Bütün kadınlar sikilmiş
-
Автор темыJackson 99
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 1 year 1 month
Bütün kadınlar sikilmiş
Genç ve yetişkin tüm kadınların erkekler tarafından sikildiğinin farkında mısınız? Anneniz, teyzeniz, kız kardeşiniz, yetişkin ise kızınız, öğretmeniniz, mağazadaki satıcı, iş yerindeki patronunuz, en sevdiğiniz şarkıcı, sinema oyuncusu. Penisinizi amına sokarlar, erkeğin penisini emerler. bu doğal olmasına rağmen bu gerçek mi? Seni heyecanlandırıyor, umurumda değil, mümkün Birisine ne kadar garip gelse de, iğrenç
- These users thanked the author Jackson 99 for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Andrey Lukashov, Genatik37
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: biseksüel
Re: Bütün kadınlar sikilir
Anlıyorum ama bir şekilde umurumda değil. Bazen sadece güzel bir kız görürsünüz ve bir an için "kahretsin, biri onu beceriyor" diye düşünürsünüz, hepsi bu))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 334
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ama çok basit. Onlar sikiştiklerinde ama sen değil, o zaman bu bir gerçek değil, kanıt gerektiren bir hipotezdir.Jackson 99: ↑14 Jul 2024, 10:44 Genç ve yetişkin tüm kadınların erkekler tarafından sikildiğinin farkında mısınız? Anneniz, teyzeniz, kız kardeşiniz, yetişkin ise kızınız, öğretmeniniz, mağazadaki satıcı, iş yerindeki patronunuz, en sevdiğiniz şarkıcı, sinema oyuncusu. Penisinizi amına sokarlar, erkeğin penisini emerler. bu doğal olmasına rağmen bu gerçek mi? Seni heyecanlandırır, umursama, mümkün Birisine ne kadar tuhaf gelse de, birisini iğrendirebilir
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
))) Ahah. Kimsenin sikişmemesi daha kötü)))) mastürbasyontabii ki hoş bir şey ama seks hiçbir şekilde kelimelerin yerini tutamaz...
- These users thanked the author Venüs for the post (total 11):
- Ivankzn, SwetaSw, Nick1979, Shu_her, Christmas_Christmas, Yeşil, Dal, Juss, aryamari, sendeledim, Nicolausblind
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years 1 month
Ne kadar da kötü bir şey, Allah aşkına....

Evet, sikişiyorlar millet.Jackson 99: ↑14 Jul 2024, 10:44 Genç ve yetişkin tüm kadınların erkekler tarafından sikildiğinin farkında mısınız? Anneniz, teyzeniz, kız kardeşiniz, yetişkin ise kızınız, öğretmeniniz, mağazadaki satıcı, iş yerindeki patronunuz, en sevdiğiniz şarkıcı, sinema oyuncusu. Penisinizi amına sokarlar, erkeğin penisini emerler. bu doğal olmasına rağmen bu gerçek mi? Seni heyecanlandırıyor, önemli değil, mümkün Birisine ne kadar tuhaf gelse de, birisini tiksindiriyor
Ne kadar da kötü bir şey, Allah aşkına....
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 63
- Registered for: 1 year
Bazen arkadaşımın ne kadar şehvetli olduğunu hayal ediyorum, çünkü çok mütevazı görünüyor ama sikinin üzerine atlıyor ve inliyor
-
Автор темыJackson 99
- Flört etmek
. Arkadaş, kız arkadaşın anlamına mı geliyor, yoksa arkadaş arkadaş mıdır?
-
- heyecanlanıyorum
-
Автор темыJackson 99
- Flört etmek
yani onun sikin üzerine atladığını mı düşünüyorsun yoksa bundan emin misin?
-
- heyecanlanıyorum
Bir erkek arkadaşı var, genel sohbette birkaç kez samimi yaşamdan bahsetti, yani evet, akşamları yüzde yüz erkek arkadaşının sikine oturuyor
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Registered for: 2 years 7 months
Otobüs durağında muhteşem bir kız duruyor, yan yana duran iki adamın yanında (kıskanç bir tavırla):
- Birisi onu sikiyor!...
Kız (arkasına dönerek):
- Sen de istiyor musun?
— Reddetmeyeceğim...
— O halde onu hemen arayacağım - sikişecek Sen de.
- Birisi onu sikiyor!...
Kız (arkasına dönerek):
- Sen de istiyor musun?
— Reddetmeyeceğim...
— O halde onu hemen arayacağım - sikişecek Sen de.
