Aşırı Aldatma

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
alena_sportif
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Registered for: 5 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Aşırı Aldatma

Unread post by alena_sportif »

Yaz aylarında, antrenmandan sonra çocuk beni girişe kadar yürütmeye karar verdi, yani, sokak hala sıcaktı, yaz aylarındaki gibi giyindim (antrenmandan sonra aynı kıyafetleri giydim), yüksek topuklu ayakkabılar, çoraplar ve bir kısa elbise. Veda öpücüğü vermeye karar verdik ve her şey bir şekilde kendiliğinden gelişti. Genel olarak lastik bantsızdı ve işlem sonunda tüm spermler güvenli bir şekilde siyah elbisemin ve saçımın arkasına uçtu. Evde bir adam vardı (neredeyse bir koca), ben de banyoya koştum, elbisemi yıkadım ve kendim duş aldım. Duştan sonra tabii ki onunla da seks yaptım. İlk kez aldattım, neredeyse zevkten deliriyordum ama çok utanıyordum... Sanırım çorap yerine tayt giyseydim bu olmazdı.
These users thanked the author alena_sportif for the post:
Vahşi
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months
 Re: Aşırı ihanet

Unread post by Nikk »

alena_sporty: 19 Oct 2020, 20:20 Yaz aylarında, antrenmandan sonra çocuk beni girişe kadar yürütmeye karar verdi, yani sokak hala sıcaktı, yaz aylarındaki gibi giyindim (antrenmandan sonra aynı kıyafetleri giydim), yüksek topuklu ayakkabılar, çorap ve kısa bir elbise. Veda öpücüğü vermeye karar verdik ve her şey bir şekilde kendiliğinden gelişti. Genel olarak lastik bantsızdı ve işlem sonunda tüm spermler güvenli bir şekilde siyah elbisemin ve saçımın arkasına uçtu. Evde bir adam vardı (neredeyse bir koca), ben de banyoya koştum, elbisemi yıkadım ve kendim duş aldım. Duştan sonra tabii ki onunla da seks yaptım. İlk seferinde hile yaptım, neredeyse zevkten delirecektim ama çok utanıyorum... Sanırım çorap yerine tayt giyseydim bu olmazdı.
Ve taytlar külotlardan bile daha kolay çıkıyor! Farkına bile varmayacaksınız! :roll:
These users thanked the author Nikk for the post:
Vahşi
Vahşi
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 38
Registered for: 4 years 7 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Vahşi »

niqk veya daha iyisi, çorapların içinde külot olmadan
Ivanov.
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by Ivanov. »

Yani bu son sefer olmayacak
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Peki neden eğlenceyi kaçırasınız ki? Ve - ah, bir kez daha, çok, çok, çok, çok daha fazla razzz!!!
These users thanked the author Nikk for the post:
Avare
homunculus
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by homunculus »

Sorunsuz fahişeler biz erkekleri memnun etmek için daha sık sevişebilir.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”