SZ’de zorunluluk olmadan seks yapmak için buluşan oldu mu, bize deneyiminizi anlatın mı?

Flört sırları: ilgilendiğiniz kişiyle nasıl tanışırsınız. Deneyim alışverişi
Misafir_167
Potansiyel seks nesnesi
 SZ’de zorunluluk olmadan seks yapmak için buluşan oldu mu, bize deneyiminizi anlatın mı?

Unread post by Misafir_167 »

Hiçbir yükümlülük altına girmeden seks sitelerinde tanıştınız mı, deneyiminiz neydi? Nasıl bitti veya devam etti?
Ekran
Potansiyel seks nesnesi
 Re: SZ’de zorunluluk olmadan seks yapmak için tanışan var mı, bize deneyiminizi anlatın mı?

Unread post by Ekran »

"Yükümlülük yok"... Peki yükümlülüklerin yokluğu nasıl olmalı?
Kimse biliyor mu? Kadınlar için evet, ilişkiler her zaman yükümlülük taşımaz. Sonuçta kimseye hiçbir şey borçlu olmadıklarına, yükümlü olmadıklarına inanıyorlar ama herkesin onlara borçlu olduğunu ve borçlu olduğunu düşünüyorlar.
Kadınlar ilişkilere maddi ya da psiko-duygusal açıdan yatırım yapmazlar ve onlar hiçbir şey denemeyin... en azından. Sadece ses verebilirler... Genelde oyuncak bebekler gibi. Hiçbir faydası yok.
Örneğin, kadınlarımın toplam sayısının yalnızca %2’si açgözlü değildi ve bana çay/kahve ikram etti. Ve bu her zaman tüm ürünleri satın almama rağmen. Ve diğer %2 - sadece ben ısrar ettiğim için (kültürel olarak) çay/kahve ikram ettiler....

Genel olarak, ilk 3 yılda - 100 ilişki. Daha sonra kayıt yapmaktan, günlük tutmaktan ve diğer dosyaları tutmaktan yoruldum... ve sonra tüm bu “bilgi zenginliğinin” olduğu diskin üzeri kapatıldı.
İlişkinin nasıl sona erdiği.
Her durumda olduğu gibi, herkeste olduğu gibi - temelde aynı - çünkü kadınlar kavgacı, sebepsiz yere hata bulacak, skandal çıkaracak, erkekleri suçlu gösterecek şekilde yetiştiriliyor. Ve bunların hepsi kadınların erkeklere değer vermemesinden kaynaklanıyor; sonuçta, bedava olanlara değer verilmemesinin yanı sıra sürekli olarak değeri de düşürülüyor.

Sözleşmeyi sonlandırmaya yönelik girişimin yalnızca %3’ü gerçekleşti. ilişki bana aitti... Kadınlarla ilişkinin çökmesini beklemeden, tam zamanında ayrılmayı başardım. Aramadım. Her şeyin bittiği yer orasıydı. Aramalara ve SMS’lere cevap vermediğimde %2 vardı.

Ve zorunluluk olmadan tamamen açık sözlü ilişkiler nadirdi - yalnızca %4’ü bu kadınlar hakkında hiçbir şey bilmiyordum, gerçek isimlerini bile bilmiyordum. nerede yaşıyorlar, kimler çalışıyor, ne yapıyorlar, evliler mi...
Ama...yine...önce aramak zorunda kaldım, sonra tanıştık. Koşulları bunlar.
Daha sonra apartmana doğru yürürken içecek ve atıştırmalık almak zorunda kaldım. Sadece yüzde 1’i harcama yasağı aldı.
Sonra geldiler, konuştular, şakalaştılar. Sonra gün batımından şafağa kadar seks yaptık... Evet, sekste de yine mecburum (kadına maksimum orgazmını sağlamakla)... Değil mi? Sorumlulukları nerede?
Peki, bu %4’le, önümüzdeki günlerde bile hiçbir zaman ortak beklentilerle ilgili tek bir konu açmadılar. Muhtemelen “Yükümlülük Yok” dedikleri şey budur?

Genel olarak basit olan tek şey ilk kez tanışmak ve ilişkiyi sürdürmektir (ortalama 2,5 ay). Peki bu nasıl bir ilişki? Ben onlara "Geçici" derdim, "zorunluluk olmadan" değil.

