Aşırı Aldatma
-
Автор темыalena_sportif
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 5 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Aşırı Aldatma
Yaz aylarında, antrenmandan sonra çocuk beni girişe kadar yürütmeye karar verdi, yani, sokak hala sıcaktı, yaz aylarındaki gibi giyindim (antrenmandan sonra aynı kıyafetleri giydim), yüksek topuklu ayakkabılar, çoraplar ve bir kısa elbise. Veda öpücüğü vermeye karar verdik ve her şey bir şekilde kendiliğinden gelişti. Genel olarak lastik bantsızdı ve işlem sonunda tüm spermler güvenli bir şekilde siyah elbisemin ve saçımın arkasına uçtu. Evde bir adam vardı (neredeyse bir koca), ben de banyoya koştum, elbisemi yıkadım ve kendim duş aldım. Duştan sonra tabii ki onunla da seks yaptım. İlk kez aldattım, neredeyse zevkten deliriyordum ama çok utanıyordum... Sanırım çorap yerine tayt giyseydim bu olmazdı.
- These users thanked the author alena_sportif for the post:
- Vahşi
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Re: Aşırı ihanet
Ve taytlar külotlardan bile daha kolay çıkıyor! Farkına bile varmayacaksınız!alena_sporty: ↑19 Oct 2020, 20:20 Yaz aylarında, antrenmandan sonra çocuk beni girişe kadar yürütmeye karar verdi, yani sokak hala sıcaktı, yaz aylarındaki gibi giyindim (antrenmandan sonra aynı kıyafetleri giydim), yüksek topuklu ayakkabılar, çorap ve kısa bir elbise. Veda öpücüğü vermeye karar verdik ve her şey bir şekilde kendiliğinden gelişti. Genel olarak lastik bantsızdı ve işlem sonunda tüm spermler güvenli bir şekilde siyah elbisemin ve saçımın arkasına uçtu. Evde bir adam vardı (neredeyse bir koca), ben de banyoya koştum, elbisemi yıkadım ve kendim duş aldım. Duştan sonra tabii ki onunla da seks yaptım. İlk seferinde hile yaptım, neredeyse zevkten delirecektim ama çok utanıyorum... Sanırım çorap yerine tayt giyseydim bu olmazdı.

-
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Registered for: 4 years 7 months
- Orientation: biseksüel
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 4 years 7 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Re: Aşırı ihanet
Peki neden eğlenceyi kaçırasınız ki? Ve - ah, bir kez daha, çok, çok, çok, çok daha fazla razzz!!!
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 5097 Views
-
Last post by Nikk