- These users thanked the author ekonomi for the post (total 5):
- Nikk, Manfred, Juss, dış görünüş, BarsukPalmiye
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
kendini ıslatabilir, sıçabilir, kusabilir vb. Bütün bunlardan cinsel olarak uyarılan bireyler var. Ne olmuş? Normal insanların tüm bunları derinlemesine incelemesi gerekiyor mu
? Ne için? Ne anlamı var?
Eh, a çok garip bir yazı! İnsan hayatı, hassas bir şekilde ifade etmek gerekirse çok çirkin görünen farklı anlarla doludur. Bir kişiJackson 99: ↑14 Jul 2024, 10:44 Genç ve yetişkin tüm kadınların erkekler tarafından sikildiğinin farkında mısınız? anneniz, teyzeniz, kız kardeşiniz, yetişkin ise kızınız, öğretmeniniz, bir mağazadaki tezgahtar, iş yerindeki patronunuz, en sevdiğiniz şarkıcı, sinema oyuncusu. Penisinizi amının içine sokuyorlar, erkeğin penisini emiyor, bu doğal olmasına rağmen bunu nasıl kabul ediyorsunuz? Seni heyecanlandırıyor, önemli değil, mümkün Birisine ne kadar garip gelse de, bu birisini iğrendirebilir
kendini ıslatabilir, sıçabilir, kusabilir vb. Bütün bunlardan cinsel olarak uyarılan bireyler var. Ne olmuş? Normal insanların tüm bunları derinlemesine incelemesi gerekiyor mu
? Ne için? Ne anlamı var?

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 1 year 8 months
Gerçekten istediğin ama yapamadığın kadınlar var. Evet, sanırım "lanet olsun, biri onu beceriyor!" Ama aslında hepsi değil. Mesela eşimin bir arkadaşı var, 50 yaşında ve kocası onu 20 yıldır becermiyor. Ama o bir aptal ve bir sevgili bulmak istemiyor. Şimdi kuzeybatıya tırmandım. Sikişecek yeni birini arıyorum. Biri 52 yaşında, kocası 5 yıldır onu becermiyor. Diğer 50 kişi ise seksin giderek azaldığını ve altı aydır gerçekleşmediğini söylüyor. Üçüncüsü ise 45 yaşında, sevgilisi son zamanlarda 2-3 ayda bir sikişiyor ve yenisini arıyor. Bir yıl önce 42 yaşında, gerçekten çok güzel bir güzele yaklaştım ama üç yıl boyunca seks yapmadım. İstiyorum diyor ama prensip olarak bunu sana vermeyeceğim, sen evlisin.
- These users thanked the author Andrey-37 for the post:
- Zorba Carrie
-
- Orgazm!
- Total posts: 559
- Registered for: 1 year 7 months
Erkek olduğu iddia edilen konuların sayısına bakılırsa pek çok erkek sikilmeyi tercih ediyor.

- These users thanked the author Dal for the post (total 6):
- Don Şeytanı, Çift 33, İskender, Sasha0090, Tanya, Zorba Carrie
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
- Registered for: 1 year 6 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
Biri bana TG’den şunu yazdı: 23-25 yaşındayım, kocam istifa ettiği için iki yıldır seks yapmıyorum.Andrey-37: ↑14 Jul 2024, 19:33 Gerçekten istediğiniz ama yapamadığınız kadınlar var. Evet, sanırım "lanet olsun, biri onu beceriyor!" Ama aslında hepsi değil. Mesela eşimin bir arkadaşı var, 50 yaşında ve kocası onu 20 yıldır becermiyor. Ama o bir aptal ve bir sevgili bulmak istemiyor. Şimdi kuzeybatıya tırmandım. Sikişecek yeni birini arıyorum. Biri 52 yaşında, kocası 5 yıldır onu becermiyor. Diğer 50 kişi ise seksin giderek azaldığını ve altı aydır gerçekleşmediğini söylüyor. Üçüncüsü ise 45 yaşında, sevgilisi son zamanlarda 2-3 ayda bir sikişiyor ve yenisini arıyor. Bir yıl önce 42 yaşında, gerçekten çok güzel bir güzele yaklaştım ama üç yıl boyunca seks yapmadım. İstiyorum diyor ama prensip gereği bunu sana vermeyeceğim, sen evlisin.
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
- Registered for: 2 years 8 months
-
- heyecanlanıyorum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
Kabul etmiyorum. Eğer kafasında hamamböcekleri varsa "Sana aşk olmadan vermem" "Kimse benimle ilgilenmiyor" "Kocam sikişmiyor ve sevgili bulmak da namussuzluktur" o zaman kimse onları sikmez
- These users thanked the author Andrey-37 for the post:
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 10 months
Bu arada, size bu konuda yazdığında ona ne söylediniz?
