Engellilik ve fuhuş.
-
Автор темыbir peri
- Penetrasyon
- Total posts: 257
- Registered for: 5 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Engellilik ve fuhuş.
Bir aileyi tanıyordum. Gelişimsel gecikmesi olan bir kız. Engelli kişi. Annesi onu erkeklere kiralıyor. Tedavinin pahalı olduğunu, tek başıma iş bulamayacağımı, sürekli onu takip etmem gerektiğini söylüyor.
Paraya ihtiyacım var
Paraya ihtiyacım var
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
- Registered for: 5 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
-
Автор темыbir peri
- Penetrasyon
-
- Penetrasyon
Cevap: Engellilik ve fuhuş
bunun kendine has bir çekiciliği var
1 dakika sonra gönderildi:
Bu aile şu anda nerede?
1 dakika sonra gönderildi:
Bu aile şu anda nerede?
-
Автор темыbir peri
- Penetrasyon
-
- Potansiyel seks nesnesi
kızlar üzerinde iyi bir iş; onların yetenekli olup olmaması hiç fark etmez.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 4 years 8 months
Ağaca meyveleriyle değer verin
Last edited by Sadece sen on 03 Feb 2021, 09:49, edited 1 time in total.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 4 years 8 months
Kötü şeylere kapılmak dik bir yoldur
Last edited by Sadece sen on 03 Feb 2021, 09:50, edited 1 time in total.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
- Registered for: 3 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ve bu zaten bir suç. Yani, aciz bir kimse üzerinde velayet sahibidir. Böyle bir "kira" karşılığında sizi hapse atabilirler.
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
- Registered for: 3 years 7 months
Kimin umurunda? Anne kızını kiraya veriyor! Serin! Ama uzun süre oturabilirsin! Annelik haklarından mahrum bırakılarak!
7 dakika 25 saniye sonra gönderildi: Bir engelli tanıyordum; sol eli madende kopmuştu. Cerrahlar bir güdük oluşturdular. 42 yıldır bir metresi vardı, bu yüzden çok çabuk geldiği için kütüğü metresini tatmin etmek için kullandı. Ayrıldığında, ondan kendisini aldatmamasını ve dönüşünü beklemesini istedi ve o da ona kütüğünü tek bir sike değişmeyeceğini söyledi! Bunlar engelli insanlar!
7 dakika 25 saniye sonra gönderildi: Bir engelli tanıyordum; sol eli madende kopmuştu. Cerrahlar bir güdük oluşturdular. 42 yıldır bir metresi vardı, bu yüzden çok çabuk geldiği için kütüğü metresini tatmin etmek için kullandı. Ayrıldığında, ondan kendisini aldatmamasını ve dönüşünü beklemesini istedi ve o da ona kütüğünü tek bir sike değişmeyeceğini söyledi! Bunlar engelli insanlar!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
- Registered for: 3 years 3 months
Eğer bir kızın gelişimsel gecikmeleri varsa, o zaman burası zaten zorlama kokuyor!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
- Registered for: 3 years 8 months
Ona dokunmaya başladığınızda kendisi sizi hareket ettirmeye başlayacaktır (yeteneklerine bağlı olarak) ve siz baskı diyeceksiniz.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
- Registered for: 3 years 3 months

Evet, doğadan kaçamayacağınız açık ve hoşunuza giderse dalgalanmaya başlayacak. Demek istediğim, eğer biraz aklını kaçırmışsa, yaptığının farkında değildir, belki de seks isteyen o değildi, ama durumu göz önüne alındığında, sadece buna sürüklenmişti.
-
- heyecanlanıyorum
Bir zamanlar 10 ila 16 yaş arası serebral palsili çocuklara masaj yapmıştım, ne dediğimi biliyorum. Onlar da şefkat isterler.
-
- heyecanlanıyorum
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 3 years 1 month
-
- heyecanlanıyorum

Şahsen fuhuşla karşılaşmadım ama bu tür çocukların ebeveynlerinin onları bir yerde soymaktan pek çekinmediklerini söyleyebilirim. Ve nadiren masaj seanslarına katılırlar; sizi soyunup eczaneye veya başka bir yere götürürler.
