Yaklaşık 3 yıl önce kız arkadaşımdan ayrıldım ve bir ay uzak durduktan sonra aktif olarak iyi vakit geçirebileceğim birini aramaya başladım. Ve bir şekilde, bir tanışma sitesinde benden 8 yaş büyük, ancak başka bir şehirden (benden 400 km uzakta) bir kadınla tanıştım. Çok açıktı ve onunla her konuda iletişim kurmak hoştu ve sohbette de ortaya çıktığı gibi oldukça çapkın biriydi. Seks konusundaki akşam sohbetlerinden birinde çılgınca heyecanlandım, ona söyledim, o da kendisinin de ıslandığını ve heyecandan parmaklarıyla kendini okşamaya başladığını ve geçiş yapmak üzere olduğunu söyledi. oyuncakları ve beni onu görmeye ve onunla boşalmaya davet etti. Bunu beğen görüntülü görüşmelerimiz ve ortak mastürbasyonumuz başladı, meğerse insanların ona mastürbasyon yapmasından hoşlanıyormuş. Ve bu 2 ay kadar devam etti. Bu tür görüşmelerde, ekran başında değil, canlı olarak buluşmanın ve tek bir bütün halinde birleşmenin harika olacağını sık sık tartıştık. Bunun üzerine beni tatile gönderdiler, bir depo dolusu benzin doldurdum ve ona hiçbir şey söylemeden şehrine gittim. Oraya vardığımda onu bir görüntülü görüşmeyle aradım ve arka planda şehrimi hemen tanıdı) ve hemen buluşmayı kabul etti. Tanıştık, yürüdük, konuştuk, şehirde dolaştık ve bir noktada tutku bizi arabanın içinde, şehrin dışında, pitoresk doğanın devamı ile bir nehrin kıyısında ele geçirdi. Genel olarak beni evine davet etti ve genel olarak çılgın bir 10 gündü.
Hala zaman zaman birbirimizi görüyoruz ama sonra her zaman şehrimi ziyaret etmenin hayalini kurduğunu söyledi. ve genel olarak onu 3 hafta içinde bir ay boyunca bekliyorum
Seks tatili
-
Автор темыAlexlove
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
- Registered for: 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 9 months