Ne tür eksik bir anket...
Orgazm nerede:
1) Yemek (alt türleriyle).
2) Kıyafetler.
3) Tatil.
4) Para.
Bu nerede? Yazar, sonucu sonuçlandıracak ve raporlayacaktır. :çılgın:
These users thanked the author Canis91 for the post:
Ne tür eksik bir anket... Orgazm nerede: 1) Yemek (alt türleriyle). 2) Kıyafetler. 3) Tatil. 4) Para. Bu nerede? Yazar, sonucu sonuçlandıracak ve raporlayacaktır. :ROFL: :ROFL: :Yahoo!: :çılgın:
Canis91: ↑25 Aug 2024, 14:24
Ne kadar eksik bir anket...
Orgazm nerede:
1) Yemek (alt türleriyle).
2) Kıyafetler.
3) Tatil .
4) Para.
Bu nerede? Yazar, sonucu sonuçlandıracak ve raporlayacaktır. :çılgın:
[quote=Canis91 post_id=399892 time=1724585049 user_id=22727] Ne kadar eksik bir anket... Orgazm nerede: 1) Yemek (alt türleriyle). 2) Kıyafetler. 3) Tatil . 4) Para. Bu nerede? Yazar, sonucu sonuçlandıracak ve raporlayacaktır. :ROFL: :ROFL: :Yahoo!: :çılgın: [/quote] Kemik Kemiren!!! :haha:
[quote=Bolbol post_id=399890 time=1724583659 user_id=7207] Erkek çocuklar burada oy kullanabilir mi? “Ben bir erkeğim” yanıt seçeneğini eklemek gerekiyordu [/quote] Herkes için anket yapın :) B Erkekler söz konusu olduğunda, belki de izlemeyi/sunmayı vs. tercih ediyorlar.
Mahvolmuş orgazm konusunu BDSM pratiğinde değil, günlük yaşamda gündeme getirmek istiyorum. Bence mahvolmuş orgazmın/kesintiye uğramış orgazmın/bozulmuş orgazmın ne olduğuyla başlamaya değer - bunlar...
Last post
oşaldığınızda orgazmı yok edersiniz, çünkü bu uygulama muhtemelen şu kişiler için ideal olacaktır: ilişkide her şey yolundayken ilişkileri yok etmeye çalışan 🤔 )
Şimdi burada anket oluşturabileceğinizi gördüm. bu nedenle önceki konuyu kısmen tekrarlıyorum.
Kızlar, tanıdığınız bir adam kıçınızı yalayıp bunun karşılığında size para ödemeyi teklif etse nasıl...
Last post
İbiza’daki amım Marilyn Monroe yönetimindeki sarışınlar arasında 5. sırada yer aldı. Ben en olgun olanıydım ve iki kez doğum yaptım. Başka birinin dilini kullanmam için bu miktarın kozmik olması...