269 time=1627492396 user_id=2133] İlk defa birlikte hamama gittiler, yani kimin ne olduğunu bilmiyorlar mı? Uzun zamandır arkadaş gibiler, birbirlerini iyi tanıyorlar [/quote] Şu anda hamama kiminle gittiğimi hatırlamaya çalışıyorum arkadaşlarım veya tanıdıklarım. Evet, arkadaşlar var, tanıdıklar var, meslektaşlar var, şu ya da bu türden akrabalar var. Fakat hamamda hangisiyle birlikte olduğumu söylemekte zorlanıyorum. Hatırlamaya çalışıyorum ama başaramıyorum. Kimsenin olmadığı ortaya çıktı. Yine herkesin ince bir figürü yok. Çoğu insan, bazı tanıdıkları veya arkadaşlarıyla hamama veya saunaya gitmekten utanır. Hiç kimse kocaman karınlarıyla, karnının üzerinde, cinsel organının bile görünmediği önlüklerle tüm ihtişamıyla görülmek istemez.
Çoğu erkek ve kadın hâlâ kıyafetleriyle düzgün görünüyor. Ama eğer kıyafetlerini çıkarırlarsa... Genel olarak bunu görmemek daha iyi. Ve bunu kendileri de çok iyi biliyorlar. Hem erkekler hem de kadınlar. Bu nedenle hamama veya saunaya gitmek, arkadaşlarımdan birinin dediği gibi - "gençler bizi kılıç yürüyüşüne çıkardı..." :-) Ve eğer biri bir köyün herhangi bir yerindeki ya da bir kır evindeki hamama giderse, ya sadece sizin ya da bir komşunun evinde. Ve özellikle çok dar bir çevrede.
Bu kişisel olarak beni ilgilendiriyor. Sonraki... Bir hamamı çıplak ziyaret etmek, bu hamamın ücretli ve bölüşülmüş olduğunu varsayar. erkek ve dişi olarak. Diğer tüm seçenekler insanların bir şeyler giydiğini varsayar. Mayolarda, külotlarda, mayolarda veya sadece çarşaflarda.
Frodo: ↑29 Jul 2021, 09:24
Swing partisinin klasik başlangıcı, herkes için iyi sonuçlandığından yüzde 95 eminim
Bunu söylemek zor...
Erkeğin karısının uzun penisi yüzünden havaya uçmuş olması ve kocasının iki arkadaşıyla aynı anda seks yapmaya hazır olmaması mümkündür.
Kocasının iki kız arkadaşının gözü önünde sikilmesi bir şeydir. onun için, kocasının yakınlarda bir yerde iki kadını sikmesi ve kendisinin de iki adamla sikişmek üzere olması tamamen farklı bir şeydir.
Yine, hamam zaten dolu. Konforlu mobilyalar yoktur; kır evinde kral boy yatak bulunması pek olası değildir. Peki, yani - demir ağlı, çıkıntılı ve biri diğerinden daha küçük bir yığın yastıklı bir yatak. Ve tabii ki duvarında geyik resmi olan bir halı! O olmasaydı biz nerede olurduk!?
Genel olarak, tüm bunlar FMM’nin bu versiyonu için kötü.
Pekala, ancak bu kadını içine çekersen bilinçsizlik. Ama bana göre bunda heyecan yok. Aynen böyle, sadece gösteri için. Birisine ikimizin orada birisini becerdiğimizi söyle. Ve herkes şöyle dedi: Lanet olsun!
Ve sen de şöyle dedin: Evet!!! Vasya’yla birlikte. Ona sorabilirsin; yalan söylemene izin vermez.
Fakat bunların hepsi gençler için bir seçenek. Yetişkinler için bu aynı değildir; seks, şu veya bu kadınla kurduğunuz güvene dayalı ilişkinin sadece bir parçasıdır.
Dünyada birlikte olmaktan hoşlanan sadece bir kadın vardır. sen ve senin için kendini iyi ve memnun edecek bir şeyler yapmaya hazır olan. Ve bu kişi bunu sizin için yapıyor. Ve bunun için ona çok ama çok minnettarsın. Ve tabii ki şu anda şu ya da bu kadının seni başka bir nedenden dolayı becerdiğini düşünmek istemiyorum.
Her ne kadar yaşlarına bakılmaksızın erkeklerin çoğunluğunun saf olduğunu kabul etsem de. Ve birisinin ticari çıkarlar dışında onunla dalga geçtiğine gerçekten inanmak istiyorlar. Peki, Tanrı korusun!!!
[quote=Frodo post_id=21302 time=1627539888 user_id=2045] Swing partisinin klasik başlangıcı, herkes için iyi sonuçlandığından yüzde 95 eminim [/quote] Bunu söylemek zor... Erkeğin karısının uzun penisi yüzünden havaya uçmuş olması ve kocasının iki arkadaşıyla aynı anda seks yapmaya hazır olmaması mümkündür. Kocasının iki kız arkadaşının gözü önünde sikilmesi bir şeydir. onun için, kocasının yakınlarda bir yerde iki kadını sikmesi ve kendisinin de iki adamla sikişmek üzere olması tamamen farklı bir şeydir.
Yine, hamam zaten dolu. Konforlu mobilyalar yoktur; kır evinde kral boy yatak bulunması pek olası değildir. Peki, yani - demir ağlı, çıkıntılı ve biri diğerinden daha küçük bir yığın yastıklı bir yatak. Ve tabii ki duvarında geyik resmi olan bir halı! :-) O olmasaydı biz nerede olurduk!? :-) Genel olarak, tüm bunlar FMM’nin bu versiyonu için kötü.
Pekala, ancak bu kadını içine çekersen bilinçsizlik. Ama bana göre bunda heyecan yok. Aynen böyle, sadece gösteri için. Birisine ikimizin orada birisini becerdiğimizi söyle. Ve herkes şöyle dedi: Lanet olsun! Ve sen de şöyle dedin: Evet!!! Vasya’yla birlikte. Ona sorabilirsin; yalan söylemene izin vermez. Fakat bunların hepsi gençler için bir seçenek. Yetişkinler için bu aynı değildir; seks, şu veya bu kadınla kurduğunuz güvene dayalı ilişkinin sadece bir parçasıdır.
Dünyada birlikte olmaktan hoşlanan sadece bir kadın vardır. sen ve senin için kendini iyi ve memnun edecek bir şeyler yapmaya hazır olan. Ve bu kişi bunu sizin için yapıyor. Ve bunun için ona çok ama çok minnettarsın. Ve tabii ki şu anda şu ya da bu kadının seni başka bir nedenden dolayı becerdiğini düşünmek istemiyorum. Her ne kadar yaşlarına bakılmaksızın erkeklerin çoğunluğunun saf olduğunu kabul etsem de. Ve birisinin ticari çıkarlar dışında onunla dalga geçtiğine gerçekten inanmak istiyorlar. Peki, Tanrı korusun!!! :-)
Çul, genel olarak çok fazla var mavi üzüntü insanlar sallanmaya başlar. İlk sarhoş olduğumda çılgına dönmeye başladı ama sonra daha kolay, psikolojik dönüm noktası geçildi, diğer yarının tepkisi belli ve yeni sallanan çifte merhaba. Hikayenizin nasıl biteceğinden emin olmak için, hikayenin sonunu dinleyen ve hikayenin sonunu sizinle paylaşabilecek kişileri bulmanız gerekir :üzgünüm:
These users thanked the author Frodo for the post:
[ref=#000000]Çul[/ref], genel olarak çok fazla var mavi üzüntü insanlar sallanmaya başlar. İlk sarhoş olduğumda çılgına dönmeye başladı ama sonra daha kolay, psikolojik dönüm noktası geçildi, diğer yarının tepkisi belli ve yeni sallanan çifte merhaba. Hikayenizin nasıl biteceğinden emin olmak için, hikayenin sonunu dinleyen ve hikayenin sonunu sizinle paylaşabilecek kişileri bulmanız gerekir :üzgünüm:
Frodo: ↑29 Jul 2021, 14:03
Vasyanitsa, genel olarak mavi üzüntü nedeniyle birçok insan swing yapmaya başlıyor. İlk sarhoş olduğumda çılgına dönmeye başladı ama sonra daha kolay, psikolojik dönüm noktası geçildi, diğer yarının tepkisi belli ve yeni sallanan çifte merhaba. Hikayenizin nasıl biteceğinden emin olmak için, hikayenin sonunu dinleyen ve hikayenin sonunu sizinle paylaşabilecek kişileri bulmanız gerekir
Burası imkansız. Görünüşe göre yılbaşı gecesi akrabalarımızı ziyaret ediyorduk. Bu akrabalar çok sayıda misafir ağırlamayı seviyorlardı. Neyse beni davet ettiler. Düğündeymiş gibi insanlar vardı. Dört odalı bir dairede böyle bir şey uğruna her şey çıkarılmıştı ve görünüşe göre birkaç masadan oluşan uzun, uzun bir masa duruyordu. Ve sonra ayrılmak istemeyen ya da gidemeyen herkes neredeyse koridorda yerde uyudu.
