BİR KÖLÜN HİKAYESİ

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Orjinallik
Potansiyel seks nesnesi
 BİR KÖLE’NİN HİKAYESİ

Unread post by Orjinallik »

BİR KÖLE’NİN HİKAYESİ. TANIMA

Onu kartlarda kazandı, ancak o zamanlar böyle bir yük onun için tamamen uygunsuzdu. Denis tamamen normal bir adamdı ve kadınlarla hiçbir sorunu yoktu. Yaklaşık 20 dakika düşündükten sonra kabul etti ve kadını kendisine göstermesi için getirildi.

Denis bu "başarılı satın alma"yı tek bir nedenden dolayı kabul etti; hiçbir zaman kölesi olmadı ve bunu yapmak istedi. cinsel arzularını tatmin etti.

Gözlerini kaldırdı ve yaklaşık 17 yaşında bir kızın tamamen ince, solgun vücudunu gördü, bu ince vücut sağlam bir üçüncü göğüs büyüklüğüne uymuyordu, o kahverengi saçları ve yere indirilmiş yeşil iri gözleri vardı.

Onu aldı ve evine gittiler. Bu arada burası küçük bir konak değil.

O her zaman sessizdi. Bir kadında bu ender görülen özelliği fark etti. Pantolonunun içinde bu kişiyle tanışmak için şiddetli bir istek duyuyordu. Eski püskü bir kot şort ve bir çeşit tişört giyiyordu. Ama oldukça baştan çıkarıcı görünüyordu.

— Adın ne?

— Alena.

n — Bundan sonra bana "usta" olarak mı yoksa "usta" diye mi hitap edeceksiniz anlaşıldı mı?

— Evet usta.

— Kaç yaşındasın Alena?

— 17.

Bugün kullanmaya karar verdi, oldukça büyük olan penisi pantolonunun içinde şişiyordu. . Fermuarını açtı ve kölesini dizlerinin üzerine koydu. İtaatkar bir şekilde penisi ağzına aldı ve ustaca emmeye çağırıyormuş gibi ustaca başladı, zevkle gözlerini devirdi ve yaklaşık 20 dakika sonra onu ağzına indirdi ama bu ona yetmedi, emretti köpek stilinde durdu ve penisini deliğine soktu. Sessizce zevkle inlemeye başladı, sonra adam hızını artırdı ve kadın çığlık atmaya başladı, ne emrederse onu yapacağını bilerek sarhoş olmuştu.

— Küçük fahişe, reşit değil kaltak, eminim zaten bir sürü adamla sikişmişsindir. Ne istersem onu ​​yapacaksın.

Onun altında elinden geldiğince kıvrandı, yakında boşalacağını hissederek Denis ondan çekildi ve penisini ağzına almasını emretti. güçlü bir sperm akıntısı yüzünden neredeyse boğulacağını yukarıdan aşağıya izledi.

Sonra ona dört ayak üzerinde duşa girmesini emretti, orada onu tamamen yıkadı ve kuruladı. bir havlu. Denis, yıkanabilmesi için küçük kölesini bıraktı ve sigara içmek için mutfağa oturdu. Yaklaşık 15 dakika sonra dışarı çıkıp önünde diz çöktü, gözlerinin içine baktı ve bu zavallı kıza acıdı, onu kucağına oturttu ve sarıldı, bir sigara daha yaktı. Oturdu ve bir yaprak gibi titredi ama ona minnettarlıkla baktı. Yakın zamanda kabaca becerdiği yatakta onu yanına yatırdı. Neredeyse anında uykuya daldılar.

https://sun1-93.userapi.com/9xRpY2N5hcOBdQaDM-T_yEkxTW6RT9EPOgnYeA/Zm1VqoDILD0.jpg
Dimon169
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 176
Orientation: heteroseksüel
 Re: BİR KÖLE’NİN HİKAYESİ

Unread post by Dimon169 »

hikaye 3 için
Fritz
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 285

Unread post by Fritz »

