Başka bir fantezi
-
Автор темыChristmas_Christmas
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: biseksüel
Başka bir fantezi
Yaz.. deniz... ben ve yakın arkadaşım dinlenmeye geldik... ikimiz de evliyiz ama ilk haftayı kocalarımız olmadan geçirmek zorunda kalıyoruz... işe geç kaldılar ama ikimizi de bıraktılar ... biz aile dostuyuz... genel olarak kocalar, iş arkadaşlarıyız... birbirimizin ebeveynlerini tanıyoruz... bir arkadaş ve kocası diyelim, aynı binada yaşıyorlar ama en üst katta... eşim ve ben sık sık onları ziyaret ediyoruz, onlar da bizi ziyaret ediyor...
otamam, sizi sıkmayacağım, hadi en önemli şeye geçelim..
o ve ben aynı ev sahibine deniz kenarında.. her yaz evinin yarısını kiralıyoruz.. ve evin diğer yarısında hep başka tatilciler oluyor... evin ikinci yarısının da kendine ait "girişi" var.. diyelim başka bir sokakta ve o tatilcilerle hiç tanışmadık... ama bu sefer değil... arkadaşım ve ben tesadüfen onlarla tanıştık... iki adam diyelim.. çok genç olmasınlar.. 50 yaşında... kısacası tanıştık.. denizde birlikte vakit geçirdik... sonra akşam çoktan evdeydi.. onların yarısını ziyarete gittik... yani şakaydı diyelim, dilek kartları oynuyoruz... arkadaşım ve ben doğal olarak kaybettik... seks istediler... reddettik... beyefendi gibiler, bizi zorlamadılar ve gittik...
sadece benimkinde sinsi bir plan vardı kafamda... Kötü değilim ve bir tür piç değilim... bu sadece bir fantezi, düşünmeyin...
ama... nasıl olduğunu biliyorsun olur... her şeye sahipmişsin gibi görünüyor, kocan, ailen, işin... ama nedense hâlâ arkadaşını kıskanıyorsun... sanki o da aynı şeye sahipmiş gibi görünüyor, ama sana öyle geliyor ki o hala daha iyi , daha başarılı, sonu daha güzel...
ve aklıma bir plan doğdu. Ben, en azından bir şekilde arkadaşımı karalamak veya onu tamamen doğru ve ulaşılmaz bir kraliçe gibi göstermek için, en azından "biraz dünyaya ineyim"... ve onu kaybımızı kabul etmeye ikna etmeyi öneriyorum. yeni tanıdıklara ve "görev"den uzaklaşmaya.. Arkadaşım reddediyor, ama ben onu "ikna ediyorum" ve o da sonunda kabul ediyor.. ama bana bir şart koyuyor.. ilk üç gün boyunca (kocalarımız gelmeden önce) lütfen beyler.. ve ben onlar için kesinlikle her şeyi yapacağım.. sipariş vermesinler veya talep etmesinler diye her şeyi... ve son üç gün boyunca o her şeyi kabul edecek...
in genel olarak, Mutlu bir şekilde katılıyorum ve hemen ertesi gün ve sonraki iki gün boyunca yeni tanıdıklarımın tam anlamıyla kölesi oluyorum, yani arkadaşım olduğu ortaya çıkıyor... Rolümü dürüstçe oynuyorum... Tüm emirleri ve onların kaprislerini kesinlikle yerine getiriyorum ... ve arkadaşım da... tabiri caizse komuta sıramın gelmesini bekliyorum... (bunun ayrıntısını bana yaptıklarını atlıyorum.. prensip olarak söyleyebilirim)... ama benim sıram hiç gelmedi...
olay şu ki kocalarımız birdenbire üç gün önce yanımıza geldi... ve "oyun" yapmak zorunda kaldık dur..