Ve ev bilgisayarlarında neler olduğunu öğrenmek için beni aradılar.
Sahiplere bu hikayeyi sormak iyi bir fikir değil. Evet ve bu bir tür sağlıksız ilgiye neden olacak - buna ihtiyacım var mı?
[quote=Frodo post_id=21332 time=1627556591 user_id=2045] Vasyanitsa, genel olarak mavi üzüntü nedeniyle birçok insan swing yapmaya başlıyor. İlk sarhoş olduğumda çılgına dönmeye başladı ama sonra daha kolay, psikolojik dönüm noktası geçildi, diğer yarının tepkisi belli ve yeni sallanan çifte merhaba. Hikayenizin nasıl biteceğinden emin olmak için, hikayenin sonunu dinleyen ve hikayenin sonunu sizinle paylaşabilecek kişileri bulmanız gerekir [/quote] Burası imkansız. Görünüşe göre yılbaşı gecesi akrabalarımızı ziyaret ediyorduk. Bu akrabalar çok sayıda misafir ağırlamayı seviyorlardı. Neyse beni davet ettiler. Düğündeymiş gibi insanlar vardı. Dört odalı bir dairede böyle bir şey uğruna her şey çıkarılmıştı ve görünüşe göre birkaç masadan oluşan uzun, uzun bir masa duruyordu. Ve sonra ayrılmak istemeyen ya da gidemeyen herkes neredeyse koridorda yerde uyudu.
Ve ev bilgisayarlarında neler olduğunu öğrenmek için beni aradılar. Sahiplere bu hikayeyi sormak iyi bir fikir değil. Evet ve bu bir tür sağlıksız ilgiye neden olacak - buna ihtiyacım var mı?
Vasyanitsa: ↑28 Jul 2021, 19:53
Yılbaşı arifesinde ziyarete gelen bir grup insandan birinde bu hikayeyi duymuştum.
Çakırkeyif bir adam bunu anlattı. Onun sözlerinden aktarıyorum. Ama peşinen söyleyeyim, hikayenin tamamını dinlemedim. Acilen bir yere çağrıldım, misafirdi ve bu hikayeyi sonuna kadar dinlemedim.
Genelde üç çift kışın bir yere, eski bir köy evine gittiler. birinin kulübesi. İki çift karı kocaydı, üçüncü çift ise evli değildi.
Ve burada masada oturuyorlardı, çok güzel içiyorlardı. Altısı da birbirini uzun zamandır tanıyor. Masada sohbet ya sona eriyor ya da yeniden alevleniyor.
Erkekler kendi meseleleri hakkında, kadınlar ise kendi meseleleri hakkında. Sonra birisi kadeh kaldırmayı teklif etti. Herkes içip birbiriyle konuşmaya başladı.
Sonra birisi sigara içmek için dışarı çıktı.
Genel olarak insanlar rahatça dinleniyordu. Ve bir noktada kadınlar önce erkeklerden sonra da penislerden bahsetmeye başladı. Her zaman olduğu gibi mesele büyüklük değil. Ve bunların, tüm kadınların hayalini kurduğu ve asla kabul etmeyecekleri büyük penislerle ilgili antik Yunan efsaneleri olduğunu söylüyorlar.
Ve sonra orada bulunan kadınlardan biri, yani evli olan, bunu açıkça söylüyor. o zaman gidilemeyecek kadar uzak olduğunu söyle - Orada oturuyor - kocam. Siki 25 cm.
Herkes kadın gibidir!!!!
Gülüştüler gibi göründüler, sonra üyelere bir çeşit kadeh kaldırdılar. Biz içtik. Ve bir süre sonra, herkes bu konuda o kadar ustalaştı ki, bu konuya tekrar döndüler. Mesela bu bir şaka mıydı yoksa ne!?
Peki dostum, hadi utanalım, eşim de çok üzülüyor, diyorlar ki, Vasya, ne yapıyorsun, ne yapıyorsun...
Onları gösterin. Neden utanıyorsun? Gurur duyman gerektiğini söylüyorlar ve işte buradasın...
Şakalar, şakalar. Daha çok içtik. Sonunda adam penisini dışarı çıkarıp göstermek zorunda kaldı. Ayakta değildi ama görünüşünden ayağa kalktığında 25 cm’nin mutlaka orada olacağı belliydi. Ve sonra sarhoş kadınlar, yani orada bulunan üç kişiden ikisi, şaka yollu bir şekilde erkeklerinden bu kadar büyük bir penisi denemek için izin istediler. İlk başta şaka gibi görünüyordu. Hepsi arkadaş, herkes birbirini tanıyor, alınmayın...
Ama dahası, daha fazlası. Biraz daha içtik.
Ve o zamana kadar hamam çoktan hazırdı. Aslında bu kış kırsala yaptığımız gezinin en önemli noktasıydı. Yani hamam ısıtıldı ve prensip olarak hazırdı. Ama insanların hiç acelesi yoktu; bütün gece önümüzdeydi.
Ve şimdi bu iki kadın, burada hepimizin arkadaş olduğunu ve alınmayın dediklerini söyleyerek ciddi bir şekilde erkeklerinin dibine vurdular. Ve eğer öyleyse, kocaları onların bu büyük siki denemelerine izin vermeli. Bu nedir ve orada burada herkesin bahsettiği şeylere değer mi?
Erkekler ilk başta buna güldüler. Ama kadınlar onlara baskı yapıyor; bir kez olsun sorduklarını söylüyorlar çünkü her şey arkadaşlıktan ve aldatmadanmış gibi görünüyor.
Erkekler tereddüt etti ve dediler ki, şöyle dediler: Oh iyi. İkiniz büyük aleti olan bu adamla birlikte buhar banyosu yapmak için hamama gidersiniz.
Ama o zaman burada da üçlü yapacağımız konusunda anlaşalım - ikimiz varız ve bu uzun penisli adamın karısı.
Bu uzun penisli adamın karısı, o, bu iki kadınla birlikte, erkekleri eşlerinin uzun penisle sikişmesine izin vermeye de ikna etti. Ancak kendisinin de tüm bunlara katılacağını varsayıyordu.
Ve sonra bu merak uyandırıcı anda beni bir yere çağırdılar ve ben hala tüm bunların nasıl bittiğini sonuna kadar dinlemedim .
Ben de çok merak ediyordum. Ama adamı pek tanımıyordum ve tüm bunları ona sormam bir şekilde yanlıştı. Ve sonra onu başka hiçbir yerde görmedim.
Ben de tüm bunların nasıl bittiğini gerçekten merak ediyorum. Peki bu kadınlar büyük penisten hoşlandılar mı? Peki bu adamın karısı o iki kocayla seks yaptı mı...