Ya da bir erkeğin SZ’de bir kadınla nasıl tanışabileceğini bilmek ister misin?
Bu en anlaşılmaz "Yükümlülüksüz ilişki"yi istediği konusunda herhangi bir yere (ne profilinde ne de iletişimde) bilgi vermesine gerek yok...
nBir sebep bul Profilde (kadınlarla) flört edin ve iletişim kurun.
En az 15 site üyesiyle paralel iletişim kurun.
İlginç sohbetler yapın, ancak çok açık sözlü olmayın ve genellikle çok fazla kelimeyle aşırıya kaçmayın - sonuçta kadınlar onları dinledikleri zaman değil, onları dinledikleri zaman daha çok severler.
Kimseyi teklif vermeye zorlamayın, randevuya ertelemeyin.
Telefon numarası dahil olmak üzere asla soru sormayın. İlginizi çeken bir şey bulmanız gerekiyorsa sözlü geçici çözümler bulmalısınız. Sorular kabul edilemez.
maksimum ahşap
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Orientation: heteroseksüel
 Re: SZ’de zorunluluk olmadan seks yapmak için tanışan var mı, bize deneyiminizi anlatın mı?

Unread post by maksimum ahşap »

Ne hakkında konuştuğunuzu bildiğinizden emin olarak okudum.
These users thanked the author maksimum ahşap for the post:
Öğretim Görevlisi
Sergey999
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by Sergey999 »

bir kadınla tanıştım, boşandım, bir restoranda tanıştım, akşam yemeği yedim ve doğruca otele gittim, harika bir seks
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Orientation: biseksüel

Unread post by alex503311 »

Tanıdığım kızlar ve annemin işyerindeki kızlar da dahil olmak üzere yaklaşık 20 kızı yürüyüşe çıkardım.

Toplam: 20 toplantı - 20 dinamo, tanıştırılsalar bile tekrarlanan bir toplantı değil arkadaşlar, ebeveynler vb. tarafından.
Toplam: 20 - 0 seks.

Bir yerde X’i eve getirdi ama onu ikna edemedi.
Bir yerde Y de ziyarete geldi, 15 dakikadan 2 saate kadar kaba davrandı ve zaten yataktaydı.

Yaklaşık olarak: aynı fikirde olmayan her kişi için, kabul eden 4-5 kişi vardı, yani yaklaşık %20’si verilmedi ve %80’i yatırıldı.

Ve nasıl anlayacağımı bilmiyorum, ama bütün akşam bir kızla yürürsen, bir nedenden dolayı o zaman dinamit demektir, ve
daireye getirilirse, o zaman birçok kişi istedi, kiminle Sonra 5 yıl çıktık.
Yani ne yazık ki herkes gönderdi, bilmiyorum, muhtemelen sahip olman gerekiyor Bir Cadillac ve para, sonra da hemen aşk.
Vetal82
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94

Unread post by Vetal82 »

Bir kız için ideal seçenek, vibratörlü bir ATM’dir ve bu, yükümlülüklerden bağımsız olarak veya olmadan, diğer durumlarda sadece tanışmazlar.
These users thanked the author Vetal82 for the post (total 2):
Serge12345, Anadolu
Kasım
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 267

Unread post by Kasım »

Burada kızlar hakkında bir tür saçmalık yazıyorlar. Onlara küfredenlerle aynı fikirde değilim)) Bana göre, tabiri caizse, materyali iyi incelemediniz.
Madagaskar karikatüründen böyle bir su aygırı Moto-Moto’nun görüntüsü hemen ortaya çıktı. çizilmiş: "pekala... sen... O kadar çok kişi var ki. O kadar büyük bir kakan var ki!" Bu kadar. Sonra düşünürler, neden hepsi böyle... "Siktir et onları.."
Ve "zorunluluk olmadan seks" sorusunun formülasyonu. Kızlar bunu incelikle hissederler. Bunlar, bana öyle gelse bile, bir kıza ya da sıcak bir karpuzun neresine dürteceklerini umursamayan bazı erkekler değil.
"Zorunluluk yok" bu, başlangıçta Ondan hoşlanmadığını sor çünkü bu tek seferlik. Eğer hoşuma giderse kalırdım.
These users thanked the author Kasım for the post (total 2):
George, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Anadolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 242
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: SZ’de zorunluluk olmadan seks yapmak için tanışan var mı, bize deneyiminizi anlatın?

