Karın seni kıçından sikiyor mu?

Anal ilişkiyle ilgili sorular ve izlenimler
Автор темы
Antokha2
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 139
Registered for: 1 year 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Karın seni kıçından sikiyor mu?

Unread post by Antokha2 »

Karısının fotoğrafına bakın. Kıçından sikiliyor mu?
https://i.postimg.cc/tJ3jJpjB/IMG-5920.png
These users thanked the author Antokha2 for the post (total 9):
Sibiryak89, Jahhh, Audi, yıldız benzeri, Turbo94, Fargal94, Gregory1181, Dimchik, Ded
Al-tex
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Karınız kıçından sikiliyor mu?

Unread post by Al-tex »

Fotoğraftan anlaşılmıyor. Herkesin fizyolojisi farklıdır.
These users thanked the author Al-tex for the post (total 2):
Sibiryak89, Fargal94
Автор темы
Antokha2
ön sevişme
ön sevişme

Eşim kıçıma vermiyor, acıdığını, anüsün gelişmediğini, bakire olduğunu söylüyor.
İşten eve yorgun geliyor ve bazen seks için hiç vakti kalmıyor.
Geceleri uyurken sık sık onu kıçından sikiyorum. Penis çok kolay geçer, hatta içinden düştüğü bile söylenebilir. Gece boyunca kıçını 2,3 kez spermle doldurabiliyorum ve o uyanmıyor bile. Sabah hiçbir şey hatırlamadığını, herhangi bir rahatsızlık hissetmediğini, her şeyin yolunda olduğunu söylüyor.
Uyurken 5 parmağımı elime kadar kıçıma sokabiliyorum, daha fazla denemedim, elin içeri girmesinden korkuyorum. Bu çok bakir bir kıç. Ne diyorsunuz?

5 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
https://i.postimg.cc/KjXt1TyM/IMG-5863.png

Отправлено спустя 14 минут 29 секунд:
Да,и ещё,вокруг ануса с недавнего времени стала кожа сильно потертая-говорит что от трусиков,мол натирают. До этого не натирали так,а теперь трут.
https://i.postimg.cc/v85KkGtN/D9812092-0-FCB-4-F56-9124-BAED361-D9-C3-D.jpg
These users thanked the author Antokha2 for the post (total 6):
Sibiryak89, Audi, Jahhh, Ahah, Baraküda, özellikle
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Saç gömlek »

Antokha2: 18 Apr 2024, 21:16 Evet ve ayrıca son zamanlarda anüs çevresindeki deri çok yıprandı; külottan sürtündüğünü söylüyor. Daha önce böyle ovmuyorlardı ama şimdi daha kavruldu.
Birinin onu kıçından siktiğini mi söylemek istiyorsun?
O halde neden onun kıçından seksi reddetmesini istiyorsun?
Автор темы
Antokha2
ön sevişme
ön sevişme

Az önce anüsü çok büyüdü.

5 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Gerçi daha önce hiç üye olmamıştım! Sadece o uyurken oradayım.
ekonomi
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 192
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by ekonomi »

TS pestdaball......................................
These users thanked the author ekonomi for the post (total 3):
jant11, Anatolik, Dmitriy 56
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Saç gömlek »

Antokha2: 18 Apr 2024, 21:30 Son zamanlarda anüsü o kadar büyüdü ki.
Yani, birisinin onu işte becerdiğini mi düşünüyorsun? Belki de bu doğrudur. Belki Kafkasya’dan ya da Orta Asya’dan birileri çalışıyordur. Orada öyle adamların olduğunu duydum ki, kadınlar çoğu zaman am yerine götü tercih ediyor. Ne kadar tuhaf görünse de.
Sıradan bir kadının vajinası onlar için çok geniş olabilir ve bu yüzden orgazma ulaşamazlar?
Ve bu nedenle, ilk önce yapışacaklar gibi nasıl olduğunu kontrol etmek için amın içinde - sıkı mı değil mi?
Ve eğer sıkı değilse, o zaman popoya sığarlar - orası kesinlikle sıkı olacaktır.
Belki çünkü bu konuda?

