Sevgilim erkek arkadaşından ayrıldı ve zaten solcu bir adamla denizde. Bunu nasıl anlayacağız?
-
Автор темыİlk Pavel
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 3 years 4 months
Sevgilim erkek arkadaşından ayrıldı ve zaten solcu bir adamla denizde. Bunu nasıl anlayacağız?
Sınıf arkadaşımı birkaç yıldır seviyorum. Onun iyiliği için üniversitede bir gruba girdim. İki yıl önce parkta buluşmaya gittiğimizde yanımıza yaklaşan bir çocukla denize gitti. O ve ben 20 yaşındaydık, o ise 28. Sonra bana birkaç kez onun kendi kadını olduğunu, onu rahat bırakın falan dedi. Ve yaklaşık iki hafta önce tartışıp ayrıldılar. Onu hem VKontakte’de hem de Insta’da engelledi. Hemen onu yürüyüşe davet ettim. Parka, ardından bir kafeye, birkaç gün sonra sinemaya gittik ve Vkontakte üzerinden daha sık iletişim kurmaya başladık. Dün Insta’ya gittim ve orada "Lazarevskoye’yi seviyorum" yazısının önünde bir fotoğrafı vardı ve başka bir adam onu öpüyordu. Ve hashtag “Yeni hayat. Yeni tanıdıklar." Kontrol ettim, o ilk adamla arkadaş ve şu anda 32 yaşında, yani ondan 2 yaş büyük, ondan ve benden 10 yaş büyük. Bunu nasıl anlayabilirim? Daha 10 gün önce birbirlerini pek tanımıyorken ve biz çıkıyorken neden onunla deniz kenarına gitmeyi kabul etti??? Ve fotoğrafta zaten onu öpüyor. Ondan 10 yaş büyük, pratikte onu tanımıyor ama onunla denize gitti ve fotoğrafta onu öptü. Ya da belki tesadüfen orada tanışmışlardır ve ilkini kızdırmak için fotoğraf çekmeye karar vermiştir?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Sevgilim erkek arkadaşından ayrıldı ve zaten solcu bir adamla denizde. Bunu nasıl anlayacağız?
Kızlar uçucu olabilir ve duygular mantığın önüne geçebilir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: biseksüel
Yanıt: Sevgilim erkek arkadaşından ayrıldı ve zaten solcu bir adamla denizde. Bunu nasıl anlayacağız?
Kutsal bir yer asla boş değildir
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Görünüşe göre sen İlk değilsin hiç de Pavel... ve görünüşe göre sonuncusu bile değilİlk Paul: ↑12 Jun 2024, 09:51 Sınıf arkadaşımı birkaç yıldır seviyorum. Onun iyiliği için üniversitede bir gruba girdim. İki yıl önce parkta buluşmaya gittiğimizde yanımıza yaklaşan bir çocukla denize gitti. O ve ben 20 yaşındaydık, o ise 28. Sonra bana birkaç kez onun kendi kadını olduğunu, onu rahat bırakın falan dedi. Ve yaklaşık iki hafta önce tartışıp ayrıldılar. Onu hem VKontakte’de hem de Insta’da engelledi. Hemen onu yürüyüşe davet ettim. Parka, ardından bir kafeye, birkaç gün sonra sinemaya gittik ve Vkontakte üzerinden daha sık iletişim kurmaya başladık. Dün Insta’ya gittim ve orada "Lazarevskoye’yi seviyorum" yazısının önünde bir fotoğrafı vardı ve başka bir adam onu öpüyordu. Ve hashtag “Yeni hayat. Yeni tanıdıklar." Kontrol ettim, o ilk adamla arkadaş ve şu anda 32 yaşında, yani ondan 2 yaş büyük, ondan ve benden 10 yaş büyük. Bunu nasıl anlayabilirim? Daha 10 gün önce birbirlerini pek tanımıyorken ve biz çıkıyorken neden onunla deniz kenarına gitmeyi kabul etti??? Ve fotoğrafta zaten onu öpüyor. Ondan 10 yaş büyük, pratikte onu tanımıyor ama onunla denize gitti ve fotoğrafta onu öptü. Ya da belki tesadüfen orada tanışmışlardır ve ilkini kızdırmak için fotoğraf çekmeye karar vermiştir?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
İlk Paul, anlamıyor musun - ben senden ona hoşlanmıyorum! Senin için hiçbir şey yok. Maksimum
- hiçbir şey almayacak eski ve sadık bir arkadaş...
- hiçbir şey almayacak eski ve sadık bir arkadaş...
-
Автор темыİlk Pavel
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 3 years 4 months
Ne demek istiyorsun?Evgenii7519: ↑12 Jun 2024, 17:56 Görünüşe göre sen ilk değilsin Pavel... ve görünüşe göre son da değilsin
Normal ilişkilerimiz var! Arkadaşça. Ama ona aşkımı itiraf ettim ve o aşka inanmadığını söylediAnlamıyor musun, senden hoşlanmıyor! Senin için hiçbir şey yok. Maksimum
- hiçbir şey almayacak eski sadık arkadaş.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
- Registered for: 2 years 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yazarımızın sadece ayrılıkları var)))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 1046 Views
-
Last post by Thet87
-