14 yaşında bir kızla seks anketi.
-
Автор темыSüleyman
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
14 yaşında bir kızla seks anketi.
NG’nin önünde bir kızla sikiştim, 14 yaşındaydı ama çok akıllıydı, çok memnun kaldım, her şey harika gitti. Cazibesini paylaşacağım.
https://i.postimg.cc/htYfvHrp/anonchat-b58c37f8-4410-4759-ab54-9ed3c107b430.jpg
- These users thanked the author Süleyman for the post (total 53):
- Einstein, Korsan, Topçik, Rasaroam, Martin, Denis881, SERG!!, Andrey Petrov, Rahat, Oleg257, Rahatla_19, sapık, offfff, Maxim......, üniversite, INVAR, Mosiya, Ufa adamı, andrey.petrov, Fargal94, frenk, HATA, nikolj202, SR0, Sürü and 28 more users
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
Re: 14 yaşında bir kızla seks anketi.
Ek fotoğraflara ve ayrıntılı açıklamalara susadım))
- These users thanked the author Einstein for the post:
- Kızgın Şahin
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Registered for: 3 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
Henüz her şeyi dikkatlice sikmedim
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post (total 2):
- Süleyman, Olga Vernandi
-
Автор темыSüleyman
- Sürtünmeler
En son yılbaşında birbirimize yazdık, her şeyin yolunda gittiğini ve penisinin kolayca girdiğini söyledi, teşekkür etti ve bir daha kendisine yazmamasını istedi.
Gönderildi 30 saniye sonra:
32 saniye sonra gönderildi:
Yaklaşık üç ay boyunca konuştuk, ancak konunun asıl amacı bir Onun için tek seferlik bir buluşmaydı, çünkü her şey onu rahatsız eden sorunun 16 yaşındaki erkek arkadaşıyla seks olduğu gerçeğine dayanıyordu. hatta benden örtülü bir şekilde bir iyilik istedi, çünkü oğlu bir nedenden dolayı bunu basamadı, hikayelerine göre öpüşürken ve penisine dokunduğunda sert ve ayakta duruyor ama denediğinde üzerine oturunca ya da içine girmeye çalıştığında hemen yumuşar ve düşer. Ona erkek arkadaşıyla tanışmak ve tabiri caizse “önünü açmak” için bir çözüm önerdim.
En son yılbaşında birbirimize yazdık, her şeyin yolunda gittiğini ve penisinin kolayca girdiğini söyledi, teşekkür etti ve bir daha kendisine yazmamasını istedi.
Gönderildi 30 saniye sonra:
Birkaç fotoğraf var ama onları yayınlamayacağım.nekto38: ↑09 Jan 2023, 21:33 Ve bana kıçını verdi, çok iştah açıcı. Başka fotoğraf var mı?
32 saniye sonra gönderildi:
Evet, gerçekten kafayı yedim ve uzun süre tadını çıkardım, ısındım.slavik.neskaju: ↑ Henüz her şeyi tam olarak beceremedim
- These users thanked the author Süleyman for the post (total 3):
- sapık, frenk, Olga Vernandi
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Registered for: 2 years 10 months
Konunun yazarının sorusuna cevap vereceğim. Oyumu verdim - HAYIR. Bu henüz bir çocuk olduğundan vücut tam olarak oluşmamıştır. Kanun bunu yasaklamasa bile benim için hâlâ TABU. 16 yaşında bile şüphelidir ama temel olarak kızlar ve erkekler bu yaşta, yani en azından 15 yaşından itibaren cinsel hayata başlarlar. Bir eğlence merkezinde tanıştığım bir vaftiz annem var (bunu daha önce bir başlıkta yazmıştım) - o zamanlar 18 yaşındaydım, neredeyse 19 yaşındaydım ve o da 15 yaşındaydı, neredeyse 16 yaşındaydı. akım benimle seks yapmak istiyordu. Ama ben bakire ve mütevazı bir adamdım, bu yüzden onunla seks yapmaya cesaret edemedim. Şimdi bu hikayeyi hatırladığımda biraz pişman oldum. Ama o anda bakire değildi ve seks istiyordu. Bunu ilk kez hissetti ve daha fazlasını, daha fazlasını istedi. Ama yine de o ve ben büyüdüğümüzde seks yaptık: Ben 25 (belki 24), o 22 (belki 21) yaşındaydı.