Genel olarak, muhtemelen haklısın, muhtemelen birisi işyerinde karını gerçekten sikiyor.
Ve belki de aralarında bir tür anlaşma vardır - o önce kadın boşalana kadar onu amının içinde sikiyor.
Sonra da onun kıçına geçip kendini boşaltıyor.
Bu yüzden eve yorgun geliyor, neden seks istemediğini size bir şekilde haklı çıkarmak için .

Genel olarak elbette bu, birinin işyerinde karınızı siktiği bir durumdur. Bu tamamen saçmalık. Çünkü iş yerinde bir kocanın sevgilisiyle rekabet etmesi zordur. Aşık bütün kozları elinde tutar. Onunla karınızın seksi daha parlak ve daha heyecanlı olacak. Kocanın küçük bir aleti varsa, sevgilisinin kesinlikle daha büyük bir aleti olacaktır. Eğer kocanın siki büyükse sevgilinin kesinlikle daha iyi bir penisi olacaktır çünkü bu kocası için acı verir ama sevgili için bu doğrudur.

Yine, iş yerinde seksten sonra, karısının serbest bırakılması var ve eğer sevgilisi onu iyi sikiyorsa (ve erkek de onu genellikle iyi sikiyor), o zaman kadın sadece ertesi gün seks yapmak istiyor. Ve böylece kocasının sekse yalnızca işteki sevgilisinin onu becermediği günlerde güvenebileceği ortaya çıktı. Ve onu neredeyse her gün orada becerebiliyor.
Ve sonra neden böyle yaşadığını bile anlamıyorum!? Yani kocaları anlamıyorum.

Karınızın sizi istemediğini, sizinle seks yapmaktan kaçtığını, çıplak gözle görebilirsiniz. sürekli bahaneler üretir. Seks için yalvarmak zorundasın ve hatta bazen her seferinde çok sert bir ret alıyorsun. Ya da erkekler bana dedi ki - karısı sinirleniyor ve sonunda sessizce külotunu çıkarıyor, uzanıyor, bacaklarını açıyor ve diyor ki - hadi siktir! Sen istedin!

Genel olarak, eğer eşinizle ilişkinizde şefkat unsurları varsa, size karşı dikkatliyse ve umursamıyorsa bence neden kötü bir ruh halindesin ya da neden taşaklarım acıyor, o zaman bununla ilgilenmemiz ve bunun değerini bilmemiz gerektiğini düşünüyorum. Ve hiçbir durumda ilişkiyi ihmal etmemeli ve eşinize özenli davranmaya çalışmamalısınız. Ve eğer romantik bir ruh halindeyse ya da şu anda sikişmek istiyorsa her şeyden vazgeçin, tüm arkadaşlarından, kariyerinden, işinden, her şeyi siktir edin! Ve karınızın üzerine çıkın ve ikisi de nabzı düşene kadar onu becerin.
Ve havanızda olmasanız veya çok yorgun olsanız bile hiçbir durumda bunu yapmak için tembel olmayın.

Umurunda değil! Ayağa kalktım, kenara yaslandım ve ileri!!!
These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 3):
Sibiryak89, koma kız, yıldız benzeri
Автор темы
Antokha2
ön sevişme
ön sevişme

Veya belki de tüm kadınlarda uyurken ve sfinkter gevşediğinde parmaklarınızla oraya girebileceğiniz doğrudur.
Anüsünü rahat bir durumda keşfetmeyi deneyen veya bilen bir kadın var mı?!
Nicolausblind
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 95
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Nicolausblind »

Ne kadar korkutucu bir fotoğraf.
These users thanked the author Nicolausblind for the post (total 2):
jant11, stserge60
Şaşvaşa
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Şaşvaşa »

Neden her yerde bu kadar çok saç var *x)
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Sibiryak89 »

