Vajinadaki makale
-
Автор темыNaomka
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 10 months
Vajinadaki makale
Vajinadaki kendi penisi dışında insanların yanından vajinada canlı bir penis gören var mı? Peki o kimdi ve nasıl gördün?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Vajinadaki yazı
Lanet olsun, ne zaman okula gideceksin?!!!! Yazın burayı sular altında bıraktık, anne ağlama.

-
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 11 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: biseksüel
karım birden fazla kez gözümün önünde sikildi. Üstelik o sırada onun altındaydı... Yani tabii ki tüm süreci çok yakından gördüm.)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
İlk karımla, işler zaten boşanmaya doğru giderken ikimiz de umursamadık artık değil. Vaftiz babamız bizi barıştırmak amacıyla bizi ziyarete geldi. Bizi ne kadar barıştırmayı başardığını bilmiyorum ama karımın ikimizle yaptığı seks kesinlikle harika oldu. Muhtemelen bunu asla unutmayacağım. Karısı bunu aynı anda iki kişiyle yapmadı ama vaftiz babasıyla ve sırayla benimle ne kadar iyi yaptı. Yıkanmak için duşa her gittiğinde kendisi akıllı ve temizdi. Bütün gece böyle geçti ve sabah olduğunda, gece zifiri karanlıkta yaptığımız her şey çok net bir şekilde ortaya çıktı. karımı beğendiğimi gördüm vaftiz babamızın sikine bindi ve içine girdiğinde buna devam etti. Sonra onun üzerinden indi ve poposunu külotuyla kapatarak yüzünde bir gülümsemeyle bir kez daha banyoya koştu. Daha sonra gücümüz kalmasın diye bizi vaftiz babasının yanına yerleştirdi. Ondan sonra ona yenilenmiş bir güçle aşık oldum ve bir süre yeni evliler olarak birlikte yaşadık. Hatta çocuk yapıp mutlu bir aile olarak yaşamaya devam etmeye çalıştılar. Çocuk işe yaramadı, ilişki yeniden dağılmaya başladı. Sonunda ayrıldık.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 57 Replies
- 3259 Views
-
Last post by Yağmurcu
-
- 10 Replies