Sevgilim erkek arkadaşından ayrıldı ve zaten solcu bir adamla denizde. Bunu nasıl anlayacağız?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
İlk Pavel
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76
Registered for: 3 years 4 months
 Sevgilim erkek arkadaşından ayrıldı ve zaten solcu bir adamla denizde. Bunu nasıl anlayacağız?

Unread post by İlk Pavel »

Sınıf arkadaşımı birkaç yıldır seviyorum. Onun iyiliği için üniversitede bir gruba girdim. İki yıl önce parkta buluşmaya gittiğimizde yanımıza yaklaşan bir çocukla denize gitti. O ve ben 20 yaşındaydık, o ise 28. Sonra bana birkaç kez onun kendi kadını olduğunu, onu rahat bırakın falan dedi. Ve yaklaşık iki hafta önce tartışıp ayrıldılar. Onu hem VKontakte’de hem de Insta’da engelledi. Hemen onu yürüyüşe davet ettim. Parka, ardından bir kafeye, birkaç gün sonra sinemaya gittik ve Vkontakte üzerinden daha sık iletişim kurmaya başladık. Dün Insta’ya gittim ve orada "Lazarevskoye’yi seviyorum" yazısının önünde bir fotoğrafı vardı ve başka bir adam onu ​​öpüyordu. Ve hashtag “Yeni hayat. Yeni tanıdıklar." Kontrol ettim, o ilk adamla arkadaş ve şu anda 32 yaşında, yani ondan 2 yaş büyük, ondan ve benden 10 yaş büyük. Bunu nasıl anlayabilirim? Daha 10 gün önce birbirlerini pek tanımıyorken ve biz çıkıyorken neden onunla deniz kenarına gitmeyi kabul etti??? Ve fotoğrafta zaten onu öpüyor. Ondan 10 yaş büyük, pratikte onu tanımıyor ama onunla denize gitti ve fotoğrafta onu öptü. Ya da belki tesadüfen orada tanışmışlardır ve ilkini kızdırmak için fotoğraf çekmeye karar vermiştir?
Tam liste
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 69
Registered for: 1 year 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Sevgilim erkek arkadaşından ayrıldı ve zaten solcu bir adamla denizde. Bunu nasıl anlayacağız?

Unread post by Tam liste »

Kızlar uçucu olabilir ve duygular mantığın önüne geçebilir.
Rastgele Tatiana
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Registered for: 1 year 2 months
Orientation: biseksüel
 Yanıt: Sevgilim erkek arkadaşından ayrıldı ve zaten solcu bir adamla denizde. Bunu nasıl anlayacağız?

Unread post by Rastgele Tatiana »

Kutsal bir yer asla boş değildir
Evgeniy7519
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 660
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Evgeniy7519 »

İlk Paul: 12 Jun 2024, 09:51 Sınıf arkadaşımı birkaç yıldır seviyorum. Onun iyiliği için üniversitede bir gruba girdim. İki yıl önce parkta buluşmaya gittiğimizde yanımıza yaklaşan bir çocukla denize gitti. O ve ben 20 yaşındaydık, o ise 28. Sonra bana birkaç kez onun kendi kadını olduğunu, onu rahat bırakın falan dedi. Ve yaklaşık iki hafta önce tartışıp ayrıldılar. Onu hem VKontakte’de hem de Insta’da engelledi. Hemen onu yürüyüşe davet ettim. Parka, ardından bir kafeye, birkaç gün sonra sinemaya gittik ve Vkontakte üzerinden daha sık iletişim kurmaya başladık. Dün Insta’ya gittim ve orada "Lazarevskoye’yi seviyorum" yazısının önünde bir fotoğrafı vardı ve başka bir adam onu ​​öpüyordu. Ve hashtag “Yeni hayat. Yeni tanıdıklar." Kontrol ettim, o ilk adamla arkadaş ve şu anda 32 yaşında, yani ondan 2 yaş büyük, ondan ve benden 10 yaş büyük. Bunu nasıl anlayabilirim? Daha 10 gün önce birbirlerini pek tanımıyorken ve biz çıkıyorken neden onunla deniz kenarına gitmeyi kabul etti??? Ve fotoğrafta zaten onu öpüyor. Ondan 10 yaş büyük, pratikte onu tanımıyor ama onunla denize gitti ve fotoğrafta onu öptü. Ya da belki tesadüfen orada tanışmışlardır ve ilkini kızdırmak için fotoğraf çekmeye karar vermiştir?
Görünüşe göre sen İlk değilsin hiç de Pavel... ve görünüşe göre sonuncusu bile değil
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

İlk Paul, anlamıyor musun - ben senden ona hoşlanmıyorum! Senin için hiçbir şey yok. Maksimum
- hiçbir şey almayacak eski ve sadık bir arkadaş...
Автор темы
İlk Pavel
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by İlk Pavel »

Evgenii7519: 12 Jun 2024, 17:56 Görünüşe göre sen ilk değilsin Pavel... ve görünüşe göre son da değilsin
Ne demek istiyorsun?
Anlamıyor musun, senden hoşlanmıyor! Senin için hiçbir şey yok. Maksimum
- hiçbir şey almayacak eski sadık arkadaş.
Normal ilişkilerimiz var! Arkadaşça. Ama ona aşkımı itiraf ettim ve o aşka inanmadığını söyledi
Takma ad
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260
Registered for: 2 years 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Takma ad »

Yazarımızın sadece ayrılıkları var)))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”