[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 21 of 77 bytes Bir kızdan aldım - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
Beyler, sizi becermek istediğimi, ya da sizi becermeme ya da emmeme izin verdiğiniz için bir kızdan, kendi kızlarından olması gerekmeyen bir şekilde suratına tokat yiyen oldu mu ve nasıl gitti?
Beyler, sizi becermek istediğimi, ya da sizi becermeme ya da emmeme izin verdiğiniz için bir kızdan, kendi kızlarından olması gerekmeyen bir şekilde suratına tokat yiyen oldu mu ve nasıl gitti?
UC777: ↑16 Jul 2024, 22:32
Arkadaşlar, sizi becermek istediğimi, sizi becermeme izin verdiğinizi veya size oral seks yapmak istediğimi söylediği için, kendi kızları olmasa da, suratına tokat yiyen oldu mu hiç? Nasıldı?
Okulda bir sınıf arkadaşımdan onu rahatsız ettiğim ve kıçına şaplak attığım için tekme yedim.
[quote=UC777 post_id=389095 time=1721158327 user_id=26309] Arkadaşlar, sizi becermek istediğimi, sizi becermeme izin verdiğinizi veya size oral seks yapmak istediğimi söylediği için, kendi kızları olmasa da, suratına tokat yiyen oldu mu hiç? Nasıldı? [/quote ] Okulda bir sınıf arkadaşımdan onu rahatsız ettiğim ve kıçına şaplak attığım için tekme yedim.
a____aa: ↑16 Jul 2024, 23:00
Okulda göğüslerini ellediler 9-10.sınıflarda hemen buna saldırdılar. Ama kızlar hoşuna gittiği için beni çok nazikçe azarladılar))
Şu kesin ki, bana şöyle bir tokat attılar: Ben değilim el yordamıyla aranacak türden ama tekrar dokunma arzusunu caydırmayacak şekilde. Yüzde beliren kızarıklık kendilerinin buna karşı olmadıklarını ama çizgiyi korumaları gerektiğini gösteriyordu.
[ref=#0000ff]a____aa[/ref], [quote=a____aa post_id=389110 time=1721160052 user_id=24594] Okulda göğüslerini ellediler 9-10.sınıflarda hemen buna saldırdılar. Ama kızlar hoşuna gittiği için beni çok nazikçe azarladılar)) [/quote] Şu kesin ki, bana şöyle bir tokat attılar: Ben değilim el yordamıyla aranacak türden ama tekrar dokunma arzusunu caydırmayacak şekilde. Yüzde beliren kızarıklık kendilerinin buna karşı olmadıklarını ama çizgiyi korumaları gerektiğini gösteriyordu.
Bir defasında üniversiteden bir arkadaşımı aldım ve onu bir erkekle gördüm... Kesinlikle maço ve zayıf olmadığı için kıskançlık yaratmadı. Ama egom hâlâ kendini hissettiriyordu...
Seksten sonraki...
Last post
2 hafta geçti bile... fotoğraflar silindiği andan itibaren toplantılarımız durdu, Tanya ve ben eski hayatlarımızı yaşamaya devam ettik, her zamanki gibi seks yaptık... ama ondan gizlice hala bu...
Bir kız arıyorum fotoğraflarını/videolarını satın almak için. PM’ye yaz
Last post
Herkes için her şeyin milyonlarla ifade edildiği internette fotoğraf görmek bir şeydir. Artık hiç algılanmıyorlar. Ama kızın bunu sırf senin için yapması başka bir mesele. En azından genel çöp...