Antokha2: 18 Apr 2024, 20:30 Karınızın fotoğrafına bakın. Kıçından sikiliyor mu?
Выскажу своё мнение, большенство трахается в попу если не с мужем то с любовником, ему не откажешь, то что вы её спящую трахаете только подтверждает это, второе, попа не побрита, не уверен, что трахается на работе в попу, женщины их выбривают и всегда выглядят чистенько, по крайней мере те с кем я был, и последнее, пример выше, что трахаем в писю, а кончаем в попу, хотя у меня одна была я её только в попу она там кайф получала, а традиционно нет. Моё мнение такое.
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
Antokha2, Polonya
Автор темы
Antokha2
ön sevişme
ön sevişme

Peki ya giyim? Etrafındaki deriyi ovuşturacak kadar neyi sikebilirsin?!!
red_fox
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 339

Unread post by red_fox »

Antokha2: 18 Apr 2024, 21:16
Geceleri uyurken sık sık onu kıçından sikiyorum. Penis çok kolay geçer, hatta içinden düştüğü bile söylenebilir. Gece boyunca kıçını 2,3 kez spermle doldurabiliyorum ve o uyanmıyor bile. Sabah hiçbir şey hatırlamadığını, herhangi bir rahatsızlık hissetmediğini, her şeyin yolunda olduğunu söylüyor.
Uyurken 5 parmağımı elime kadar kıçıma sokabiliyorum, daha fazla denemedim, elin içeri girmesinden korkuyorum. Bu çok bakir bir kıç. Ne diyorsun?
Wanker, ıslak fantezilerin yüzünden tükürüğünle boğulmuyor musun? Lanet olsun, bu sitede denetimsiz kaç tane aptal var *x)
These users thanked the author red_fox for the post (total 3):
Anatolik, Tapkin, Dmitriy 56
Anatolik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 320
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Anatolik »

Antokha2: 19 Apr 2024, 17:55 Peki, aşınma ve yıpranma ne olacak? Etrafındaki deri sürtünecek kadar neyi sikebilirsin?!!
Sürtünmeleri nerede gördün?!
nVitiligo daha ziyade melanin eksikliğinden kaynaklanıyor.
Eğer bu senin kadının olsaydı bunu bilirdin.
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232

Unread post by Tapkin »

Sibiryak89: 19 Apr 2024, 06:13
Antokha2: 18 Apr 2024, 20:30 Karının fotoğrafına bakın. Kıçından sikiliyor mu?
Выскажу своё мнение, большенство трахается в попу если не с мужем то с любовником, ему не откажешь, то что вы её спящую трахаете только подтверждает это, второе, попа не побрита, не уверен, что трахается на работе в попу, женщины их выбривают и всегда выглядят чистенько, по крайней мере те с кем я был, и последнее, пример выше, что трахаем в писю, а кончаем в попу, хотя у меня одна была я её только в попу она там кайф получала, а традиционно нет. Моё мнение такое.
Ну ты то старый извращенец..как мог поверить в эту лабоду?
Она что, шпалы кладет в три смены ...что бы уж совсем ни чего не чувствовать?
Хотя со шпалами я перегнул ...она его после первого раза инвалидом сделала бы!)))
:smile103:
These users thanked the author Tapkin for the post:
SashaBishka
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Tapkin: 19 Apr 2024, 20:56
Antokha2: 18 Apr 2024, 20:30 Karınızın fotoğrafına bakın. Kıçından sikiliyor mu?
Ну ты то старый извращенец..как мог поверить в эту лабоду?
Она что, шпалы кладет в три смены ...что бы уж совсем ни чего не чувствовать?
Хотя со шпалами я перегнул ...она его после первого раза инвалидом сделала бы!)))
Уже не чему не удивляюсь, до этого парень писал, что во сне трахнул друг, не проснулся, а тут жена крепко спит, уже в гости перестал ездить с ночёвкой, вдруг то же не проснусь🤣🤣🤣
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
SashaBishka, Dmitriy 56
SashaBishka
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 68
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by SashaBishka »