Türün klasiklerine katkıda bulunun ve usta kalem becerilerinizle izleyiciyi büyüleyin))))))
Bu hikayeyi oğlumun eşi adına yazdım... kısacası anlayacaksınız, burada bir gerçek var.
Benim hikayem
Ben Lera ve 17 yaşındayım, erkek arkadaşım Volodya ile birlikte yurtta yaşıyoruz. Her hafta ailesinin yanına gidiyoruz. Volodya’nın ebeveynleri iyi insanlar, Tatyana Teyze, anne, temizlikçi ve 47 yaşındaki babası Stas Amca bir fabrikada çalışıyor.
Dışarıdan bakıldığında Stas Amcam çok çekici bir adam: uzun boylu, saçları beyazsız saçları, atletik yapısı, yeşil gözleri ve mükemmel bir mizah anlayışı vardır ve aynı zamanda nadir görülen kaba bir insandır. Bilirsin, şaka yaptığında, her şakadan sonra yanaklarımda koyu kırmızı bir renk beliriyordu ve içimde garip bir gariplik hissi duyuyordum.
Stas Amca her zaman benimle ilgilenirdi. Her şeyi sordu, Volodya’nın ve benim hayatımla ilgilendi, öğütler verdi. Bir gün yalnız kaldığımızda bana beni sevdiğini ve hoşlandığını söyledi ve benimle sohbet etmeye başladı. Benimle gittikçe daha samimi konuşmalar yapmasından, kadınlara birbiri ardına orgazm verme yeteneğinden bahsetmesinden, altındaki kadınların inleyip nefesi kesildiğinden ve her zaman daha sonra devam etmek istediğinden korktuğumu hissettim. Stas Amca bana, benim gibi bir kızla tanışırsa mutlu olacağını ve onu yalnızca sevip putlaştıracağını söyledi. Biliyor musun, Stas Amca o kadar güzel konuşmayı biliyordu ki...
Bir keresinde beni arayıp yardım istedi, apartmanın adresine gelip içeri girince dairenin kiralık olduğunu fark ettim. Stas Amca alkollü bir kokteyl içmeyi ve film izlemeyi önerdi. Oturup film izliyorduk, sonra amcamın eli bacağıma uzandı, çıkarmaya çalıştım ama yine bacağıma koydu ve biraz bastırdı. Yaklaşık 5 dakika sonra Stas Amca bacağımı okşamaya başladı ve her hareketinde avucunu bacağım boyunca biraz daha yukarıya kaydırdı, ben utanmaya başladım ve ondan elini çekmesini istedim ve Amcam bana şunu söylemeye başladı: bacaklar o kadar ince ve iştah açıcıydı ki onları okşamaktan kendini alamamıştı, üstelik bunda bir sakınca olmadığını söylüyorlar.
Stas Amca bacağımı okşarken pantolonunun kasık bölgesinin hareket etmeye başladığını fark ettim. Biraz şişti, Stas Amca beni okşamaktan heyecanlanmaya başladı. Korkmuştum! Ayrılmaya karar verdim ve kanepeden kalkmaya başladım, Stas Amca keskin bir hareketle beni kanepeye geri döndürdü, beni öyle bir itti ki kendimi sırtüstü yatarken buldum ve amcam da üstünde, Stas Amca’nın eli ustaca ağzımı kapattım, ciyaklayamadım bile. Amcam hızla pantolonunu çıkarmaya başladı, beni kanepeye itmeye ve ağzımı kapatmaya devam etti, kurtulmaya çalıştım ama amcam çok daha güçlüydü. Gözlerim korku ve yaşlarla doluydu ama amcamın umrunda değildi. Pantolonumu ve külotumu indirdiğimde Stas Amca’nın dik, dik cinsel organını gördüm, çok büyük ve biraz çarpıktı. Stas Amca’nın eli ustalıkla kot pantolonumun düğmelerini açtı ve tek bir hareketle onları üzerimden çekti, sonra külotumu buldu, çıkardı ve cinsel organımı hissetmeye başladı. Bunun benim başıma gelmesinden çok utandım ve korktum, en azından birinin beni kurtarması için Tanrı’ya dua ettim ama yakınlarda kimse yoktu, hatta şu anda bilgisayarında oyun oynayan sevgilim bile.
