Bir babanın kızı büyüyüp fahişe olursa
-
Автор темыDejenere
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 1 year 2 months
Bir babanın kızı büyüyüp fahişe olursa
Bir fahişe yetiştirdiği ortaya çıkarsa onu becermeye hakkı var mı?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Bir babanın kızı büyüyüp fahişe olursa
Hayır)) Öyle büyüdüm çünkü görünüşe göre böyle bir yetiştirilme tarzım vardı. Takip etmedim veya dikkat etmedim. Ama neden ona sahip olsun ki? ((((
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 3 months
ave’deki takma ad ne-soru bu.
- These users thanked the author Tolkala for the post (total 3):
- Takma ad, Henson, Ötesinden Gelen Şehvet
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 62
- Registered for: 1 year 3 months
babanın solcu tek kullanımlık pisliklerden çok daha fazla hakkı var)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: biseksüel
Yazarın açıkça sorunları var
- These users thanked the author Christina Dior for the post (total 3):
- olur, SwetaSw, Sidor
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years 1 month
Bunun için, görünüşe göre, ben bunu yetiştirdim
Evet, var.
Bunun için, görünüşe göre, ben bunu yetiştirdim

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
-
- Penetrasyon
KristinaDior ve yargılamaya göre sorunları olan yalnızca yazar değil her şeye göre

- These users thanked the author Takma ad for the post:
- Christina Dior
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 8 months
Temmuz ayındaki ağırlaşma
- These users thanked the author olur for the post (total 2):
- Christina Dior, Takma ad
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 10 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 243
- Registered for: 1 year 3 months
Babası bir zamanlar bir fahişeyle evlenmişti, neden şimdi bunun için kızını yırtıp atıyorsun

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 2 months
Eğer baba kızını ihmal etmediyse, onu sevdiyse ve desteklediyse, o zaman bunu ona kendisi verecektir!
Değilse, o zaman bu garip, bu babanın ya kötü olduğu ya da bir ebeveyn figürü olarak fazla saygı duyulduğu anlamına gelir.
Kızın fahişe olması ve oğlunun sürtük olması durumunda tüylü kuşlar aynı cinstendir.
Değilse, o zaman bu garip, bu babanın ya kötü olduğu ya da bir ebeveyn figürü olarak fazla saygı duyulduğu anlamına gelir.
Kızın fahişe olması ve oğlunun sürtük olması durumunda tüylü kuşlar aynı cinstendir.
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 1 year 1 month
Her insan ebeveynleriyle aynı kurallara göre yaşar. Bir çocuğa bakılmazsa sokak onu büyütür. Ve çocuk kendisi için icat ettiği kurallara göre yaşayacak. Bence kesinlikle bu planlarda değilsin
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
Buna katılmıyorum... bir çocuk ailesi tarafından büyütülür... ama sokak farklıdır... eğer seksi seviyorsa ve farklı erkeklerle birlikte oluyorsa... eh, bundan keyif alır. .. neden hemen bir fahişe oldu
- These users thanked the author İlaç2011 for the post:
- Aion2012Ölü
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
- Registered for: 4 years 10 months
Eğer biri zaten büyümüşse, o zaman kesinlikle EVET, eğer her ikisi de sakıncası yoksa.
-
- Penetrasyon
Kızın kesinlikle babasının planına karşı çıkacağını düşünüyorum