Bu adamlar sanki hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar... davranışlarıyla yaşananlara ihanet etmiyorlar.... ve tatilimizi güvenli bir şekilde sonlandırıyoruz...
nsadece benim halimi hayal et durum... Bir arkadaşımın yanında nasıl davranacağımı bilmiyorum... bana yaptığı onca şeyden sonra onun gözlerine bakamıyorum. Zeki değilim ve utanıyorum.. Ona tartışamıyorum ve itiraz bile edemiyorum... Her konuda onunla aynı fikirdeyim... gerçi ondan önce onunla arkadaşlığımızın esası bendim...
eve varınca ondan uzak durmaya başladım.. ama kendisi açık sözlü bir konuşmayı kabul etti... ve beni dehşete düşürerek o zamanlar denizde olan ilişkinin devamını talep etti.. aslında benim de öyle olmamı istedi. yine onun kölesi.
Reddettim.. ona kaba davrandım.. hatta yüzüne tokat attım.. ve gitti...
ama kelimenin tam anlamıyla aynı akşam bana bir fotoğrafını gönderdi Denizde ona ve o iki adama itaat ettiğim o "tatilden" bir telgrafta bana. Olan biten her şeyi gizlice fotoğraflayıp filme çektiği ve şimdi de bana bununla şantaj yapmaya başladığı ortaya çıktı...
bu fotoğrafın ve diğer herkesin meslektaşlarımı, arkadaşlarımı görmesini istemiyorsam şunu yazdı ve sosyal ağlardaki kız arkadaşlarım... o zaman dairesinin kapısına tamamen çıplak gelmem gerekiyor... ve bunu yüzüne söylemem gerekiyor.. Ona itaat etmeyi reddediyorum ya da onun kölesi olmayı kabul ediyorum.. ve bana güvence veriyor. eğer bu "basit" emri yerine getirirsem ve birinci katımdan onuncu kata tamamen çıplak olarak çıkıp "hayır" cevabını verirsem, o zaman artık beni zorlamaz ve "gitmeme izin vermez" "...
bu nasıl bir fantezi.. devamı \sonu farklı... Onun emrini yerine getirdiğimi, yanına geldiğimi ve "onun kölesi olmayı kabul ettiğimi söylediğimi hayal edebiliyorum. "...ya da ben "hayır" deyip gitmeme izin verdi ya da tam tersi... yine başka bir fotoğraf çekti... ve şantaj yapmaya devam etti..
İnsanlar gülmüyor .. tamam.. sadece bir sonraki fantezim
Evet, hatalarım için özür dilerim ama onları düzeltmeyeceğim
otamam, sizi sıkmayacağım, hadi en önemli şeye geçelim..
o ve ben aynı ev sahibine deniz kenarında.. her yaz evinin yarısını kiralıyoruz.. ve evin diğer yarısında hep başka tatilciler oluyor... evin ikinci yarısının da kendine ait "girişi" var.. diyelim başka bir sokakta ve o tatilcilerle hiç tanışmadık... ama bu sefer değil... arkadaşım ve ben tesadüfen onlarla tanıştık... iki adam diyelim.. çok genç olmasınlar.. 50 yaşında... kısacası tanıştık.. denizde birlikte vakit geçirdik... sonra akşam çoktan evdeydi.. onların yarısını ziyarete gittik... yani şakaydı diyelim, dilek kartları oynuyoruz... arkadaşım ve ben doğal olarak kaybettik... seks istediler... reddettik... beyefendi gibiler, bizi zorlamadılar ve gittik...
sadece benimkinde sinsi bir plan vardı kafamda... Kötü değilim ve bir tür piç değilim... bu sadece bir fantezi, düşünmeyin...
ama... nasıl olduğunu biliyorsun olur... her şeye sahipmişsin gibi görünüyor, kocan, ailen, işin... ama nedense hâlâ arkadaşını kıskanıyorsun... sanki o da aynı şeye sahipmiş gibi görünüyor, ama sana öyle geliyor ki o hala daha iyi , daha başarılı, sonu daha güzel...
