Bir yabancının amınıza dokunmasına ve koklamasına izin vermenizin aldatma olduğunu kim düşünüyor???

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Bıçak
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37
Registered for: 4 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Bir yabancının amınıza dokunmasına ve koklamasına izin vermenizin aldatma olduğunu kim düşünüyor???

Unread post by Bıçak »

Kocamı hiç aldatmadım, sadece yeni hisler, duygular, tüylerim diken diken olsun istiyorum! Sadece sitelerde erkeklerle bunun hakkında iletişim kuruyorum! Burada bir oral seks teklif ettim, hemen reddettim, dedi, en azından dokunmama izin ver ve koku! Ve bunu istiyorum ve iğrenç! Ne düşünüyorsun, bu hile mi olacak?
These users thanked the author Bıçak for the post (total 5):
Fargal94, Kostiai72, Bravo61, Vik.ruba80, Alexsss
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months
 Re: Bir yabancının amınıza dokunmasına ve koklamasına izin vermek hile midir, değil midir?

Unread post by Nikk »

Kisu: 05 Oct 2020, 14:18 Kocamı hiç aldatmadım, sadece yeni hisler, duygular, tüylerim diken diken olsun istiyorum! Sadece sitelerde erkeklerle bunun hakkında iletişim kuruyorum! Burada bir oral seks teklif ettim, hemen reddettim, dedi, en azından bana izin ver. Dokun ve kokla! Ben de bunu istiyorum ve bu iğrenç bir şey mi sence?
Sevgili Kisa! Vatana ihanetin ne olduğuna yalnızca ve yalnızca SİZİN tarafınızdan karar verilir! Çünkü herkesin kriterleri bambaşka! Az önce bir forum üyesinin
bir yabancıya gülümsemenin zaten ihanete yol açtığına dair bir fikrini okudum. Ve bazı insanlar oral seksin aldatma olduğunu bile düşünmüyor! Bu nedenle, sizi koklamalarına, amınıza dokunmalarına, yalamalarına izin verin - bu ihanet olmayacak! Tabii siz de öyle düşünüyorsanız...
These users thanked the author Nikk for the post (total 5):
Luka, Tanuşka, pvl1808, Rogatik, Sibiryak89
Luka
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Registered for: 4 years 7 months
Orientation: biseksüel
 Re: Bir yabancının amınıza dokunmasına ve koklamasına izin vermek hile midir, değil midir?

Unread post by Luka »

Heyecan istiyorsanız deneyin! Ve kendini rahatsız etme! Yedinci emre göre burada hepimiz günahkarız!
These users thanked the author Luka for the post:
Geniş
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

DeLuka: 05 Oct 2020, 17:29 Heyecan istiyorsanız deneyin! Ve kendini rahatsız etme! Yedinci emre göre burada hepimiz günahkarız!
Emirler hakkında konuşmayın yeter! Eski zamanlarda 7-8 yaş arası çocuklar evlendirilirdi. Ve hatta daha önce...
İşbirliği
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by İşbirliği »

Kissa, bu nasıl söylenir mesela, birinin karımın, tatlı küçük tavşanımın çok utangaç üzerine tırmanması aslında benim fantezimdi. Zamanla, uygun ve samimi bir ortamda ona bunu dürüstçe anlattım. Tabii ki buna karşıydı. Birkaç yıl sonra bu durum hâlâ devam ediyor. Evet ama bir kez oldu.
Sanırım buna karşı olmadığım için, hatta buna karşıyım, bu ihanet değil. Şimdi, uzun süre boşalamadığımda o akşamı hatırlıyorum, yardımcı oluyor)).
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 347
Registered for: 5 years

Unread post by Alinka »

