Alkol ve iki genç kız eşliğinde bir iki haftalığına medeniyetten kaçacağım. 18 ila 24 yaş arası. Olumlu, çelişkili olmayan, ince veya narin fizik, büyük, küçük veya orta boy. Hem daha önce birbirini tanıyan kızlar hem de daha önce birbirini tanımayan kızlar uygun olacaktır. Uzun saçlı bir sarışın. Farklı türden bir tane daha. Seks yapmayı seven ve alkole karşı olumlu ama fanatizmsiz bir tutum sergileyen kızlara ihtiyacımız var. Göğüs okşamalarından hoşlanan ve kovboy pozisyonunda kendine güvenen. (Seks klasiktir ve kesinlikle korunur) Kompakt göğüslü veya sıkı ve çıkıntılı göğüslerle.
Moskova yakınında doğanın içinde, tüm olanaklara sahip modern, temiz bir evde yaşayacağız. İlk birkaç gün çoğunlukla sadece sikişmekle geçiyor. Daha sonra seks miktarı azalacaktır. Ormanda yürüyerek ya da jeeple yürüyüşler yapılacak, mangal yapılacak, nehirde tekne gezileri yapılacak, belki ata bineceğiz, hatta uçakla bile gideceğiz.
Medeniyetten ve doğadaki insanlardan, tam pansiyon, seks ve sarhoşluktan başka hiçbir şey yapmadan birkaç hafta izin almak isteyenler yazsın: whatsapp +79096291742 koşullarınızı, dileklerinizi ve sorularınızı yazın.
Kaçmak için 2 kıza ihtiyacım var
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Kaçmak için 2 kıza ihtiyacım var
Merhaba adım Ira, 22 yaşındayım, tanışabilir miyiz? Bana whatsapp’tan yaz +79785517604

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post