ve aklıma bir plan doğdu. Ben, en azından bir şekilde arkadaşımı karalamak veya onu tamamen doğru ve ulaşılmaz bir kraliçe gibi göstermek için, en azından "biraz dünyaya ineyim"... ve onu kaybımızı kabul etmeye ikna etmeyi öneriyorum. yeni tanıdıklara ve "görev"den uzaklaşmaya.. Arkadaşım reddediyor, ama ben onu "ikna ediyorum" ve o da sonunda kabul ediyor.. ama bana bir şart koyuyor.. ilk üç gün boyunca (kocalarımız gelmeden önce) lütfen beyler.. ve ben onlar için kesinlikle her şeyi yapacağım.. sipariş vermesinler veya talep etmesinler diye her şeyi... ve son üç gün boyunca o her şeyi kabul edecek...
in genel olarak, Mutlu bir şekilde katılıyorum ve hemen ertesi gün ve sonraki iki gün boyunca yeni tanıdıklarımın tam anlamıyla kölesi oluyorum, yani arkadaşım olduğu ortaya çıkıyor... Rolümü dürüstçe oynuyorum... Tüm emirleri ve onların kaprislerini kesinlikle yerine getiriyorum ... ve arkadaşım da... tabiri caizse komuta sıramın gelmesini bekliyorum... (bunun ayrıntısını bana yaptıklarını atlıyorum.. prensip olarak söyleyebilirim)... ama benim sıram hiç gelmedi...
olay şu ki kocalarımız birdenbire üç gün önce yanımıza geldi... ve "oyun" yapmak zorunda kaldık dur..
Bu adamlar sanki hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar... davranışlarıyla yaşananlara ihanet etmiyorlar.... ve tatilimizi güvenli bir şekilde sonlandırıyoruz...
nsadece benim halimi hayal et durum... Bir arkadaşımın yanında nasıl davranacağımı bilmiyorum... bana yaptığı onca şeyden sonra onun gözlerine bakamıyorum. Zeki değilim ve utanıyorum.. Ona tartışamıyorum ve itiraz bile edemiyorum... Her konuda onunla aynı fikirdeyim... gerçi ondan önce onunla arkadaşlığımızın esası bendim...
eve varınca ondan uzak durmaya başladım.. ama kendisi açık sözlü bir konuşmayı kabul etti... ve beni dehşete düşürerek o zamanlar denizde olan ilişkinin devamını talep etti.. aslında benim de öyle olmamı istedi. yine onun kölesi.
Reddettim.. ona kaba davrandım.. hatta yüzüne tokat attım.. ve gitti...
ama kelimenin tam anlamıyla aynı akşam bana bir fotoğrafını gönderdi Denizde ona ve o iki adama itaat ettiğim o "tatilden" bir telgrafta bana. Olan biten her şeyi gizlice fotoğraflayıp filme çektiği ve şimdi de bana bununla şantaj yapmaya başladığı ortaya çıktı...
bu fotoğrafın ve diğer herkesin meslektaşlarımı, arkadaşlarımı görmesini istemiyorsam şunu yazdı ve sosyal ağlardaki kız arkadaşlarım... o zaman dairesinin kapısına tamamen çıplak gelmem gerekiyor... ve bunu yüzüne söylemem gerekiyor.. Ona itaat etmeyi reddediyorum ya da onun kölesi olmayı kabul ediyorum.. ve bana güvence veriyor. eğer bu "basit" emri yerine getirirsem ve birinci katımdan onuncu kata tamamen çıplak olarak çıkıp "hayır" cevabını verirsem, o zaman artık beni zorlamaz ve "gitmeme izin vermez" "...
bu nasıl bir fantezi.. devamı \sonu farklı... Onun emrini yerine getirdiğimi, yanına geldiğimi ve "onun kölesi olmayı kabul ettiğimi söylediğimi hayal edebiliyorum. "...ya da ben "hayır" deyip gitmeme izin verdi ya da tam tersi... yine başka bir fotoğraf çekti... ve şantaj yapmaya devam etti..
