Karın seni kıçından sikiyor mu?
-
Автор темыAntokha2
- ön sevişme
- Total posts: 139
- Registered for: 1 year 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Karın seni kıçından sikiyor mu?
Karısının fotoğrafına bakın. Kıçından sikiliyor mu?
https://i.postimg.cc/tJ3jJpjB/IMG-5920.png
- These users thanked the author Antokha2 for the post (total 9):
- Sibiryak89, Jahhh, Audi, yıldız benzeri, Turbo94, Fargal94, Gregory1181, Dimchik, Ded
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Karınız kıçından sikiliyor mu?
Fotoğraftan anlaşılmıyor. Herkesin fizyolojisi farklıdır.
- These users thanked the author Al-tex for the post (total 2):
- Sibiryak89, Fargal94
-
Автор темыAntokha2
- ön sevişme
Eşim kıçıma vermiyor, acıdığını, anüsün gelişmediğini, bakire olduğunu söylüyor.
İşten eve yorgun geliyor ve bazen seks için hiç vakti kalmıyor.
Geceleri uyurken sık sık onu kıçından sikiyorum. Penis çok kolay geçer, hatta içinden düştüğü bile söylenebilir. Gece boyunca kıçını 2,3 kez spermle doldurabiliyorum ve o uyanmıyor bile. Sabah hiçbir şey hatırlamadığını, herhangi bir rahatsızlık hissetmediğini, her şeyin yolunda olduğunu söylüyor.
Uyurken 5 parmağımı elime kadar kıçıma sokabiliyorum, daha fazla denemedim, elin içeri girmesinden korkuyorum. Bu çok bakir bir kıç. Ne diyorsunuz?
5 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
https://i.postimg.cc/KjXt1TyM/IMG-5863.png
Отправлено спустя 14 минут 29 секунд:
Да,и ещё,вокруг ануса с недавнего времени стала кожа сильно потертая-говорит что от трусиков,мол натирают. До этого не натирали так,а теперь трут.
https://i.postimg.cc/v85KkGtN/D9812092-0-FCB-4-F56-9124-BAED361-D9-C3-D.jpg
İşten eve yorgun geliyor ve bazen seks için hiç vakti kalmıyor.
Geceleri uyurken sık sık onu kıçından sikiyorum. Penis çok kolay geçer, hatta içinden düştüğü bile söylenebilir. Gece boyunca kıçını 2,3 kez spermle doldurabiliyorum ve o uyanmıyor bile. Sabah hiçbir şey hatırlamadığını, herhangi bir rahatsızlık hissetmediğini, her şeyin yolunda olduğunu söylüyor.
Uyurken 5 parmağımı elime kadar kıçıma sokabiliyorum, daha fazla denemedim, elin içeri girmesinden korkuyorum. Bu çok bakir bir kıç. Ne diyorsunuz?
5 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Да,и ещё,вокруг ануса с недавнего времени стала кожа сильно потертая-говорит что от трусиков,мол натирают. До этого не натирали так,а теперь трут.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 8 months
O halde neden onun kıçından seksi reddetmesini istiyorsun?
Birinin onu kıçından siktiğini mi söylemek istiyorsun?
O halde neden onun kıçından seksi reddetmesini istiyorsun?
-
Автор темыAntokha2
- ön sevişme
Az önce anüsü çok büyüdü.
5 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Gerçi daha önce hiç üye olmamıştım! Sadece o uyurken oradayım.
5 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Gerçi daha önce hiç üye olmamıştım! Sadece o uyurken oradayım.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Registered for: 2 years 5 months
TS pestdaball......................................
- These users thanked the author ekonomi for the post (total 3):
- jant11, Anatolik, Dmitriy 56
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 8 months
Sıradan bir kadının vajinası onlar için çok geniş olabilir ve bu yüzden orgazma ulaşamazlar?
Ve bu nedenle, ilk önce yapışacaklar gibi nasıl olduğunu kontrol etmek için amın içinde - sıkı mı değil mi?
