arkadaşımı baştan çıkarmak istiyorum
-
Автор темыFırıncı
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 4 years 11 months
- Orientation: biseksüel
arkadaşımı baştan çıkarmak istiyorum
Yaklaşık bir yıl önce arkadaşım (biseksüel) beni biraz rahatsız etti, onu reddettim ama içtikten sonra onunla yazıştık ve arkadaşıyla nasıl mastürbasyon yaptığına dair hikayesi beni heyecanlandırmaya başladı, sonuç olarak bana aletini gönderdi ve şimdi çok heyecanlandığım için onunla nasıl eğlendiğimi hayal ediyorum. Arkadaşlığın sona ermesinden korkuyorum ama onu gerçekten emmek ya da en azından birlikte mastürbasyon yapmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Arkadaşımı baştan çıkarmak istiyorum
Garip bir acı! Eğer eşcinselsen, o zaman... Ve eğer değilsen...Bakaker: ↑11 Jun 2020, 14:00 Yaklaşık bir yıl önce arkadaşım (biseksüel) beni biraz rahatsız etti, onu reddettim ama içtikten sonra onunla yazıştık ve arkadaşıyla mastürbasyon yaptığına dair hikayesi beni heyecanlandırmaya başladı. , sonuç olarak sikini bana fırlattı ve şimdi çok heyecanlandığım için bununla nasıl eğlendiğimi hayal ediyorum. Arkadaşlığın sona ermesinden korkuyorum ama onu gerçekten emmek ya da en azından birlikte mastürbasyon yapmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Bunu bir arkadaşımla denedim. Sonra 3 ay boyunca ona her gün oral seks yaptım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Registered for: 5 years 1 month
Tamamen net değil ama seni rahatsız eden ne? Anladığım kadarıyla umursamıyor gibi görünüyor, bu yüzden zevk için birbirlerinin kafalarını emiyorlar. Hm...
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 9 months
Hiç düşünmemiştim, ama hatırlıyorum arkadaşlar geldiler ve 14 yaşlarında bir yeğenleri vardı, ben de 20 yaşlarındaydım. Yatak yoktu, bir battaniyenin altına uzandık, muhtemelen anlamadı ve ben de onun benimle yatakta yatmasından memnundum
, mastürbasyon yapmasına yardım ederdim ve istedim öpmek ve okşamak için.
Daha önce erkeklere bakmamıştım.
Sonra çalıştım, öğrenciler geldiler, birini hatırlıyorum, sohbet ediyorduk, onu sikmek ya da vermek isterdim Ona oral seks yaptım,
ama benden genç insanları seviyorum, sonra beni sikecek genç bir erkek bulmayı düşündüm ama o müstehcen bir şekilde ne yapacağımı söyledi.
Ve kızlar vardı, onlara aşık oldum, erkekler bir şekilde beni tahrik etmediler ve eğer yakışıklı bir adam bir kıza mastürbasyon yapıyorsa neden videoyu izlemeyeyim ki onun genç olduğunun açık olması hoşuma gidiyor. adam analdan kafayı buluyor
ve inliyor.
Beni içeri davet et, yıka, mesela bir tane aldım yeni telefon, sonra gelecek, anlayacaksın.
Hiç düşünmemiştim, ama hatırlıyorum arkadaşlar geldiler ve 14 yaşlarında bir yeğenleri vardı, ben de 20 yaşlarındaydım. Yatak yoktu, bir battaniyenin altına uzandık, muhtemelen anlamadı ve ben de onun benimle yatakta yatmasından memnundum
, mastürbasyon yapmasına yardım ederdim ve istedim öpmek ve okşamak için.
Daha önce erkeklere bakmamıştım.
Sonra çalıştım, öğrenciler geldiler, birini hatırlıyorum, sohbet ediyorduk, onu sikmek ya da vermek isterdim Ona oral seks yaptım,
ama benden genç insanları seviyorum, sonra beni sikecek genç bir erkek bulmayı düşündüm ama o müstehcen bir şekilde ne yapacağımı söyledi.
Ve kızlar vardı, onlara aşık oldum, erkekler bir şekilde beni tahrik etmediler ve eğer yakışıklı bir adam bir kıza mastürbasyon yapıyorsa neden videoyu izlemeyeyim ki onun genç olduğunun açık olması hoşuma gidiyor. adam analdan kafayı buluyor
ve inliyor.
- These users thanked the author alex503311 for the post (total 2):
- George, hayalet
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 38 Replies
- 1244 Views
-