Bir rüyada yaklaşık beş parmak tamamen aklımı kaybettim, elimi göğsüme koyarsan uyanır! Sadece bir şeyin altında tamamen öldürülmen gerekiyor)
These users thanked the author SashaBishka for the post (total 4):
Sibiryak89, Tapkin, Ahah, Dmitriy 56
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232

Unread post by Tapkin »

Sibiryak89: 19 Apr 2024, 21:06
Sibiryak89: 19 Apr 2024, 06:13 Ben fikrimi söyleyeyim, çoğu insan kıçından sikilir, kocasıyla değilse bile sevgilisiyle, onu reddedemezsin, o zaman ’Uykuda becermesi sadece bunu doğruluyor, ikincisi, popo traş edilmemiş, iş yerinde kıçından sikildiğinden emin değilim, kadınlar onları tıraş ediyor ve her zaman temiz görünüyorlar, en azından benim birlikte olduklarımda ve sonuncusu Yukarıdaki örnek, amcık sikişmemiz ve kıçıma boşalmamızdır, gerçi benim sadece bir tane vardı. Orada kıçına tekme yedi ama geleneksel olarak öyle olmadı. Benim fikrim bu.
Sen yaşlı bir sapıksın...bu saçmalığa nasıl inanırsın?
Öyle mi uyuyanları üç vardiyaya koydu... hiçbir şey hissetmemek için mi?
Uyuyanlarla çok ileri gitmiş olsam da...ilk seferden sonra onu sakat bırakırdı!)))
: smile103:
Artık hiçbir şeye şaşırmıyorum, bundan önce adam bir becerdiğini yazmıştı arkadaşım rüyadaydı, uyanmadı ve burada karısı derin uykuda, zaten misafirler arasında gece yolculuğunu bıraktı, aniden uyanmayacağım 🤣🤣 🤣
..bunu bunu yazacaklar)))
Spermotoksikoz...işe yarıyor harikalar, artı baharda şiddetlenme!
:ROFL:
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Tapkin: 19 Apr 2024, 22:01
Sibiryak89: 19 Apr 2024, 21:06
Tapkin: 19 Apr 2024, 20:56 Sen yaşlı bir sapıksın...bu saçmalığa nasıl inanırsın?
Üç vardiyada uyuyanları mı yatırıyor...hayır ne olursa olsun neden hissetmeyeyim?
Uyuyanlarla çok ileri gitmiş olsam da... ilk seferden sonra onu sakat bırakırdı!)))
Artık hiçbir şeye şaşırmıyorum, bundan önce adam rüyasında bir arkadaşını siktiğini, uyanmadığını ve burada karısı derin uykuda, geceyi ziyaret etmeyi çoktan bıraktı, aniden aynı şey ben uyanmıyorum🤣🤣🤣
.. böyle yazacaklar, böyle değiller)))
Spermotoksikoz... harikalar yaratıyor, ayrıca baharda alevlenme!
:ROFL:
Bırakın yazsınlar, ben Strugatsky’lerin, Belyaev’in kurgularıyla büyüdüm, ilginç 😊
ms240690
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49

Unread post by ms240690 »

Antokha2: 18 Apr 2024, 20:30 Kıçından sikiliyor mu?
Öyle görünmüyor.
These users thanked the author ms240690 for the post:
Antokha2
misafirler
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 315
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by misafirler »

A3556DF3-A245-4E10-916B-8543D3833CEC.jpeg
Alınmayın ama fotoğraftaki tüm eşlerin kıçlarının neden bu kadar kıllı olduğunu anlamıyorum.
These users thanked the author misafirler for the post (total 5):
Kurmak, yıldız benzeri, Sibiryak89, Polonya, Fargal94
Автор темы
Antokha2
ön sevişme
ön sevişme