Ve eğer sıkı değilse, o zaman popoya sığarlar - orası kesinlikle sıkı olacaktır.
Belki çünkü bu konuda?
Genel olarak, muhtemelen haklısın, muhtemelen birisi işyerinde karını gerçekten sikiyor.
Ve belki de aralarında bir tür anlaşma vardır - o önce kadın boşalana kadar onu amının içinde sikiyor.
Sonra da onun kıçına geçip kendini boşaltıyor.
Bu yüzden eve yorgun geliyor, neden seks istemediğini size bir şekilde haklı çıkarmak için .
Genel olarak elbette bu, birinin işyerinde karınızı siktiği bir durumdur. Bu tamamen saçmalık. Çünkü iş yerinde bir kocanın sevgilisiyle rekabet etmesi zordur. Aşık bütün kozları elinde tutar. Onunla karınızın seksi daha parlak ve daha heyecanlı olacak. Kocanın küçük bir aleti varsa, sevgilisinin kesinlikle daha büyük bir aleti olacaktır. Eğer kocanın siki büyükse sevgilinin kesinlikle daha iyi bir penisi olacaktır çünkü bu kocası için acı verir ama sevgili için bu doğrudur.
Yine, iş yerinde seksten sonra, karısının serbest bırakılması var ve eğer sevgilisi onu iyi sikiyorsa (ve erkek de onu genellikle iyi sikiyor), o zaman kadın sadece ertesi gün seks yapmak istiyor. Ve böylece kocasının sekse yalnızca işteki sevgilisinin onu becermediği günlerde güvenebileceği ortaya çıktı. Ve onu neredeyse her gün orada becerebiliyor.
Ve sonra neden böyle yaşadığını bile anlamıyorum!? Yani kocaları anlamıyorum.
Karınızın sizi istemediğini, sizinle seks yapmaktan kaçtığını, çıplak gözle görebilirsiniz. sürekli bahaneler üretir. Seks için yalvarmak zorundasın ve hatta bazen her seferinde çok sert bir ret alıyorsun. Ya da erkekler bana dedi ki - karısı sinirleniyor ve sonunda sessizce külotunu çıkarıyor, uzanıyor, bacaklarını açıyor ve diyor ki - hadi siktir! Sen istedin!
Genel olarak, eğer eşinizle ilişkinizde şefkat unsurları varsa, size karşı dikkatliyse ve umursamıyorsa bence neden kötü bir ruh halindesin ya da neden taşaklarım acıyor, o zaman bununla ilgilenmemiz ve bunun değerini bilmemiz gerektiğini düşünüyorum. Ve hiçbir durumda ilişkiyi ihmal etmemeli ve eşinize özenli davranmaya çalışmamalısınız. Ve eğer romantik bir ruh halindeyse ya da şu anda sikişmek istiyorsa her şeyden vazgeçin, tüm arkadaşlarından, kariyerinden, işinden, her şeyi siktir edin! Ve karınızın üzerine çıkın ve ikisi de nabzı düşene kadar onu becerin.
Ve havanızda olmasanız veya çok yorgun olsanız bile hiçbir durumda bunu yapmak için tembel olmayın.
Umurunda değil! Ayağa kalktım, kenara yaslandım ve ileri!!!
Yani, birisinin onu işte becerdiğini mi düşünüyorsun? Belki de bu doğrudur. Belki Kafkasya’dan ya da Orta Asya’dan birileri çalışıyordur. Orada öyle adamların olduğunu duydum ki, kadınlar çoğu zaman am yerine götü tercih ediyor. Ne kadar tuhaf görünse de.
Sıradan bir kadının vajinası onlar için çok geniş olabilir ve bu yüzden orgazma ulaşamazlar?
Ve bu nedenle, ilk önce yapışacaklar gibi nasıl olduğunu kontrol etmek için amın içinde - sıkı mı değil mi?
Ve eğer sıkı değilse, o zaman popoya sığarlar - orası kesinlikle sıkı olacaktır.
Belki çünkü bu konuda?