Kisu: 05 Oct 2020, 14:18 Kocamı hiç aldatmadım, sadece yeni hisler, duygular, tüylerim diken diken olsun istiyorum!
İyi kalpli biri bana bunu bir kalabalığın içinde söyledi otobüste amınızı oturan adamın ellerine doğru bastırabilirsiniz... ayaktasınız ve o oturuyor, ön koltuğa tutunuyor... ve sanki onun dirseğine veya tuttuğu eline bastırılıyormuşsunuz gibi görünüyor ön koltuğun arkasına, gizli üçgeninizle... Burası yeni hisler hissedeceğiniz yerdir... asıl mesele, duygularınızı ele vermeden, masumca kirpiklerinizi çırpmadan, yan tarafa veya pencereden dışarı bakmaktır. , tüylerim diken diken oldu... örneğin, şişman bir kadın dışarı çıktığında yanımda duran bir adama kendimi bastırdım, yarım dönüşle ona baktım, tatminsiz bir yüz ifadesi takındım ve küçük amımı eline yaklaştırdı, sundress ve ince dantel külotun arasındaki güçlü parmaklarını hissetti... :oops: :angel:
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Alinka: 10 Nov 2020, 15:33 İyi yürekli biri bana, otobüsün kalabalığında amınızı oturan adamların ellerine doğru bastırabileceğinizi söyledi... ayağa kalkıyorsunuz ve o da ön koltuğa tutunuyor... ve siz de öyle görünüyorsunuz dirseğinin üzerinde veya ön koltuğun arkasında tuttuğu eliyle gizli üçgeninizle size baskı yapıyor... Burası yeni hisler hissedeceğiniz yer... Asıl mesele yanlara tarafsız bakmak veya pencereden dışarı, duygularınızı ele vermeden, masumca kirpiklerinizi çırparak, tüyleriniz diken diken olurken... Mesela yanımda duran adama yaslanırken şişman bir kadın dışarı çıkınca dönüp baktım. yarım dönüş yaparak tatminsiz bir yüz ifadesi takındım ve küçük kedimle kendimi onun eline yaklaştırdım, sundress ve ince dantel külotun arasındaki güçlü parmaklarını hissettim... :oops: :angel:
Yaramaz kız! Bu arada, bitirmeyi başardın mı?
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Alinka »

niqk: 10 Nov 2020, 16:04 Yaramaz kız! Bu arada, bitirmeyi başardın mı?
İşte, ofiste yalnız kaldığında... :sumashed:
These users thanked the author Alinka for the post (total 9):
Vahşi, Altı, Sergey Arı, Anonim, Kültür, Ivp1967, SERG!!, Lyaxander, Geniş
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Alinka: 10 Nov 2020, 16:09 İş yerinde, ofiste yalnız kaldığımda... :sumashed:
Doğru, neden çalışma zamanını boşa harcıyorsun?
These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
Vahşi, Sergey Arı, Alinka
Andrey ben
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 353
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Andrey ben »

Peki neden kendinize ve "sadece koklayan ve dokunan" kişiye işkence edesiniz? Bu bir ikram satın almak gibidir, ama sadece koklamak için diyette olduğunuzu görürsünüz...
Sallanmaya gitmek istiyorsunuz. Paylaşılan zevkler ihanet sayılmaz.
These users thanked the author Andrey ben for the post (total 8):
Nikk, Sergey Arı, Alinka, Tolkala, İvannavi, SERG!!, mega saniye, Vik.ruba80
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Ne yazık ki herkes swing’i anlayamıyor ve kabul edemiyor... :bel_flag:
These users thanked the author Nikk for the post:
Alinka
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092
Registered for: 5 years 1 month

Unread post by Tanuşka »

niqk: 05 Oct 2020, 15:04
Kocamı hiç aldatmadım, sadece yeni hisler, duygular, tüylerim diken diken olsun istiyorum! Sadece sitelerde erkeklerle bunun hakkında iletişim kuruyorum! Burada bir oral seks teklif ettim, hemen reddettim, dedi izin ver en azından dokun ve kokla! Ben de istiyorum ve enjekte ediyorum? Sence bu hile mi olacak yoksa değil mi?
Sevgili Kisa! Vatana ihanetin ne olduğuna yalnızca ve yalnızca SİZİN tarafınızdan karar verilir! Çünkü herkesin kriterleri bambaşka! Az önce bir forum üyesinin
bir yabancıya gülümsemenin zaten ihanete yol açtığına dair bir fikrini okudum. Ve bazı insanlar oral seksin aldatma olduğunu bile düşünmüyor! Bu nedenle, sizi koklamalarına, amınıza dokunmalarına, yalamalarına izin verin - bu ihanet olmayacak! Tabii siz de öyle düşünüyorsanız...
Her kelimeye katılıyorum! :daypyat:
Harika, karısı yan taraftaki birine oral seks yaptı ama koca inatla bunu aldatma olarak görmüyor! Şimdi işeyeceğim... :obmorok:
These users thanked the author Tanuşka for the post (total 5):
Alinka, Sevgili, pvl1808, Sibiryak89, Süleyman
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Peki neden bilgisayara yazalım? Yani selden uzak değil!!! :bel_flag:
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Tanuşka, Lyaxander
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092
Registered for: 5 years 1 month