Stas Amca, bedeniyle bana yaslanıp beni kanepeye bastırdığı eli serbest bıraktı, aldı, üzerine tükürdü ve bornozumun altına doğrulttu, salyasını tüylerime, dudaklarıma sürmeye başladı - öyleydi çok iğrenç! Oradaki her şeyi benimle ıslatınca cinsel organını oraya sokup içime girmeye başladı. Kocaman yuvarlak kafasının yarısı çoktan dudaklarıma yapışmıştı ve onlara baskı yapmaya devam etmişti, sonra amcam daha da sert itti ve bu çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook korkunçtu. Penisini neredeyse tüm devasa boyutuyla kabaca ve keskin bir şekilde itti. Ağladım, karnım yanıyordu, Stas Amca bana vahşice tecavüz etmeye başladı, hareketleri o kadar sertti ki. Bu korku yaklaşık 20-30 dakika sürdü, üstümde şişti ve sessizce inledi, bazen bana dar ve tatlı bir amım olduğunu, bunun cennet gibi bir yarık olduğunu, şimdi onu becermenin onun için ne kadar iyi olduğunu söylüyordu. Onu dinlemekten tiksindim, sadece onun bir ahlaki canavar olduğunu düşündüm ve kelimenin tam anlamıyla ölmesini diledim, bana tecavüz etmeye devam ederken her saniye ona küfrediyordum. Stas Amca, 10 dakika geçtikten sonra, yani tüm sürenin yaklaşık yarısında tecavüze devam etti - acım azalmaya başladı ve hissettiklerimden dolayı kendimi hoş bile hissettiğimi fark ettim.
Stas Amca, seksi onunla bitirmedi. Tohumunun bana salınmasından önce kocaman penisini çıkardı ve spermi eline sıçrattı. Her şey bittiğinde sürekli ağzımı kapatan elini çekti, çığlık atmamamı istedi ve yanıma uzandı. Sonra zamanla ona tekrar teşekkür edeceğimi, beni becermesini isteyeceğimi, nadir bir penis büyüklüğüne sahip olduğunu ve her kediye ideal olarak orgazm verebilecek kadar kavisli olduğunu ve hatta daha da fazlasını söylemeye başladı. çok tatlı ve dar görüşlü.
Bir süre uzandık ve Stas Amca duşa gitti, ben de peşinden gittim. Amcam banyodan çıkıp mutfakta çay hazırlamamı bekliyordu. Dışarı çıktığımda mutfağa gittik, sessizce oturduk, bana baktı ve gözlerini ayırmadı, sonra yine çok beğendiğini ve bana farklı zevk alma seçenekleri göstermek istediğini, bana vermek istediğini söyledi. orgazm oldum. Ona cevap vermedim, çayımı bitirdim ve odaya girdim. Ben ayrılırken Stas Amca bana zekamı umduğunu, yaşananların aramızda sonsuza kadar sır olarak kalacağını, kavgaya gerek olmadığını söyledi.
Odaya girdim ve etkilenmiştim. , hızla uykuya daldı. Uykumda bacaklarımın arasında bir şeyin gıdıklandığını hissetmeye başladım, gözlerimi açtığımda şaşkınlıkla çığlık attım: Yatakta yatıyordum, külotum çıkmıştı ve bacaklarımın arasında Stas Amca amımı yalıyordu. Gözlerime inanamadım, durdurmak istedim ama Stas Amca bunu yapmama izin vermedi, beni sıkıca kıçımın altına aldı ve beni kendine doğru hareket ettirdi, böylece ağzı beni daha da büyük bir