- These users thanked the author çapkın for the post (total 4):
- Süleyman, sapık, Wolffr, sikikamerlik
-
Автор темыSüleyman
- Sürtünmeler
10-12 yaşına kadar okul öncesi çocuklarla cinsel ilişkiye kesinlikle karşıyım. Orada oldukları için genellikle bunun neden gerekli olduğunu anlamıyorlar ve orgazm yaşamıyorlar, dolayısıyla bunun bir anlamı yok. Bana yazıp bilmiyorum, kendimi okşamaya çalışmadım, bunu isteyip istemediğimi bilmiyorum deselerdi o zaman devam etmeyi reddederdim ama sana mahrem bir fotoğraf gönderdiklerinde, istediklerini söyle. Bu oluşan arzu, beden vb. Nasıl boşalacağını bildiğinde ve sizin ritminize göre hareket ettiğinde, gözlerini deviriyor.
Biliyorum Ne diyorsunuz, sizi destekliyorum ama 13-14 yaşlarındaki kızlar sadece seksle ilgilenmekle kalmayıp, günde bir defadan fazla tamamen mastürbasyon yapma ve boşalma konusunda da oldukça yetenekliler, bu biçimlenmiş bir vücut ve arzu değil mi?Debauchee: ↑09 Jan 2023, 23:03 Konunun yazarının sorusuna cevap vereceğim. Oyumu verdim - HAYIR. Bu henüz bir çocuk olduğundan vücut tam olarak oluşmamıştır. Kanun bunu yasaklamasa bile benim için hâlâ TABU. 16 yaşında bile şüphelidir ama temel olarak kızlar ve erkekler bu yaşta, yani en azından 15 yaşından itibaren cinsel hayata başlarlar. Bir eğlence merkezinde tanıştığım bir vaftiz annem var (bunu daha önce bir başlıkta yazmıştım) - o zamanlar 18 yaşındaydım, neredeyse 19 yaşındaydım ve o da 15 yaşındaydı, neredeyse 16 yaşındaydı. akım benimle seks yapmak istiyordu. Ama ben bakire ve mütevazı bir adamdım, bu yüzden onunla seks yapmaya cesaret edemedim. Şimdi bu hikayeyi hatırladığımda biraz pişman oldum. Ama o anda bakire değildi ve seks istiyordu. Bunu ilk kez hissetti ve daha fazlasını, daha fazlasını istedi. Ama yine de o ve ben büyüdüğümüzde seks yaptık: Ben 25 (belki 24), o ise 22 (belki 21) yaşındaydı.
10-12 yaşına kadar okul öncesi çocuklarla cinsel ilişkiye kesinlikle karşıyım. Orada oldukları için genellikle bunun neden gerekli olduğunu anlamıyorlar ve orgazm yaşamıyorlar, dolayısıyla bunun bir anlamı yok. Bana yazıp bilmiyorum, kendimi okşamaya çalışmadım, bunu isteyip istemediğimi bilmiyorum deselerdi o zaman devam etmeyi reddederdim ama sana mahrem bir fotoğraf gönderdiklerinde, istediklerini söyle. Bu oluşan arzu, beden vb. Nasıl boşalacağını bildiğinde ve sizin ritminize göre hareket ettiğinde, gözlerini deviriyor.
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
Eğer size samimi fotoğraflar gönderirlerse ve bunu isterlerse, o zaman doğal olarak bundan yararlanın. Özellikle Almanya’da kanunen yasaklı değilseniz.
Not: Açıkçası eğer kanun 14 yaşındaki bir kızla cinsel ilişkiye girmeyi yasaklamıyorsa, o zaman Almanya’da ve diğer AB ülkelerinde pedofilinin bu kadar çok olması şaşırtıcı değil. Babalar kızlarını, oğullarını beceriyor. Anneler de oğullarını sikiyor. Ensest, orospu çocuğu! Kısaca Sodom ve Gomora (bu benim gözlemimdir - yanlış olabilir)
Henüz değil. Beden değil. Ama arzu. 13-14 yaşlarında kızlar vücutlarını, belirli durumlarda nasıl davrandığını incelemeye başlarlar. Örneğin, büyüdükçe göğüslerinin nasıl acıdığına bakıyor ve endişeleniyorlar, belki de kedilerini bir yere (salıncakta, bisiklette vb.) Sürüyorlar - henüz ne olduğunu anlamadan. Tabii ki, denedikleri zaman (daha akıllı ve daha gelişmiş, ahlaksız), o zaman elbette penisin üzerine atlamayı kabul ederler. Ve böylece - 13-14 yaşlarındaki bir kız hiç orgazm yaşamamışsa (kazara bile olsa), o zaman ilk seksine kadar sıkışıp kalacaktır.