Neden bu soruyla ilgili yardım teklif etmedi? En azından bir şekilde tepki vereceğinizi umarak bunu size anlatmış olabilir.
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
Sakin ol, gergin olma. Bu kesinlikle annenle ilgili değil, test tüpü. Bu tür şeyler ancak laboratuvarlarda doğar.Jackson 99: ↑14 Jul 2024, 10:44 Genç ve yetişkin tüm kadınların erkekler tarafından sikildiğinin farkında mısınız? annen, teyzen, kız kardeşin
-
- En güçlü orgazm!
Ve hafta sonları önce uyuyor, sonra evde bir şeyler yapıyor, belki ebeveynlerine gidiyor veya ziyaret ediyor arkadaşlarına ya da akrabalarına. Eğer bir çocuğu varsa, o zaman genel olarak hiçbir zaman veya koşul yoktur. Ve böyle bir kadın gerçekten de aylarca seks yapmayabilir. Çünkü yine aday yok, tüm bunlar zaman alıyor. Bunun kendiliğinden ve görünüşte kazara gerçekleşmesi arzu edilir bir durumdur. Ama bu olmuyor, komşu tuz almak için gelmiyor, mağazada kimse kapıya ağır bir çanta taşımayı teklif etmiyor, işyerinde sikişmeyle ilgili imalar yapmaya başlayacak cinsel açıdan azgın bir öğrenci kurye yok.
nEh, öyle biri olsa bile, imalarda bulunsa bile genellikle onunla ilişkiye girmekten korkuyor. Çünkü o zaman istifa etseniz bile işini kaybetmek istemiyor - hala eksik olan şey bu. Ve böylece seksin ancak bir arkadaşının onu bir tür kutlamayı kutlamak için şu anda kulübeye giden bir şirkete davet etmesi durumunda mümkün olduğu ortaya çıktı. Bu tür hanımların genellikle seks yaptığı yer burasıdır. Ve o zaman bile, eğer bu kaleye saldırmayı üstlenecek bir adam varsa.
Ve fırtına yapmak gerekecek çünkü kadın dokunsal dokunma alışkanlığını çoktan kaybetmiş. Çünkü birisi ona bir şey için dokunuyor. Aynı zamanda seğiriyor ve kendini huzursuz hissediyor. Ve onun da tüm bunlara alışması gerekiyor. Ama bu makul bir seçenek. İnsanların çıplak banyoya gittiği, yanlarında bir içki ve atıştırmalık aldığı daha basit seçenekler var. Ve buhar odasından sonra kimin kiminle olduğu önemli değil. Bayan frenleri bırakırsa her şey cehenneme döner!
Bunu beğenmeyen izlemesin! Ve en yakınındaki iki adamın sikini yakalayıp soruyor - sik beni son olarak lütfen!
Aslında sıradan bir adam sokakta böyle bir kadına yaklaşıp onu ziyaret etmek isteyebilir. Bugün onun doğum günü olduğunu ama kutlayacak kimse olmadığını söyleyin. Ve şimdi mağazaya koşup, doğum günüyle ilgili her şeyi alıp evine gelmeye hazır.
Adamın yüzde elli şansı var. On bekar kadından yarısının böyle bir daveti kabul edeceğini düşünüyorum.
Gerçek değil. Aslında bilerek seks için partner bulmak o kadar kolay değil. Genellikle bu gerçekleşirse genellikle kendiliğinden olur. Yani böyle bir kadın böyle yaşıyor. Yaşıyor ve yaşıyor. İşe gider, eve - eve - işe - mağazaya - eve döner. Ve ertesi gün yine ev - iş - mağaza - ev. Ofis aşkları, iş gezileri ve diğer özgürlükleri içermeyen bir tür sıradan iş.
Ve hafta sonları önce uyuyor, sonra evde bir şeyler yapıyor, belki ebeveynlerine gidiyor veya ziyaret ediyor arkadaşlarına ya da akrabalarına. Eğer bir çocuğu varsa, o zaman genel olarak hiçbir zaman veya koşul yoktur. Ve böyle bir kadın gerçekten de aylarca seks yapmayabilir. Çünkü yine aday yok, tüm bunlar zaman alıyor. Bunun kendiliğinden ve görünüşte kazara gerçekleşmesi arzu edilir bir durumdur. Ama bu olmuyor, komşu tuz almak için gelmiyor, mağazada kimse kapıya ağır bir çanta taşımayı teklif etmiyor, işyerinde sikişmeyle ilgili imalar yapmaya başlayacak cinsel açıdan azgın bir öğrenci kurye yok.
nEh, öyle biri olsa bile, imalarda bulunsa bile genellikle onunla ilişkiye girmekten korkuyor. Çünkü o zaman istifa etseniz bile işini kaybetmek istemiyor - hala eksik olan şey bu. Ve böylece seksin ancak bir arkadaşının onu bir tür kutlamayı kutlamak için şu anda kulübeye giden bir şirkete davet etmesi durumunda mümkün olduğu ortaya çıktı. Bu tür hanımların genellikle seks yaptığı yer burasıdır. Ve o zaman bile, eğer bu kaleye saldırmayı üstlenecek bir adam varsa.
