https://i.postimg.cc/B6xxrMqM/IMG-20240531-090228.jpg
Вот вам на оценку грудь моей одногрупницы, лицо обрезано по объективным причинам) как вам?
Kimler arkadaşlarının, tanıdıklarının çıplak fotoğraflarını gördü ve nasıl oldu?
-
Автор темыArtem877
- Flört etmek
- Total posts: 48
- Registered for: 1 year 1 month
Kimler arkadaşlarının, tanıdıklarının çıplak fotoğraflarını gördü ve nasıl oldu?
- These users thanked the author Artem877 for the post (total 9):
- kahverengi, Polonya, Sibiryak89, Juss, Ramigo, Artem2022, şşş, alexnikit, Küçük
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 1 year
Re: Kimler arkadaşlarının, tanıdıklarının çıplak fotoğraflarını gördü ve nasıl oldu?
Artem877, çentikli meme uçları baştan çıkarıcı bir şekilde heyecanlandırıyor
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kimler arkadaşlarının, tanıdıklarının çıplak fotoğraflarını gördü ve nasıl oldu?
, как остальные части тела?
Грудь шикарная, молча завидуемАртем877: ↑31 May 2024, 02:05 https://i.postimg.cc/B6xxrMqM/IMG-20240531-090228.jpg
Вот вам на оценку грудь моей одногрупницы, лицо обрезано по объективным причинам) как вам?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
Вы с ней любовники? Вопрос то был как это произошло?Артем877: ↑31 May 2024, 02:05 https://i.postimg.cc/B6xxrMqM/IMG-20240531-090228.jpg
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
- Registered for: 1 year 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Tan, planı muhtemelen fotoğraf çekip buraya koymaktı - Birkaç arkadaşımın fotoğrafları var ama herkesin görmesi için yayınlamaya cesaret edemiyorum ---- kendilerini burada görseler bana küfredecekler :ayyy:
- These users thanked the author alexbarsik for the post:
- Tanya
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
- Registered for: 1 year 8 months
Tamamen katılıyorum. Arkadaşlarınızın fotoğraflarını yayınlayıp onlara danışmamak bence genel olarak pek hoş bir şey değil. Ve genel olarak, böyle fotoğraflarınız olsa bile bunu neden yapıyorsunuz?alexbarsik: ↑31 May 2024, 08:35 Tanya, planı muhtemelen fotoğraf çekip buraya koymaktı - Birkaç arkadaşımın fotoğrafları var ama herkesin görmesi için yayınlamaya cesaret edemiyorum ---- kendilerini burada görürlerse bana küfredecekler![]()
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 477
- Registered for: 1 year 6 months
Bunu bir kereden fazla gördüm. Çeşitli tanıdıklar ve arkadaşlar gördüm. İşte bazı örneklerden biri:
Bir keresinde mutfağımı yenilemeye karar verdim. Ve arkadaşıma söyledim. Mutfakları için bir diskette tasarım projesi olduğunu ve onu incelememiz için bize getireceğini söyledi. Belki siz de aynısını yapabilirsiniz.
Irka ziyarete geldi ve bir diskte bazı mutfak tasarımı çizimleri getirdi. Masada otururken bana şöyle diyor:
-İçinde bir disk var, içinde "mutfağın fotoğraf çizimleri" klasörü var. Bunları bilgisayarınıza aktarın. Ama sadece bu klasör, diğer klasörlere dokunmayın, bunlar kişisel niteliktedir.
Ve ben masadan ayrılmadan önce bana öyle şakacı bir şekilde baktı ki.
Peki , kendiniz karar verin, "kişisel karakter" hakkında böyle sözler söylemeliyim. Tabii ilk yaptığım şey o “kişisel” klasörlere girmek oldu. Ve orada gördüklerim beni biraz şok etti.
Bu fotoğrafları diske sürükledim ama göstermedim.
Ordaki fotoğraflarda Irka ormandaki tüm pozlarında çıplak, evde hizmetçi kostümü ve gelinlerle Onun ve kocasının birlikte fotoğrafları, kocasının onu farklı pozlarda tüm çatlaklarda nasıl siktiği. Irka’nın ağzında kocasının siki ve yüzünde sperm bulunan fotoğrafları.
Irka gittikten sonra bu fotoğrafları benimkine gösterdim, o da hayrete düşmüştü. Irka’nın her zaman çok utangaç ve iyi bir kız olduğunu söylüyor ama burada çok samimi fotoğraflar var.
Bir keresinde mutfağımı yenilemeye karar verdim. Ve arkadaşıma söyledim. Mutfakları için bir diskette tasarım projesi olduğunu ve onu incelememiz için bize getireceğini söyledi. Belki siz de aynısını yapabilirsiniz.
Irka ziyarete geldi ve bir diskte bazı mutfak tasarımı çizimleri getirdi. Masada otururken bana şöyle diyor:
-İçinde bir disk var, içinde "mutfağın fotoğraf çizimleri" klasörü var. Bunları bilgisayarınıza aktarın. Ama sadece bu klasör, diğer klasörlere dokunmayın, bunlar kişisel niteliktedir.
Ve ben masadan ayrılmadan önce bana öyle şakacı bir şekilde baktı ki.
Peki , kendiniz karar verin, "kişisel karakter" hakkında böyle sözler söylemeliyim. Tabii ilk yaptığım şey o “kişisel” klasörlere girmek oldu. Ve orada gördüklerim beni biraz şok etti.
Bu fotoğrafları diske sürükledim ama göstermedim.
Ordaki fotoğraflarda Irka ormandaki tüm pozlarında çıplak, evde hizmetçi kostümü ve gelinlerle Onun ve kocasının birlikte fotoğrafları, kocasının onu farklı pozlarda tüm çatlaklarda nasıl siktiği. Irka’nın ağzında kocasının siki ve yüzünde sperm bulunan fotoğrafları.
Irka gittikten sonra bu fotoğrafları benimkine gösterdim, o da hayrete düşmüştü. Irka’nın her zaman çok utangaç ve iyi bir kız olduğunu söylüyor ama burada çok samimi fotoğraflar var.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post