En kirli seks

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Alexlove
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14
Registered for: 1 year
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 En kirli seks

Unread post by Alexlove »

Nasıl biriydin?
Yaklaşık 5 yıl önce ecstasy’den kafayı yedim, gece için bir fahişeyi aradım, ona teklif ettim, genel olarak o da ecstasy dinliyordu. Bütün gece onu dairenin her yerinde sikti, bazen o kadar çılgınca ki taşaklarını dövüyordu. Ve kendisi buna karşı değildi. Ve bu durumda bitirmenin bir yolu yok ve bitirdiğinizde penis düşmüyor.
Bütün daire bizim akıntımızla kaplandı ve her şey alt üst oldu. Bu, bir fahişeyle ilk kez seksti tüm gücünü verdiği için geceyi orada geçiren kişi.
Ve bu durumdayken fahişe olduğumu unuttum ve onu defalarca yaladım

Genel olarak, benim O, sonuna kadar 15 bin çalıştı

İlk boşalmaya başladığımda, hemen prezervatifi çıkardım ve içini spermle doldurdum; duşta devam etmek zorunda kaldım)
Ve çılgınca seks yaptı, üzerime 2 kez fışkırttı ve etrafımdaki her şeyi sular altında bıraktı
Ertesi gün temizlik yapmaktan yoruldum. Ve bir tutku anında paramparça olan masayı tamir ediyor
Genel olarak 19 yaşındayken seks hakkında çok şey biliyor.
Ve bir yıl sonra yeğenim 16 yaşına girdi ve o bir bakireydi, genel olarak BD’sine çağrıldı ve onları gözlerden uzak tuttu)) çünkü. İlk seksi yaptı, anında oraya geldi ve ardından birkaç kez daha hızlı bir şekilde geldi, hepsi bu ve böylece para bir saatliğine ödendi, ben de onu boşa harcamamaya karar verdim
Ve yeğenim çok sevindi, sonra numarasını aldı ve zaman zaman para kazanıldıkça deneyim kazandı.

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”