Annemin kocası bir ahlak canavarı neden onunla evlendi ki?
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
- Total posts: 110
- Registered for: 3 years 2 months
Annemin kocası bir ahlak canavarı neden onunla evlendi ki?
- These users thanked the author MobilIndefinet for the post (total 3):
- Don Şeytanı, Sibiryak89, Manul 1637
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Annemin kocası bir ahlak canavarı neden onunla evlendi ki?
Kim olduğunu belirtmişsin, eğer evlenirsen böyle olmaMobileIndefinet: ↑10 Jun 2024, 00:17 Bu kötü. dün gece büyükannemin evi. Evimizde masada annemin lanet kocası, masaj terapisti, iki yıl önce Lazarevskoye’ye birlikte gittiğimiz arkadaşı Fedor ve 23-27 yaşlarında bir adam oturuyor. İçiyorlar ve herkes sadece şortuyla. Ve o sırada annem yatak odasında başka biriyle birlikteydi. Ve bu lanet ucube evimizde oturdu ve sanki umurunda değilmiş gibi hiçbir şey yapmadı. İyi düşündüm. ve büyükannemin yanına geri döndüm. Lanet olsun, o nasıl bir yaratık! Onunla evlendi ve şimdi de onun önünde biriyle sikişiyor!!! O tam bir kaybeden! Belki delidir? Normal bir insan en azından kıskanırdı. Bu pislikten nefret ediyorum
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 98
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
ah, bu gençlik maksimalizminden... İlişkilerin tüm inceliklerini açıkça bilemezsin. Eğer bu partnerler bu tür bir ilişkiye hazırsa, babanız kıskanmıyorsa ve kadın kendi isteğiyle başkalarıyla seks yapıyorsa bu hoşuna gidiyor demektir. Bu, ilişkide uyumun olduğu anlamına gelir.MobileIndefinet: ↑10 Jun 2024, 00:17 Bu çok saçma. dün gece büyükannemin evi. Evimizde masada annemin lanet kocası, masaj terapisti, iki yıl önce Lazarevskoye’ye birlikte gittiğimiz arkadaşı Fedor ve 23-27 yaşlarında bir adam oturuyor. İçiyorlar ve herkes sadece şortuyla. Ve o sırada annem yatak odasında başka biriyle birlikteydi. Ve bu lanet ucube evimizde oturdu ve sanki umurunda değilmiş gibi hiçbir şey yapmadı. Canı cehenneme diye düşündüm ve büyükannemin yanına geri döndüm. Lanet olsun, o nasıl bir yaratık! Onunla evlendi ve şimdi de onun önünde biriyle sikişiyor!!! O tam bir kaybeden! Belki delidir? Normal bir insan en azından kıskanırdı. Bu pislikten nefret ediyorum
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
O benim babam değil. Birkaç ay önce evlendiler. Ve neredeyse anında böyle bir saçmalık!!! Bu normal değil!!!Sibiryak89: ↑10 Jun 2024, 06:55 Ah, bu gençlik maksimalizmi... İlişkilerin tüm inceliklerini kesinlikle bilemezsiniz. Eğer bu partnerler bu tür bir ilişkiye hazırsa, babanız kıskanmıyorsa ve kadın kendi isteğiyle başkalarıyla seks yapıyorsa bu hoşuna gidiyor demektir. Bu, ilişkide uyum olduğu anlamına gelir.
- These users thanked the author MobilIndefinet for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
hatta daha da normal. O senin baban değil ve seninle ilgili hiçbir ahlaki kısıtlaması yok. Eğer anneniz bundan memnunsa, bu onun buna çok ihtiyacı olduğu, istediği ve yeni erkeğinin ona izin verdiği anlamına gelir. Burada suçlanacak olan o değil, kim. Genel olarak: sekste, partnerlere (ve mutlaka iki değil) zevk veren, onlara uygun olan ve şiddet yoluyla yapılmayan her şey, o zaman her şey kabul edilebilir ve burada hiçbir ahlaki çerçeve uygun değildir.MobileIndefinet: ↑10 Jun 2024, 08:32 O benim babam değil. Birkaç ay önce evlendiler. Ve neredeyse anında böyle bir saçmalık!!! Bu normal değil!!!
- These users thanked the author Manul 1637 for the post:
- Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 9 months
Takma ad 15, sanırım onu zaten kullandın. Ve fantezide olduğu kadar kötü, hala kötü. Ödeme yapıyorlar mı yoksa "gönüllü olarak" mı yapmaya çalışıyorsunuz?
Ödüyorlarsa boşuna ödüyorlar. Ben onların yerinde olsaydım seni dışarı atardım.
Ödüyorlarsa boşuna ödüyorlar. Ben onların yerinde olsaydım seni dışarı atardım.
- These users thanked the author Mart for the post:
- Sibiryak89
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
Her şeyi o buldu. Daha önce durum böyle değildi. Üstelik şortla oturan birkaç adamımız var. Ya hepsi bir anne isterse? Bu tam bir saçmalıkManul1637: ↑10 Jun 2024, 08:55hatta daha fazlası. O senin baban değil ve seninle ilgili hiçbir ahlaki kısıtlaması yok. Eğer anneniz bundan memnunsa, bu onun buna çok ihtiyacı olduğu, istediği ve yeni erkeğinin ona izin verdiği anlamına gelir. Burada suçlanacak olan o değil, kim. Genel olarak: sekste, partnerlere (ikisi de olmayabilir) zevk veren, onlara uygun olan ve şiddet yoluyla yapılmayan her şey kabul edilebilirdir ve burada hiçbir ahlaki çerçeve uygun değildir.
-
- heyecanlanıyorum
Eski bir atasözü vardır: Orospu isteyene kadar köpek zıplamaz. Bu dünyada her şeye kadınlar karar veriyor, konu tükendi.
-
- Orgazm!
- Total posts: 547
- Registered for: 2 years 5 months
MobileIndefinet, bu konuyu zaten aynı planla oluşturdunuz , forumu tıkamayın Annemi seks yaparken yakaladım. Bunu neden yapıyor???
- These users thanked the author Polonya for the post (total 3):
- Mart, Manul 1637, Sibiryak89
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
Bu adam artık onun kocası. Bu o.
O bunu istemedi!!! Onu bir şekilde bu hale getiren de bu oldu
-
- Orgazm!
- Total posts: 547
- Registered for: 2 years 5 months
MobileIndefinet, zaten geçen yıl bu başlıktaydınız Annemi seks yaparken yakaladım. Bunu neden yapıyor??? herkes yazdı, bu konuyu neden tekrar açıyorsun? Yeni bir şey bulun))) örneğin: Eve geliyorum ve orada yeğenim büyükannemi sikiyor

- These users thanked the author Polonya for the post (total 3):
- Manul 1637, Sibiryak89, Mart
-
- En güçlü orgazm!
Yine de bir tür çeşitlilik.
Daha iyi, yeğenimin büyükannesi.
Yine de bir tür çeşitlilik.
-
- En güçlü orgazm!
Ve evet... Belki onu yine yakalamıştır. Geçen seferkileri çoktan unuttum. Ne kadar zaman geçti... şaşılacak bir şey yok...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 17 Replies
- 365 Views
-
Last post by PavelNokia
-
- 24 Replies