-
Büyük ihtimalle burada başka bir şeyden bahsediyoruz. Bu sorunu kendi başlarına çözemeyen engelli kişilere samimi yardım sağlamak için kızların ticari olarak işe alındığı örnekler vardır. Böyle örnekler var.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
-
Evet haklısın. Engellilere yönelik evlerde sosyal hizmet uzmanlarına yardım eden gönüllüler genellikle engelli kişilere hizmet veriyor ya da bu tür hizmetleri sağlayabilecek kızları para karşılığında işe alıyorlar. İlimizde yerel çatışmaların engelli gazilerini barındıran bir gazi sanatoryumu bulunmaktadır. Gönüllülerin isteği üzerine en zor olanlara hizmet etmek zorunda kaldım. Gerçi bana bu etkinliği öneren kız oradaki adamlara da hizmet etti. Kabul ediyorum, bu zor bir olay, sonrasında aklınızın başına gelmesi birkaç gün sürüyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 2 months
Tania, peki, bu tür bir işe para ödeniyor mu? ?
Prensip olarak sosyal açıdan faydalıdır, ancak böyle bir yasa olmayacak

-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 2 years 10 months
-
Bolbol Oradaki tek kişi ben değildim, diğerlerini bilmiyorum ama bana para ödediler.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
Kız ne kadar beceriksiz? rızasını ifade edebilir mi? ve genel olarak ne yaptığını anlıyor.
- These users thanked the author Mt 123 mt for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Endişeli
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Çek Cumhuriyeti’nde, Prag’da sosyal bir genelev var, hatta ismi bile var (unuttum, kayıtları sonra bulurum), yoksullar ve engelliler için çalışıyor. seks endüstrisindeki işçiler orada oldukça başarılı bir şekilde çalışıyorlar. ve engelliler için barınaklara geziler düzenlenmektedir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 2 years 8 months
Sovka yönetiminde, beyin gelişiminde gecikme olan kişilerin zorla hadım edilmesi konusu defalarca gündeme getirildi. Gerçek şu ki, bu kategori öncelikle içgüdüseldir. Ve 14 yaşından itibaren yatılı okul yönetiminin koğuşları kürtaja götürmeye vakti kalmıyor.
Bu grubun yasak sorunlarını çözme konusunda o kadar ustalık göstermesine rağmen...
Saçaktan tırmanıyorlar, çatıdan çarşafların üzerine iniyorlar. Bir öğrencinin, o gün görevde olan kişinin görevde olduğu mutfağa girmek için çorba tankına tırmandığı bir durum vardı.
Gelecek uyku için arkadan el bağlama uygulaması vardı. Sadece kendileri mastürbasyon yapmakla kalmaz (bazen 3 yaşından itibaren) aynı zamanda komşularının yataklarına da tırmanmaya başlarlar.
Ve yaş bir engel değildir! Bir çiftin (personelden) 6 yaşındaki bir kız çocuğunu taciz ettiği Çince bir video dolaşıyor. Çok dolu ve büyük. Kaynağa ulaşana kadar 11 yıl boyunca bunu düşündüm. Hatta tam teşekküllü bir eylem gerçekleştirmek için işçiyi oturtuyorlar.
Bu grubun yasak sorunlarını çözme konusunda o kadar ustalık göstermesine rağmen...
Saçaktan tırmanıyorlar, çatıdan çarşafların üzerine iniyorlar. Bir öğrencinin, o gün görevde olan kişinin görevde olduğu mutfağa girmek için çorba tankına tırmandığı bir durum vardı.
Gelecek uyku için arkadan el bağlama uygulaması vardı. Sadece kendileri mastürbasyon yapmakla kalmaz (bazen 3 yaşından itibaren) aynı zamanda komşularının yataklarına da tırmanmaya başlarlar.
Ve yaş bir engel değildir! Bir çiftin (personelden) 6 yaşındaki bir kız çocuğunu taciz ettiği Çince bir video dolaşıyor. Çok dolu ve büyük. Kaynağa ulaşana kadar 11 yıl boyunca bunu düşündüm. Hatta tam teşekküllü bir eylem gerçekleştirmek için işçiyi oturtuyorlar.
- These users thanked the author Kedi Matroskin. for the post (total 2):
- Martin, Endişeli
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
NG istasyonunda arkadaşlarımı ziyaret ediyordum, buhar odası ziyaretleri ve sonrasında dinlenme arasında..., bir şekilde tesadüfen "iş" hakkında bir konuşma ortaya çıktı ve bir arkadaşım bana engelli insanlara hizmet verdiğini ve bunun böyle olduğunu söyledi. çok kârlıydı, fazla çaba gerektirmiyordu ve iyi paraydı.