Ve fırtına yapmak gerekecek çünkü kadın dokunsal dokunma alışkanlığını çoktan kaybetmiş. Çünkü birisi ona bir şey için dokunuyor. Aynı zamanda seğiriyor ve kendini huzursuz hissediyor. Ve onun da tüm bunlara alışması gerekiyor. Ama bu makul bir seçenek. İnsanların çıplak banyoya gittiği, yanlarında bir içki ve atıştırmalık aldığı daha basit seçenekler var. Ve buhar odasından sonra kimin kiminle olduğu önemli değil. Bayan frenleri bırakırsa her şey cehenneme döner!
Bunu beğenmeyen izlemesin! Ve en yakınındaki iki adamın sikini yakalayıp soruyor - sik beni son olarak lütfen!
Aslında sıradan bir adam sokakta böyle bir kadına yaklaşıp onu ziyaret etmek isteyebilir. Bugün onun doğum günü olduğunu ama kutlayacak kimse olmadığını söyleyin. Ve şimdi mağazaya koşup, doğum günüyle ilgili her şeyi alıp evine gelmeye hazır.
Adamın yüzde elli şansı var. On bekar kadından yarısının böyle bir daveti kabul edeceğini düşünüyorum.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 3):
- Juravl, Venüs, Zorba Carrie
-
- ön sevişme
Haircloth, sen gerçekten erkek misin? Hiçbir kadının tarif edemeyeceği şekilde tarif etti.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
Evet, evet.
Bir kişiye baktığınızda onun tıpkı benim gibi olduğunu anlarsınız: Yemek yer, yıkanır, giyinir, çalışır, tuvalete gider, uyur, birisiyle seks yapar..
Fakat hoşlandığım bir kadına baktığımda, onun erkeklerden biriyle seks yaptığını hayal ettiğimde utanıyorum.
Bir kıza baktığımda ve yakında birisinin onun amını sikiyle parçalayacağını hayal ettiğimde daha da çok endişeleniyorum.
Ama en önemlisi karımın fahişe gözlerini odakladığı adam beni heyecanlandırıyor: karımın amına penisiyle ve muhtemelen kıçıyla girecek olan odur. Amını öpecek olan odur ve o da penisini ağzına alacak, ardından onu büyük bir tutkuyla öpeceğim.
Cinsel sapmalar bunlardır.
Bir kişiye baktığınızda onun tıpkı benim gibi olduğunu anlarsınız: Yemek yer, yıkanır, giyinir, çalışır, tuvalete gider, uyur, birisiyle seks yapar..
Fakat hoşlandığım bir kadına baktığımda, onun erkeklerden biriyle seks yaptığını hayal ettiğimde utanıyorum.
Bir kıza baktığımda ve yakında birisinin onun amını sikiyle parçalayacağını hayal ettiğimde daha da çok endişeleniyorum.
Ama en önemlisi karımın fahişe gözlerini odakladığı adam beni heyecanlandırıyor: karımın amına penisiyle ve muhtemelen kıçıyla girecek olan odur. Amını öpecek olan odur ve o da penisini ağzına alacak, ardından onu büyük bir tutkuyla öpeceğim.
Cinsel sapmalar bunlardır.
-
- ön sevişme
İlk başta sana itiraz etmek istedim ama her şeyi okuduktan sonra burada yazıyor, muhtemelen katılıyorum. Fideras.ov cehenneme.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 98
Herkesi farklı sikiyorlar, bazılarının beyni deliklerinde
- These users thanked the author Seks yapıyoruz for the post:
- Andryuşa
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
Ayrıca küçük bir kızı var .
Neden yakınlarda onu sikecek bir erkek olmadığını sordum, nerede yaşadığını ama benden uzakta olduğunu yazdı.Vasyanitsa: ↑15 Jul 2024, 00:22Neden bu soruna yardım etmeyi teklif etmediniz? En azından bir şekilde tepki vereceğinizi umarak bunu size anlatmış olabilir.
Ayrıca küçük bir kızı var .