Unread post by Tanuşka »

niqk: 15 Sep 2021, 22:31 Peki neden bilgisayarda yazalım? Yani selden uzak değil!!! :bel_flag:
Hadi, birkaç dakikalığına tuvalete gitmem gerekiyor.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Ve tuvalet selden caddenin aşağısına doğru yüzecek... Harika!!! :göz kırp:
These users thanked the author Nikk for the post:
Tanuşka
Filip
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Filip »

Alinka: 10 Nov 2020, 16:09 İş yerinde, ofiste yalnız kaldığınızda...
Kimin için çalışıyorsunuz?
6996
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298

Unread post by 6996 »

Sergey Bi: 17 Sep 2021, 05:40 tabii ki sallanmak harika, ama Sevgilim yatakta rakiplere tahammül etmez, tüm üyelerine sahip olmayı sever ve tabii ki sikilmeyi de sever, ama başka kadınlar olmadan o kıskançtır egoist :oops: :oops:
Biraz tuhaf bir yaklaşım. Her şey kendin için, senin için değil. :özür dilerim:
These users thanked the author 6996 for the post:
Sergey Arı
Martini585
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23

Unread post by Martini585 »

İlgilendiğiniz için deneyebilirsiniz. Şahsen benim için aldatma cinsel ilişkidir. :evet: :evet: :evet:
İskender 1
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45
Registered for: 4 years 2 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by İskender 1 »

Bir şeyi istiyorsan onu denemelisin. Tek bir hayat vardır; yaşlılığı hatırlamak ve sevinmek, bunu yapmaya hiç karar vermediğiniz için pişmanlık duymaktan daha iyidir.
These users thanked the author İskender 1 for the post (total 2):
Sevgili, Geniş
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Alinka »

Fillip: 16 Sep 2021, 09:03
İş yerinde, ofiste yalnız kaldığınızda...
Kimin için çalışıyorsunuz?
Bir inşaat malzemeleri mağazasının yöneticisi :smile340:
These users thanked the author Alinka for the post (total 2):
Sergey Arı, Igor12344321
Mimi
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Mimi »

Benim için de aldatma cinsel ilişkidir.. ve geri kalan her şey.. oyuncaktır.
These users thanked the author Mimi for the post (total 2):
Sibiryak89, Lyaxander
Ahah
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1875

Unread post by Ahah »

Kisu: 05 Oct 2020, 14:18 Kocamı hiç aldatmadım, sadece yeni hisler, duygular, tüylerim diken diken olsun istiyorum! Sadece sitelerde erkeklerle bunun hakkında iletişim kuruyorum! Burada bir oral seks teklif ettim, hemen reddettim, dedi, en azından bana izin ver. Dokun ve kokla! Ve bunu istiyorum ve bu iğrenç! Sizce bu vatana ihanet mi olacak, değil mi?
İhanet öznel bir kavramdır :özür dilerim :