İlginç bir "banyo olayı" hatırlıyorum: Komşularımız bizi hamamın yazlık evi olarak adlandırdılar: onlar evli ve iki oğlu olan bir çift ve ben annemle ve onun "hayatımın bir sonraki aşkıyla" birlikteyim. İlk buharlaşanlar kadınlardı, ancak komşusu başının döndüğü bahanesiyle buhar odasından hızla kaçtı. Bir komşunun kocası ve annemin erkek arkadaşı annemin buhar odasına geldiler. Bir süre sonra üçü birlikte dışarı çıktılar; annemin yüzünden ve adamların memnun yüzlerinden her şey anlaşılıyordu. Sonra çocuklar buharlaşmaya başladı: ben ve komşuların oğulları (onlar benden birkaç yaş büyüktü). Yaklaşık beş dakika sonra annem geldi ve bana buhar odasında uzun süre oturmanın zararlı olduğunu söyleyerek duş almamı söyledi ama o orada kaldı. Anton ve Oleg geldiğinde bana annemin onlara oral seks yaptığını söylediler. Adamlar yeterince sarhoş olup kağıt oynamaya oturduklarında ben tek başıma buhar odasına gittim. Bir komşu yanıma gelip bacaklarını açarak yanıma oturdu, gözlerimi kıllı amcıklarından alamadım. “Uzun süre bakar mısın, belki dokunabilirsin?” diye sordu. Parmaklarımı içine sokarak etli dudaklarına dokunmaya başladım. Daha sonra küçük amımı ağzına aldı ve diliyle oynadı. Döndükten sonra annem masayı toplamasına yardım etti ve eve gittik. O olaydan sonra annem erkek arkadaşından ayrıldı ve komşularını daha sık ziyaret etmeye başladı.
These users thanked the author Avare for the post (total 3):
[quote=Vasyanitsa post_id=21266 time=1627491210 user_id=1] Yılbaşı arifesinde ziyarete gelen bir grup insandan birinde bu hikayeyi duymuştum. Çakırkeyif bir adam bunu anlattı. Onun sözlerinden aktarıyorum. Ama peşinen söyleyeyim, hikayenin tamamını dinlemedim. Acilen bir yere çağrıldım, misafirdi ve bu hikayeyi sonuna kadar dinlemedim.
Genelde üç çift kışın bir yere, eski bir köy evine gittiler. birinin kulübesi. İki çift karı kocaydı, üçüncü çift ise evli değildi. Ve burada masada oturuyorlardı, çok güzel içiyorlardı. Altısı da birbirini uzun zamandır tanıyor. Masada sohbet ya sona eriyor ya da yeniden alevleniyor. Erkekler kendi meseleleri hakkında, kadınlar ise kendi meseleleri hakkında. Sonra birisi kadeh kaldırmayı teklif etti. Herkes içip birbiriyle konuşmaya başladı. Sonra birisi sigara içmek için dışarı çıktı.
Genel olarak insanlar rahatça dinleniyordu. Ve bir noktada kadınlar önce erkeklerden sonra da penislerden bahsetmeye başladı. Her zaman olduğu gibi mesele büyüklük değil. Ve bunların, tüm kadınların hayalini kurduğu ve asla kabul etmeyecekleri büyük penislerle ilgili antik Yunan efsaneleri olduğunu söylüyorlar. Ve sonra orada bulunan kadınlardan biri, yani evli olan, bunu açıkça söylüyor. o zaman gidilemeyecek kadar uzak olduğunu söyle - Orada oturuyor - kocam. Siki 25 cm.
Herkes kadın gibidir!!!! :-) Gülüştüler gibi göründüler, sonra üyelere bir çeşit kadeh kaldırdılar. Biz içtik. Ve bir süre sonra, herkes bu konuda o kadar ustalaştı ki, bu konuya tekrar döndüler. Mesela bu bir şaka mıydı yoksa ne!? :-) Peki dostum, hadi utanalım, eşim de çok üzülüyor, diyorlar ki, Vasya, ne yapıyorsun, ne yapıyorsun... Onları gösterin. Neden utanıyorsun? Gurur duyman gerektiğini söylüyorlar ve işte buradasın...
Şakalar, şakalar. Daha çok içtik. Sonunda adam penisini dışarı çıkarıp göstermek zorunda kaldı. Ayakta değildi ama görünüşünden ayağa kalktığında 25 cm’nin mutlaka orada olacağı belliydi. Ve sonra sarhoş kadınlar, yani orada bulunan üç kişiden ikisi, şaka yollu bir şekilde erkeklerinden bu kadar büyük bir penisi denemek için izin istediler. İlk başta şaka gibi görünüyordu. Hepsi arkadaş, herkes birbirini tanıyor, alınmayın... Ama dahası, daha fazlası. Biraz daha içtik.
Ve o zamana kadar hamam çoktan hazırdı. Aslında bu kış kırsala yaptığımız gezinin en önemli noktasıydı. Yani hamam ısıtıldı ve prensip olarak hazırdı. Ama insanların hiç acelesi yoktu; bütün gece önümüzdeydi. Ve şimdi bu iki kadın, burada hepimizin arkadaş olduğunu ve alınmayın dediklerini söyleyerek ciddi bir şekilde erkeklerinin dibine vurdular. Ve eğer öyleyse, kocaları onların bu büyük siki denemelerine izin vermeli. Bu nedir ve orada burada herkesin bahsettiği şeylere değer mi? Erkekler ilk başta buna güldüler. Ama kadınlar onlara baskı yapıyor; bir kez olsun sorduklarını söylüyorlar çünkü her şey arkadaşlıktan ve aldatmadanmış gibi görünüyor.
Erkekler tereddüt etti ve dediler ki, şöyle dediler: Oh iyi. İkiniz büyük aleti olan bu adamla birlikte buhar banyosu yapmak için hamama gidersiniz. Ama o zaman burada da üçlü yapacağımız konusunda anlaşalım - ikimiz varız ve bu uzun penisli adamın karısı. Bu uzun penisli adamın karısı, o, bu iki kadınla birlikte, erkekleri eşlerinin uzun penisle sikişmesine izin vermeye de ikna etti. Ancak kendisinin de tüm bunlara katılacağını varsayıyordu.
Ve sonra bu merak uyandırıcı anda beni bir yere çağırdılar ve ben hala tüm bunların nasıl bittiğini sonuna kadar dinlemedim . Ben de çok merak ediyordum. Ama adamı pek tanımıyordum ve tüm bunları ona sormam bir şekilde yanlıştı. Ve sonra onu başka hiçbir yerde görmedim. Ben de tüm bunların nasıl bittiğini gerçekten merak ediyorum. Peki bu kadınlar büyük penisten hoşlandılar mı? Peki bu adamın karısı o iki kocayla seks yaptı mı... [/quote] İlginç bir "banyo olayı" hatırlıyorum: Komşularımız bizi hamamın yazlık evi olarak adlandırdılar: onlar evli ve iki oğlu olan bir çift ve ben annemle ve onun "hayatımın bir sonraki aşkıyla" birlikteyim. İlk buharlaşanlar kadınlardı, ancak komşusu başının döndüğü bahanesiyle buhar odasından hızla kaçtı. Bir komşunun kocası ve annemin erkek arkadaşı annemin buhar odasına geldiler. Bir süre sonra üçü birlikte dışarı çıktılar; annemin yüzünden ve adamların memnun yüzlerinden her şey anlaşılıyordu. Sonra çocuklar buharlaşmaya başladı: ben ve komşuların oğulları (onlar benden birkaç yaş büyüktü). Yaklaşık beş dakika sonra annem geldi ve bana buhar odasında uzun süre oturmanın zararlı olduğunu söyleyerek duş almamı söyledi ama o orada kaldı. Anton ve Oleg geldiğinde bana annemin onlara oral seks yaptığını söylediler. Adamlar yeterince sarhoş olup kağıt oynamaya oturduklarında ben tek başıma buhar odasına gittim. Bir komşu yanıma gelip bacaklarını açarak yanıma oturdu, gözlerimi kıllı amcıklarından alamadım. “Uzun süre bakar mısın, belki dokunabilirsin?” diye sordu. Parmaklarımı içine sokarak etli dudaklarına dokunmaya başladım. Daha sonra küçük amımı ağzına aldı ve diliyle oynadı. Döndükten sonra annem masayı toplamasına yardım etti ve eve gittik. O olaydan sonra annem erkek arkadaşından ayrıldı ve komşularını daha sık ziyaret etmeye başladı.