Unread post by Anadolu »

İki metresim vardı, üçüncüsüyle 7 yıldır yaşıyorum... İlk "iş kadını" girişte beni yere serdi... Onu kıçından becermemi sevdi ve o da her zaman doyamıyordu, ziyaretime gelmemden gerçekten hoşlandı ve bütün gece onu becerdim... büyük bir kıçı ve harika göğüsleri vardı, boyutlarına rağmen çok elastik ve tatlıydı.
İkinci çok şişman nemfoman, beni ziyarete davet etti ve eşikte dantellerle buluştu ve sikimi emmek yerine sikimi yıkadım ve onu kıçından becerdim (ve onun kıçı çok büyük ve sıkıydı, Yatağa vardığımda onu amına sokmayı denedim ama yağ onu amına düzgün bir şekilde koymamı engelledi, bu yüzden onu göğüsleri ile ağzı arasında siktim. ağzım ve kıçım o kadar mutluydu ki buna inanamıyorum
Üçüncüsü benimle yaşıyor ama yıllar geçtikçe ona olan ilgimi biraz kaybettim ve başkasını becermek istiyorum... . Sevgili kadınlar, ben bir şeye değerken beni alın... Bir şekilde büyümeye ihtiyacım var... 💋
These users thanked the author Anadolu for the post:
Tapkin
Juravl
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 181
 Re: SZ’de zorunluluk olmadan seks yapmak için tanışan var mı, bize deneyiminizi anlatın?

Unread post by Juravl »

Bu yüzden doğrudan "hadi zorunluluk olmadan seks yapalım" mı ilan edilirdi hatırlamıyorum. Ancak flörtün tamamen zevk için "ayda bir seks yapma" aşamasına geçtiği yeterince zamanlar vardı. Bu tür kızları bulmak zor değil, tahminlerime göre yaklaşık dörtte biri var.

Bunların genellikle ya yaşlı kadınlar olduğunu ya da görünüş olarak pek ilgi çekici olmadıklarını (fazla kilolu) not ediyorum. , çirkin, görünüşte bazı kusurları olan veya sadece lezzeti olmayan). Yani gerçekten güzel olduğunu düşündüğüm bir kız böyle bir ilişkiye girerdi - bunu bir kere bile hatırlamıyorum.

Fakat bir çeşit beyin yıkama olmadan düzenli seks yapmak hiç de zor değil. SZ’de bulun. Keşke kadın cinsel isteğinizi uyandırsa.
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434

Unread post by Süleyman »

Kızları kandırmanıza gerek olmayan bir şey söyleyeceğim, onlara aşk hakkında, altın dağları hakkında ve yaşlılığa kadar tüm hayatınız boyunca onlarla nasıl birlikte olmak istediğiniz hakkında şarkı söylemenize gerek yok. Her zaman ciddi bir ilişkiye ihtiyacım olmadığını, her şeyin hafife alınmasını istediğimi söyledim, ama güzelce kur yaptım, en azından denedim, çiçekler, biraz maddi yardım, yakındaki tatil yerlerine araba gezileri, birçok kızdan beri bu birçok kıza yakışıyor şu anda hayatınızla meşgulsünüz. ama her şey adil ve suç yok, bu yüzden kolay bir ilişki teklif etmekten çekinmeyin ve insanları kandırmaya ve güven vermeye gerek yok, bu kötü ve acımasızdır.
These users thanked the author Süleyman for the post (total 4):
sptlh, 6996, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Frol
paganel
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 91

Unread post by paganel »

Genel olarak, çoğu zaman SZ’de buluşma ve aynı gün seks yapma fırsatım oldu)
These users thanked the author paganel for the post (total 2):
sptlh, Süleyman
Dişi
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8

Unread post by Dişi »

Merhaba.
SZ’ye kaydolduğumda bir ilişkiden sonra bir dönem geçirdim.
Sonunda sadece arkadaşça ilişkiler kurmayı düşündüm, belki bu ciddi bir şeye dönüşür ve sonunda, ilk buluşmalardan itibaren cinsel ilişkiler. Ve bu beni o kadar cezbetti ki 3 yıl boyunca farklı partnerlere seks bağımlısı oldum.
Sonra yerleştim, evlendim ve şimdi bu tatlı zamanı hatırlıyorum .
These users thanked the author Dişi for the post:
sptlh
sptlh
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 287

