Bir arkadaşımın hikayesi: “Bir ay boyunca bana kadın muamelesi yapıldı...

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Bir arkadaşımın hikayesi: “Bir ay boyunca bana kadın muamelesi yapıldı...

Unread post by Guest »

Bir arkadaşımın hikayesi:

“Tedavi gördüm bir ay boyunca kadınsı, cinsel huzuru gözlemledi. Jinekolojik seks partisi bittiğinde mutlu oldum. Sonunda erkek arkadaşınla düzgünce sevişebilirsin.

Kimse ilk kez gelmedi. Tamam, sanırım bu sadece alışkanlıktan kaynaklanıyor. Partnerim ikinci kez boşalıyor ama ben boşalamıyorum. Üçüncü kez - hiçbir şey. Artık komik değil. Seksi ikinci plana atıyorum. Boşuna mücadele etmenin bir manasını göremiyorum.

Dün hiçbir beklentim olmadan seks yapmaya karar verdim. Partnerim deneyimlerimi bilerek tamamen rahatlamamı sağlıyor. Ve işte doruk noktası: Ben orgazm oluyorum, o da orgazm oluyor! Bunu o kadar uzun zamandır bekliyorum ki yüzümde kulaktan kulağa bir gülümseme var.

Bacaklar titriyor, mutluluk gözyaşları akıyor. Adam "İyi misin?" diyor. Ben cevap veremeden kıçı konuşmaya katılıyor. Yüksek sesli, melodik bir osuruk duyuluyor.

Çılgınca gülüyorum ve şöyle diyorum: "O kadar iyi hissediyorum ki kıçın bu zevki bir şarkıyla onaylamaya karar verdi." Alkışlar, öpücükler, perde.”

Bence aşk bu. Katılıyor musun?
Ahah
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1875
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Bir arkadaşımın hikayesi: “Bir ay boyunca bana kadın muamelesi yapıldı...

Unread post by Ahah »

*x) *x) *x) Alkış! Rhu Rhu Rhu
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092
Orientation: biseksüel
 Yanıt: Bir arkadaşımın hikayesi: “Bir ay boyunca bana kadın muamelesi yapıldı...

Unread post by Tanuşka »

Konunun bu olmadığını kabul etmeme rağmen iki kuruşumu koyacağım.
Bir arkadaşım bir erkekle yeni çıkmaya başladı. Ve şimdi uzun zamandır beklenen samimi an geldi, orgazma hiç güvenmiyordu, ama öyle oldu ki tamamen bunalıma girdi, orgazm o kadar güçlüydü ki artık kendini kontrol edemiyordu. aniden, beklenmedik bir şekilde yüksek sesle osurdu. :smile001:
Genel olarak ondan bir kurşun gibi uçup gitti, kıpkırmızıydı ve bana gözyaşları içinde koşuyordu. Ve şimdi kesinlikle onu görmeyi bile reddediyor, bu olaydan dolayı çok utanıyor ve o benim onun arkadaşı olduğumu bilerek ne olduğunu öğrenmek için bana mı geldi? Neden ondan saklanıyor? Kadının neden aniden ayağa fırladığını ve gözyaşları içinde uçtuğunu hâlâ anlamadığını söylüyor, hayır, tabii ki osurduğunu duymuş, ama bunda ne var ki, şimdi aynı derecede yüklü değil bu yüzden. Ama umursamıyor, çok utanıyor, kelimenin tam anlamıyla histerik çünkü ilk kez bir erkeğin önünde kendini böyle utandırıyordu. Lanet olsun, ben de bilmiyorum - onun için üzülüyorum ve adam acı çekiyor, onu seviyor ve kahretsin, onu ben de anlayabiliyorum.
Fikrinizle ilgileniyorum. :smile340:
These users thanked the author Tanuşka for the post:
Ensest sürtük
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Piero »

Tanushka, bence bunda utanılacak bir şey yok ! Bütün bunlar doğaldır, hatta bazı erkekler bir kadının ilişki sırasında osurmasından bile hoşlanırlar! Heyecan verici! Osurdum, ne olmuş yani? Kendine sıçmadın, değil mi?
nz_alex
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 266
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by nz_alex »

Biz sapıkların sorunu tam tersidir :-)
Zhenina
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by Zhenina »

Guest: 23 Nov 2019, 13:22 Çınlayan melodik bir osuruk duyulur.
İşte bu kadar, şimdi onunla evlenmelisin!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”