eğer bu gerçek bir durumsa.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 2 months
Takma ad,
Tamamen katılıyorum. Bu durumda evet.
Bunun gerçeğe dönüşmesi için kaç olayın ve başka şeylerin çakışması gerektiğini bile bilmiyorum.
Fakat bu seçenek hâlâ mümkün.
Bunun gerçeğe dönüşmesi için kaç olayın ve başka şeylerin çakışması gerektiğini bile bilmiyorum.
-
- heyecanlanıyorum
Pek değil. Gerçekte eğer böyle bir durum varsa, o zaman her şey birçok insanın düşündüğünden çok daha basittir. Genel kamuoyu bunu bilmiyor)Aion2012Dead: ↑15 Jul 2024, 14:40 Takma ad,
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
Herkesin babası yok, bazıları aileden erken ayrıldı. Diğerleri babanın kim olduğunu bile bilmiyor. Ayrıca kızının onu istemeyeceğinden emin olan sarhoş bir baba da var
- These users thanked the author Slavik 34 for the post:
- Aion2012Ölü
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
- Registered for: 3 years 5 months
Konuyu okudum ve okul arkadaşlarımdan birinin hikayesini hatırladım. Hikaye gerçektir, zaman 90’ların sonudur.
Yani. Bir arkadaşının kızı okuldan mezun oldu ve Moskova’da bir üniversiteye girmeye karar verdi. O akıllı bir kız ve okulu neredeyse mükemmel bir şekilde bitirdi. Aslında enstitüye girdi ve çok iyi çalıştı ve ayrıca diploma aldı.
Ama hikaye şu. Kabulünden bir yıl veya biraz daha uzun bir süre sonra babası yeni bir pozisyon için Moskova’ya gider. Şirketteki son kişi değildi ama şubenin genel müdürü oldu. Moskova’da, beklendiği gibi, meslektaşları yeni atama münasebetiyle bir toplantı ve ziyafet düzenliyor. Ve o yıllarda gelenek olduğu üzere ziyafet VIP saunada sona eriyor. Peki kızlar olmasaydı sauna nasıl olurdu? Sonra güzellikler gelir, kızı da onlardan biridir. Dedikleri gibi sessiz bir sahne Ahuy. Bir arkadaşımın dediği gibi "Ama bunu göstermiyoruz."
Arkadaşın, olayın kahramanı olarak elbette ilk önce kızı seçmesi gerekiyor. Tabii ki bebeğini seçer ve onu hızla ayrı bir ofise sürükler. Peki, elbette, hesaplaşma nasıl oldu? Kendisi bir yetişkin olduğu için babasından kiralık bir ev için para istemek istemediğini söylüyor. Arkadaşım ve ben ayda bir ev almak için para kazanmaya karar verdik. Durum. Bir arkadaş karısının önünde yanmak istemez ve kızını teslim etmek de bir seçenek değildir. Genel olarak her şeyi gizli tutmaya karar verdiler, kız elbette durmaya yemin etti ve babası ona bir kart yapıp her ay dairesine para attı.
Tabii ki herkes şu soru karşısında acı çekti: Onu sikti mi? HAYIR! Tek şey, meslektaşlarının önünde yanmamak için, hem kendisi hem de kendisi, bütün akşam babasının önünde çıplak dolaşmak zorunda kaldı. O zaman vazgeçip vazgeçmediğini hâlâ bilmiyor. Kesin olarak öğrendiği tek şey, şirketinin bir eskort acentesiyle bir "anlaşması" olduğu ve büyük olasılıkla şirketin yarısının onu becerdiğiydi. İşte hikaye.
Yani. Bir arkadaşının kızı okuldan mezun oldu ve Moskova’da bir üniversiteye girmeye karar verdi. O akıllı bir kız ve okulu neredeyse mükemmel bir şekilde bitirdi. Aslında enstitüye girdi ve çok iyi çalıştı ve ayrıca diploma aldı.
Ama hikaye şu. Kabulünden bir yıl veya biraz daha uzun bir süre sonra babası yeni bir pozisyon için Moskova’ya gider. Şirketteki son kişi değildi ama şubenin genel müdürü oldu. Moskova’da, beklendiği gibi, meslektaşları yeni atama münasebetiyle bir toplantı ve ziyafet düzenliyor. Ve o yıllarda gelenek olduğu üzere ziyafet VIP saunada sona eriyor. Peki kızlar olmasaydı sauna nasıl olurdu? Sonra güzellikler gelir, kızı da onlardan biridir. Dedikleri gibi sessiz bir sahne Ahuy. Bir arkadaşımın dediği gibi "Ama bunu göstermiyoruz."
Arkadaşın, olayın kahramanı olarak elbette ilk önce kızı seçmesi gerekiyor. Tabii ki bebeğini seçer ve onu hızla ayrı bir ofise sürükler. Peki, elbette, hesaplaşma nasıl oldu? Kendisi bir yetişkin olduğu için babasından kiralık bir ev için para istemek istemediğini söylüyor. Arkadaşım ve ben ayda bir ev almak için para kazanmaya karar verdik. Durum. Bir arkadaş karısının önünde yanmak istemez ve kızını teslim etmek de bir seçenek değildir. Genel olarak her şeyi gizli tutmaya karar verdiler, kız elbette durmaya yemin etti ve babası ona bir kart yapıp her ay dairesine para attı.
Tabii ki herkes şu soru karşısında acı çekti: Onu sikti mi? HAYIR! Tek şey, meslektaşlarının önünde yanmamak için, hem kendisi hem de kendisi, bütün akşam babasının önünde çıplak dolaşmak zorunda kaldı. O zaman vazgeçip vazgeçmediğini hâlâ bilmiyor. Kesin olarak öğrendiği tek şey, şirketinin bir eskort acentesiyle bir "anlaşması" olduğu ve büyük olasılıkla şirketin yarısının onu becerdiğiydi. İşte hikaye.
