Arzuların gerçekleşmesi için buluşma

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Автор темы
seks uyarısı
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 4 years 5 months
 Arzuların gerçekleşmesi için buluşma

Unread post by seks uyarısı »

Her insanın cinsel arzuları ve fantezileri vardır. Düşüncelerimizde hepimiz kendimizi heyecan verici ve değerli hayallere veririz. Ancak hayatta neredeyse hiç kimse bunları uygulamıyor. Neden? Bunun tek bir cevabı var: Başkalarının bizim hakkımızda söyleyeceklerinden korkuyoruz, aniden birileri bunu öğreniyor ya da ahlaki engeller bizi durduruyor. Ve hayalimizi gerçekleştiremediğimiz için her zaman pişmanlık duyarız. Ve samimi flört kulübüne katılmanı öneririm. Kulüp, tüm engelleri kaldırabilmeniz ve arzularınızın tadını çıkarabilmeniz için yaratıldı. Bu nedenle kulüp üyelerine ilişkin bilgiler tamamen değiştirildi. Gerçek isimler yok, yalnızca kişilerden gelen e-postalar var. posta veya skype. Yalnızca cinsiyetiniz ve arzularınız gerçektir. Fotoğrafınız isteğe bağlıdır, tanınmaktan korkuyorsanız küçük değişiklikler mümkündür. Kulüp üyelerine ilişkin bilgiler internette yayınlanmaz, yalnızca kulüp üyelerine gönderilir. Kulübe katılım ve üyelik ücretsizdir ancak uygunsuz davranışlarda dışlanma mümkündür. Yeni kulüp üyesinin onayı kulüp yöneticileri tarafından alınır.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Arzuların gerçekleşmesi için flört

Unread post by Nikk »

sexalert: 12 Jan 2021, 20:08 Her insanın cinsel arzuları ve fantezileri vardır. Düşüncelerimizde hepimiz kendimizi heyecan verici ve değerli hayallere veririz. Ancak hayatta neredeyse hiç kimse bunları uygulamıyor. Neden? Bunun tek bir cevabı var: Başkalarının bizim hakkımızda söyleyeceklerinden korkuyoruz, aniden birileri bunu öğreniyor ya da ahlaki engeller bizi durduruyor. Ve hayalimizi gerçekleştiremediğimiz için her zaman pişmanlık duyarız. Ve samimi flört kulübüne katılmanı öneririm. Kulüp, tüm engelleri kaldırabilmeniz ve arzularınızın tadını çıkarabilmeniz için yaratıldı. Bu nedenle kulüp üyelerine ilişkin bilgiler tamamen değiştirildi. Gerçek isimler yok, yalnızca kişilerden gelen e-postalar var. posta veya skype. Yalnızca cinsiyetiniz ve arzularınız gerçektir. Fotoğrafınız isteğe bağlıdır, tanınmaktan korkuyorsanız küçük değişiklikler mümkündür. Kulüp üyelerine ilişkin bilgiler internette yayınlanmaz, yalnızca kulüp üyelerine gönderilir. Kulübe katılım ve üyelik ücretsizdir ancak uygunsuz davranışlarda dışlanma mümkündür. Yeni bir kulüp üyesinin onayı kulüp yöneticileri tarafından kabul edilir.
Peki bunun bir aldatma olmadığının garantisi nerede?
Автор темы
seks uyarısı
İlgi gösteriliyor

Giriş-Çıkış: 13 Jan 2021, 09:40 Bu, özel servislerden gönderilen bir Kazaktan, benzer düşüncelere sahip insanları bulma yönündeki samimi arzuya kadar her şey olabilir.
Konunun yazarının, konunun saflığını kanıtlamak için çok çabalaması gerekecek. fikirleri ve gerçek hedefleri.
Özel hizmetler aklıma bile gelmedi))). Birisi bunu düşünse de, o zaman herkes bunu düşünebilir. Kulübün bir aldatmaca ya da tuzak olmadığını, fantezilerini ve arzularını gerçekleştirmek isteyen insanlar için yaratıldığını yavaş yavaş kanıtlamaya çalışacağım.
Belki de başlangıçta duyuruda kulüp üyelerinin gizliliğine yeterince dikkat etmedim. Katılırken bile kimse sizden gerçek iletişim ve kişisel bilgilerinizi vermenizi istemez. Bir sırrı vermemenin en iyi yolu onu bilmemektir. Bu nedenle, herhangi bir kulüp üyesi iletişim kurmayı bırakabilir ve kimse kimseyi bulamaz veya gerçek verileri bulamaz. Kişiler için e-postayı kullanabileceğinizi yazdım. e-posta veya Skype, ancak yeni adresler oluşturmak sorun değil.
Kuzey
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 525
Registered for: 4 years 9 months

Unread post by Kuzey »

İlginç.
Zaten gerçek bir şey var mı?
Автор темы
seks uyarısı
İlgi gösteriliyor

Giriş-Çıkış: 15 Jan 2021, 12:45 Gizlilik çok karmaşık bir konudur ve yalnızca kapsamlı bir şekilde çözülebilir.