SashkaBishka: 19 Apr 2024, 21:23 Bir rüyada yaklaşık beş parmak, tamamen çökeltiye düştüm, elimi göğsüme koyarsan uyanırsın! Bir şeyin altında tamamen ölmen gerekmediği sürece)
Bazen uzaklaşır, homurdanır, kendini bir battaniyeyle sımsıkı örter ve neden uyanıyorsun der kalktım, sabahleyin bunlarla ilgili HİÇBİR ŞEY hatırlamıyor.
Ve bazen sakinleşiyor, nefes alış veriş hemen düzeliyor, 15-20 dakika sonra horlamaya başlıyor - Hemen parmağımı amın içine sokmaya çalışıyorum - daha sulu ve daha tanıdık, yani, ben de öyle yapıyorum daha tanıdık olanı düşünün. Herhangi bir reaksiyon yoksa, nefes almak pürüzsüzdür ve tepki vermezse, o zaman yavaşça kıçıma geçebilirsiniz, parmaklarımı yavaşça kremayla yağlamaya başlıyorum. Birkaç kez ve üç parmak zaten kıçın içinde ve başparmağımla klitorisi biraz okşayarak amın içine giriyorum. Bu, kıçını tamamen rahatlatmaya yardımcı olur, ancak buradaki asıl şey aşırıya kaçmamak, aksi takdirde bundan uyanacaktır. Baş parmağımı kıçına daha derin sokmayı ve işaret parmağımı amının içine sokmayı ve duvara, septuma dokunmayı seviyorum - hisler hala aynı!
Biraz böyle oynadıktan sonra hareket ediyorum! üzerine gelip tamamen eğilmiş penisimi onun kıçına sokuyorum. Sık sık hemen boşalırım ve biraz dinlendikten sonra penisi suçlamadan sevgili bakiremi kıçından sikmeye devam ederim. Bunu dikkatlice, azar azar ve her seferinde daha derine yapıyorum. Penis yağlama nedeniyle kolayca hareket ediyor, orada zaten yeterince penis var ve benimki hala uyanmadan biraz horlayabiliyor. Kesirler sırasında, onu güçlü ve derin bir şekilde kıçına, taşaklarına kadar sokabildim ve ortaya çıktı ki, onun oldukça büyük kıçına sert bir şekilde bastırıp onu itiyordum.
Nefes alışıma bakıyorum, uykunun bu aşamasında daha rahat uyuyormuşum gibi görünüyor. Bazen ikinci yerleştirmeden sonra uyandı, sfinkterini sıktı, bunu güçlü bir şekilde söylemek gerekir, ancak sabahları bazen hafif bir tacizden ve uyumasına engel olmaktan başka bir şey hatırlamıyordu, ama çoğu zaman hiçbir şey hatırlamıyordu. Hatta uyandıktan sonra rüyasında bana bir şeyler söyleyebilirdi ama sabah yalan söylediğimi söyledi ve rüyamda bana hiçbir şey söylemedi.
Spermin ilk dikkatlice boşaltılmasından sonra anüsüne yumruk atmayı artık daha çok seviyorum. Yeterli yağlama var, özel bir itme olmuyor ve 3,4,5 parmağınızı eşinizin anüsüne sokma hissi hiçbir şeyle kıyaslanamaz. İyice gelişmiştir ama o an uyanır uyanmaz böyle bir şey olur ve anüs iyice sıkışır. Yumruklamamdan sonra, her şey yolunda gittiğinde, sabah herhangi bir değişiklik olmadan, akşam nasılsa, sabah da aynı şekilde oluyor.
Evet, ona oral seks yaptığımda ve ona biraz masaj yaptığımda, anüsünü yaladığımda veya en yüksek uyarılma anında parmağımı BİRAZ ÇOK sokmaya çalıştığımda - elini çok sıkı tutuyor, gergin ve gergin bu konuda sürekli tedirgin oluyor, bunu böyle yapamayacağını söylüyor. Ayrıca köpek stili pozisyonunda serçe parmağımı sokmaya veya anüse masaj yapmaya çalıştığımda. “Uyuyan, rahatlamış ve gergin” bir anüs ile hiçbir ilgisi yoktur.
Ve muhtemelen en önemlisi de sizin inanıp inanmamanız umurumda değil, bunu yapıyorum ve size danışıyorum.
Dmitriy 56
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49