Genel olarak, muhtemelen haklısın, muhtemelen birisi işyerinde karını gerçekten sikiyor.
Ve belki de aralarında bir tür anlaşma vardır - o önce kadın boşalana kadar onu amının içinde sikiyor.
Sonra da onun kıçına geçip kendini boşaltıyor.
Bu yüzden eve yorgun geliyor, neden seks istemediğini size bir şekilde haklı çıkarmak için .
Genel olarak elbette bu, birinin işyerinde karınızı siktiği bir durumdur. Bu tamamen saçmalık. Çünkü iş yerinde bir kocanın sevgilisiyle rekabet etmesi zordur. Aşık bütün kozları elinde tutar. Onunla karınızın seksi daha parlak ve daha heyecanlı olacak. Kocanın küçük bir aleti varsa, sevgilisinin kesinlikle daha büyük bir aleti olacaktır. Eğer kocanın siki büyükse sevgilinin kesinlikle daha iyi bir penisi olacaktır çünkü bu kocası için acı verir ama sevgili için bu doğrudur.
Yine, iş yerinde seksten sonra, karısının serbest bırakılması var ve eğer sevgilisi onu iyi sikiyorsa (ve erkek de onu genellikle iyi sikiyor), o zaman kadın sadece ertesi gün seks yapmak istiyor. Ve böylece kocasının sekse yalnızca işteki sevgilisinin onu becermediği günlerde güvenebileceği ortaya çıktı. Ve onu neredeyse her gün orada becerebiliyor.
Ve sonra neden böyle yaşadığını bile anlamıyorum!? Yani kocaları anlamıyorum.
Karınızın sizi istemediğini, sizinle seks yapmaktan kaçtığını, çıplak gözle görebilirsiniz. sürekli bahaneler üretir. Seks için yalvarmak zorundasın ve hatta bazen her seferinde çok sert bir ret alıyorsun. Ya da erkekler bana dedi ki - karısı sinirleniyor ve sonunda sessizce külotunu çıkarıyor, uzanıyor, bacaklarını açıyor ve diyor ki - hadi siktir! Sen istedin!
Genel olarak, eğer eşinizle ilişkinizde şefkat unsurları varsa, size karşı dikkatliyse ve umursamıyorsa bence neden kötü bir ruh halindesin ya da neden taşaklarım acıyor, o zaman bununla ilgilenmemiz ve bunun değerini bilmemiz gerektiğini düşünüyorum. Ve hiçbir durumda ilişkiyi ihmal etmemeli ve eşinize özenli davranmaya çalışmamalısınız. Ve eğer romantik bir ruh halindeyse ya da şu anda sikişmek istiyorsa her şeyden vazgeçin, tüm arkadaşlarından, kariyerinden, işinden, her şeyi siktir edin! Ve karınızın üzerine çıkın ve ikisi de nabzı düşene kadar onu becerin.
Ve havanızda olmasanız veya çok yorgun olsanız bile hiçbir durumda bunu yapmak için tembel olmayın.
Umurunda değil! Ayağa kalktım, kenara yaslandım ve ileri!!!
- These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 3):
- Sibiryak89, koma kız, yıldız benzeri
-
Автор темыAntokha2
- ön sevişme
Veya belki de tüm kadınlarda uyurken ve sfinkter gevşediğinde parmaklarınızla oraya girebileceğiniz doğrudur.
Anüsünü rahat bir durumda keşfetmeyi deneyen veya bilen bir kadın var mı?!
Anüsünü rahat bir durumda keşfetmeyi deneyen veya bilen bir kadın var mı?!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 95
- Registered for: 1 year 4 months
Ne kadar korkutucu bir fotoğraf.