İnsanlar gülmüyor .. tamam.. sadece bir sonraki fantezim
Evet, hatalarım için özür dilerim ama onları düzeltmeyeceğim
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 168
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Bir fantezi daha
Harika) şantaj ve baskı çok heyecan verici) Ayrıca karımın iki arkadaşının bana nasıl uyku ilacı verdiklerini ve beni yatağa bağlı ve penisimi ellerinde tutarken fotoğraf çektirdiklerini hayal ediyorum. Ve şimdi ilk çağrıda onlara gitmek ve fotoğrafların hiçbir yerde ortaya çıkmaması için tüm dileklerini yerine getirmek zorunda kalıyorum)
- These users thanked the author Göğüsler beni heyecanlandırıyor for the post:
- Christmas_Christmas
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
- Registered for: 3 years 3 months
Peki Natalie, Natalie, kitapları zaten yayınevine gönderdin mi? Çünkü hayal gücünüzü kullanarak aslında kitap ya da senaryo yazabilirsiniz. İlginç bir hikayen var! :iyi:
- These users thanked the author Maaş for the post (total 2):
- Christmas_Christmas, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Karama, inceleme için teşekkürler... ne kadar kitaplar .. bu benim her zamanki fantezilerimden sadece biri .. şu anda içinde bulunduğum ruh hali bu)))
yarın bir tane daha isteyeceğim
1 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Göğüsler beni heyecanlandırıyor, sadece soruyorum, yap sen de benim gibi sadece teslim olmayı seviyorsun, yoksa tam tersi mi?
yarın bir tane daha isteyeceğim

1 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Göğüsler beni heyecanlandırıyor, sadece soruyorum, yap sen de benim gibi sadece teslim olmayı seviyorsun, yoksa tam tersi mi?
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Fargal94
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 168
- Registered for: 3 years 7 months
Natalie, boyun eğmeyi daha çok seviyorum ama kendimi tam tersi bir rolde hayal edebiliyorum) ve ayrıca fantezilerinin çok ilginç ve heyecan verici olduğunu da söyleyeceğim, bu yüzden onları burada okumayı çok isterim)
- These users thanked the author Göğüsler beni heyecanlandırıyor for the post:
- Christmas_Christmas
-
- heyecanlanıyorum
En azından yeni fanteziler bekliyoruz...Natali_Natali: ↑12 Apr 2022, 00:33 Karama, inceleme için teşekkürler... tam olarak hangi kitaplar.. bu benim her zamanki fantezilerimden biri.. şu anda içinde bulunduğum ruh hali bu))))
yarın okuyacağım bir tane daha istiyoruz
- These users thanked the author Maaş for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 158
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
çok havalı!! Başlangıçta bunun gerçek olduğuna bile inanmaya başladım)))
Yaz tatilleriyle ilgili pek çok fantezim var
Yaz tatilleriyle ilgili pek çok fantezim var
- These users thanked the author Kırıcı for the post (total 2):
- Maaş, Christmas_Christmas
-
- heyecanlanıyorum
Burada. .. Sana söylüyorum, kitap ya da hikaye yazabilirsin... yetenek kesinlikle orada :evet:
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Fena değil
- These users thanked the author ikibeş for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Evet
Başlangıç inandırıcıydı, sonu ise fantastikti. Bravo
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Christmas_Christmas, Denach
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Natalie, bariz sanatsal yeteneklerin var! Lütfen fantezilerinizi daha sık bize bildirin!

- These users thanked the author Nikk for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
niqk, peki.. başka bir fantezi olgunlaşır olgunlaşmaz , o zaman hemen paylaşacağım)))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
- Registered for: 3 years 11 months
Bu, hile yapmaya yatkın olduğunuz ve bir bayanla rol yapma oyunları oynamak istediğiniz anlamına gelir (köle kraliçeye hükmeder). Hayatınızda hiç sabahları utandığınız oldu mu?