Unread post by sptlh »

Evli: 03 Feb 2023, 11:23 ciddi ama sonuçta ilk buluşmalardan itibaren cinsel ilişkilere o kadar kapıldım ki
ben de benzer bir durum yaşıyorum. Doğru, süre biraz daha uzundu (8-10 yıl). Yeni bir kadının hislerini hatırlamak hâlâ heyecan verici, bazen böyle bir şey ayarlama fikri aklıma geliyor ama şimdilik dayanıyorum :)
Dişi
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8

Unread post by Dişi »

evet, periyodik toplantılar yapmaktan memnuniyet duyarım, aile seksi parlaktır ama kafamda öyle şeytanlar var)
Serge12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 991

Unread post by Serge12345 »

Genellikle her şey düzenli seksle sona erdi.
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232

Unread post by Tapkin »

anatoliy: 12 Oct 2022, 05:08 Üçüncüsü benimle yaşıyor ama yıllar geçtikçe ona olan ilgimi biraz kaybettim ve başkasını sikmek istiyorum... Sevgili kadınlar, bir şeye değerken beni alın... Bir şekilde büyümeye ihtiyacım var ...
[/quot
Harika Dilenci!))) :lol:
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373

Unread post by XiaH »

Bir keresinde gençken benden 15 yaş büyük bir kadınla tanıştım. Yattığımız ilk randevuda bana kendi işinin olduğunu ve bana iyi bir iş bulacağını söyledi. Daha sonra evrak ve ofis malzemeleri kurye teslimatında çalıştım, gerçekten işimi değiştirmek istedim çünkü araba kullanmaktan ve sürekli ağır yük taşımaktan kıçım ve sırtım ağrıyordu. Genel olarak birlikte uyuduk ve iki veya üç gün sonra tesadüfen onunla resepsiyonist olarak çalıştığı depolardan birinde tanıştım))) Tabii ki birkaç kez daha seviştik, ama iş ve hayat hakkında hikayeler olmadan iyi bir iş potansiyeli))))
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

Tinder belki de bu konuda en uygun olanıdır.
These users thanked the author Geçit for the post:
aryamari
Anadolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 242

Unread post by Anadolu »

Bir şeyi daha unuttum ama tek seferlik bir şeydi, tesadüfen reklama başvurdum, tombul hatun seks istiyor, ticari değil... Aradım, bütün gün benimle dalga geçti, ne zaman geleceğim, yani, tam bir aptal olduğunu düşünüyorum, akşam geldim... Muhteşem bir kulübe yatıyor, genç şişman bir hatun sikişmeye hazır, gerçekten işte bu, gittim ve kendimi yıkadım, bir sigara içtim ve yanına uzandım onu, parmaklarıyla bacaklarını ayırdı ve amını açtı, onu yaladım, sonra kıçını cilaladım, o da benim sikimi emiyor, sinirleniyor, amına bir delik açtım A
Benim sinek kuşum değil
Seni yeterince becerdim, bence kıçın dar olmalı, kedi gibi değil, sadece çukurda sikişen şişman bir nemfomanı hatırladım, ama bu dinlendi ve sana izin vermiyor, okşadı yanağına çarptın, seni aşağı ittim, birkaç kez ayrıldım, memnun oldum ...
Ulof
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 88

Unread post by Ulof »

Eşimle sohbet sırasında tanıştık. Bir tanışma sitesinde değil, ücretsiz İnternet zamanlarında iletişimin basitçe yürütüldüğü bir sitede :)
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

Mitino bölgesinde (yaklaşık olarak) çalıştım, bilgisayarlar kurdum ve orada yaşadım. Kadınlara (kızlara) geliyorsun, birçok kişiyi sikiyorsun ama içeri girip yüzüne tokat yiyorsun ve bir şekilde sohbet etmek benim tarzım değil.

Ama bir SZ var ve arama çapını ayarlayabiliyorsunuz, apartmanın yanına bakıyordum, sonunda yaklaşık 4 kişiyi terfi ettirdi, biri kız üçü kadın biri evli, hack işi için gelseydi yerleştirmezdi yatağa.

