Engellilik ve yakınlık
-
- Potansiyel seks nesnesi
Engellilik ve yakınlık
30 yaşındayım, engelliyim, beyin felci hastasıyım, kendi başıma hareket ediyorum, ilişkim olmadı, bir kadınla ilişki ve seks amaçlı ilişki kurmam ne kadar mümkün? Bu durumda bunun oldukça zor olduğunu anlıyorum. Bu tür ilişkiler hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
Re: Engellilik ve yakınlık
Bu benim konumum değil ama gördüm ve söyleyecek bir şeyim var. Sorduğunuz şeyin oldukça mümkün olduğunu biliyorum. Çocukluğundan beri tekerlekli sandalyeye mahkum bir arkadaşım var. Ama penis iyi çalışıyor. Çocukken ve 20 yaşına kadar kendi kendime mastürbasyon yaptım. Sonra bir sanatoryumdaydım ve orada bir kızla tanıştım. Ayrıca kas-iskelet sistemi ile ilgili bazı problemleri var. Hemen ertesi gün ilk kez seks yapmaya karar verdik. Uyum sağlamak çok zordu; nasıl daha iyi olacağını bilmiyorlardı. Daha sonra engellilerin cinselliğiyle ilgili bir kitap aldım ve bunu daha kullanışlı hale getirecek cihazların pozları ve açıklamaları vardı (adını bilmiyorum ama artık her şey internette) ve toplantılara katılmaya başladım. engelliler derneği. Orada da isteyen yeterince genç kadın var ama seksi ayarlamak o kadar kolay değil. Zaten evlenmeyi ve boşanmayı başardım. Çocuk yok. Kadınlar bazen ona gelirler ve (görünüşte) engelli değildirler. Flört servisi aracılığıyla doğrudan kendisi hakkında yazdığını söylüyor. Bazı özelliklere sahip olanların yanı sıra, onun durumundan heyecan duyanlar da var. Önemli olan her şeyin yolunda gitmesi ve herkesin bundan hoşlanmasıdır. Bu yüzden cesaretiniz kırılmasın ve bir kompleksiniz olmasın; siz birsiniz, başkası başkasıdır. Ancak seks herkes için doğal bir ihtiyaçtır ve her zaman sizin gibi birini arayan bir partner olacaktır.
- These users thanked the author mazeretler for the post:
- seksforumu_
-
- Potansiyel seks nesnesi
Özel biriyle yakınlık
Kadınlar, engelli tanıdığınız bir erkek arkadaşınıza seks yapmayı teklif etse kabul eder misiniz yoksa reddeder misiniz?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
- Orientation: biseksüel
Re: Engellilik ve yakınlık
Merhaba. Deneyimlerime göre (kamburum var ve son zamanlarda sinirlerim sıkıştı ve bacaklarım neredeyse hiç hareket etmiyor) bir şans var. Ama çok küçük. Ben de 32 yaşıma kadar bakireydim. Korkutucu olmasa da, birçok kız ve kadın senin güzel olduğunu söyledi, ama eğer kambur olmasaydı, o zaman evet. Şimdi evli. Eşimin de sağlık sorunları var, epilepsi hastası ve çok öfkeli. Kendini insanların üzerine atar ve hile yapar. Ama katlanıyorum, gidecek hiçbir yer yok.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Orientation: aseksüel
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views