-
- Nirvana’dayım
))) Ahah, ama tam tersi aynı adam yaşıyor ve bekliyor kulübeye, bir kutlamaya, hamama çağrılması için... yoksa beklemeden mi, kaçıp gitmesi için. Neden sokakta birine yaklaşsın, kendini tanıtsın, ziyaret etmek istesin, bir şey satın alsın ki? Bütün bunlara neden ihtiyacı var?)))) Buna kandı ve kendini iyi hissediyor...
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- Nick1979, Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
Her şeyi fark ediyorlar, hatta farklı günlük durumlara sinsice kızdıklarını bile söyleyebilirim.
Örneğin, Auchan’a bu şekilde gidiyorsunuz, kimseye dokunmayın ve önünüzde yürüyen ve kavga eden bir karı koca görüyorsunuz.
Adam o kadar acımasız ki, birisi onun bir haydut olduğunu söyleyecek, ama ben onun sadece bir Euro paketi yükleyicisi olduğunu söyleyeceğim.
Ve adamın vahşetinden tamamen habersiz olan karısı, ona müstehcen sözler fısıldıyor o. Ve o, onlara zaten tam bir kafa karışıklığı içinde dikkat ettiklerini fark ederek, şimdi ne yapmalı - yoksa onu becermeli. Veya arabayı bırakıp sessizce uzaklaşın. Ve tüm bu seçim eziyetleri şu anda yüzünde.
Fakat karısı tüm bunları görmüyor ve bir konuda ona zorbalık yapmaya devam ediyor. Ve şu anda nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunun farkında bile değil. Ve şu anda kolaylıkla çenesini kırabilirdi. Veya her şeyi bırakıp bavulunuzu hazırlamak için eve gidin. Ve adam, bu seçeneklerin her ikisinin de gelecekteki yaşamlarını birlikte dramatik bir şekilde değiştireceğini anlıyor. Ama şu anda hayatımdaki hiçbir şeyi değiştirmeye hazır değilim. Ve karısının yanında yürümeye devam ediyor, sinirleniyor ve bebek arabasını sessizce önüne yuvarlıyor. Ve gittiler.
Ve neredeyse hiç kimse bunu görmedi çünkü her şey çok hızlıydı ve belki de on dakika sonra ikisi de kasanın önünde sıraya girecek ve huzur içinde bir şeyler hakkında konuşacaklar. Genel olarak bir şeyi anlamak veya hissetmek için biri olmanıza gerek yok. Sadece dikkatli olmanız ve daha sonra kağıda yazmaya çalıştığınızda ihtiyaç duyacağınız küçük şeylere dikkat etmeniz yeterlidir.
Mesleği gereği vakaları nasıl bağlayacağını bilen insanlar, dünyaya biraz farklı bakıyorlar gözler. Sıradan insanlardan farklı olarak.
Her şeyi fark ediyorlar, hatta farklı günlük durumlara sinsice kızdıklarını bile söyleyebilirim.
Örneğin, Auchan’a bu şekilde gidiyorsunuz, kimseye dokunmayın ve önünüzde yürüyen ve kavga eden bir karı koca görüyorsunuz.
Adam o kadar acımasız ki, birisi onun bir haydut olduğunu söyleyecek, ama ben onun sadece bir Euro paketi yükleyicisi olduğunu söyleyeceğim.
Ve adamın vahşetinden tamamen habersiz olan karısı, ona müstehcen sözler fısıldıyor o. Ve o, onlara zaten tam bir kafa karışıklığı içinde dikkat ettiklerini fark ederek, şimdi ne yapmalı - yoksa onu becermeli. Veya arabayı bırakıp sessizce uzaklaşın. Ve tüm bu seçim eziyetleri şu anda yüzünde.
Fakat karısı tüm bunları görmüyor ve bir konuda ona zorbalık yapmaya devam ediyor. Ve şu anda nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunun farkında bile değil. Ve şu anda kolaylıkla çenesini kırabilirdi. Veya her şeyi bırakıp bavulunuzu hazırlamak için eve gidin. Ve adam, bu seçeneklerin her ikisinin de gelecekteki yaşamlarını birlikte dramatik bir şekilde değiştireceğini anlıyor. Ama şu anda hayatımdaki hiçbir şeyi değiştirmeye hazır değilim. Ve karısının yanında yürümeye devam ediyor, sinirleniyor ve bebek arabasını sessizce önüne yuvarlıyor. Ve gittiler.