Gezgin: ↑29 Jul 2021, 17:42
İlginç bir "banyo olayı" hatırlıyorum: yazlıktaki komşularımız bizi hamama davet etti: onlar evli ve iki oğlu olan bir çiftti ve ben de annem ve onun "hayatımın başka bir aşkı" ile birlikteydim. . İlk buharlaşanlar kadınlardı, ancak komşusu başının döndüğü bahanesiyle buhar odasından hızla kaçtı. Bir komşunun kocası ve annemin erkek arkadaşı annemin buhar odasına geldiler. Bir süre sonra üçü birlikte dışarı çıktılar; annemin yüzünden ve adamların memnun yüzlerinden her şey anlaşılıyordu. Sonra çocuklar buharlaşmaya başladı: ben ve komşuların oğulları (onlar benden birkaç yaş büyüktü). Yaklaşık beş dakika sonra annem geldi ve bana buhar odasında uzun süre oturmanın zararlı olduğunu söyleyerek duş almamı söyledi ama o orada kaldı. Anton ve Oleg geldiğinde bana annemin onlara oral seks yaptığını söylediler. Adamlar yeterince sarhoş olup kağıt oynamaya oturduklarında ben tek başıma buhar odasına gittim. Bir komşu yanıma gelip bacaklarını açarak yanıma oturdu, gözlerimi kıllı amcıklarından alamadım. “Uzun süre bakar mısın, belki dokunabilirsin?” diye sordu. Parmaklarımı içine sokarak etli dudaklarına dokunmaya başladım. Daha sonra küçük amımı ağzına aldı ve diliyle oynadı. Döndükten sonra annem masayı toplamasına yardım etti ve eve gittik. O olaydan sonra annem erkek arkadaşından ayrıldı ve komşularını daha sık ziyaret etmeye başladı.
[quote=Gezgin post_id=21370 time=1627569776 user_id=595] İlginç bir "banyo olayı" hatırlıyorum: yazlıktaki komşularımız bizi hamama davet etti: onlar evli ve iki oğlu olan bir çiftti ve ben de annem ve onun "hayatımın başka bir aşkı" ile birlikteydim. . İlk buharlaşanlar kadınlardı, ancak komşusu başının döndüğü bahanesiyle buhar odasından hızla kaçtı. Bir komşunun kocası ve annemin erkek arkadaşı annemin buhar odasına geldiler. Bir süre sonra üçü birlikte dışarı çıktılar; annemin yüzünden ve adamların memnun yüzlerinden her şey anlaşılıyordu. Sonra çocuklar buharlaşmaya başladı: ben ve komşuların oğulları (onlar benden birkaç yaş büyüktü). Yaklaşık beş dakika sonra annem geldi ve bana buhar odasında uzun süre oturmanın zararlı olduğunu söyleyerek duş almamı söyledi ama o orada kaldı. Anton ve Oleg geldiğinde bana annemin onlara oral seks yaptığını söylediler. Adamlar yeterince sarhoş olup kağıt oynamaya oturduklarında ben tek başıma buhar odasına gittim. Bir komşu yanıma gelip bacaklarını açarak yanıma oturdu, gözlerimi kıllı amcıklarından alamadım. “Uzun süre bakar mısın, belki dokunabilirsin?” diye sordu. Parmaklarımı içine sokarak etli dudaklarına dokunmaya başladım. Daha sonra küçük amımı ağzına aldı ve diliyle oynadı. Döndükten sonra annem masayı toplamasına yardım etti ve eve gittik. O olaydan sonra annem erkek arkadaşından ayrıldı ve komşularını daha sık ziyaret etmeye başladı.
Wanderer: ↑29 Jul 2021, 17:42
Bendeydi İlginç bir "banyo olayı" hatırlıyorum: yazlıktaki komşularımız bizi hamama davet etti: onlar evli ve iki oğlu olan bir çift ve ben annemle ve onun "hayatımın başka bir aşkıyla" birlikteyim. İlk buharlaşanlar kadınlardı, ancak komşusu başının döndüğü bahanesiyle buhar odasından hızla kaçtı. Bir komşunun kocası ve annemin erkek arkadaşı annemin buhar odasına geldiler. Bir süre sonra üçü birlikte dışarı çıktılar; annemin yüzünden ve adamların memnun yüzlerinden her şey anlaşılıyordu. Sonra çocuklar buharlaşmaya başladı: ben ve komşuların oğulları (onlar benden birkaç yaş büyüktü). Yaklaşık beş dakika sonra annem geldi ve bana buhar odasında uzun süre oturmanın zararlı olduğunu söyleyerek duş almamı söyledi ama o orada kaldı. Anton ve Oleg geldiğinde bana annemin onlara oral seks yaptığını söylediler. Adamlar yeterince sarhoş olup kağıt oynamaya oturduklarında ben tek başıma buhar odasına gittim. Bir komşu yanıma gelip bacaklarını açarak yanıma oturdu, gözlerimi kıllı amcıklarından alamadım. “Uzun süre bakar mısın, belki dokunabilirsin?” diye sordu. Parmaklarımı içine sokarak etli dudaklarına dokunmaya başladım. Daha sonra küçük amımı ağzına aldı ve diliyle oynadı. Döndükten sonra annem masayı toplamasına yardım etti ve eve gittik. O olaydan sonra annem erkek arkadaşından ayrıldı ve komşularını daha sık ziyaret etmeye başladı.
[quote=Vasyanitsa post_id=21372 time=1627571369] [quote=Wanderer post_id=21370 time=1627569776 user_id=595] Bendeydi İlginç bir "banyo olayı" hatırlıyorum: yazlıktaki komşularımız bizi hamama davet etti: onlar evli ve iki oğlu olan bir çift ve ben annemle ve onun "hayatımın başka bir aşkıyla" birlikteyim. İlk buharlaşanlar kadınlardı, ancak komşusu başının döndüğü bahanesiyle buhar odasından hızla kaçtı. Bir komşunun kocası ve annemin erkek arkadaşı annemin buhar odasına geldiler. Bir süre sonra üçü birlikte dışarı çıktılar; annemin yüzünden ve adamların memnun yüzlerinden her şey anlaşılıyordu. Sonra çocuklar buharlaşmaya başladı: ben ve komşuların oğulları (onlar benden birkaç yaş büyüktü). Yaklaşık beş dakika sonra annem geldi ve bana buhar odasında uzun süre oturmanın zararlı olduğunu söyleyerek duş almamı söyledi ama o orada kaldı. Anton ve Oleg geldiğinde bana annemin onlara oral seks yaptığını söylediler. Adamlar yeterince sarhoş olup kağıt oynamaya oturduklarında ben tek başıma buhar odasına gittim. Bir komşu yanıma gelip bacaklarını açarak yanıma oturdu, gözlerimi kıllı amcıklarından alamadım. “Uzun süre bakar mısın, belki dokunabilirsin?” diye sordu. Parmaklarımı içine sokarak etli dudaklarına dokunmaya başladım. Daha sonra küçük amımı ağzına aldı ve diliyle oynadı. Döndükten sonra annem masayı toplamasına yardım etti ve eve gittik. O olaydan sonra annem erkek arkadaşından ayrıldı ve komşularını daha sık ziyaret etmeye başladı.
[/quote]Annen ve siz kaç yaşındaydınız? o zaman mı? [/quote] Ben 13, o ise 30 yaşındaydı.
Gezgin: ↑29 Jul 2021, 18:10
Ben 13 yaşındaydım, o ise 30 yaşındaydı
Yani komşunun, kocasının az önce ortalığı karıştırdığını bildiğini ve bunun farkında olduğunu varsayabiliriz. annesinin arkadaşıyla aynı odada anneni mi sikti?
Ayrıca komşu ve annenin aslında her şeyi önceden tartıştıkları da ortaya çıktı. Annenizin oğullarını emeceği ve komşunuzun sizi emeceği gerçeği de buna dahil.
Ve şimdi tüm bunları ırksal gerçekliğimize dayandırıyoruz...
Siz söylediniz Bu iki oğlunun size hemen kendilerine oral seks yapıldığını söylediklerini kendiniz söylediniz. Bu da çevrelerinde başka bir yerde anlatacakları anlamına geliyor.
Ve sonunda yetişkinlere ve bazı ortak tanıdıklara da ulaşacak.
Ve eğer şu ya da bu kadın ya da erkek her kimseyle yatarsa, yattıkları kişinin bu konuda sağa sola sohbet etmeyecek kadar sağduyulu olduğunu biliyor. Yine kendiniz için daha pahalı.
Ve burada sanki yarın dünyanın sonuymuş gibi bir tür kaosla karşılaşıyorsunuz. Sanki umurumuzda değilmiş gibi, hareket eden her şeyi sikeriz. Ve hareket etmeyen şey, hareket ediyoruz ve sikişiyoruz!