Eğer size samimi fotoğraflar gönderirlerse ve bunu isterlerse, o zaman doğal olarak bundan yararlanın. Özellikle Almanya’da kanunen yasaklı değilseniz.
Not: Açıkçası eğer kanun 14 yaşındaki bir kızla cinsel ilişkiye girmeyi yasaklamıyorsa, o zaman Almanya’da ve diğer AB ülkelerinde pedofilinin bu kadar çok olması şaşırtıcı değil. Babalar kızlarını, oğullarını beceriyor. Anneler de oğullarını sikiyor. Ensest, orospu çocuğu! Kısaca Sodom ve Gomora (bu benim gözlemimdir - yanlış olabilir)
-
Автор темыSüleyman
- Sürtünmeler
Bu arada pedofili ve sefahat konusunda şunu söyleyeyim, burada erişilebilir, burada insanlar daha özgür, sonuç olarak burası aslında BDT’ye göre çok daha güvenli ve sakin, burası kızlar en karanlık bölgeye tek başlarına gidebilirler ve kimse onları rahatsız etmez bile. Çünkü buradaki kanun çok katı ve karşılığını almak imkansız ama BDT’de kaos var ve kimse cezadan korkmuyor.
Mesele bu, ben sadece zaten orgzam alanlarla birlikteydim.
Bu arada pedofili ve sefahat konusunda şunu söyleyeyim, burada erişilebilir, burada insanlar daha özgür, sonuç olarak burası aslında BDT’ye göre çok daha güvenli ve sakin, burası kızlar en karanlık bölgeye tek başlarına gidebilirler ve kimse onları rahatsız etmez bile. Çünkü buradaki kanun çok katı ve karşılığını almak imkansız ama BDT’de kaos var ve kimse cezadan korkmuyor.
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Registered for: 3 years 7 months
На фото явно не 14 лет!Solomon: ↑09 Jan 2023, 20:58 NG’den önce bir kızla yatmıştım, 14 yaşındaydı ama çok akıllıydı, çok memnun kaldım, her şey harika gitti. Cazibesini paylaşacağım.
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 11):
- Alex7515, Çift 33, sapık, Atlas, Fan, Tapkin, Wolffr, Aalleexx26, Murzik85, jant11, Dennis_car
-
- ön sevişme
- Total posts: 145
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 158
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 187
Согласен, кто-то кого-то наебал.lanaaas341: ↑10 Jan 2023, 11:13На фото явно не 14 лет!NG’den önce bir kızla yatmıştım, 14 yaşında ama çok akıllı, çok memnun kaldım, her şey harika gitti. Cazibesini paylaşacağım.
- These users thanked the author Alex7515 for the post (total 4):
- YeniDim, Fargal94, Tapkin, |_nadiren_|
-
- Orgazm!
Но судя по фото это же явно промежность не 14 летней девушки...Alex7515: ↑10 Jan 2023, 11:44Согласен, кто-то кого-то наебал.На фото явно не 14 лет!Solomon: ↑09 Jan 2023, 20:58 NG’den önce bir kızı becerdim, 14 yaşında ama çok akıllı, çok memnun kaldım, her şey harika gitti. Cazibesini paylaşacağım.
- These users thanked the author lanaaas341 for the post:
- Atlas
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
- Registered for: 2 years 8 months
lanaaas341, bunun bir kıza ait olmadığını da fark ettim eşek 14 yıl. Bir kurulum.
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Ahah, poponun yaşını okumak çok komik))) Yaş yalnızca pasaportta öğrenilebilir; yaşı bir kişinin yüzünden, vücudundan ve hatta popodan anlamanın bir yolu yoktur)))
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
14 yaşında olduğumu kıçımdan anlayamıyorsun

- These users thanked the author Çift 33 for the post (total 4):
- sapık, N@TyPaL, Artem.Maxsimov, Fargal94
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
Göt yadsınamaz derecede güzel ve am çok çekici; eğer yaşınızı bilmiyorsanız ve tabiri caizse duvardaki bir delikten yüzünüzü göremiyorsanız, penis sokmak çok güzel olur. Poz çok rahat)
-
- Nirvana’dayım
Fotoğraftaki senin kıçın mı? Seni anlamadım. Ahaha, sen de kıçından yaşını anlayabileceğini mi sanıyorsun? Burada pek çok saçmalık gördüm, ancak pop çağıyla ilgili bir şey var)))
-
- Orgazm!