21 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
Alinka: 10 Nov 2020, 15:33
Kocamı asla aldatmadım, sadece yeni hisler, duygular, tüylerim diken diken olsun istiyorum!
Kalabalığın içinde iyi kalpli biri bana bunu söyledi Otobüste amınızı oturan adamların ellerine doğru bastırabilirsiniz... ayaktasınız ve otururken ön koltuğa tutunuyor... ve sanki sizi tuttuğu dirseğine veya eline doğru bastırıyormuş gibi. ön koltuğun arkasına, gizli üçgeninle... Burası yeni hisler hissedeceğin yer... asıl mesele ona tarafsız bir şekilde veya pencereden bakmak, duygularıma ihanet etmeden, masumca kanat çırpmak. kirpiklerim, tüylerim diken diken oldu... mesela, yanımda duran adama yaslandım, şişman bir kadın dışarı çıktı, yarım döndüm ve hoşnutsuz bir yüz ifadesiyle ona baktım ve o da kendini bastırdı. küçük kedisiyle eline daha yakın, sundress ve ince dantel külotunun arasındaki güçlü parmaklarını hissediyor... :oops: :angel:
Eskiden sık sık otobüsle seyahat ederdim. Evet, kızların kendilerini ellerine bastırdıkları oldu. Bir şekilde dikkat etmedim ama sonra bunun her zaman birinin hatasıyla gerçekleşmediğini fark ettim. Bir keresinde, güzel bir kız kendini elime o kadar bastırdı ki, onun sıcak yarığını hissettim ve bende bir kanca vardı! :ayyy:
These users thanked the author Ahah for the post (total 3):
Sibiryak89, Alinka, Alex431
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Alinka »

AxAX: 21 Nov 2021, 00:15
Kocamı hiç aldatmadım, sadece yeni hisler, duygular, tüylerim diken diken olsun istiyorum! Sadece sitelerde erkeklerle bunun hakkında iletişim kuruyorum! Burada bir oral seks teklif ettim, hemen reddettim, dedi izin ver en azından dokunuyorum ve kokluyorum! Ben de istiyorum ve enjekte ediyorum! Sizce bu hile olur mu, olmaz mı?
İhanet subjektif bir kavramdır : özür dilerim:

21 dakika 4 saniye sonra gönderildi: n
Alinka: 10 Nov 2020, 15:33
Kocam için asla aldatmadım, sadece yeni hisler, duygular, tüylerim diken diken olsun istiyorum!
İyi yürekli biri söyledi Bana öyle geliyor ki, bir otobüsün kalabalığında amınızı oturan adamların ellerine doğru bastırabilirsiniz.. .. siz ayaktasınız ve o oturuyor, ön koltuğa tutunuyor... ve sanki sizi dirseğine bastırıyormuş gibi ya da ön koltuğun arkasını gizli üçgeninizle tuttuğu el... Ve sonra yeni hisler hissedeceksiniz... asıl mesele, bakış açınıza ihanet etmeden yan tarafa veya pencereden dışarı bakmaktır. Duygular, masumca kirpiklerinizi çırpmak, teninizden aşağıya doğru akan tüylerim diken diken olmak... Mesela yanımda duran bir adama kendimi bastırdığımda şişman bir kadın dışarı çıktı, yarım dönüşle ona baktım. amını eline yaklaştırırken, onun güçlü parmaklarını sundress ve ince dantel külotunda hissederken tatminsiz bir yüz ona bakıyordu... :oops: :angel: n
Eskiden sık sık otobüsle seyahat ederdim. Evet, kızların kendilerini ellerine bastırdıkları oldu. Bir şekilde dikkat etmedim ama sonra bunun her zaman birinin hatasıyla gerçekleşmediğini fark ettim. Bir keresinde, güzel bir kız kendini elime o kadar bastırdı ki, onun sıcak yarığını hissettim ve bende bir kanca vardı! :oops:
Bu bahardan itibaren taşıma sırasında şakalar yapmaya devam etmeniz gerekecek, böylece kancalarınız, salıncaklarınız, pantolonun arkasına saklanan muzlar, mızraklar ve diğer lezzetler füme olup size ve bize tatlı duygular yaşattı... :angel: :smile233: :smile340:
These users thanked the author Alinka for the post (total 11):
Ahah, Sibiryak89, SergeiKa, Yün, Bölge, Ivp1967, Zorin, Süleyman, SanTechnik, Geniş, Üzgünüm
Ahah
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1875

Unread post by Ahah »

Şımartılmış kız :ayyy:
These users thanked the author Ahah for the post:
Alinka
Diğerleri_p
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Diğerleri_p »