[quote=Gezgin post_id=21373 time=1627571434 user_id=595] Ben 13 yaşındaydım, o ise 30 yaşındaydı [/quote] Yani komşunun, kocasının az önce ortalığı karıştırdığını bildiğini ve bunun farkında olduğunu varsayabiliriz. annesinin arkadaşıyla aynı odada anneni mi sikti? Ayrıca komşu ve annenin aslında her şeyi önceden tartıştıkları da ortaya çıktı. Annenizin oğullarını emeceği ve komşunuzun sizi emeceği gerçeği de buna dahil.
Ve şimdi tüm bunları ırksal gerçekliğimize dayandırıyoruz... Siz söylediniz Bu iki oğlunun size hemen kendilerine oral seks yapıldığını söylediklerini kendiniz söylediniz. Bu da çevrelerinde başka bir yerde anlatacakları anlamına geliyor. Ve sonunda yetişkinlere ve bazı ortak tanıdıklara da ulaşacak. Ve eğer şu ya da bu kadın ya da erkek her kimseyle yatarsa, yattıkları kişinin bu konuda sağa sola sohbet etmeyecek kadar sağduyulu olduğunu biliyor. Yine kendiniz için daha pahalı.
Ve burada sanki yarın dünyanın sonuymuş gibi bir tür kaosla karşılaşıyorsunuz. Sanki umurumuzda değilmiş gibi, hareket eden her şeyi sikeriz. Ve hareket etmeyen şey, hareket ediyoruz ve sikişiyoruz!
alena: ↑29 Jul 2021, 13:46
Küçükken gördüğümü hatırlıyorum, o zaman bence çok büyüktü
Çok utandım ama bakışlarımı başka yere çeviremedim
Sonra kendimi bir süre azarladım Bunun için uzun zaman oldu
[quote=alena post_id=21322 time=1627555590 user_id=2010] Küçükken gördüğümü hatırlıyorum, o zaman bence çok büyüktü Çok utandım ama bakışlarımı başka yere çeviremedim Sonra kendimi bir süre azarladım Bunun için uzun zaman oldu [/quote] Acaba beni neden azarladın?
Yani, komşunun kocasının az önce bunu bildiğini ve farkında olduğunu varsayabiliriz. annenin arkadaşıyla birlikte buhar odasında mı anneni siktin?
Ayrıca komşunun ve annenin genel olarak her şeyi önceden tartıştıkları da ortaya çıktı. Annenizin oğullarını emeceği ve komşunuzun sizi emeceği gerçeği de buna dahil.
Ve şimdi tüm bunları ırksal gerçekliğimize dayandırıyoruz...
Siz söylediniz Bu iki oğlunun size hemen kendilerine oral seks yapıldığını söylediklerini kendiniz söylediniz. Bu da çevrelerinde başka bir yerde anlatacakları anlamına geliyor.
Ve sonunda yetişkinlere ve bazı ortak tanıdıklara da ulaşacak.
Ve eğer şu ya da bu kadın ya da erkek her kimseyle yatarsa, yattıkları kişinin bu konuda sağa sola sohbet etmeyecek kadar sağduyulu olduğunu biliyor. Yine kendiniz için daha pahalı.
Ve burada sanki yarın dünyanın sonuymuş gibi bir tür kaosla karşılaşıyorsunuz. Sanki umurumuzda değilmiş gibi, hareket eden her şeyi sikeriz. Hareket etmeyen de hareket eder ve sikişiriz!
[quote=Vasyanitsa post_id=21384 time=1627578099 user_id=1] [quote=Gezgin post_id=21373 time=1627571434 user_id= 595] Ben 13 yaşındaydım, o ise 30 yaşındaydı [/quote] Yani, komşunun kocasının az önce bunu bildiğini ve farkında olduğunu varsayabiliriz. annenin arkadaşıyla birlikte buhar odasında mı anneni siktin? Ayrıca komşunun ve annenin genel olarak her şeyi önceden tartıştıkları da ortaya çıktı. Annenizin oğullarını emeceği ve komşunuzun sizi emeceği gerçeği de buna dahil.
Ve şimdi tüm bunları ırksal gerçekliğimize dayandırıyoruz... Siz söylediniz Bu iki oğlunun size hemen kendilerine oral seks yapıldığını söylediklerini kendiniz söylediniz. Bu da çevrelerinde başka bir yerde anlatacakları anlamına geliyor. Ve sonunda yetişkinlere ve bazı ortak tanıdıklara da ulaşacak. Ve eğer şu ya da bu kadın ya da erkek her kimseyle yatarsa, yattıkları kişinin bu konuda sağa sola sohbet etmeyecek kadar sağduyulu olduğunu biliyor. Yine kendiniz için daha pahalı.
Ve burada sanki yarın dünyanın sonuymuş gibi bir tür kaosla karşılaşıyorsunuz. Sanki umurumuzda değilmiş gibi, hareket eden her şeyi sikeriz. Hareket etmeyen de hareket eder ve sikişiriz! [/quote] Muhtemelen her şey önceden tartışılmıştı
Arkadaşım bana eski sevgilisinin aletinin çok büyük olduğunu söyledi. İlişkimizin başında eğer siki eski sevgilisininkinden küçükse kimseyle işini bitiremeyeceğini söylemişti.) Bu benim için doğrudan bir meydan okumaydı. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ve orospu altıma çöktü. Ama eski sevgilisinin kocaman bir aleti olduğuna dair hikayeleri bana huzur vermiyordu.
Genelde bir gün arkadaşımın yanına geldim ve her zamanki gibi onu yatağına sürükledim. Sikimi sokmaya başladım ve o da amının acıdığını söyledi. Eski sevgilisine bir şeyi iade etmek için gittiğini ve onun da onu terk ettiğini itiraf etti. Beni kocaman aletimle becerdin. Ama kedi zaten her zamanki halime adapte olmuştu ve onu sikiyle iyice ovuşturdu.
Daha sonra doktora gittik, ikinci günde bile orospunun amcığı ağrıyordu. Amcıkta her şey yolundaydı ama jinekolog (tanıdığımız) ona çok güldü)
These users thanked the author sapık for the post (total 3):
Arkadaşım bana eski sevgilisinin aletinin çok büyük olduğunu söyledi. İlişkimizin başında eğer siki eski sevgilisininkinden küçükse kimseyle işini bitiremeyeceğini söylemişti.) Bu benim için doğrudan bir meydan okumaydı. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ve orospu altıma çöktü. Ama eski sevgilisinin kocaman bir aleti olduğuna dair hikayeleri bana huzur vermiyordu. Genelde bir gün arkadaşımın yanına geldim ve her zamanki gibi onu yatağına sürükledim. Sikimi sokmaya başladım ve o da amının acıdığını söyledi. Eski sevgilisine bir şeyi iade etmek için gittiğini ve onun da onu terk ettiğini itiraf etti. Beni kocaman aletimle becerdin. Ama kedi zaten her zamanki halime adapte olmuştu ve onu sikiyle iyice ovuşturdu. Daha sonra doktora gittik, ikinci günde bile orospunun amcığı ağrıyordu. Amcıkta her şey yolundaydı ama jinekolog (tanıdığımız) ona çok güldü)
Dışarıdan bakıldığında komik olabilir. Ama yoğun sürtünmeler sırasında penisinizde kabarcıklar oluştuğunda ve vajinanızda her türlü sıyrık oluştuğunda üzücü oluyor...
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Dışarıdan bakıldığında komik olabilir. Ama yoğun sürtünmeler sırasında penisinizde kabarcıklar oluştuğunda ve vajinanızda her türlü sıyrık oluştuğunda üzücü oluyor... :(
Kişisel deneyime göre yalnızca bir adamın çok büyük bir penisi vardı. Sakin bir durumda hortumu çok kalındı, ancak ereksiyon sırasında hiç artmadı, sadece sertleşti ve sonra oldukça yarı yumuşak kaldı. Çıkmadı. Görünüşe göre böyle bir birime yetecek kadar kan yoktu.