Poponun bununla ne alakası var? ? Olgun bir kadının kasık kısmı.
- Atlas
-
- Nirvana’dayım
Cidden, bunu nasıl belirledin?
-
- Orgazm!
Eğer bir kadınsanız ve artık genç değilseniz, değişiklikleri kendiniz görecek ve anlayacaksınız.
- Atlas
-
- Nirvana’dayım
Neler değişiyor? Sen neden bahsediyorsun? Jinekolog musunuz? Bize daha fazlasını anlat.lanaaas341: ↑10 Jan 2023, 13:44Eğer bir kadınsanız ve artık genç değilseniz, değişiklikleri kendiniz görecek ve anlayacaksınız.
-
- Orgazm!
Kadın cinsel organınız yoksa internette okuyun. :)Marinka: ↑10 Jan 2023, 13:55Ne gibi değişiklikler var? Sen neden bahsediyorsun? Jinekolog musunuz? Bize daha fazlasını anlatın.lanaaas341: ↑10 Jan 2023, 13:44Eğer kadınsınız ve artık genç değilsiniz, değişiklikleri kendiniz görecek ve anlayacaksınız.
- Atlas
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
-
- Nirvana’dayım
Genç adam olsun ya da olmasın, internette ne okudun? Oral seks yapıldığında vajinaları nerede gördünüz? ve 5-10 yaş arası kaç kadın var? Bu 5-10’a dayanarak herhangi bir sonuç çıkardınız mı?
Sizce kadınlar vajinalarını yaşlanma belirtileri açısından inceliyor mu? Vajinaya bakarak yaklaşık yaşını bile söyleyemezsiniz. Boyun ve dekolte bölgesi yaşını gösterir. Bir yüz bile 10-20 yıl hata yapabilir. 30 yaşındayım ama beni tanımayanlar daha genç olduğumu düşünüyor ama bu gençlik iksirini içtiğim için değil, boyum kısa olduğu için. Küçük Rasta insanları daha genç görünür. Sarı saçlı insanlar daha da genç görünür, tombul olanlar da daha genç görünür.
Ahaha, bende yok?))) Peki bende varsa ne olacak? )) ) Fotoğrafta kalçalar ve iç dudaklar dolgun. Bu, kızın zayıf olmadığı, sadece bu pozisyonda karnını göremediğimiz ve selülitin ilk belirtilerinin 20 yaşında ortaya çıktığı anlamına gelir. Fotoğrafta yoklar.lanaaas341: ↑10 Jan 2023, 13:58Kadın cinsel organınız yoksa internette okuyun.Marinka: ↑10 Jan 2023, 13:55Ne gibi değişiklikler var? Sen neden bahsediyorsun? Jinekolog musunuz? Bize daha fazlasını anlatın.lanaaas341: ↑10 Jan 2023, 13:44 Kadınsanız ve artık genç değilseniz değişiklikleri kendiniz görecek ve anlayacaksınız.![]()
Genç adam olsun ya da olmasın, internette ne okudun? Oral seks yapıldığında vajinaları nerede gördünüz? ve 5-10 yaş arası kaç kadın var? Bu 5-10’a dayanarak herhangi bir sonuç çıkardınız mı?
Sizce kadınlar vajinalarını yaşlanma belirtileri açısından inceliyor mu? Vajinaya bakarak yaklaşık yaşını bile söyleyemezsiniz. Boyun ve dekolte bölgesi yaşını gösterir. Bir yüz bile 10-20 yıl hata yapabilir. 30 yaşındayım ama beni tanımayanlar daha genç olduğumu düşünüyor ama bu gençlik iksirini içtiğim için değil, boyum kısa olduğu için. Küçük Rasta insanları daha genç görünür. Sarı saçlı insanlar daha da genç görünür, tombul olanlar da daha genç görünür.
-
- Orgazm!
Böyle saçmalıkları nerede okudun? Sadece şuna katılıyorum: Boyun ve dekolte bölgesi yaş gösterir.
- Atlas
-
Автор темыSüleyman
- Sürtünmeler

nEh, size göre muhtemelen 5. sınıfta sınıfınızdadırlanaaas341: ↑10 Jan 2023, 11:46Ama fotoğrafa bakılırsa bu açıkça 14 yaşındaki bir kızın kasıkları değil...Katılıyorum, biri birini becerdi.
