Penis boyutu
-
- Potansiyel seks nesnesi
Penis boyutu
Merhaba. Böyle bir soru.
Penis boyutu: uzunluk - 17, çevre - 11. Bu sizin için normal bir penis boyutu mu sevgili hanımlar?
Penis boyutu: uzunluk - 17, çevre - 11. Bu sizin için normal bir penis boyutu mu sevgili hanımlar?
-
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Penis büyüklüğü
Peki bu sonucu nasıl elde ettiniz? 5,5 cm çapında çevre 16,5 cm’den fazla olacaktır...
-
-
Yani çap değil, çevre, çevre, - 11,Çap - 11, genişlik - Tam olarak bilmiyorum ama kesinlikle 5,5 değil, daha az
-
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
Evet bu harika bir üye)

- These users thanked the author Tosha499 for the post (total 2):
- annem adam yaptı, Alex020362
-
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
Peki ya benimki?//
- These users thanked the author alex 1975 for the post:
- seksforumu_
-
- Penetrasyon
- Total posts: 214
- Orientation: aseksüel
8 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Şu tarihten sonra gönderildi: n
2 dakika 28 saniye sonra gönderilir:
Kare olmaması iyi...

8 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
penis (uzunluk çevresi) 11 cm ise, geometriden bu 17 cm’lik üyenin KALINLIĞININ 3,5 cm olduğu sonucu çıkar. Formül basittir: C = 2 Pr. Onlar. yarıçap 1,75. Ve çapı 3,5 cm, başka bir şey anlamıyorum. Bunun nesi yanlış? Bana öyle geliyor ki ilişki oldukça uyumlu. :) Ve hanımlar da memnun olacak.Merhaba. Böyle bir soru.

Şu tarihten sonra gönderildi: n
penis (uzunluk çevresi) 11 cm ise, geometriden bu 17 cm’lik üyenin KALINLIĞININ 3,5 cm olduğu sonucu çıkar. Formül basittir: C = 2 Pr. Onlar. yarıçap 1,75. Ve çapı 3,5 cm, başka bir şey anlamıyorum. Bunun nesi yanlış? Bana öyle geliyor ki ilişki oldukça uyumlu. :) Ve hanımlar da memnun olacak.Merhaba. Böyle bir soru.

2 dakika 28 saniye sonra gönderilir:
Ne yazık ki genişliğin 5,5 olmadığı ortaya çıktı . A 3,5 Ve buna doğru şekilde ÇAP denir.Fotoğrafınız var mı? Genişliğin 5,5 olduğu ortaya çıktı
Genişlik - 3,5
-
- Orgazm!
- Total posts: 568
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
-
- Penetrasyon
Lanet olsun...Terliklerimin seni güldürmesine izin verme (Odessa’da dedikleri gibi). ORTALAMA bir penis büyüklüğüne sahiptir. Övünecek ne var??!! Astrofizikte Nobel Ödülü’nü alsaydım övünebilirdim... Ya da bir gecede 30 yaşındaki beş güçlü, dinç kadını "başarısız ettim"! :)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
-
- Penetrasyon
Ama bunu sizlerden öğrenmelisiniz hanımlar. Demek istediğim, beyaz ırk arasında hâlâ küçük bir yüzdelik "şanssız" adam var ve bunlar bu 17’nin 3,5 puan çok gerisinde... Onlara imrenmeyeceksiniz (muhtemelen). 
2 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
Hayır, ben öyle yazmadım. Ama anladığınız gibi bu farklı. Genç neslin Rusça konuşmayı KÖTÜ anladığı gerçeğine zaten alıştım. Kelimenin tam anlamıyla şunu söyledim:"...Bu 17 cm’lik penisin KALINLIĞI 3,5 cm... Çapı 3,5 cm.... Oranlar oldukça uyumlu gibi geliyor bana." yani benim yazımdan alıntı. başka bir deyişle: DOĞRU ORANLAR. Ve bana atfettiğin şey bu değil. “Uyumlu” olduğunu söylemedim... Peki “17 boy ve 3,5 çap” sahibi için kötü olan ne? Ortalama "beyaz ırktan insan"ın altın ortalamasına düştüğü için mutlu olmalı. "Daha fazlası daha iyidir" olması mümkündür.

2 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
’un altın ortalamasına düştüğü için mutlu olmalı. alt sınır...Ama yakalandınız mı?! "Alt kategoriye" girmedi mi...Ortalama "beyaz ırktan insan

-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 159
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 138 Replies
- 12645 Views