Ve böylece kendimi davet etti, ama bir şekilde düzeleceğini, beni arayacaklarını ve sonra ben de geleceğimi düşündüm ve onlarla yattık ve şöyle düşündüm: onları evde sikebilir miyim ve sarılmaya ve öpmeye değer mi? Elbette müşteri olarak sevişmek isterdim ama sonunda yollarımız hiç kesişmedi, alan geniş

Üç veya dört kez kadınlar geldiğinde ve sonra tembellik ettim ve onlara gitmek hoşuma gitmedi, bir ziyaret için yeterliydi.
Çift 33
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 596

Unread post by Çift 33 »

Düzenli olarak buluşuyoruz, birçok arkadaş edindik)))
These users thanked the author Çift 33 for the post (total 2):
RockstarAjansı, Fargal94
RockstarAjansı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 194

Unread post by RockstarAjansı »

Pure uygulamasını tavsiye ederim. Böyle bir buluşma için mükemmel bir uygulama.
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211

Unread post by sikikamerlik »

Bir tanışma sitesindeki herhangi bir bağlantı başlangıçta "yükümlülük içermez". Ciddiyeti ifade eden aptallık, çöpçatanlarla bile gelmelerini talep et :-D
Bu, tek seferlik sikişmek arayanları korkutmayacak, ama seks yapmak isteyen normal erkekleri korkutacak daha yakından bakmak önce daha yakından bakmak mümkün olabilir. Kadınların mantığı.
Kuzey Batı’da hafta sonları gerçekten seks arayan veya kocasından uzaklaşmak isteyen kadınlar var. Genellikle fareler gri renktedir veya vücutta bulunur, bunlarla birkaç kez temas ettim, ilginç değil. Bu tür arama yapanlar, nereye dürteceklerini umursamayan aptalların önünü keserler, zaten rekabet Düşük değerli bir delik için yüksek.
Daha yeni şişmanladığı şişman bir kadının bunu yapmaya devam ettiğini, profilin aktif olmasına bakılırsa her hafta yeni biriyle seviştiğini hatırlıyorum. Başka bir genç kız babasına kıkırdadı ve bunun başka nasıl olabileceğiyle ilgilenmeye başladı. Bu çok berbattı, sanki eğitilmiş gibi)) Hatta o adam için kesinlikle, ama aksi takdirde enayi, enayi benden önce hiç poposu üstüne oturmamıştı ve yeni hislere şaşırmıştı.
Ciddi tanıdıklar, bunlar Trump ve Melania ve siz dilenciler her zaman piyangodasınız. Kimse karşı tarafın niyetini bilmiyor ;)
TannaT
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 154

Unread post by TannaT »

Guest_167, açıklaması uzun zaman alacak, orada çok sayıda kayın ağacı olacak. 2000’li yılların başında henüz internet sitesi vs. yoktu. Tatil için Rusya’nın güneyine gittim. O zamanlar 16 yaşındaydım ve yerel halktan Neşeli bir Kızla tanıştım. (Ben yerli bir Kuzeyliyim). İki gün boyunca onu gördük, onunla dalga geçtik, konuştuk. Genel olarak birlikte vakit geçirdik. Tatilimin üçüncü gününde beni arkadaşıyla (özel ev) bir partiye davet etti. Eğlence, müzik, alkol ve yerel halkla hiçbir sorun yaşanmadı
Söylemeyi unuttum, O 21 yaşındaydı, ben ise 16.
Genel olarak sabaha karşı her şey olması gerektiği gibiydi. (ilk seferimdi bir kızla).
Üç ay sonra şunu öğrendim (ve o da öyle) Bizler birbirimizin erkek ve kız kardeşiyiz. Üstelik: ikinci nesil. Ne kadar serseri.
Kuzen ve Kuzen. Ensest bir aile meselesidir...
These users thanked the author TannaT for the post:
Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

TannaT: 22 Jun 2023, 04:32 Guest_167, açıklaması uzun, a orada çok fazla kayın işe yarayacak. 2000’li yılların başında henüz internet sitesi vs. yoktu. Tatil için Rusya’nın güneyine gittim. O zamanlar 16 yaşındaydım ve yerel halktan Neşeli bir Kızla tanıştım. (Ben yerli bir Kuzeyliyim). İki gün boyunca onu gördük, onunla dalga geçtik, konuştuk. Genel olarak birlikte vakit geçirdik. Tatilimin üçüncü gününde beni arkadaşıyla (özel ev) bir partiye davet etti. Eğlence, müzik, alkol ve yerel halkla hiçbir sorun yaşanmadı
Söylemeyi unuttum, O 21 yaşındaydı, ben ise 16.
Genel olarak sabaha karşı her şey olması gerektiği gibiydi. (ilk seferimdi bir kızla).
Üç ay sonra şunu öğrendim (ve o da öyle) Bizler birbirimizin erkek ve kız kardeşiyiz. Üstelik: ikinci nesil. Ne kadar serseri.
Kuzen ve Kuzen. Ensest bir aile meselesidir...
Ben de Yamalo-Nenets Özerk Okrugu’nun kuzeylisiyim 😊
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439