-
- Nirvana’dayım
Amatör, peki. hayatta çok şey olabilir.. doğal olarak pek çok şeyim vardı.. ve utanıyordum, dahil
1 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
evet... ama sadece evlenene kadar... artık saflığın kendisiyim ve... genel olarak sadakat ve iffet benimdir ikinci ad)))
1 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
evet... ama sadece evlenene kadar... artık saflığın kendisiyim ve... genel olarak sadakat ve iffet benimdir ikinci ad)))
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
- Denach, Sibiryak89, Nikk
-
- Orgazm!
- Total posts: 565
Tamamen katılıyorum ve destekliyorum
- These users thanked the author Denach for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Flört etmek
- Total posts: 48
Natali_Natali, Çok heyecan verici bir fantezi. Ama asla bitirmedin. Soyundun ve arkadaşının kapısına kadar çıplak yürüdün. Peki ona ne cevap verdiniz: "Evet" mi yoksa "Hayır" mı?
- These users thanked the author ScromnayaLady for the post:
- SERG!!
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 3 years 5 months
O kadar detaylı ve heyecan verici bir hikaye ki. Fantezileriniz size kemik verecektir)
-
- Nirvana’dayım
Evil_donut, yani.. en azından birisinin benim fantezimi seviyor))
2 dakika 12 saniye sonra gönderildi: ScromnayaLady, ben de yazdım fanteziler, her şeyin ruh halime bağlı olduğu... yaşadığım duygulara bağlı olduğu... ve bundan sonra ne olacağı buna bağlı... bugün örneğin arkadaşıma "Evet" derdim... ve yarın fikrimi değiştirirdim))).. peki bunun gibi bir şey
2 dakika 12 saniye sonra gönderildi: ScromnayaLady, ben de yazdım fanteziler, her şeyin ruh halime bağlı olduğu... yaşadığım duygulara bağlı olduğu... ve bundan sonra ne olacağı buna bağlı... bugün örneğin arkadaşıma "Evet" derdim... ve yarın fikrimi değiştirirdim))).. peki bunun gibi bir şey
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 3 years 5 months
Yeni fantezilerinizi takip ediyorum. PM’den yazabilirsiniz, ilginç bir fikrim var
- These users thanked the author Evil_donut for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 3 years 8 months
Herkese iyi geceler. MFM konusunu tartışmakla ilgileniyorum. Bunu bir sepette veya burada PM’de yapabilirsiniz. Böyle bir deneyim yok ama son zamanlarda ilgi görmeye başladı. Biraz tavsiye almak isterim.
-
- Flört etmek
Natali_Natali, Peki nereye gittin? Neden daha fazla bir şey yazmıyorsun? :ayyy:
-
- Nirvana’dayım
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Nirvana’dayım
Favorit337,
Beğendiğine sevindim
Beğendiğine sevindim
- Favorit337
-
- Flört etmek
Elbette çoğu şey ruh halinize bağlıdır. Ve Herkesin bir ailesi ve hayatı var, o kadar. Ama sonra olanları yazın mesela, tam da devamını yazarken, belli bir arkadaşınız olur mu, bilmiyorum. Belirli bir "karakter"i hayal ettiğinizde yazmak daha kolay olur.Natali_Natali: ↑02 Nov 2022, 01:33 yazacak ruh halim yok. ve ayrıca iş... ev.. aile.. her şey herkes gibi(((
- These users thanked the author ScromnayaLady for the post (total 2):
- Denach, Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