Çukçi hakkındaki bu şaka bana bir şeyi hatırlattı. Bir kızı para karşılığında meme ucunu ısırmaya ikna ettiğinde. Ayakta duruyor memeyi okşuyor, yanağını ovuşturuyor, diliyle meme ucunu yalıyor. Kız diyor ki, çabuk ısır zaten. Ve cevap veriyor: Chukchi dürüst, param yok, ısırmayacağım)
These users thanked the author Diğerleri_p for the post:
Geniş
basit
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by basit »

Beyler, hanımların böyle arzuları var... İlginç) Evet, biz de yapabiliriz! Yaklaşık 3 yıl önce 37 yaşında, göğüsleri 6-7 (!!!) olan bir kızla iletişim kurmaya başladım. Elbette küçük bir göbek var ama göğüsler neredeyse ayakta! Uzun, muhteşem bukleler. Bana aşık oldu çünkü genç görünüyordu ve yazışmalarla oynamaya başladıklarında cihazımı beğendi (ki bu 19 numara, kısacası fotoğraf onu tahrik etti) Vücudu süper, makine gibi boşalıyor, yapmadı’ Pek çok şeyin nasıl yapılacağını bilmiyordum ve şaşırdım. Ayaklarla, pozisyonlarla vb. nasıl mastürbasyon yapılır? Peki ben bu konuda, fantezilerinden mi bahsediyorum? Oğlu 7 yaşındayken kocasından boşandı ve kendini içine kapattı, bazen klitorisi ile oynadı. Ve bir gün kafeste oğlumun onu ısırdığını ve mastürbasyon yaptığını gördüm, ona ne kadar anlattığını hatırlamıyorum. Kendimi aşarım ama mesele şu ki, arkadaşı onu bir sonraki hataya itti, o da aynı kişiden tavsiye istemeye gitti... Sanki doktordan önce her şeyin kontrol edilmesi gerekiyor, diyor androlog. .. Yani dinledi ve banyoda çıldırdı, orada benim gibi evet daha kalın. Evet beni emdi ve köpek stili yaptı, söylediği tek şey gözlerine bakamadığıydı, bu yüzden köpek stili yaptı. Ve şimdi oğlu 17 yaşında ve nadir ilişkileri nedeniyle onu suçluyor, gülüyor, tüm arkadaşlarının darmadağın ediyor... fotoğraf çekiyor... Ama mesele şu ki o her zaman gençleri istiyordu, aptalca kızla evlenmek için atladı daha yaşlı olanı. Ama sonunda o kadar trajediydi ki St. Petersburg’a gitti. Ülkenin Uzak Doğu’sunda büyükanne ve büyükbabasının yanındadır. Ne büyük bir trajedi!!!!! Elbette internette pek çok şeyin yüzde 90’ı fantezi ama ne demek bazen gerçekler olabiliyor, açıkçası şok oldum. Harekete geçmeden önce düşünün! Ve arzularınız hakkında açıkça konuşacağınız birini arayın! Zaten ikiyüzlülükten bıktım, bu yüzden birçok kez hastanelerde, trenlerde ve genel olarak olduğum ortaya çıktı: tüm erkeklerin hayatı değişir (!!!!!) Alyansını hiç çıkarmamış olanlar bile. hayatında 47 yıl geçirdi ve bundan büyük gurur duydu!))))) Kişisel olarak baştan çıkardığı kadınlar ulaşılmaz değildi ve elbette gönderildiler. Evet, kadınlarda da her şeyin daha kurnaz olduğunu düşünüyorum))) Şiddete, pisliğe ve düpedüz pedofiliye karşıyım. Ve böylece, bir köpekle bile, hatta bir Afrikalı Amerikalıyla bile. Haydi, herkese iyi şanslar! Yedi kere ölç, bir kere kes!
These users thanked the author basit for the post (total 2):
SergeiKa, Fargal94
dekatlon
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
Registered for: 3 years

Unread post by dekatlon »

Peki kaç kızın toplu taşıma araçlarında bu tür fetişleri var?)) Arabadan ulaşıma dönebilirler mi?😂
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years