These users thanked the author Geçit for the post (total 6):
Kişisel deneyime göre yalnızca bir adamın çok büyük bir penisi vardı. Sakin bir durumda hortumu çok kalındı, ancak ereksiyon sırasında hiç artmadı, sadece sertleşti ve sonra oldukça yarı yumuşak kaldı. Çıkmadı. Görünüşe göre böyle bir birime yetecek kadar kan yoktu.
80’li yıllarda popüler bir tatil beldesi öncü kamptı. Ve olgunlaşmış eski öncüler/Komsomol üyeleri danışman, beden eğitimi öğretmeni ve aşçı olarak gittiler. Danışmanlardan, beden eğitimi öğretmenlerinden ve aşçılardan içki içen, hamama giden, çirkin şeyler yapan dar bir grup oluştu. Ve bir şekilde danışmanlardan biri futbol koçu olan arkadaşını bu şirkete getiriyor. Ama uzun boylu, zayıf, utangaç değil, oturup hamamda içki içtiler ve kızlar zaten onun ne kadar acı verici derecede küçük bir beden eğitimi öğretmeni olduğunu sevinçle söylüyorlardı. Danışman cevap verdi kızlar, adam tamamen gitti ve iç çamaşırını çıkardı ve dizine kadar gelen iri bir adam var, herkesin nefesi kesildi. O akşam bütün aşçılar enerjik adamı denediler. Daha sonra fasulyeleri başkalarına döktüler. Zavallı antrenör üç ay boyunca büyük talep gördü, birçok kişiye erkeklerin amcıklarının neler olabileceğini gösterdi.
These users thanked the author İskender for the post (total 2):
80’li yıllarda popüler bir tatil beldesi öncü kamptı. Ve olgunlaşmış eski öncüler/Komsomol üyeleri danışman, beden eğitimi öğretmeni ve aşçı olarak gittiler. Danışmanlardan, beden eğitimi öğretmenlerinden ve aşçılardan içki içen, hamama giden, çirkin şeyler yapan dar bir grup oluştu. Ve bir şekilde danışmanlardan biri futbol koçu olan arkadaşını bu şirkete getiriyor. Ama uzun boylu, zayıf, utangaç değil, oturup hamamda içki içtiler ve kızlar zaten onun ne kadar acı verici derecede küçük bir beden eğitimi öğretmeni olduğunu sevinçle söylüyorlardı. Danışman cevap verdi kızlar, adam tamamen gitti ve iç çamaşırını çıkardı ve dizine kadar gelen iri bir adam var, herkesin nefesi kesildi. O akşam bütün aşçılar enerjik adamı denediler. Daha sonra fasulyeleri başkalarına döktüler. Zavallı antrenör üç ay boyunca büyük talep gördü, birçok kişiye erkeklerin amcıklarının neler olabileceğini gösterdi.
Büyük bir penis her zaman kasıktaki tümsek tarafından fark edilir. Özellikle mayolarda. Çocukken bile annemin tepkisine dikkat ederdim. Aktif bir yaşam tarzı sürdürdü: Yürüyüşe çıktı, yazın sık sık plaja, kışın ise havuza gitti. Mayosundaki şişliği gördüğünde flört ediyor, eğiliyor, poposunu gösteriyor ve gülümsüyor. Annem büyük amcıklardan hoşlanıyor.
These users thanked the author Hayalet for the post (total 2):
Büyük bir penis her zaman kasıktaki tümsek tarafından fark edilir. Özellikle mayolarda. Çocukken bile annemin tepkisine dikkat ederdim. Aktif bir yaşam tarzı sürdürdü: Yürüyüşe çıktı, yazın sık sık plaja, kışın ise havuza gitti. Mayosundaki şişliği gördüğünde flört ediyor, eğiliyor, poposunu gösteriyor ve gülümsüyor. Annem büyük amcıklardan hoşlanıyor.
Kadınlar çoğu zaman ürkütücü sahiplenicilerdir ve siklerini kimseyle, özellikle de büyük olanlarla paylaşmaktan hoşlanmazlar. Eş değiştirenler arasında bile çoğu kadın, diğer kadınların grup seksine katılmasına ve ilginin kendilerine akmasına dayanamaz. Bir kadın genellikle yatakta başka bir kadının varlığındansa dört sikin olmasını tercih eder. Bu hikayeden onların o kadar da arkadaş olmadıklarını ve diğer çiftlerle kavga etmek veya boşanmaya yol açmak için sinsi bir planı olduğunu varsayabilirim. Kadınların aldatma ve kinciliğine dair ilk elden hikayeler biliyorum, ne kadar üzücü olursa olsun, çoğu zaman "arkadaşlarının" hayatta daha iyi durumda olduğu gerçeğini kabullenemiyorlar. Güvenilen veya sarhoşken gerçekleşen herhangi bir bilgi asla bir sır olarak kalmayacaktır, çünkü kadınların da her şeye karşı kara bir ağzı vardır ve yardım edemezler ama biriyle, özellikle de olağanüstü bir şeyi paylaşırlar. Sallanmaya meyilli olmayan veya sallanmaya hazır olmayan insanlar, bu tür içki seanslarından sonra kişisel ilişkilerinde bozulmaya başlar. İnsanlar ne kadar sarhoş olursa olsun, derin kırgınlıklar, kıskançlıklar veya kıskançlıklar ertesi gün kaybolmayacaktır. Ve çok sayıda faktör olabilir; sikin boyutundan başlayıp, stresli bir durum nedeniyle hazırlık yapılmadan birinin penisinin sertleşmemesi veya başka bir şekilde birisinin işi berbat etmesiyle biten. Hiçbir şey olmasa bile, eşlerden birinin hazırlıksız olması durumunda gösterilen girişim veya rıza, uzun süre keskinleşecek bir solucan oluşturabilir))
artıları: mayolarda büyük bir penis her zaman fark edilmez ve her zaman göze çarpmayabilir. Çoğu kişi için sakin bir durumda, genellikle çok küçük olabilir ve ancak heyecanlandığında yeterli boyuta ulaşabilir.
These users thanked the author N@TyPaL for the post (total 5):
Kadınlar çoğu zaman ürkütücü sahiplenicilerdir ve siklerini kimseyle, özellikle de büyük olanlarla paylaşmaktan hoşlanmazlar. Eş değiştirenler arasında bile çoğu kadın, diğer kadınların grup seksine katılmasına ve ilginin kendilerine akmasına dayanamaz. Bir kadın genellikle yatakta başka bir kadının varlığındansa dört sikin olmasını tercih eder. Bu hikayeden onların o kadar da arkadaş olmadıklarını ve diğer çiftlerle kavga etmek veya boşanmaya yol açmak için sinsi bir planı olduğunu varsayabilirim. Kadınların aldatma ve kinciliğine dair ilk elden hikayeler biliyorum, ne kadar üzücü olursa olsun, çoğu zaman "arkadaşlarının" hayatta daha iyi durumda olduğu gerçeğini kabullenemiyorlar. Güvenilen veya sarhoşken gerçekleşen herhangi bir bilgi asla bir sır olarak kalmayacaktır, çünkü kadınların da her şeye karşı kara bir ağzı vardır ve yardım edemezler ama biriyle, özellikle de olağanüstü bir şeyi paylaşırlar. Sallanmaya meyilli olmayan veya sallanmaya hazır olmayan insanlar, bu tür içki seanslarından sonra kişisel ilişkilerinde bozulmaya başlar. İnsanlar ne kadar sarhoş olursa olsun, derin kırgınlıklar, kıskançlıklar veya kıskançlıklar ertesi gün kaybolmayacaktır. Ve çok sayıda faktör olabilir; sikin boyutundan başlayıp, stresli bir durum nedeniyle hazırlık yapılmadan birinin penisinin sertleşmemesi veya başka bir şekilde birisinin işi berbat etmesiyle biten. Hiçbir şey olmasa bile, eşlerden birinin hazırlıksız olması durumunda gösterilen girişim veya rıza, uzun süre keskinleşecek bir solucan oluşturabilir))
artıları: mayolarda büyük bir penis her zaman fark edilmez ve her zaman göze çarpmayabilir. Çoğu kişi için sakin bir durumda, genellikle çok küçük olabilir ve ancak heyecanlandığında yeterli boyuta ulaşabilir.