Hangi e-postanın kullanılmasını önerirsiniz?
Gizlilik konusunda sana katılıyorum. Postaya gelince, herhangi bir tavsiye vermeyeceğim. Tavsiyede bulunacağım ve her durumda yanılmış olacağım. Şahsen ben kendi posta sunucumu kullanıyorum.

1 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
İlginç.
Gerçekten zaten var olan bir şey var mı?
Evet. Ve her gün daha fazla katılımcı ekleniyor, ancak hala yerler var))
These users thanked the author seks uyarısı for the post:
Kuzey
Micha
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Micha »

Kulübe nasıl katılabilirsiniz?
Micha
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Micha »

Peki katılımcılar çoğunlukla nereden, hangi şehirlerden?
Pantolonlar
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Pantolonlar »

Kulübe katılmak kolaydır. En yakın polis/milis oteline gidin ve tutuklanmayı isteyin. Kulüp sizi aile olarak kabul edecektir.
Автор темы
seks uyarısı
İlgi gösteriliyor

Knickers: 16 Jan 2021, 21:03 Kulübe katılmak kolaydır. En yakın polis/milis oteline gidin ve tutuklanmayı isteyin. Kulüp seni kendilerinden biri olarak kabul edecek.
Baktım, her forum başlığında aptalca gösteriş yapmak için çürük iki sentlerini sokacak palyaçolar var ve konuyu mahvet. Kendiniz bir şey yaratamaz veya yapamazsınız, ancak onu istediğiniz kadar başkaları için bozabilirsiniz. İşte tam da bu yüzden insanlar kendi deliklerine saklanıyor ve bu tür forumlarda veya arkadaşlık sitelerinde iletişim kurmaktan korkuyorlar. Bu nedenle tüm çöpleri filtrelemek ve kabalıktan, bayağılıktan ve aptallıktan kaçınmak için bir kulüp oluşturuluyor. Böyle bir palyaço kulübe girse bile hızla uçup gidecektir. Polise gelince, katılımcıların korkacak hiçbir şeyi yok. Yasa dışı faaliyet yok. Kulüp 18 yaş altı üye kabul etmemektedir ve para karşılığında herhangi bir cinsel hizmet kabul etmemektedir. Kulübün kendisi, katılımcıların ilgi alanlarına ve arzularına göre buluşmak için oluşturuldu, böylece insanlar bu tür palyaçolarla karşılaşma korkusu olmadan sakin bir şekilde iletişim kurabildiler. Ve en önemlisi kulüpte sadece yeterli sayıda insan var.
Onlar oluşturuldu
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 105
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Onlar oluşturuldu »

sexalert, nasıl katılacağımla ilgili ayrıntıları bana gönderebilir misin kulüp, aksi takdirde çok fazla bilgi var, ancak şehir belirtilmemiş.
miha.smersh
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10

Unread post by miha.smersh »

Önceki mesaja katılıyorum, detaylar için bana da PM atabilirsiniz.
Автор темы
seks uyarısı
İlgi gösteriliyor

Herkese her şeyi yazdım)))
Yağdaki hamsi!!!
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99
Registered for: 2 years 3 months
 Re: Arzuların gerçekleşmesi için buluşma

Unread post by Yağdaki hamsi!!! »

Bu nasıl bir kulüp? Daha spesifik olabilir misin?
These users thanked the author Yağdaki hamsi!!! for the post:
sapık
Vitaly.novichok
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Vitaly.novichok »

Ben de kulübe gitmek istiyorum, beni de götür)))
boris.
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by boris. »

Ve beni kulübe götürün!!!
Buna "bundan çekinmiyoruz" diyebilirsiniz :shamp:
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2154
Registered for: 1 year 8 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Büyücü »

Yazacak bir şeyler yaz. Ne için? Mesajları yazın. Yazar en son 2 yıl önce ortaya çıktı.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”