- These users thanked the author Nicolausblind for the post (total 2):
- jant11, stserge60
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: biseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
Выскажу своё мнение, большенство трахается в попу если не с мужем то с любовником, ему не откажешь, то что вы её спящую трахаете только подтверждает это, второе, попа не побрита, не уверен, что трахается на работе в попу, женщины их выбривают и всегда выглядят чистенько, по крайней мере те с кем я был, и последнее, пример выше, что трахаем в писю, а кончаем в попу, хотя у меня одна была я её только в попу она там кайф получала, а традиционно нет. Моё мнение такое.Antokha2: ↑18 Apr 2024, 20:30 Karınızın fotoğrafına bakın. Kıçından sikiliyor mu?
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Antokha2, Polonya
-
Автор темыAntokha2
- ön sevişme
Peki ya giyim? Etrafındaki deriyi ovuşturacak kadar neyi sikebilirsin?!!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 339
Wanker, ıslak fantezilerin yüzünden tükürüğünle boğulmuyor musun? Lanet olsun, bu sitede denetimsiz kaç tane aptal varAntokha2: ↑18 Apr 2024, 21:16
Uyurken 5 parmağımı elime kadar kıçıma sokabiliyorum, daha fazla denemedim, elin içeri girmesinden korkuyorum. Bu çok bakir bir kıç. Ne diyorsun?

- These users thanked the author red_fox for the post (total 3):
- Anatolik, Tapkin, Dmitriy 56
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
- Registered for: 1 year 7 months
nVitiligo daha ziyade melanin eksikliğinden kaynaklanıyor.
Eğer bu senin kadının olsaydı bunu bilirdin.
Sürtünmeleri nerede gördün?!
nVitiligo daha ziyade melanin eksikliğinden kaynaklanıyor.
Eğer bu senin kadının olsaydı bunu bilirdin.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
Она что, шпалы кладет в три смены ...что бы уж совсем ни чего не чувствовать?
Хотя со шпалами я перегнул ...она его после первого раза инвалидом сделала бы!)))
Ну ты то старый извращенец..как мог поверить в эту лабоду?Sibiryak89: ↑19 Apr 2024, 06:13Выскажу своё мнение, большенство трахается в попу если не с мужем то с любовником, ему не откажешь, то что вы её спящую трахаете только подтверждает это, второе, попа не побрита, не уверен, что трахается на работе в попу, женщины их выбривают и всегда выглядят чистенько, по крайней мере те с кем я был, и последнее, пример выше, что трахаем в писю, а кончаем в попу, хотя у меня одна была я её только в попу она там кайф получала, а традиционно нет. Моё мнение такое.Antokha2: ↑18 Apr 2024, 20:30 Karının fotoğrafına bakın. Kıçından sikiliyor mu?
Хотя со шпалами я перегнул ...она его после первого раза инвалидом сделала бы!)))

- These users thanked the author Tapkin for the post:
- SashaBishka
-
- Nirvana’dayım

Уже не чему не удивляюсь, до этого парень писал, что во сне трахнул друг, не проснулся, а тут жена крепко спит, уже в гости перестал ездить с ночёвкой, вдруг то же не проснусьTapkin: ↑19 Apr 2024, 20:56Ну ты то старый извращенец..как мог поверить в эту лабоду?Выскажу своё мнение, большенство трахается в попу если не с мужем то с любовником, ему не откажешь, то что вы её спящую трахаете только подтверждает это, второе, попа не побрита, не уверен, что трахается на работе в попу, женщины их выбривают и всегда выглядят чистенько, по крайней мере те с кем я был, и последнее, пример выше, что трахаем в писю, а кончаем в попу, хотя у меня одна была я её только в попу она там кайф получала, а традиционно нет. Моё мнение такое.Antokha2: ↑18 Apr 2024, 20:30 Karınızın fotoğrafına bakın. Kıçından sikiliyor mu?
![]()
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- SashaBishka, Dmitriy 56
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
- Registered for: 1 year 2 months
Bir rüyada yaklaşık beş parmak tamamen aklımı kaybettim, elimi göğsüme koyarsan uyanır! Sadece bir şeyin altında tamamen öldürülmen gerekiyor)
- These users thanked the author SashaBishka for the post (total 4):
- Sibiryak89, Tapkin, Ahah, Dmitriy 56
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
Spermotoksikoz...işe yarıyor harikalar, artı baharda şiddetlenme!