Unread post by Dmitriy 56 »

Bugün bir rüya gördüm: Bir kızın kıçından sikiyorum ve her şey çok açık! Benimki hoşlanıyor, ben pek sevmiyorum! Peki kendinizi mutlu etmek için ne yapamazsınız?
These users thanked the author Dmitriy 56 for the post (total 3):
Antokha2, Sibiryak89, Fargal94
red_fox
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by red_fox »

gosti: 19 Apr 2024, 23:10 A3556DF3-A245-4E10-916B-8543D3833CEC.jpegAlınmayın ama fotoğraftaki bütün kadınların kıçlarının neden bu kadar kıllı olduğunu anlamıyorum.
nYa da belki kocalar böyle seviyordur? Benim için durum böyle, eşim ekim ayından mayıs ayına kadar her yerde tüylü.
These users thanked the author red_fox for the post:
Antokha2
Mlp98
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by Mlp98 »

red_fox: 21 Apr 2024, 11:45 tüylü eş Ekim’den Mayıs’a kadar her yerde.
Deyim yerindeyse ısınır)

In Bazı milletlerde genel olarak tıraş kabul edilmez, hatta yasaktır ama bu onların kadınları içindir. Bizimkini bağladıklarında mükemmel pürüzsüzlük istiyorlar
These users thanked the author Mlp98 for the post:
Antokha2
Elenarus
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 122

Unread post by Elenarus »

Kıçım daha güzel traş oldu, deliğe sadece sikini değil dilini de sokabilirsin...
These users thanked the author Elenarus for the post (total 10):
Antokha2, Ahah, Claes91, Sibiryak89, krallık, Fargal94, misafirler, Ivankzn, NiceMan_Samara, Truwor
Автор темы
Antokha2
ön sevişme
ön sevişme

Tamam, bize burayı da göster!
These users thanked the author Antokha2 for the post:
Elenarus
Ahah
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1875
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Ahah »

Elenarus: 21 Apr 2024, 12:20 Kıçım daha güzel traşlı, burada deliğe sadece çük değil aynı zamanda dil de sokabilirsin...
Manzarayla övünüyorum dilini nereye sokabilirsin!
Eğer hoşuna giderse, kıçına dil sokmak isteyen bir milyon insan var, sonra hangi dilin önce olacağını sıralayacaksın. :göz kırp:
These users thanked the author Ahah for the post (total 2):
Antokha2, Elenarus
red_fox
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by red_fox »

AxAX: 21 Apr 2024, 13:06
Kıçım daha güzel traşlı, burada sadece sikini değil dilini de deliğe sokabilirsin...
nDilinizi sokabileceğiniz manzarayla övünüyorum!
Beğendiyseniz, kıçınıza dil sokmak isteyen bir milyon insan var, o zaman hangi dilin önce olacağını sıralayacaksınız. :wink:
Ciddi misin? Bir adamın kıçını mı yalayacaksın? Bu, kadın gibi davranan, pedofili önyargılı yerel bir sapık trol. Gönderilerine bakın, orada çok fazla saçmalık var *x)
These users thanked the author red_fox for the post:
Sibiryak89
Ahah
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1875
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Ahah »

red_fox: 21 Apr 2024, 16:24
AxAX: 21 Apr 2024, 13:06
Elenarus: 21 Apr 2024, 12:20 Kıçım daha güzel traşlı, burada deliğe sadece siki değil aynı zamanda dili de sokabilirsin...
Dilini sokabileceğin manzarayla övünüyorum!
Onlardan hoşlanıyorsan, dilini kıçına sokmak isteyen bir milyon insan var, o zaman hangi dilin gireceğini sıralayacaksın Birinci. :wink:
Ciddi misin? Bir adamın kıçını mı yalayacaksın? Bu, kadın gibi davranan, pedofili önyargılı yerel bir sapık trol. Gönderilerine bakın, o kadar çok saçmalık var ki *x)
Konularını takip etmedim.
Carlos
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 38
Registered for: 1 year

Unread post by Carlos »

Karınıza sonuna kadar yumruk atma seçeneğiniz var, böylece iş yerinde bütün gün sfinkterini sıkıyor
These users thanked the author Carlos for the post:
Antokha2
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 440
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by evet peki »

Да, судя по фото, только в путь.