Sanırım içeride bir yerde, bilinçaltında bunu sen kendin istedin, ama bu durumda arkadaşın bu "kapıyı" açtı ve muhtemelen bu oyunu bitirmemelisin, onunla devam etmelisin, hepimizin gizli fantezileri var ve bizim bile bilmediğimiz arzular. Şahsen ben bunu fark etmedim ama bir şekilde işten "gereksiz" bir saatte eve geldim ve o başka bir adamla birlikteydi ve tam onlar seks yaparken ben içeri girdim ama onlar yapmadılar. Daireye girdiğimde sesler duyduğumu, yatak odamızın kapısına yaklaştığımda onun önce birisiyle içeri girip skandal başlatmak istediğini zaten anladığımı söylediler, ama bir nedenden dolayı kapıyı hafifçe açtım ve Onları seks yaparken izlemeye başladım ve bunun beni çılgınca heyecanlandırdığını fark ettim. Sessizce soyundum ve üzerlerinde mastürbasyon yapmaya başladım, onun boşalmaya başlamasını bekledim, sonra aptalca içeri girdim ve sakince her şeyin yolunda olduğunu ve seni izlediğimi söyledim. yaklaşık 10 dakika ve hoşuma gitti ve şimdi senden onun spermini yalamak istediğimi söyledim)))) ikisi de tek kelime edemedi)))) yala dedi, yataktan kalktı ve sandalyeye oturdu ve sadece yaladı ondan sonra Andrey ile 2 yıl geçirdik (sonradan isminin bu olduğu ortaya çıktı) ve karım, başka bir şehre gitmek zorunda kalana kadar üçlü seks yaptı, öyle oldu)
- These users thanked the author İzinsiz girildi for the post (total 2):
- Fargal94, Christmas_Christmas
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 22
Natalya, fantezilerin hakkında daha fazla bilgi edinmek isterim)
- These users thanked the author Oleg for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Orgazm!
Natali_Natali, hikayelerinizi gerçekten sabırsızlıkla bekliyoruz!
- These users thanked the author Denach for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Registered for: 2 years 11 months
Bir hikaye için süper bir fantezi olarak oldukça zayıf ama yolu yürüyen kişi aşacak
:zeki:
yani benim Kafam fantezilerle dolu ve bazı forum kullanıcıları bunlara aşinadır

yani benim Kafam fantezilerle dolu ve bazı forum kullanıcıları bunlara aşinadır

-
- Nirvana’dayım
SERG !!,
Açık bir hikaye için biraz zayıf... ve nasıl hikaye yazacağımı bilmiyorum... sadece fantezilerimden birini yazdım... başka bir şey değil
Açık bir hikaye için biraz zayıf... ve nasıl hikaye yazacağımı bilmiyorum... sadece fantezilerimden birini yazdım... başka bir şey değil
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
- Registered for: 3 years 1 month
Natali_Natali, Fanteziler sadece ateştir, ama eğer fark edersen öyleyse, gerçek hayatta zarar vermeyecek bir kız arkadaşa veya arkadaşa ihtiyacım var! Ancak mümkünse yine de en azından bazı fantezilerinizi hayata geçirebilirsiniz!
5 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Natali_Natali , En azından bir şekilde kocanızı bir otoparkta veya yoldan geçen arabaların olduğu bir yerde seks yapmaya, hatta durup arabadan inip ona oral seks yapmaya ikna edebilir. o sırada araba kullanıyor ol! Pek çok seçenek var, ancak kocanın çok muhafazakar olması durumunda sorunun uygulanmasıyla!
5 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Natali_Natali , En azından bir şekilde kocanızı bir otoparkta veya yoldan geçen arabaların olduğu bir yerde seks yapmaya, hatta durup arabadan inip ona oral seks yapmaya ikna edebilir. o sırada araba kullanıyor ol! Pek çok seçenek var, ancak kocanın çok muhafazakar olması durumunda sorunun uygulanmasıyla!
-
- Nirvana’dayım
Ded,
once biz Kocam böyle şeyler yaptım... ve "tehlikeli yerlerde" seks.... ve... pek çok şey vardı... şimdi her şey bir şekilde sakinleşti... bir şekilde... Bilmiyorum.. bir arzu var gibi görünüyor .. ama eskisi kadar keskin bir duygu yok... ve bazı nedenlerden dolayı artık kocamı önünde küçük düşürüleceğim bir kişi olarak algılamıyorum...