..bunu bunu yazacaklar)))Sibiryak89: ↑19 Apr 2024, 21:06Artık hiçbir şeye şaşırmıyorum, bundan önce adam bir becerdiğini yazmıştı arkadaşım rüyadaydı, uyanmadı ve burada karısı derin uykuda, zaten misafirler arasında gece yolculuğunu bıraktı, aniden uyanmayacağımSen yaşlı bir sapıksın...bu saçmalığa nasıl inanırsın?Sibiryak89: ↑19 Apr 2024, 06:13 Ben fikrimi söyleyeyim, çoğu insan kıçından sikilir, kocasıyla değilse bile sevgilisiyle, onu reddedemezsin, o zaman ’Uykuda becermesi sadece bunu doğruluyor, ikincisi, popo traş edilmemiş, iş yerinde kıçından sikildiğinden emin değilim, kadınlar onları tıraş ediyor ve her zaman temiz görünüyorlar, en azından benim birlikte olduklarımda ve sonuncusu Yukarıdaki örnek, amcık sikişmemiz ve kıçıma boşalmamızdır, gerçi benim sadece bir tane vardı. Orada kıçına tekme yedi ama geleneksel olarak öyle olmadı. Benim fikrim bu.
Öyle mi uyuyanları üç vardiyaya koydu... hiçbir şey hissetmemek için mi?
Uyuyanlarla çok ileri gitmiş olsam da...ilk seferden sonra onu sakat bırakırdı!)))
: smile103:![]()
Spermotoksikoz...işe yarıyor harikalar, artı baharda şiddetlenme!

-
- Nirvana’dayım
Bırakın yazsınlar, ben Strugatsky’lerin, Belyaev’in kurgularıyla büyüdüm, ilginçTapkin: ↑19 Apr 2024, 22:01.. böyle yazacaklar, böyle değiller)))Sibiryak89: ↑19 Apr 2024, 21:06Artık hiçbir şeye şaşırmıyorum, bundan önce adam rüyasında bir arkadaşını siktiğini, uyanmadığını ve burada karısı derin uykuda, geceyi ziyaret etmeyi çoktan bıraktı, aniden aynı şey ben uyanmıyorum![]()
Spermotoksikoz... harikalar yaratıyor, ayrıca baharda alevlenme!
![]()
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 315
- Registered for: 3 years 1 month
Alınmayın ama fotoğraftaki tüm eşlerin kıçlarının neden bu kadar kıllı olduğunu anlamıyorum.
- These users thanked the author misafirler for the post (total 5):
- Kurmak, yıldız benzeri, Sibiryak89, Polonya, Fargal94
-
Автор темыAntokha2
- ön sevişme
Ve bazen sakinleşiyor, nefes alış veriş hemen düzeliyor, 15-20 dakika sonra horlamaya başlıyor - Hemen parmağımı amın içine sokmaya çalışıyorum - daha sulu ve daha tanıdık, yani, ben de öyle yapıyorum daha tanıdık olanı düşünün. Herhangi bir reaksiyon yoksa, nefes almak pürüzsüzdür ve tepki vermezse, o zaman yavaşça kıçıma geçebilirsiniz, parmaklarımı yavaşça kremayla yağlamaya başlıyorum. Birkaç kez ve üç parmak zaten kıçın içinde ve başparmağımla klitorisi biraz okşayarak amın içine giriyorum. Bu, kıçını tamamen rahatlatmaya yardımcı olur, ancak buradaki asıl şey aşırıya kaçmamak, aksi takdirde bundan uyanacaktır. Baş parmağımı kıçına daha derin sokmayı ve işaret parmağımı amının içine sokmayı ve duvara, septuma dokunmayı seviyorum - hisler hala aynı!
