Başkalarının spermlerine karşı tavrınız.

Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Автор темы
SOS
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 1 year 3 months
Orientation: eşcinsel
 Başkalarının spermlerine karşı tavrınız.

Unread post by SOS »

Prezervatif olmadan erkek spermi nasıl tehlikeli olabilir? Yani orada mikrop var mı? Ve neden örneğin vücuda değil de oraya gitmesi gerekiyor? Bir kadın için bu hala açıktır, ancak bir erkek için hala bir anlam ifade etmemektedir. Farklı yerlerde farklı yazıyorlar. Bana pek iyi gelmiyor. Bu deneyimi yaşayan var mı?
Andrew495
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 185
Registered for: 1 year 8 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Başkalarının spermlerine karşı tavrınız.

Unread post by Andrew495 »

sarsa: 12 Jun 2024, 21:14 Erkek spermi prezervatif olmadan nasıl tehlikeli olabilir? Yani orada mikrop var mı? Ve neden örneğin vücuda değil de oraya gitmesi gerekiyor? Bir kadın için bu hala açıktır, ancak bir erkek için hala bir anlam ifade etmemektedir. Farklı yerlerde farklı yazıyorlar. Bana pek iyi gelmiyor. Bu deneyimi yaşayan var mı?
Sperm, partnerin hasta olması durumunda CYBE kapma riskini artırır. Ancak sperm olmasa bile, herhangi bir biçimde korunmasız cinsel ilişki CYBE’leri mükemmel bir şekilde yayar.
üniversite
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 117
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by üniversite »

Partner sağlıklıysa hiçbir şey olmaz. Ayrıca partner itiraz etmezse, adam her zaman boşalmadan önce mümkün olduğu kadar derine gitmeye çalışır. Başkalarını bilmem ama ben sadece heyecanlandım, kalçasını yanlara doğru uzattığı ve sikini o kadar derine sürdüğü, kalbimin durduğu ve kıçımın onun acı spermiyle dolduğu bu an
These users thanked the author üniversite for the post (total 3):
RedFox, SOS, Truwor
Arza17
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year

Unread post by Arza17 »

sarsa: 12 Jun 2024, 21:14 Erkek spermi prezervatif olmadan nasıl tehlikeli olabilir? Yani orada mikrop var mı? Ve neden örneğin vücuda değil de oraya gitmesi gerekiyor? Bir kadın için bu hala açıktır, ancak bir erkek için hala bir anlam ifade etmemektedir. Farklı yerlerde farklı yazıyorlar. Bana pek iyi gelmiyor. Böyle bir deneyim yaşayan var mı?
Evet, bunda korkunç bir şey yok. Belki psikolojik rahatsızlığınız vardır. Bir sürü saçmalık okudum. Bacaklarınızı ayırdıysanız, sonuna kadar götürün. Bu artık hiçbir şeyi etkilemiyor. Gerçek şu ki böyle oldu. Merak etme. Sen ilk değilsin.
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Truwor »

Bir organizmanın spermi diğerine aktarıldığında cinsel ilişki tamamlanmış sayılır. Cinsel ilişkinin bütün amacı budur, yani erkeğin spermi duruma göre kadın ya da erkek başka bir vücuda girer. Bir erkeğin sperminin başka bir organizmaya girip orada kalması, spermin girdiği organizmanın, spermi başka bir organizmaya aktarılan organizmaya ait olduğu anlamına gelir. Buna katılabilirsiniz ya da katılmayabilirsiniz, ama öyle: Başka bir adamın sperminin girip içinde kaldığı, içine emildiği vücut, sonsuza kadar spermini ona veren adama aittir. Başka bir erkeğin sperminin girdiği vücut, spermi giren ve içinde kalan adamın bir parçasını sonsuza kadar içinde taşıyacaktır.
Tasavvuftan uzaklaşırsanız erkek spermi vücut için çok faydalıdır.
These users thanked the author Truwor for the post:
üniversite
Cock Yaşlı***
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 127
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Cock Yaşlı*** »

Truwor: 15 Jun 2024, 02:27[quote=Truwor post_id=382046 time=1718407646 user_id=9292] Gereksiz ve üretken olmadığı için doğa bunu açıkça sağlamamıştır. Doğa üremeyi önceden belirler. Spermlerle hiç ilgilenmiyorum, özellikle de başkasınınkiyle. Ona neden ihtiyacım var?
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Truwor »

Coock Old***: 17 Jun 2024, 21:31
Truwor: 15 Jun 2024, 02:27 Başka bir erkeğin sperminin girip içinde kaldığı ve emildiği vücut, sonsuza kadar spermini ona bırakan adama aittir. n
Doğa bunu açıkça sağlamamıştır çünkü ne gerekli ne de üretkendir. Doğa üremeyi önceden belirler. Spermlerle hiç ilgilenmiyorum, özellikle de başkasınınkiyle. Buna neden ihtiyacım var.
Yanlış tartışma konusuna mı girdin? Buraya tesadüfen geldiğimiz çok açık.
Ben de bazı konuların üzerinden geçiyorum. Beni hiç ilgilendirmiyor bunlar, spermin nasıl? )))
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Alex yapardı »

Bir erkek için bence hiçbir şey. Prezervatifsiz seks yaparsanız kötü hastalıklara yakalanma riski vardır, ancak sperm ana taşıyıcı değildir. Partnerinize güveniyorsanız, boşalma seksin ana özelliği, mantıksal sonucudur. Ve nerede olduğu önemli değil, mesela ağızda olmasını seviyorum.
These users thanked the author Alex yapardı for the post:
nikolas80
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Biseksüellik”