Böyle bir ilişkiyi deneyebileceğim bir arkadaşıma veya kız arkadaşıma gelince.... Böyle şeyler yapmayacağım çünkü olan biten her şeyi gizli tutmak imkansız.. kim söz verirse versin veya yemin etmezse insan her şeyi bilecek
once biz Kocam böyle şeyler yaptım... ve "tehlikeli yerlerde" seks.... ve... pek çok şey vardı... şimdi her şey bir şekilde sakinleşti... bir şekilde... Bilmiyorum.. bir arzu var gibi görünüyor .. ama eskisi kadar keskin bir duygu yok... ve bazı nedenlerden dolayı artık kocamı önünde küçük düşürüleceğim bir kişi olarak algılamıyorum...
Böyle bir ilişkiyi deneyebileceğim bir arkadaşıma veya kız arkadaşıma gelince.... Böyle şeyler yapmayacağım çünkü olan biten her şeyi gizli tutmak imkansız.. kim söz verirse versin veya yemin etmezse insan her şeyi bilecek
- Ded
-
- ön sevişme
- Total posts: 136
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Nirvana’dayım
Populator,
bunu yazdığımda fantezi burada konuyla ilgili... sonra bazı şeyler hakkında fantezi kurdum... şimdi eğer "rüya görürsem", o zaman başka bir şey hakkında...
fantezilerim büyük ölçüde ruh halime bağlıdır.. ve gördüğüm insanlara bağlıdır ’şundan bahsediyorum sanırım... o zamanlar sadece erkekler hakkında endişeleniyordum... aslında öyle değillerdi... ama bazıları hakkında fanteziler kurdum... ama şimdi onlarla o kadar da ilgilenmiyorum... bu yüzden bugün fantezilerimde başka erkekleri görmek istiyorum ve onlar için başka bir şey yapar mıyım?
bunu yazdığımda fantezi burada konuyla ilgili... sonra bazı şeyler hakkında fantezi kurdum... şimdi eğer "rüya görürsem", o zaman başka bir şey hakkında...
fantezilerim büyük ölçüde ruh halime bağlıdır.. ve gördüğüm insanlara bağlıdır ’şundan bahsediyorum sanırım... o zamanlar sadece erkekler hakkında endişeleniyordum... aslında öyle değillerdi... ama bazıları hakkında fanteziler kurdum... ama şimdi onlarla o kadar da ilgilenmiyorum... bu yüzden bugün fantezilerimde başka erkekleri görmek istiyorum ve onlar için başka bir şey yapar mıyım?
- SERG!!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
- Registered for: 3 years 1 month
Natali_Natali, Evet.. o zaman her şey daha karmaşık olur bu vaka bu fantezileri gerçeğe dönüştürüyor!
-
- Orgazm!
Hayatta bazen bazı şeylerin hızla sıkıcı hale gelmesi üzücü, ama yenilik de iyidir)Natali_Natali: ↑09 Nov 2022, 00:38 Doldurucu,
nbu fantaziyi bu konuya yazdığımda... bazı şeyler hakkında fantazi kurdum... şimdi eğer "rüya gördüysem", o zaman başka bir şey hakkında...
Fantazilerim büyük ölçüde ruh halime bağlıdır.. ve hakkında düşündüğüm insanlar hakkında... o zamanlar sadece erkekler için endişeleniyordum... aslında öyle değillerdi... ama bazılarını hayal ettim... ama artık onlar benim için o kadar da ilginç değil.. .. Keşke bugün fantezide başka erkekler de olsaydı ve onlar için farklı bir şey yapar mıydım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 9 months
Ben de bu fotoğrafı görmek istiyorum!!!!
prensipte yapabilirim ne demek!!! söylemem lazım!!! hemen!Natali_Natali:12 Apr 2022, 00:20 ( sorunun ayrıntıları benimle birlikte ihmal ettim mi .. gerçi prensip olarak size söyleyebilirim)....

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 262 Views
-
Last post by Timas0
-
- 7 Replies