Biraz böyle oynadıktan sonra hareket ediyorum! üzerine gelip tamamen eğilmiş penisimi onun kıçına sokuyorum. Sık sık hemen boşalırım ve biraz dinlendikten sonra penisi suçlamadan sevgili bakiremi kıçından sikmeye devam ederim. Bunu dikkatlice, azar azar ve her seferinde daha derine yapıyorum. Penis yağlama nedeniyle kolayca hareket ediyor, orada zaten yeterince penis var ve benimki hala uyanmadan biraz horlayabiliyor. Kesirler sırasında, onu güçlü ve derin bir şekilde kıçına, taşaklarına kadar sokabildim ve ortaya çıktı ki, onun oldukça büyük kıçına sert bir şekilde bastırıp onu itiyordum.
Nefes alışıma bakıyorum, uykunun bu aşamasında daha rahat uyuyormuşum gibi görünüyor. Bazen ikinci yerleştirmeden sonra uyandı, sfinkterini sıktı, bunu güçlü bir şekilde söylemek gerekir, ancak sabahları bazen hafif bir tacizden ve uyumasına engel olmaktan başka bir şey hatırlamıyordu, ama çoğu zaman hiçbir şey hatırlamıyordu. Hatta uyandıktan sonra rüyasında bana bir şeyler söyleyebilirdi ama sabah yalan söylediğimi söyledi ve rüyamda bana hiçbir şey söylemedi.
Spermin ilk dikkatlice boşaltılmasından sonra anüsüne yumruk atmayı artık daha çok seviyorum. Yeterli yağlama var, özel bir itme olmuyor ve 3,4,5 parmağınızı eşinizin anüsüne sokma hissi hiçbir şeyle kıyaslanamaz. İyice gelişmiştir ama o an uyanır uyanmaz böyle bir şey olur ve anüs iyice sıkışır. Yumruklamamdan sonra, her şey yolunda gittiğinde, sabah herhangi bir değişiklik olmadan, akşam nasılsa, sabah da aynı şekilde oluyor.
Evet, ona oral seks yaptığımda ve ona biraz masaj yaptığımda, anüsünü yaladığımda veya en yüksek uyarılma anında parmağımı BİRAZ ÇOK sokmaya çalıştığımda - elini çok sıkı tutuyor, gergin ve gergin bu konuda sürekli tedirgin oluyor, bunu böyle yapamayacağını söylüyor. Ayrıca köpek stili pozisyonunda serçe parmağımı sokmaya veya anüse masaj yapmaya çalıştığımda. “Uyuyan, rahatlamış ve gergin” bir anüs ile hiçbir ilgisi yoktur.
Ve muhtemelen en önemlisi de sizin inanıp inanmamanız umurumda değil, bunu yapıyorum ve size danışıyorum.
Bazen uzaklaşır, homurdanır, kendini bir battaniyeyle sımsıkı örter ve neden uyanıyorsun der kalktım, sabahleyin bunlarla ilgili HİÇBİR ŞEY hatırlamıyor.SashkaBishka: ↑19 Apr 2024, 21:23 Bir rüyada yaklaşık beş parmak, tamamen çökeltiye düştüm, elimi göğsüme koyarsan uyanırsın! Bir şeyin altında tamamen ölmen gerekmediği sürece)
Ve bazen sakinleşiyor, nefes alış veriş hemen düzeliyor, 15-20 dakika sonra horlamaya başlıyor - Hemen parmağımı amın içine sokmaya çalışıyorum - daha sulu ve daha tanıdık, yani, ben de öyle yapıyorum daha tanıdık olanı düşünün. Herhangi bir reaksiyon yoksa, nefes almak pürüzsüzdür ve tepki vermezse, o zaman yavaşça kıçıma geçebilirsiniz, parmaklarımı yavaşça kremayla yağlamaya başlıyorum. Birkaç kez ve üç parmak zaten kıçın içinde ve başparmağımla klitorisi biraz okşayarak amın içine giriyorum. Bu, kıçını tamamen rahatlatmaya yardımcı olur, ancak buradaki asıl şey aşırıya kaçmamak, aksi takdirde bundan uyanacaktır. Baş parmağımı kıçına daha derin sokmayı ve işaret parmağımı amının içine sokmayı ve duvara, septuma dokunmayı seviyorum - hisler hala aynı!