Отправлено спустя 1 минуту 10 секунд:
Антоха2: 18 Apr 2024, 21:16 Жена мне в попку не даёт-говорит больно,анус не разработан,девственен.
Приходит с работы уставшая,бывает вообще не до секса.
Я её по ночам часто спящую в попку трахаю. Член проходит очень легко,даже можно сказать проваливается. Могу за ночь так 2,3 раза ей полную попку наполнить спермой,даже не проснётся. Утром говорит что ничего не помнит,никакого дискомфорта не испытывает,всё хорошо.
Когда спит я могу в попку просунуть 5 своих пальцев по кисть,дальше не пробовал-боюсь и кисть войдет. Вот такая девственная попка. Что скажете?

Отправлено спустя 5 минут 39 секунд:
https://i.postimg.cc/KjXt1TyM/IMG-5863.png

Отправлено спустя 14 минут 29 секунд:
Да,и ещё,вокруг ануса с недавнего времени стала кожа сильно потертая-говорит что от трусиков,мол натирают. До этого не натирали так,а теперь трут.
https://i.postimg.cc/v85KkGtN/D9812092-0-FCB-4-F56-9124-BAED361-D9-C3-D.jpg
Если ты её не ебешь в попу, то это не значит что её другие в зад не ебут по полной.
Himi
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 131

Unread post by Himi »

Ama benimki kıçından hiç hoşlanmıyor. Önce klasik olanı yaptığınızdan emin olun ve orgazmdan hemen önce anal sekse geçin. Orgazmı çok daha parlak.
Автор темы
Antokha2
ön sevişme
ön sevişme

Evet, fotoğrafa bakılırsa, hemen gidin.
sikişmediğini mi sanıyorsunuz?!!
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Antokha2: 26 Apr 2024, 16:17
Evet, fotoğrafa bakılırsa, tam yolda.
sikişmediğini mi düşünüyorsun? ?!!
Fotoğraftaki kıçından sikiliyor, oldukça yoğun bir şekilde.
These users thanked the author evet peki for the post:
Fargal94
Автор темы
Antokha2
ön sevişme
ön sevişme

Onun eski püskü anüsünü beğenmiyor musun? Veya nasıl belirlediniz? Etrafta bir hale mi var? Aydınlanmak mı?
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Antokha2: 26 Apr 2024, 16:34 Onun eski püskü anüsünü beğenmiyor musun? Veya nasıl belirlediniz? Etrafta bir hale mi var? Beni aydınlatır mısın?
Deliğine bakın, bu, kıçı kırık olmayanların sahip olduğu yüzük değil. Gönderdiğiniz fotoğrafta ise delik parçalanmış; uzun süredir kullanılıyor.
These users thanked the author evet peki for the post:
Antokha2
Автор темы
Antokha2
ön sevişme
ön sevişme

Şimdi ne yapmalıyım?
Spartakbubnov
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 122

Unread post by Spartakbubnov »

Antokha2,
Antokha2: 26 Apr 2024, 16:59 Şimdi ne yapmalıyım?
Yanıtla Yanıtla Önceki. konuSonraki konu
Onu ara...
Автор темы
Antokha2
ön sevişme
ön sevişme

Karlos: 26 Apr 2024, 10:53 Seçeneğiniz karınıza sonuna kadar yumruk atmaktır, böylece iş yerinde bütün gün büzgen kasını sıkar
Ne, buna izin vermez kıçımdan ben. Bunu nasıl yapacağım.

5 dakika 25 saniye sonra gönderildi: n
Ona bir yüzük ver...
ne tür?!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Anal seks”