Ve neredeyse hiç kimse bunu görmedi çünkü her şey çok hızlıydı ve belki de on dakika sonra ikisi de kasanın önünde sıraya girecek ve huzur içinde bir şeyler hakkında konuşacaklar. Genel olarak bir şeyi anlamak veya hissetmek için biri olmanıza gerek yok. Sadece dikkatli olmanız ve daha sonra kağıda yazmaya çalıştığınızda ihtiyaç duyacağınız küçük şeylere dikkat etmeniz yeterlidir.
Last edited by Saç gömlek on 15 Jul 2024, 20:52, edited 3 times in total.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 3):
- Venüs, PavelNokia, Zorba Carrie
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
diye düşünürsün Düşün ve onun da öyle biri olduğunu hatırla bir şey kafamı yiyor)))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Herkesin kendi dernekleri var! Evet, çok farklı! Vay!!!

- These users thanked the author Nikk for the post:
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
Yüz erkeği durdurun ve yüz kişiden, Tanrı’nın izniyle, bir kadınla bire bir doğal olarak iletişim kurabilecek biri olacak. Ve sonra bu adamın çok uzun zamandır bir kadın takımında çalıştığı ortaya çıktı. Bu yüzden karşı cinsle rahat iletişim kurabiliyor.
Diğer tüm erkekler yalnızca kaba veya kaba olma yeteneğine sahiptir. Ve bunların hepsi bunu başka şekilde nasıl yapacaklarını bilmedikleri ve çekingenliklerini göstermekten korktukları için.
İşte bu yüzden tam olarak aynı yalnız adam yaşıyor ve yaşıyor. Ve alt kattaki yalnız komşuya yaklaşmaya utanıyor. Çünkü onunla ne konuşacağı, akşam kapısını çalarsa ne yapacağı hakkında hiçbir fikri yoktur. Ancak komşunun kendisi kapısını çalarsa ve onu ziyarete davet ederse, o zaman belki de bu gerçek, ilişkilerini bir şekilde ilerletecektir. Ama yine de pek fazla değil.
Office Romance filmini hatırlıyor musunuz? Patron Myagkov’u ziyarete geldiğinde. Masada otururken diyaloglarını tekrar izleyin. Ne ve nasıl konuştular. Ancak ertesi gün işteki patronun mutlu yüzüne bakılırsa, ne olursa olsun nereye ve neyi dürteceklerini hala anladılar.
İşin tuhaf yanı, erkeklerin yüzde doksanı utangaç kadınların önünde. Onlarla nasıl konuşacaklarını, yakınlarda bir tür masa şirketi veya sadece bir arkadaş şeklinde bir destek yoksa nasıl davranacaklarını bilmiyorlar. İşte bu yüzden çoğu erkek bazen halka açık yerlerde kadınlara kaba davranır ve bunun nedeni de onların alaycılığının arkasında sıradan bir çekingenliğin yatmasıdır.Venüs: ↑15 Jul 2024, 13:14 ))) Ahah, ama aynı adam karşıda yaşıyor ve kulübeye, kutlamaya, hamama çağrılmasını bekliyor... yoksa beklemiyor mu, sadece kayboluyor mu? Neden sokakta birine yaklaşsın, kendini tanıtsın, ziyaret etmek istesin, bir şey satın alsın ki? Bütün bunlara neden ihtiyacı var?)))) Buna kandı ve bu onun için zaten iyi...
Yüz erkeği durdurun ve yüz kişiden, Tanrı’nın izniyle, bir kadınla bire bir doğal olarak iletişim kurabilecek biri olacak. Ve sonra bu adamın çok uzun zamandır bir kadın takımında çalıştığı ortaya çıktı. Bu yüzden karşı cinsle rahat iletişim kurabiliyor.
Diğer tüm erkekler yalnızca kaba veya kaba olma yeteneğine sahiptir. Ve bunların hepsi bunu başka şekilde nasıl yapacaklarını bilmedikleri ve çekingenliklerini göstermekten korktukları için.
İşte bu yüzden tam olarak aynı yalnız adam yaşıyor ve yaşıyor. Ve alt kattaki yalnız komşuya yaklaşmaya utanıyor. Çünkü onunla ne konuşacağı, akşam kapısını çalarsa ne yapacağı hakkında hiçbir fikri yoktur. Ancak komşunun kendisi kapısını çalarsa ve onu ziyarete davet ederse, o zaman belki de bu gerçek, ilişkilerini bir şekilde ilerletecektir. Ama yine de pek fazla değil.
Office Romance filmini hatırlıyor musunuz? Patron Myagkov’u ziyarete geldiğinde. Masada otururken diyaloglarını tekrar izleyin. Ne ve nasıl konuştular. Ancak ertesi gün işteki patronun mutlu yüzüne bakılırsa, ne olursa olsun nereye ve neyi dürteceklerini hala anladılar.