tutuşla memnun etmeye başladı. , dudaklarımı ve klitorisimi yalayıp emiyor. Lanet olsun ama bu gerçekten çok hoş bir duygu, bunu daha önce hiç yaşamamıştım. Hiç de değil, ağır ve aralıklı nefes almaya, biraz inlemeye başladım ve Stas Amca bunu fark etti ve bana bunun sadece başlangıç ​​olduğunu, yakında bunun tadına varacağımı ve zevkin vücut hücrelerime hücum edeceğini anlatmaya başladı. Stas Amca diliyle neredeyse beni orgazma ulaştırıyordu, bunu nasıl ustaca yapacağını biliyordu...
Cunnilingus yapmayı bitirdikten sonra külotunu çıkardı ve yine onun kocaman penisini gördüm, o kadar sıradışı ki, çok fazla şişkin damar var. Stas Amca karşılığında onu iyi hissettirmeye çalışmamı önerdi, nasıl olduğunu sordum ve o da bana doğru sürünerek penisini yüzüme doğrultmaya başladı ve benden erkekliğini öpmemi istemeye başladı ama ben utandım ve korktum bunu yapmak için. Birkaç dakikalık ikna ve Stas Amca’nın siki zaten ağzımda, bana söylediği gibi onu olabildiğince derine almaya ve emmeye çalışıyorum, ancak sik o kadar büyük ki 2’ye zar zor sığıyor /3 boyutunda ve onu bu şekilde emmek zor, Amcam benden testislerini okşamamı istiyor ve ben itaatkar bir şekilde yapıyorum, dikkatlice okşuyorum ve sonra hareketlerimi daha cesur hale getiriyorum, benim için beklenmedik bir şekilde benden çok fazla tükürük çıkıyor . Daha birkaç saat önce düzgün bir kızdım ve şimdi zaten erkek arkadaşımın babasının penisini emiyordum, şaşırtıcı bir şekilde artık tiksinmiyorum ve hatta olup bitenlerden hoşlanmıyorum.
Stas Amca ile öpüştükten sonra, o vajinal seks yapmak istedi, yataktan kalktı ve beni kenara çekip bacaklarımı genişçe açtı, dudaklarıyla vajinamı birkaç kez yaladı ve ayağa kalktı, penisini yarı uzunlukta vajinama soktu, penis girdi sıkıca ve etrafımdaki tüm alanı kaplıyordu, içerisi onun için çok sıkışıktı. Stas Amca penisini hareket ettirmeye başladı ama bunu zaten nazikçe ve özenle yapıyordu, amacı bana orgazm hissettirmekti, yakın zamanda kaba ve küstahtı ama şimdi nazik ve şefkatli. O kadar iyi hissettim ki gittikçe daha yüksek sesle inledim ve vücudumu penise doğru hareket ettirmeye çalıştım. İnanılmaz keyifliydi, Stas Amca bazen tempoyu değiştiriyordu ama ben yine de harika vakit geçirdim. Bu pozisyondan sonra Stas Amca beni yüzüstü çevirdi ve arkadan amıma girdi, benim için yeni hisler, vücudunun ağırlığını biraz hissetmek hoşuma gitti, beni arkadan tutması güzeldi, hatta hoşuma gitti Daha. Stas Amca benimle uzun bir süre, yaklaşık yarım saat seks yaptı ve bitirmedi, seksin genellikle daha az sürdüğünü düşündüm. Sonra Stas Amca bana penisini duvarlarıyla çok fazla sıkıştıran dar amcığım olmasaydı daha da uzun süre gidebileceğini söyledi.
