arkadaşımı baştan çıkarmak istiyorum

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Автор темы
Fırıncı
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50
Registered for: 4 years 11 months
Orientation: biseksüel
 arkadaşımı baştan çıkarmak istiyorum

Unread post by Fırıncı »

Yaklaşık bir yıl önce arkadaşım (biseksüel) beni biraz rahatsız etti, onu reddettim ama içtikten sonra onunla yazıştık ve arkadaşıyla nasıl mastürbasyon yaptığına dair hikayesi beni heyecanlandırmaya başladı, sonuç olarak bana aletini gönderdi ve şimdi çok heyecanlandığım için onunla nasıl eğlendiğimi hayal ediyorum. Arkadaşlığın sona ermesinden korkuyorum ama onu gerçekten emmek ya da en azından birlikte mastürbasyon yapmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Arkadaşımı baştan çıkarmak istiyorum

Unread post by Nikk »

Bakaker: 11 Jun 2020, 14:00 Yaklaşık bir yıl önce arkadaşım (biseksüel) beni biraz rahatsız etti, onu reddettim ama içtikten sonra onunla yazıştık ve arkadaşıyla mastürbasyon yaptığına dair hikayesi beni heyecanlandırmaya başladı. , sonuç olarak sikini bana fırlattı ve şimdi çok heyecanlandığım için bununla nasıl eğlendiğimi hayal ediyorum. Arkadaşlığın sona ermesinden korkuyorum ama onu gerçekten emmek ya da en azından birlikte mastürbasyon yapmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Garip bir acı! Eğer eşcinselsen, o zaman... Ve eğer değilsen...
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Bunu bir arkadaşımla denedim. Sonra 3 ay boyunca ona her gün oral seks yaptım☺️
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Büyük müydü?
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

17/4’e bakın
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092
Registered for: 5 years 1 month

Unread post by Tanuşka »

Tamamen net değil ama seni rahatsız eden ne? Anladığım kadarıyla umursamıyor gibi görünüyor, bu yüzden zevk için birbirlerinin kafalarını emiyorlar. Hm...
These users thanked the author Tanuşka for the post (total 2):
SERGEY.m, program
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Sorumluluğu olan tek kişi bendim
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by alex503311 »

Bakaker: 11 Jun 2020, 14:00 Yaklaşık bir yıl önce arkadaşım (biseksüel) beni biraz rahatsız etti
Beni içeri davet et, yıka, mesela bir tane aldım yeni telefon, sonra gelecek, anlayacaksın.
Hiç düşünmemiştim, ama hatırlıyorum arkadaşlar geldiler ve 14 yaşlarında bir yeğenleri vardı, ben de 20 yaşlarındaydım. Yatak yoktu, bir battaniyenin altına uzandık, muhtemelen anlamadı ve ben de onun benimle yatakta yatmasından memnundum
, mastürbasyon yapmasına yardım ederdim ve istedim öpmek ve okşamak için.
Daha önce erkeklere bakmamıştım.
Sonra çalıştım, öğrenciler geldiler, birini hatırlıyorum, sohbet ediyorduk, onu sikmek ya da vermek isterdim Ona oral seks yaptım,
ama benden genç insanları seviyorum, sonra beni sikecek genç bir erkek bulmayı düşündüm ama o müstehcen bir şekilde ne yapacağımı söyledi.
Ve kızlar vardı, onlara aşık oldum, erkekler bir şekilde beni tahrik etmediler ve eğer yakışıklı bir adam bir kıza mastürbasyon yapıyorsa neden videoyu izlemeyeyim ki onun genç olduğunun açık olması hoşuma gidiyor. adam analdan kafayı buluyor
ve inliyor.
These users thanked the author alex503311 for the post (total 2):
George, hayalet
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”