- These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 2):
- Venüs, PavelNokia
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Registered for: 3 years
Bu arada bir de bir kızın gelip buna izin vermeyeceğimi düşündüğü yönünde bir hipotez var. Ve neredeyse herkes aynı fikirde. Belki bunu tartışabilirsin ve senin için daha faydalı olur. değiştirmek için.
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 8 months
Eh, çarpıttı, yani fazlalığı boşalttı ama yine de aynı değil, peki ya kadın bedeni , sıcaklığı, dokunuşu, kokusu))
Bunun için eller, sırf bir kadınla olma ihtimali olmadığında gerilimi azaltmak için)
Bilmiyorum, Burada kim bir şey söylerse söylesin, tek bir boşboğazlık asla bir kadının yerini tutamaz))
Eh, çarpıttı, yani fazlalığı boşalttı ama yine de aynı değil, peki ya kadın bedeni , sıcaklığı, dokunuşu, kokusu))
Bunun için eller, sırf bir kadınla olma ihtimali olmadığında gerilimi azaltmak için)
- These users thanked the author Nick1979 for the post (total 2):
- Venüs, Zorba Carrie
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
Konu sahibi haklı. Hepimiz yaklaşık olarak aynı şekilde düşünüyor, hissediyor ve hareket ediyoruz. Ama biz çevremizdeki tüm insanlarla değil, yalnızca kaderin bizi bir araya getirdiği kişilerle arkadaşız. Ve genel olarak çok dar bir insan çevresi ile yakın ilişkilerimiz var. Bu nedenle varsayımsal olarak herkesi kesinlikle tanıyabiliriz. Ancak biz gerçekten yalnızca birlikte çalıştığımız, çalıştığımız veya yolumuzun kesiştiği kişileri tanıyoruz. Dünyadaki herkesi değil, yalnızca gerçekten yakın olduğumuz kişileri seviyoruz. Bu nedenle tanımadığımız herhangi biriyle sevişebiliriz. Ama gerçekte sadece sevdiklerimizi sikeriz. Açıkçası HERKES sikişiyor. Belki herkesin libidosu kırmızı bölgede değil ama nüfusun yalnızca üçte biri. Soğukluk insanlığın onda birinde doğuştan vardır. Gerisi iyi. Bunlar sadece varsayımlarımız. Çünkü diğer insanların hayatlarının mahrem detayları bizim için mühürlü bir sırdır. Seks konusunda işlerin nasıl olduğunu yalnızca seks yaptığımız kişiler arasında biliyoruz. Dolayısıyla bu sırra koşulsuz ilgi. Diyelim ki toplu taşımayla seyahat ediyorum. Buradaki kadınların hepsi bana yabancı. Hepsi farklı yaşlarda ve çok ciddi görünüyorlar. Aynı zamanda, muhtemelen hepsi yakın erkeklerinin dik penislerini emerler ve sırayla onları diz-dirsek pozisyonuna koyarlar ve saatlerce delerek onları şehvetli inlemelere ve kas kasılmalarına mahkum ederek şehvetli arzulara ulaşırlar. spazmlar. Beynimizde uyumsuzluğun oluştuğu yer burasıdır. Baktığım kadın taşıma halinde - tanıdık olmayan, yaklaşılamaz, kayıtsız. ANCAK. O da tıpkı eşim gibi ağzına götürüyor, bacaklarını açıyor, parmağını klitorisin üzerinde gezdiriyor ve porno izliyor. Yoksa hiçbir şey yapmıyor mu? Bu sır bizim için bir sır olarak kalıyor. Tanrıya şükür! Kadınların gizemleri arttıkça onlara daha çok çekiliyoruz. Erkeklerle ilgili olarak aynı kuralın kadınlar için de geçerli olduğunu düşünüyorum.
İnternette kadın arkadaşlarımla ev videoları bulmayı gerçekten çok isterim. ÇOK! En azından aynı ulaşımda birlikte seyahat ettiğim kişilerle. Belki birkaç on yıl içinde böyle bir işlev gelecekteki cihazlarda mevcut olacaktır.
Şimdilik ilgi alanlarımıza yönelik bir forumla yetinebiliriz.
-
- En güçlü orgazm!
Kültürel katman diye bir şey var. Bunlar bazı filmler, bazı kitaplar, bazı peri masalları, bazı sanatçılar ve şarkıcılar.
Ve şu veya bu vatandaş, Nikulin ve Morgunov’un, Vysotsky’nin kim olduğunu bilmek için tüm bu Çöl Güneşleri, On İki Sandalye’yi izlemek zorundadır. ve Leontyev .