Eşim daha evlenmeden önce arkadaşını ziyaret ederken erkek kardeşiyle tanıştı. Daha sonra seks yaptılar. Bunu bana zaten evliyken açık bir konuşma sırasında söylemişti. Kadının cinsiyetini unutamadığı gözlerinden belliydi. Ve bunların hepsi o adamın at gibi bir siki olduğu içindi. Ve geçenlerde bizimle aynı sahanlıkta genç bir adamın yaşadığını öğrendim ve bu adamı tanıyan arkadaşımın anlattığına göre penisi de öyle ki karısı onunla yaşayamıyor. Normal bir komşu, neşeli ve girişken, eşimden on yaş küçük. Bunu karısına anlattı ve onu baştan çıkarmasına izin verdi. Bunu benim önerdiğime ve reddettiğime hemen inanamadı, ancak bununla ilgilendiği açıktı. Ve sonra bunun onlar için olduğu ortaya çıktı. Kelimenin tam anlamıyla ertesi gün bana bunu kendisi anlattı ve tepkimi gözlemledi. Bu konuda onunla tartışmayacağımı anlayınca bana karşı daha cinsel davranmaya başladı ve bu gerçekten hoşuma gitti. Şimdi ara sıra bir kedi gibi şefkatle yanıma geliyor ve komşusuna kahve içmeye gideceğini zaten biliyorum. Tekrar yanıma geliyor, elimi bornozunun altına sokmaya başladığımda beni içeri almıyor, tuvalete gitmesi gerektiğini söylüyor. Zaten farklı külotlarla ve duş jeli kokularıyla yanıma geliyor. Cinsel ilişkiye başladığımızda penisim vajina duvarlarına zar zor dokunarak giriyor. Bütün bunlara rağmen çok çabuk ve neredeyse her zaman çıkarmadan bitiriyorum ve sadece üç dakika kadar dinlendikten sonra ikinci tura geçiyorum.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 4):
Eşim daha evlenmeden önce arkadaşını ziyaret ederken erkek kardeşiyle tanıştı. Daha sonra seks yaptılar. Bunu bana zaten evliyken açık bir konuşma sırasında söylemişti. Kadının cinsiyetini unutamadığı gözlerinden belliydi. Ve bunların hepsi o adamın at gibi bir siki olduğu içindi. Ve geçenlerde bizimle aynı sahanlıkta genç bir adamın yaşadığını öğrendim ve bu adamı tanıyan arkadaşımın anlattığına göre penisi de öyle ki karısı onunla yaşayamıyor. Normal bir komşu, neşeli ve girişken, eşimden on yaş küçük. Bunu karısına anlattı ve onu baştan çıkarmasına izin verdi. Bunu benim önerdiğime ve reddettiğime hemen inanamadı, ancak bununla ilgilendiği açıktı. Ve sonra bunun onlar için olduğu ortaya çıktı. Kelimenin tam anlamıyla ertesi gün bana bunu kendisi anlattı ve tepkimi gözlemledi. Bu konuda onunla tartışmayacağımı anlayınca bana karşı daha cinsel davranmaya başladı ve bu gerçekten hoşuma gitti. Şimdi ara sıra bir kedi gibi şefkatle yanıma geliyor ve komşusuna kahve içmeye gideceğini zaten biliyorum. Tekrar yanıma geliyor, elimi bornozunun altına sokmaya başladığımda beni içeri almıyor, tuvalete gitmesi gerektiğini söylüyor. Zaten farklı külotlarla ve duş jeli kokularıyla yanıma geliyor. Cinsel ilişkiye başladığımızda penisim vajina duvarlarına zar zor dokunarak giriyor. Bütün bunlara rağmen çok çabuk ve neredeyse her zaman çıkarmadan bitiriyorum ve sadece üç dakika kadar dinlendikten sonra ikinci tura geçiyorum.
Büyük olana bakmak ve dokunmak ilginçtir, ancak büyük olanla seks yapmak rahat değildir. Yani büyük penisli erkeklerin kadınlar arasındaki popülaritesi bir efsanedir.
These users thanked the author Geçit for the post (total 6):
Büyük olana bakmak ve dokunmak ilginçtir, ancak büyük olanla seks yapmak rahat değildir. Yani büyük penisli erkeklerin kadınlar arasındaki popülaritesi bir efsanedir.
Marinka: ↑12 Jan 2023, 16:50
Kişisel deneyime göre yalnızca bir erkeğin çok büyük bir penisi vardı. Sakin bir durumda hortumu çok kalındı, ancak ereksiyon sırasında hiç artmadı, sadece sertleşti ve sonra oldukça yarı yumuşak kaldı. Çıkmadı. Görünüşe göre böyle bir birime yetecek kadar kan yoktu.
Bu arada, devasa boyutlara sahip olduklarına dair efsanelerin olduğu siyahlar arasında bu elbette bir efsane. Fakat boyut olarak oldukça büyük olanlar da ayağa kalkmalarıyla ama bu kadar çelik sertliğine sahip olmamalarıyla da öne çıkıyorlar. Her durumda, genellikle bildiğim şey budur
These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
[quote=Marinka post_id=159002 time=1673531422 user_id=12161] Kişisel deneyime göre yalnızca bir erkeğin çok büyük bir penisi vardı. Sakin bir durumda hortumu çok kalındı, ancak ereksiyon sırasında hiç artmadı, sadece sertleşti ve sonra oldukça yarı yumuşak kaldı. Çıkmadı. Görünüşe göre böyle bir birime yetecek kadar kan yoktu. [/quote]
Bu arada, devasa boyutlara sahip olduklarına dair efsanelerin olduğu siyahlar arasında bu elbette bir efsane. Fakat boyut olarak oldukça büyük olanlar da ayağa kalkmalarıyla ama bu kadar çelik sertliğine sahip olmamalarıyla da öne çıkıyorlar. Her durumda, genellikle bildiğim şey budur
Evlatlık oğlum 19 cm. İlk sikiştiğinde kadını korkuyla şöyle dedi: "O sopanı bana nasıl saplayacaksın!?" Onlar için her şey yolunda gitti, kimse ölmedi ;)
These users thanked the author Ampland for the post (total 2):
Evlatlık oğlum 19 cm. İlk sikiştiğinde kadını korkuyla şöyle dedi: "O sopanı bana nasıl saplayacaksın!?" Onlar için her şey yolunda gitti, kimse ölmedi ;)
Marinka: ↑13 Jan 2023, 09:17
Büyük olana bakmak ve dokunmak ilginçtir, ancak büyük olanla seks yapmak rahat değildir. Yani büyük penisli erkeklerin kadınlar arasındaki popülaritesi bir efsane.
20 cm’den küçük olanların penis olmadığını söyleyen bir arkadaşım vardı ama bir kedi. Demek istediğim, büyükleri seven kadınlar var. Ama sana katılıyorum. Benim için bu 20 zaten çok fazla.
These users thanked the author Katia for the post:
[quote=Marinka post_id=159220 time=1673590626 user_id=12161] Büyük olana bakmak ve dokunmak ilginçtir, ancak büyük olanla seks yapmak rahat değildir. Yani büyük penisli erkeklerin kadınlar arasındaki popülaritesi bir efsane. [/quote] 20 cm’den küçük olanların penis olmadığını söyleyen bir arkadaşım vardı ama bir kedi. Demek istediğim, büyükleri seven kadınlar var. Ama sana katılıyorum. Benim için bu 20 zaten çok fazla.
Büyük olana bakmak ve dokunmak ilgi çekicidir, ancak büyük olanla seks yapmak hiç de rahat değildir. Yani büyük penisli erkeklerin kadınlar arasındaki popülaritesi bir efsane.
20 cm’den küçük olanların penis olmadığını söyleyen bir arkadaşım vardı ama bir kedi. Demek istediğim, büyükleri seven kadınlar var. Ama sana katılıyorum. Benim için bu 20 tane zaten çok fazla.