-
- Flört etmek
- Total posts: 48
- Registered for: 1 year 9 months
N şehrinde çalışıyor... Mila adında bir kız! Düzenli olarak yanına gidiyorum. Kız yaklaşık 10 yıldır iş dünyasında.
İlk kez gittiğimde Fark ettim anketindeki “Sınırlı yeteneklere sahibim” ifadesine. Profilde çok güzel bir fotoğraf ve ortaya çıktığı gibi gerçekte çok güzel. Tuhaf bir şeyi var, bu yüzden yanına gidiyorum.
Beni 152 cm boyunda, 40 kg’lık çok zayıf bir kız karşılıyor. Sağ bacağında topallama ve omurgasında sırtüstü seks yapmasını engelleyen bir kemik kusuru var. Konuşma sırasında bunların parçalar halinde monte edildiğinde bir araba kazasının sonuçları olduğunu öğrendim. Başarılı operasyonlardan sonra her pozisyonda seks yapın. Fotoğrafı ekliyorum.
https://i.postimg.cc/htMMQyhH/3f-r.jpg https://i.postimg.cc/HsnLCjXX/62b4727a16ca0.jpg
İlk kez gittiğimde Fark ettim anketindeki “Sınırlı yeteneklere sahibim” ifadesine. Profilde çok güzel bir fotoğraf ve ortaya çıktığı gibi gerçekte çok güzel. Tuhaf bir şeyi var, bu yüzden yanına gidiyorum.
Beni 152 cm boyunda, 40 kg’lık çok zayıf bir kız karşılıyor. Sağ bacağında topallama ve omurgasında sırtüstü seks yapmasını engelleyen bir kemik kusuru var. Konuşma sırasında bunların parçalar halinde monte edildiğinde bir araba kazasının sonuçları olduğunu öğrendim. Başarılı operasyonlardan sonra her pozisyonda seks yapın. Fotoğrafı ekliyorum.
https://i.postimg.cc/htMMQyhH/3f-r.jpg https://i.postimg.cc/HsnLCjXX/62b4727a16ca0.jpg
-
- Penetrasyon
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
- Registered for: 3 years
Bu arada, sürekli hamile kaldıkları için yetişkin kadınları akıl hastanesinden kısırlaştırmaya götürdüklerine dair haberler gördüm. Kimden geldiğini anlamıyorum: işçilerden mi yoksa diğer hastalardan mı?
3 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
Tanrım, o kadar tatlı anlatmışlar ki ben de istedimKedi Matroskin.: ↑18 Nov 2022, 15:22 Sovka yönetiminde, beyin gelişiminde gecikme olan kişilerin zorla hadım edilmesi sorunu defalarca gündeme getirildi. Gerçek şu ki, bu kategori öncelikle içgüdüseldir. Ve 14 yaşından itibaren yatılı okul yönetiminin koğuşları kürtaja götürmeye vakti kalmıyor.
Saçaktan tırmanıyorlar, çatıdaki çarşafların üzerine iniyorlar. Bir öğrencinin, o gün görevde olan kişinin görevde olduğu mutfağa girmek için çorba tankına tırmandığı bir durum vardı.
Ve yaş bir engel değildir! Bir çiftin (personelden) 6 yaşındaki bir kız çocuğunu taciz ettiği Çince bir video dolaşıyor. Çok dolu ve büyük. Kaynağa ulaşana kadar 11 yıl boyunca bunu düşündüm. Hatta tam teşekküllü bir eylem gerçekleştirmek için işçiyi bile çalıştırdılar.
Bu arada, sürekli hamile kaldıkları için yetişkin kadınları akıl hastanesinden kısırlaştırmaya götürdüklerine dair haberler gördüm. Kimden geldiğini anlamıyorum: işçilerden mi yoksa diğer hastalardan mı?
3 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
I Fahişeler forumunda bunun tam tersini okudunuz: Bir anne engelli oğlu için bir fahişe arıyordu, para teklif ediyordu ve kimse kabul etmedi. Tam tersine, annesinin kendisini sikmesini önerdiler.Tania: ↑15 Jan 2023, 06:16 NG istasyonunda arkadaşlarımı ziyaret ediyordum, buhar odası ziyaretleri ve dinlenme arasında..., bir şekilde "iş" hakkında bir konuşma aklıma geldi ve bir arkadaşım bana engellilere hizmet verdiğini ve bunun çok karlı olduğunu, fazla çaba gerektirmediğini ve paranın iyi olduğunu söyledi.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 2948 Views
-
Last post by inna.polyakovadoroshova
-
- 6 Replies