Unread post by Yün »

niqk: 05 Oct 2020, 15:04 Sevgili Kisa! Vatana ihanetin ne olduğuna yalnızca ve yalnızca SİZİN tarafınızdan karar verilir! Çünkü herkesin kriterleri bambaşka! Burada bir forum üyesinin
bir yabancıya gülümsemenin zaten ihanete davetiye çıkardığı yönündeki görüşünü okudum.
Bir gülümseme elbette hayır. Ve böylece bir kadınla konuştum, sana söylüyorum, birine aşık olmalısın, flört etmek değil, gizlice. Bu yüzden bunun kocasını aldatmak olacağını söyledi. :melek:
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Her şey kişinin yetiştirilmesine ve karakterine bağlıdır. Sadakatsizlikleriyle gurur duyan ve sahte kocalarına gülen birçok kadın var. Her şey bireyseldir! :bilinmiyor:
Polyansky
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Polyansky »

Ne olursa olsun hile yapmamayı kabul ettiyseniz hile yapıyorsunuz demektir. ya da neyin vatana ihanet sayılacağı konusunda anlaştık.
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Kadın »

niqk: 23 May 2022, 21:03 Sadakatsizlikleriyle gurur duyan ve kaybeden kocalarına
gülen birçok kadın var
Bu artık bir ilişki değil..
Artık sevmediğiniz, hatta saygı duymadığınız biriyle birlikte olmanın anlamı.

1 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
Kisu: 05 Oct 2020, 14:18 Sadece yeni hisler, duygular, tüylerim diken diken olsun istiyorum
Duyguları "tazelemek" için Bunu erkeğinizle denediniz mi?
Yoksa diğer erkeklerden de duygu almak mı istiyorsunuz?
These users thanked the author Kadın for the post (total 2):
SERG!!, Sibiryak89
Alex431
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 223
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Alex431 »

Bunu tanıdığınız biriyle yapmak daha iyidir, çünkü tanımadığınız biri bir hastalığa yakalanmıştır ve sonra gelip kocanızı ve çocuklarınızı ödüllendireceksiniz😬
These users thanked the author Alex431 for the post:
Sibiryak89
Tekrar Geri Dön
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 503
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Tekrar Geri Dön »

Aynı anda hem okuyup hem koklayasın diye getirdim
These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post (total 2):
Fargal94, Evgen84
Bravo61
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Bravo61 »

Benimki otobüste ellenmeyi seviyor
Çavuş33
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Çavuş33 »

Ve ben de kalabalık bir kamyonda, sanki şans eseriymiş gibi elimi bir kızın poposuna bastırmayı seviyorum. Bu delicesine baş döndürücü
SvetikFox
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by SvetikFox »

Zaten verdiğiniz şeyi hayal edin ve vicdanınızın içinize girip girmediğini dinleyin. Veya alternatif olarak kocanıza sorun. Ve eğer kocanızdan birkaç gün tıraş olmamasını isterseniz, o zaman heyecan ona yetecektir!
Kölelik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Kölelik »

Kisu: 05 Oct 2020, 14:18 Kocamı hiç aldatmadım, sadece yeni hisler, duygular, tüylerim diken diken olsun istiyorum! Sadece sitelerde erkeklerle bunun hakkında iletişim kuruyorum! Burada bir oral seks teklif ettim, hemen reddettim, dedi, en azından bana izin ver. Dokun ve kokla! Ben de bunu istiyorum ve bu iğrenç bir şey mi sence bu aldatma mı olacak?
Kocanın başka bir kızın amına dokunduğunu ve kokladığını düşün. . Bunu nasıl değerlendirirsiniz? İhanet mi değil mi?
Liman. Öğretmen
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Liman. Öğretmen »

Evet gibi, neden bahsediyoruz?
Bravo61
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Bravo61 »

Alinka, kendi kasıklarım adamın eline baskı yapıyor hoşlandığım adam
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Bravo61: 29 Jun 2023, 19:03 kendim kasıklarımı hoşlandığım adamın eline bastırıyor
Ve bu kadar mı? Yoksa otobüste bir yabancının amını mastürbasyon yapmasına izin mi vereceksiniz?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”