Biraz böyle oynadıktan sonra hareket ediyorum! üzerine gelip tamamen eğilmiş penisimi onun kıçına sokuyorum. Sık sık hemen boşalırım ve biraz dinlendikten sonra penisi suçlamadan sevgili bakiremi kıçından sikmeye devam ederim. Bunu dikkatlice, azar azar ve her seferinde daha derine yapıyorum. Penis yağlama nedeniyle kolayca hareket ediyor, orada zaten yeterince penis var ve benimki hala uyanmadan biraz horlayabiliyor. Kesirler sırasında, onu güçlü ve derin bir şekilde kıçına, taşaklarına kadar sokabildim ve ortaya çıktı ki, onun oldukça büyük kıçına sert bir şekilde bastırıp onu itiyordum.
Nefes alışıma bakıyorum, uykunun bu aşamasında daha rahat uyuyormuşum gibi görünüyor. Bazen ikinci yerleştirmeden sonra uyandı, sfinkterini sıktı, bunu güçlü bir şekilde söylemek gerekir, ancak sabahları bazen hafif bir tacizden ve uyumasına engel olmaktan başka bir şey hatırlamıyordu, ama çoğu zaman hiçbir şey hatırlamıyordu. Hatta uyandıktan sonra rüyasında bana bir şeyler söyleyebilirdi ama sabah yalan söylediğimi söyledi ve rüyamda bana hiçbir şey söylemedi.
Spermin ilk dikkatlice boşaltılmasından sonra anüsüne yumruk atmayı artık daha çok seviyorum. Yeterli yağlama var, özel bir itme olmuyor ve 3,4,5 parmağınızı eşinizin anüsüne sokma hissi hiçbir şeyle kıyaslanamaz. İyice gelişmiştir ama o an uyanır uyanmaz böyle bir şey olur ve anüs iyice sıkışır. Yumruklamamdan sonra, her şey yolunda gittiğinde, sabah herhangi bir değişiklik olmadan, akşam nasılsa, sabah da aynı şekilde oluyor.
Evet, ona oral seks yaptığımda ve ona biraz masaj yaptığımda, anüsünü yaladığımda veya en yüksek uyarılma anında parmağımı BİRAZ ÇOK sokmaya çalıştığımda - elini çok sıkı tutuyor, gergin ve gergin bu konuda sürekli tedirgin oluyor, bunu böyle yapamayacağını söylüyor. Ayrıca köpek stili pozisyonunda serçe parmağımı sokmaya veya anüse masaj yapmaya çalıştığımda. “Uyuyan, rahatlamış ve gergin” bir anüs ile hiçbir ilgisi yoktur.
Ve muhtemelen en önemlisi de sizin inanıp inanmamanız umurumda değil, bunu yapıyorum ve size danışıyorum.
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
Bugün bir rüya gördüm: Bir kızın kıçından sikiyorum ve her şey çok açık! Benimki hoşlanıyor, ben pek sevmiyorum! Peki kendinizi mutlu etmek için ne yapamazsınız?
- These users thanked the author Dmitriy 56 for the post (total 3):
- Antokha2, Sibiryak89, Fargal94
-
- Sürtünmeler
nYa da belki kocalar böyle seviyordur? Benim için durum böyle, eşim ekim ayından mayıs ayına kadar her yerde tüylü.
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
In Bazı milletlerde genel olarak tıraş kabul edilmez, hatta yasaktır ama bu onların kadınları içindir. Bizimkini bağladıklarında mükemmel pürüzsüzlük istiyorlar
Deyim yerindeyse ısınır)
In Bazı milletlerde genel olarak tıraş kabul edilmez, hatta yasaktır ama bu onların kadınları içindir. Bizimkini bağladıklarında mükemmel pürüzsüzlük istiyorlar
-
- ön sevişme
- Total posts: 122
Kıçım daha güzel traş oldu, deliğe sadece sikini değil dilini de sokabilirsin...