Stas Amca beni yana çekmeye karar verdi ve uzandı arkamda vücutlarımız boylamasına birbirine bitişikti. Dikkatlice penisini içeri soktu ve içimde hareket ettirmeye başladı, ben de kıçımı ona daha yakın göstermeye, ona yaklaşmaya çalıştım. Stas Amca’nın elleri göğüslerimi okşadı, göğüs uçlarımı çekti, bazen geri çekip biraz çimdikledi, kalçamı sıktı ve bacaklarımı okşadı, bir noktada elini bacaklarımın arasına soktu ve beni okşamak için dairesel bir hareketle bastırdı. pubisimdeki top, vajinama girip çıkmayı bırakmazken, o kadar gerçek dışı bir durumdaydım ki, gittikçe daha fazlasını istedim, tempo artmaya başladı, amcamın ellerinde titremeye başladım, her yerim titriyordu - orgazmdı. Sıkı amımın içinde birkaç hızlı nabız atışı oldu... çok hoş, çok havalı, sonra Stas Amca bana bitirdiğimi söyledi ve bunu açıkça hissetti. Beni orgazma ulaştırdığında bir an donup kaldı ve birkaç dakika sonra hamlelerini hızlandırdı; Stas Amca cinsel organını çıkardı ve uyluğuma bir miktar sperm bıraktı ve spermin bir kısmı yatağa düştü. Bir süre orada yattık, vücudum yanıyordu ve kalbim göğsümden fırlayacaktı, olanlardan dolayı biraz sakinleşmem gerekiyordu, tam olarak anlamadım ve olan bitene inanamadım. ama kendimi mutlu hissettim. Stas Amca ve ben sırayla duş aldık ve mutfağa gittik, sosisli ve çaylı omlet hazırladım, yemek yedik, sohbet ettik, farklı şeyler hakkında sohbet ettik.
İki gün sonra akşam Stas Amca ve Şehir merkezinde yürüyüşe çıktım, birbirimize sarılarak yürüdük, karanlık sokaklarda birkaç kez öpüştük ve amcam kot pantolonunun altından kıçımı, kırmızı bir sweatshirt’ün altından da göğüslerimi sıktı, güzeldi. Erkek arkadaşım ne olduğunu hiçbir zaman öğrenemedi ve hâlâ hiçbir şey bilmiyor ve biz de ona asla söylemeyeceğiz. Stas Amca gittiğinde onu özledim ve yeniden onunla birlikte olmak, bana verdiği duyguları yaşamak istedim. Ama biliyordum ki birkaç üç gün sonra kendimi yine onun tatlı kollarında bulacağımı biliyordum.
Stas Amca beni davet ettiğinde hep onunla seks yapardık ama ona sadece seks için giderdim ve bazen de Stas Amca yanımıza geldi ve ikimiz de Volodya’nın tuvalete ya da mutfağa gitmesini bekledik, böylece birbirimize sarılıp yakınlıktan kafayı bulabilirdik. Bir gün Stas Amca’ya deli gibi aşık olduğumu ve onsuz yaşayamayacağımı fark ettim. Bütün akşam ağladıktan sonra onu aradım ve artık Volodya’yı kandıramayacağımı ve son görüşmemizin gerçekten de son olduğunu söyledim, cevap beklemeden telefonu kapattım ve gözyaşlarına boğuldum. Stas Amca bu duruma anlayışla yaklaştı ve artık toplantılarda ısrar etmedi. Bize maddi olarak yardım etmeye devam ediyor ve bana güzel sözler söylüyor (onları çok sabırsızlıkla bekliyorum, özlüyorum).
Bu benim başıma gelen bir hikaye. İlk erkeğim olan Stas Amcam bana seksle ilgili her şeyi, ikimiz için de harika olması için neyi ve nasıl yapacağımı öğretmişti. Ona minnettarım ve onun için bir kızla seks yapmak harikaydı. dar kedi, genç bir vücudu sikmek için.
dimsok
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20

Unread post by dimsok »

Stas Amca yakışıklı, her şeyi akıllıca halletti)
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146

Unread post by Veronika »

Bu daha ilginç. Okudum ve heyecanlandım. Yani bu iyi.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”