Peki Office Romance’ı nasıl izlemezsiniz?
Daha önce kadın olduğundan şüphe ediyordum ve bir yerde seks sırasında yüksek sesle konuştuğunu yazdığına gerçekten inanmıyordum.
Ve şimdi senin sadece bir öğrenci olduğuna daha da ikna oldum, bir yerde okuyan ve mütevazı bir ücret karşılığında bu forumu yöneten genç bir adam.
Peki Office Romance’ı izlemediğinizi başka nasıl açıklayabilirsiniz?
Peki bana izlemediğinizi söyleyin Banyonun Keyfini Çıkarın bölümünü izleyin.
Bu filmi gördünüz mü? O halde sen bir Amerikan casususun.
Kültürel katman diye bir şey var. Bunlar bazı filmler, bazı kitaplar, bazı peri masalları, bazı sanatçılar ve şarkıcılar.
Ve şu veya bu vatandaş, Nikulin ve Morgunov’un, Vysotsky’nin kim olduğunu bilmek için tüm bu Çöl Güneşleri, On İki Sandalye’yi izlemek zorundadır. ve Leontyev .
Peki Office Romance’ı nasıl izlemezsiniz?
Daha önce kadın olduğundan şüphe ediyordum ve bir yerde seks sırasında yüksek sesle konuştuğunu yazdığına gerçekten inanmıyordum.
Ve şimdi senin sadece bir öğrenci olduğuna daha da ikna oldum, bir yerde okuyan ve mütevazı bir ücret karşılığında bu forumu yöneten genç bir adam.
Peki Office Romance’ı izlemediğinizi başka nasıl açıklayabilirsiniz?
Peki bana izlemediğinizi söyleyin Banyonun Keyfini Çıkarın bölümünü izleyin.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 2):
- Ramigo, PavelNokia
-
- Nirvana’dayım
9 dakika 57 saniye sonra gönderildi: Alınmayın ama Sovyet filmlerinin çoğu aptalca. Bu konuyla kimin ilgilendiğini hiç bilmiyorum. "Banyo Keyfini Çıkarın" filmindeki sarhoşa bakmak bana hiç komik gelmiyor. Genel olarak sarhoşlara bakmak benim için komik ya da ilginç değil.
Hayır, Banyonuzun Keyfini Çıkarın’ı izlemedim. Hem orijinali hem de yeniden yapımı birkaç kez izlemeye başlamama rağmen ikisini de beğenmedim.
9 dakika 57 saniye sonra gönderildi: Alınmayın ama Sovyet filmlerinin çoğu aptalca. Bu konuyla kimin ilgilendiğini hiç bilmiyorum. "Banyo Keyfini Çıkarın" filmindeki sarhoşa bakmak bana hiç komik gelmiyor. Genel olarak sarhoşlara bakmak benim için komik ya da ilginç değil.
-
- En güçlü orgazm!
Sanırım.
Sen kesinlikle bir casussun ama cidden, sen gerçekten bir öğrencisin, yaşı 25’i aşmayan genç bir adamsın. Bütün bunlar onun için gerçekten sıkıcı ve ilgi çekici değil.
Sanırım.
-
- Nirvana’dayım
İyi filmler izlemediniz. Yoksa geçmişte mi yaşıyorsunuz? O zamanlar çimenler daha mı yeşildi? Evet?
31 yaşındayım, ancak çok yakında 32 olacağım. Sovyet sinemasından Munchausen hakkındaki Sıradan Mucize’yi seviyorum, ne dendiğini hatırlamıyorum ama Yankovsky’yle de. Kızlar izledi ve gerçekten hoşuma gitti. Sherlock Holmes’u izledim. Çok az iyi Sovyet filmi var ama varlar. Muhtemelen sadece birkaç iyi Rus filmi vardır. İyi bir şey hatırlamıyorum bile.Vasyanitsa: ↑15 Jul 2024, 23:43Sen kesinlikle bir casussun ve kesinlikle bir öğrencisin, genç adam. Tüm bu doğrudur sıkıcı ve ilgi çekici değil.Hayır, Enjoy Your Bath’ı izlemedim. Hem orijinali hem de yeniden yapımı birkaç kez izlemeye başlamama rağmen ikisini de beğenmedim.
Buna inanıyorum.
İyi filmler izlemediniz. Yoksa geçmişte mi yaşıyorsunuz? O zamanlar çimenler daha mı yeşildi? Evet?
- These users thanked the author Venüs for the post:
- Devam etmek
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 36 Replies
- 1717 Views
-
Last post by alexnikit