Erotik temalı dekorasyon.....

Cinsiyetle ilgili olan ancak diğer bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 43
Registered for: 2 years 5 months
 Erotik temalı dekorasyon.....

Unread post by Keita123 »

Çevrimiçi mağazadaki yüzüğü beğendim. Kafatasıyla her şey açık, ancak yüzüğün elleri zincirlenmiş halde çıplak görünen bir kızın olduğu tarafta fikrin ne olduğunu anlayamıyorum. yüzüğün genel tasarımına bağlı bu kız ve kafatası 2 farklı tema üzerinde, yani kafatası cehennem ve çıplak zincirli kız BDSM mi yoksa zincirlenmiş çıplak kız da zincirlenmiş kızların olduğu cehennemde mi acı çekiyor? Şeytanlar tarafından parçalanmış ve sadece parçalanmış değil, aynı zamanda kızlar yeryüzünde yaşarken günahlarına bir cevapla. Peki bu neden çıplak kadınlarla ölüm temalı bisikletçilere nasıl yüzük yapıyorlar? bu yüzük mü?
https://i.postimg.cc/GpYBX7rK/1137104913-140421701.jpg
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Erotik temalı dekorasyon.....

Unread post by Venüs »

keta123: 18 Jun 2024, 22:04 Çevrimiçi mağazadaki yüzüğü beğendim. Kafatasıyla her şey açık, ancak yüzüğün elleri zincirlenmiş halde çıplak görünen bir kızın olduğu tarafta ne olduğunu anlayamıyorum. Peki bu kız yüzüğün genel tasarımıyla nasıl bağlantılı? Kız ve kafatası 2 farklı konu, yani kafatası cehennem ve çıplak zincirli kız BDSM mi yoksa zincirlenmiş çıplak kız cehennemde mi acı çekiyor? kızlar iblisler tarafından parçalanıyor ve sadece parçalanmakla kalmıyor, kızlar yeryüzünde yaşarken günahlarının cevabını da alıyorlar. Peki neden çıplak? Sanki çıplak kadınlarla ölüm temalı bisikletçilere yüzük yapıyorlar. çalıyor mu?
https://i.postimg.cc/GpYBX7rK/1137104913-140421701.jpg
))) Череп был на флагах пиратов. Фигурами девушек часто украшали нос парусного судна))) пиратский перстенек...
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 43
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Keita123 »

Venüs: 18 Jun 2024, 23:09 Kafatası korsan bayraklarının üzerindeydi. Kız figürleri genellikle yelkenli bir geminin pruvasını süslemek için kullanılırdı))) korsan yüzüğü...
korsanların kafatası ve çapraz kemikleri vardır, ama burada da var sadece bir kafatası
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Venüs »

keta123: 19 Jun 2024, 09:58
Kafatası korsan bayraklarının üzerindeydi. Kız figürleri genellikle yelkenli bir geminin pruvasını süslemek için kullanılırdı))) korsan yüzüğü...
korsanların kafatası ve çapraz kemikleri vardır, ama burada da var yalnızca bir kafatası
))) Ahah. Daha kesin olmak gerekirse, bu kafatasının tamamı değil. Alt çene eksik))) belki de geri kalanı uymadı...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks çardağı”