- These users thanked the author Elenarus for the post (total 10):
- Antokha2, Ahah, Claes91, Sibiryak89, krallık, Fargal94, misafirler, Ivankzn, NiceMan_Samara, Truwor
-
Автор темыAntokha2
- ön sevişme
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 8 months
Eğer hoşuna giderse, kıçına dil sokmak isteyen bir milyon insan var, sonra hangi dilin önce olacağını sıralayacaksın. :göz kırp:
Manzarayla övünüyorum dilini nereye sokabilirsin!
Eğer hoşuna giderse, kıçına dil sokmak isteyen bir milyon insan var, sonra hangi dilin önce olacağını sıralayacaksın. :göz kırp:
-
- Sürtünmeler
Ciddi misin? Bir adamın kıçını mı yalayacaksın? Bu, kadın gibi davranan, pedofili önyargılı yerel bir sapık trol. Gönderilerine bakın, orada çok fazla saçmalık var

- These users thanked the author red_fox for the post:
- Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 8 months
Konularını takip etmedim.red_fox: ↑21 Apr 2024, 16:24Ciddi misin? Bir adamın kıçını mı yalayacaksın? Bu, kadın gibi davranan, pedofili önyargılı yerel bir sapık trol. Gönderilerine bakın, o kadar çok saçmalık var ki![]()
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Registered for: 1 year
Karınıza sonuna kadar yumruk atma seçeneğiniz var, böylece iş yerinde bütün gün sfinkterini sıkıyor
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 440
- Registered for: 1 year 9 months
Отправлено спустя 1 минуту 10 секунд:
Да, судя по фото, только в путь.Antokha2: ↑18 Apr 2024, 20:30 Karınızın fotoğrafına bakın. Kıçından sikiliyor mu?
Отправлено спустя 1 минуту 10 секунд:
Если ты её не ебешь в попу, то это не значит что её другие в зад не ебут по полной.Антоха2: ↑18 Apr 2024, 21:16 Жена мне в попку не даёт-говорит больно,анус не разработан,девственен.
Приходит с работы уставшая,бывает вообще не до секса.
Я её по ночам часто спящую в попку трахаю. Член проходит очень легко,даже можно сказать проваливается. Могу за ночь так 2,3 раза ей полную попку наполнить спермой,даже не проснётся. Утром говорит что ничего не помнит,никакого дискомфорта не испытывает,всё хорошо.
Когда спит я могу в попку просунуть 5 своих пальцев по кисть,дальше не пробовал-боюсь и кисть войдет. Вот такая девственная попка. Что скажете?
Отправлено спустя 5 минут 39 секунд:
-
- ön sevişme
- Total posts: 131
Ama benimki kıçından hiç hoşlanmıyor. Önce klasik olanı yaptığınızdan emin olun ve orgazmdan hemen önce anal sekse geçin. Orgazmı çok daha parlak.
-
Автор темыAntokha2
- ön sevişme
sikişmediğini mi sanıyorsunuz?!!Evet, fotoğrafa bakılırsa, hemen gidin.
-
- Sürtünmeler
-
Автор темыAntokha2
- ön sevişme
Onun eski püskü anüsünü beğenmiyor musun? Veya nasıl belirlediniz? Etrafta bir hale mi var? Aydınlanmak mı?
-
- Sürtünmeler
Deliğine bakın, bu, kıçı kırık olmayanların sahip olduğu yüzük değil. Gönderdiğiniz fotoğrafta ise delik parçalanmış; uzun süredir kullanılıyor.
-
Автор темыAntokha2
- ön sevişme
-
- ön sevişme
- Total posts: 122
-
Автор темыAntokha2
- ön sevişme
5 dakika 25 saniye sonra gönderildi: n
Ne, buna izin vermez kıçımdan ben. Bunu nasıl yapacağım.
5 dakika 25 saniye sonra gönderildi: n
ne tür?!Ona bir yüzük ver...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 16 Replies
- 1422 Views
-
Last post by Romakhoma