- These users thanked the author şeytan_x for the post (total 3):
- Tolkala, Gilbert, PavelNokia
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
demon_x, hikaye yalnızca gerçek değil, aynı zamanda oldukça tipik. Arkadaşlarım arasında buna benzer vakalar biliyorum; aile zor durumlardan çıkmak için
bu tür yöntemlere başvuruyor...
bu tür yöntemlere başvuruyor...
-
- Penetrasyon
-
- heyecanlanıyorum
Çok gerçek bir hikaye. Bu, özellikle yakın geçmişte oldukça sık yaşanıyor. Ve şimdi bile bu alışılmadık bir durum değil. Gerçekten çoğu zaman tanıtım kapsamı dışında kalıyor. Ancak bu dar bir çevrede meydana gelirse, çoğu zaman diğerlerinin yanı sıra devam eder. İlk elden biliyorum. Ve her kızın bir babası olduğundan, tesadüfen karşılaşma sorunu bir olasılık meselesidir ve bu da yine belirli bir çevrede yüksektir! Elma ağacından bir elma...)))) ve bu, hem babanın hem de kızın yozlaşmış insanlar olduğu anlamına gelmez. Birçok öğrenci ve diğerleri bundan ekstra para kazanıyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
O her şeyden önce onun kızı. Çocuğunuzla hiçbir durumda cinsel temasta bulunmamanız gerektiğini düşünüyorum.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years 1 month
Böyle bir ilişkiye girenlerin çoğu çok memnun oldu: hem kendisi hem de kendisi o.nO her şeyden önce onun kızı. Çocuğunuzla hiçbir durumda cinsel ilişkiye girmemeniz gerektiğini düşünüyorum.Bir fahişe yetiştirdiği ortaya çıkarsa onu becermeye hakkı var mı?
-
- En güçlü orgazm!
Belki de sadece benimdir. Ancak benim yaşlarımda kızıyla seks yapan bir adamı şahsen tanıyorum. Onu suçlamıyorum ama bunu da norm olarak görmüyorum.
Tamamen kendi fikrimi yazdım. Kızım nasıl olursa olsun onunla nasıl seks yapacağımı hayal edemiyorum. Ancak bugün artık bir yetişkin ve kendisi de bir anne. Daha önce henüz evli olmadığı ve bizimle yaşadığı dönemde onu sadece çocuğum olarak görüyordum.
Belki de sadece benimdir. Ancak benim yaşlarımda kızıyla seks yapan bir adamı şahsen tanıyorum. Onu suçlamıyorum ama bunu da norm olarak görmüyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
’dir.
Karınız yokken seks konusunda çok aç olmalısınız. artık onunla mutlusun ya da kızını sokmak için kafan hasta. Pachiritsa başka birTamamen kendi fikrimi yazdım. Kızım nasıl olursa olsun onunla nasıl seks yapacağımı hayal edemiyorum. Ancak bugün artık bir yetişkin ve kendisi de bir anne. Daha önce henüz evli olmadığı ve bizimle yaşadığı dönemde onu sadece çocuğum olarak görüyordum.Rasrom: ↑17 Jul 2024, 10:06Böyle bir ilişkiye girenlerin çoğu çok memnun oldu: hem kendisi hem de kendisi o.Andrey Lukashov: ↑17 Jul 2024, 08:37
O her şeyden önce onun kızı. Çocuğunuzla hiçbir durumda cinsel ilişkiye girmemeniz gerektiğini düşünüyorum.
Belki de sadece benimdir. Ancak benim yaşlarımda kızıyla seks yapan bir adamı şahsen tanıyorum. Onu suçlamıyorum ama bunu da norm olarak görmüyorum
- These users thanked the author Slavik 34 for the post:
- Andrey Lukashov
-
- En güçlü orgazm!
İşte buradayım bu konuda. Yerli bir kız, yerli kandır. Süreçte kontrolü kaybettiğiniz ortaya çıkarsa, ki bu çok sık olur, o zaman hamileliğin kesinlikle kesilmesi gerekecek. Bir üvey kızla her şey çok daha basittir.Slavik 34: ↑17 Jul 2024, 10:33Karınız yokken seks konusunda çok aç olmalısınız. artık onunla mutlusun ya da kızını sokmak için kafan hasta. Pachiritsa farklıAndrey Lukashov: ↑17 Jul 2024, 10:20Tamamen kendi fikrimi yazdım. Kızım nasıl olursa olsun onunla nasıl seks yapacağımı hayal edemiyorum. Ancak bugün artık bir yetişkin ve kendisi de bir anne. Daha önce henüz evli olmadığı ve bizimle yaşadığı dönemde onu sadece çocuğum olarak görüyordum.
-
- Penetrasyon
-
- heyecanlanıyorum
her şey duruma, bu duruma yol açan koşullara bağlı. Ve çoğu durumda bu doğrudur) ve tatmin olmuşlardır ve buna dayanarak ilişkiye devam ederler.
- These users thanked the author Renara for the post:
- sağırlığın
-
- En güçlü orgazm!
Yani eğer babanın kendisi böyle bir çocuk yetiştirmişse kızım, o zaman bırak onu kendisi siksin

- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 2):
- Rasaroam, PavelNokia
-
- heyecanlanıyorum
yani kendisi de dahil) eğer onlara uygunsa.Yani eğer babanın kendisi böyle bir çocuk yetiştirmişse kızı, o zaman bırakın onu kendisi siksin![]()
-
- Penetrasyon
Burada önemli olan her ikisinin de bundan memnun olup olmadığı))))
-
- heyecanlanıyorum
Peki başka nasıl???? Aksi takdirde bu biraz farklı bir konudur.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 237 Views
-
Last post by Dimchik
-
- 2 Replies