Unread post by vesaire »

alex503311: 18 Oct 2021, 21:06 Yani maalesef herkes gönderdi, bilmiyorum, muhtemelen bir Cadillac’a ve paraya sahip olmanız ve ardından hemen sevmeniz gerekiyor.
I sanırım burada durum farklı.
İki arkadaş, kızlar, teyzeler onlara yapışmış ve onları yarışa vermiş. Baştan çıkarma konusunda yeteneği yok, mali durumu normal. Bu benim için her zaman bir gizem olmuştur. Prezervatif alıyor ve hemen satıcı kadına vuruyor ve bir toplantı ayarlıyor. Kız arkadaşlarına gittik, yanlış daireyi bulduk, orada kızlar vardı - hemen buluşmayı kabul etti, sonra sikildiler. İkincisi, bir kafeye giriyor, kahve içiyor, bir arkadaşım bana orada çalıştığını söyledi; herkes ona bakıyordu ve ona bakıyordu. O bir doktor, saat ikiye kadar çalıştı, sonra akşama kadar hastaları becerdi; dişçi koltuğunda otururken onu bağladılar. Eşim ikisini de hiç sevmedi diyor, ilginç değiller, boş... Ve bu da öyle)))) bir muamma....
These users thanked the author vesaire for the post:
alex503311
Kabuletti
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by Kabuletti »

Saçmalık yok mu? Denemek istiyorum. Ama ben içe dönük biriyim. İşe yarayıp yaramayacağını kim bilebilir?
kenzo
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72

Unread post by kenzo »

Bu siteler tam bir çöp, onları 15 yıldan fazla bir süredir takip ediyorum, Beeline’ın hala belirli bir numaraya SMS gönderme hizmetleri varken onlarla tanışmaya başladım, sonra ICQ, sonra diğer şapkalar, genel olarak hiç anlamadım Bu algoritmaları kullanarak, en iyi ihtimalle, kendisi de kıçına şaplak atmak için bir saatliğine otel kiralayan şişman bir anal kızla tanıştım onlarla.
Geri kalanı: ya "karavanla", sonra hazır Çocuğun uyuduğu kulübeye çağırıp 3-5 saat onun önünde teslim oluyorlar ya da herkes o kadar "binbaşı" ki mesajları okumuyor, görmezden geliyor ya da "milyar" istiyor "Bir randevu için.... konu o kadar kaygan bir konu ki, herkesin kendi deneyimi var...
These users thanked the author kenzo for the post:
SeRg !$!
aryamari
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 829

Unread post by aryamari »

Bir bayanla yürüyüşe çıktık, birkaç kez oturduk ve seks yaptık :oops:
These users thanked the author aryamari for the post:
SeRg !$!
Çimen
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 125

Unread post by Çimen »

Mamba’da birkaç kez tanıştım. Her şey oldu.
Ve şimdi orada tanışıyorum.
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554

Unread post by Şalun70 »

Evet öyleydi... 4 yıldır çıkıyorduk... ve sonra bana bunu söylediler... ya da nüfus dairesine gideriz ve her şey olduğu gibi kalır... Ya da nüfus dairesine gitmeyiz, arkadaş olarak kalıyoruz ama seks olmadan... *x)
SeksÇift
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42

Unread post by SeksÇift »

Mamba, swing siteleri - bir kadın için sorun yok, özellikle de "bu gece" istiyorsa. Tabii ki, düpedüz mastürbasyon yapanlar var... ama ne yapabilirsiniz?

Genel olarak 2 yıl içinde, eğer gerçekten istersen iletişim kurabileceğin pek çok iyi arkadaş olur)
These users thanked the author SeksÇift for the post:
İskender
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Nasıl ve nerede buluşulur?”