18 ve 20 cm’lik iki yapay penisim var, daha fazlasına ihtiyacım yok ama bir şekilde yok. daha azını istemiyorum)
These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
[quote=Katia post_id=160751 time=1673977162 user_id=8627] [quote=Marinka post_id=159220 time=1673590626 user_id= 12161] Büyük olana bakmak ve dokunmak ilgi çekicidir, ancak büyük olanla seks yapmak hiç de rahat değildir. Yani büyük penisli erkeklerin kadınlar arasındaki popülaritesi bir efsane. [/quote] 20 cm’den küçük olanların penis olmadığını söyleyen bir arkadaşım vardı ama bir kedi. Demek istediğim, büyükleri seven kadınlar var. Ama sana katılıyorum. Benim için bu 20 tane zaten çok fazla. [/quote]
18 ve 20 cm’lik iki yapay penisim var, daha fazlasına ihtiyacım yok ama bir şekilde yok. daha azını istemiyorum)
Büyük olana bakmak ve dokunmak ilgi çekicidir, ancak büyük olanla seks yapmak hiç de rahat değildir. Yani büyük penisli erkeklerin kadınlar arasındaki popülaritesi bir efsane.
20 cm’den küçük olanların penis olmadığını söyleyen bir arkadaşım vardı ama bir kedi. Demek istediğim, büyükleri seven kadınlar var. Ama sana katılıyorum. Benim için bu 20 tane zaten çok fazla.
Arkadaşımın penisi 23 cm, o kadar eziyet çekiyor ki kendine bir kız bulamıyor, var herkese bir veya iki kere yetecek kadar, ama anal konusu kesinlikle söz konusu değil, kimse aynı fikirde değil ve eğer kabul ederlerse bitirmene bile izin vermiyorlar, anal olmayan bir kız bulmak çok nadirdir. anallı vajina, ama elinizle tırmanabileceğiniz kovalar, her şey bireyseldir, ama benim için 15 cm’im mükemmel boyutum, neredeyse hiç kimse kıçına aldırış etmez ve tüm uzunluğu sikebilirsin.
These users thanked the author Süleyman for the post:
[quote=Katia post_id=160751 time=1673977162 user_id=8627] [quote=Marinka post_id=159220 time=1673590626 user_id= 12161] Büyük olana bakmak ve dokunmak ilgi çekicidir, ancak büyük olanla seks yapmak hiç de rahat değildir. Yani büyük penisli erkeklerin kadınlar arasındaki popülaritesi bir efsane. [/quote] 20 cm’den küçük olanların penis olmadığını söyleyen bir arkadaşım vardı ama bir kedi. Demek istediğim, büyükleri seven kadınlar var. Ama sana katılıyorum. Benim için bu 20 tane zaten çok fazla. [/quote] Arkadaşımın penisi 23 cm, o kadar eziyet çekiyor ki kendine bir kız bulamıyor, var herkese bir veya iki kere yetecek kadar, ama anal konusu kesinlikle söz konusu değil, kimse aynı fikirde değil ve eğer kabul ederlerse bitirmene bile izin vermiyorlar, anal olmayan bir kız bulmak çok nadirdir. anallı vajina, ama elinizle tırmanabileceğiniz kovalar, her şey bireyseldir, ama benim için 15 cm’im mükemmel boyutum, neredeyse hiç kimse kıçına aldırış etmez ve tüm uzunluğu sikebilirsin.
Marinka: ↑12 Jan 2023, 16:50
Kişisel deneyimime göre yalnızca bir adamın çok büyük bir penisi vardı. Sakin bir durumda hortumu çok kalındı, ancak ereksiyon sırasında hiç artmadı, sadece sertleşti ve sonra oldukça yarı yumuşak kaldı. Çıkmadı. Görünüşe göre böyle bir birime yetecek kadar kan yoktu.
Bu arada, devasa boyutlara sahip olduklarına dair efsanelerin olduğu siyahlar arasında bu elbette bir efsane. Fakat boyut olarak oldukça büyük olanlar da ayağa kalkmalarıyla ama bu kadar çelik sertliğine sahip olmamalarıyla da öne çıkıyorlar. Her halükarda, genelde bildiğim şey budur
siyahi bir sik denemiş gibiyim))
These users thanked the author Güzel for the post:
[quote=Tania post_id=159227 time=1673594070 user_id=10913] [quote=Marinka post_id=159002 time=1673531422 user_id= 12161] Kişisel deneyimime göre yalnızca bir adamın çok büyük bir penisi vardı. Sakin bir durumda hortumu çok kalındı, ancak ereksiyon sırasında hiç artmadı, sadece sertleşti ve sonra oldukça yarı yumuşak kaldı. Çıkmadı. Görünüşe göre böyle bir birime yetecek kadar kan yoktu. [/quote]
Bu arada, devasa boyutlara sahip olduklarına dair efsanelerin olduğu siyahlar arasında bu elbette bir efsane. Fakat boyut olarak oldukça büyük olanlar da ayağa kalkmalarıyla ama bu kadar çelik sertliğine sahip olmamalarıyla da öne çıkıyorlar. Her halükarda, genelde bildiğim şey budur [/quote]siyahi bir sik denemiş gibiyim))
Katia: ↑17 Jan 2023, 20:39
20 cm’nin altındaki her şeyin penis değil kedi olduğunu söyleyen bir arkadaşım vardı. Demek istediğim, büyükleri seven kadınlar var. Ama sana katılıyorum. Benim için bu 20 kişi zaten çok fazla.
Aynı arkadaşım vardı. Büyük yaraklara özlem duyuyorum. Ama ben onunla ve onun daha sonra sürekli birlikte yaşadığı kişilerle yaşadığımda bile, onun deyimiyle onlar normal büyüklükteki siklerdi. Ayrılıktan sonra bile yakın kaldık (bilirsin, rahatlıkla). Bu yüzden her zaman büyük yaraklar arıyordu. Ve onu buldu. Gerçek, büyük yaraklılarla uzun süre pek anlaşamadı. Bu yüzden olağan olanlardan memnundu, ancak her fırsatta büyük bir tane elde etme umuduyla ayrım gözetmeksizin herkese verdi))) Böyle bir fetişi vardı. Ancak, büyük bir sikle tanıştıktan sonra onu becermeyi de sevdim))
These users thanked the author sapık for the post (total 2):
[quote=Katia post_id=160751 time=1673977162 user_id=8627] 20 cm’nin altındaki her şeyin penis değil kedi olduğunu söyleyen bir arkadaşım vardı. Demek istediğim, büyükleri seven kadınlar var. Ama sana katılıyorum. Benim için bu 20 kişi zaten çok fazla. [/quote] Aynı arkadaşım vardı. Büyük yaraklara özlem duyuyorum. Ama ben onunla ve onun daha sonra sürekli birlikte yaşadığı kişilerle yaşadığımda bile, onun deyimiyle onlar normal büyüklükteki siklerdi. Ayrılıktan sonra bile yakın kaldık (bilirsin, rahatlıkla). Bu yüzden her zaman büyük yaraklar arıyordu. Ve onu buldu. Gerçek, büyük yaraklılarla uzun süre pek anlaşamadı. Bu yüzden olağan olanlardan memnundu, ancak her fırsatta büyük bir tane elde etme umuduyla ayrım gözetmeksizin herkese verdi))) Böyle bir fetişi vardı. Ancak, büyük bir sikle tanıştıktan sonra onu becermeyi de sevdim))
deliklerine kim girdi?
Benim tek iyi arkadaşım, kendisi 39 yaşında, eski bir jigolo olan bir sevgili edinmiş, 26 cm olduğunu söylüyor ve ona anal seks yaptığında toplara doğru gidiyor, bunu dürüstçe...
Last post
Zaten burada olduğum için benimkini kullanıma sunabilirim :) 23,5, ancak herhangi bir sorun yaşamadan halledebileceğinizden eminseniz
Hanımlar, hiç hem istediğiniz hem de acı duyduğunuz bir durum oldu mu: penisiniz sağlıklı, korkutucu ama deneme dürtüsü buna ağır basıyor mu? Varsa bize konuyla ilgili hikayeler anlatır mısınız?
Last post
Sadece 6 gün önce ilk defa büyük bir penis gördüm. Adam 22 cm olduğunu ve diğerlerinden daha kalın olduğunu söyledi.
Böyle bir sorun var, penetrasyon için heyecanlanıyorum ve her şey yolunda, giriyorum ve penis vajinaya düşüyor ama boşalabiliyorum. Düşmeyi önlemek için ne yapmalı?
Last post
Bir seks dükkanında 1 dolara bir hap alırsın, bir saat içinde içersin ve sikin birkaç saat boyunca dik kalır