-
- Nirvana’dayım
Ne saçmalık? Saçmalığın ne olduğunu biliyor musun? Mesleğiniz nedir? Cevaplayacak hiçbir şeyin olmadığını anlıyorum. Popoyla başladık, sonra vajinaya geçtik. Muhtemelen cinsel organ resimlerine bakmayı seviyorsunuz ve bu yüzden kendinizi bir uzman gibi mi hissediyorsunuz? Haklı mıyım?
-
- Orgazm!
Ne kıçı? Daha dikkatli okuyun! Sadece kendi cinsel organlarıma bakıyorum; diğer kadınların cinsel organlarıyla ilgilenmiyorum!
- Atlas
-
Автор темыSüleyman
- Sürtünmeler
Dinle, ben bir mucit değilim ve hiçbir şey yayınlamayacağım burada çok uzak zaferler var. Çok iyi bir hayal gücüm var ama bunu sekste kullanıyorum, yoksa buraya her gün üç konu açardım. her şey yolunda, Almanya’dayım, burada 14 yaşımdan itibaren iki kişinin karşılıklı rızasıyla cinsel ilişkiye izin veriliyor. Yani olağandışı bir şey yok.
- These users thanked the author Süleyman for the post (total 3):
- merhaba duymuyorum., Geçit, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Fotoğraftaki kızın yaşıyla ilgili tartışmamız başladı. onun kıçından. Muhtemelen çoktan unutmuşsundur. Yaşı nasıl belirlediğinizi açıklayamadınız. Neden cinsel organlarına baktığını bana açıklayabilir misin?
-
- Orgazm!
Fotoğrafta sadece onun poposu mu var? Daha dikkatli okuyun! Her kadın göğüslerini ve cinsel organlarını inceler!
- Atlas
-
- En güçlü orgazm!
Yüzü olmayan başka bir fotoğrafı var mı?
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
- lanaaas341
-
- Nirvana’dayım
Denetliyor musunuz? Peki bunu neden yapıyorsun? Peki neden cinsel organlarını inceliyorsun? Sadece bütün kızların bunu bildiğini yazmayın ve beni internete bakmaya göndermeyin. Bunu neden yaptığını yazar mısın? Ne için?
Göğüsler elle muayene edilir ve hissedilir. Bunu ideal olarak ayda bir kez yapmanız önerilir. Daha sık değil ve daha az değil.lanaaas341: ↑10 Jan 2023, 14:54Fotoğrafta sadece onun poposu mu var? Daha dikkatli okuyun! Her kadın göğüslerini ve cinsel organlarını inceler!Marinka: ↑10 Jan 2023, 14:49Fotoğraftaki kızın yaşıyla ilgili tartışmamız başladı. onun kıçından. Muhtemelen çoktan unutmuşsundur. Yaşı nasıl belirlediğinizi açıklayamadınız. Neden cinsel organlarına baktığını bana açıklayabilir misin?lanaaas341: ↑10 Jan 2023, 14:44 Ne kıçı? Daha dikkatli okuyun! Sadece kendi cinsel organlarıma bakıyorum; diğer kadınlarınkilerle ilgilenmiyorum!
Denetliyor musunuz? Peki bunu neden yapıyorsun? Peki neden cinsel organlarını inceliyorsun? Sadece bütün kızların bunu bildiğini yazmayın ve beni internete bakmaya göndermeyin. Bunu neden yaptığını yazar mısın? Ne için?
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Atlas, Sibiryak89
-
- Orgazm!
Annene sor!
- Atlas
-
- Nirvana’dayım
Eğitim açısından kimsin ve ne iş yapıyorsun? Bunu anneme de soracaktım ama bilmiyor olmasından korkuyorum.
Bu soruyu da sen cevapla cevap veremezsin. Anlamak. Mutlaka anneme soracağım.
Eğitim açısından kimsin ve ne iş yapıyorsun? Bunu anneme de soracaktım ama bilmiyor olmasından korkuyorum.
-
- Orgazm!
Seninle başlayalım mı?
- Atlas
-
- Nirvana’dayım
Ben bir doktorum.lanaaas341: ↑10 Jan 2023, 15:06Seninle başlayalım mı?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 62 Replies
- 944 Views
-
Last post by şeytan_x
-
- 0 Replies