Genç bir adamla seks
-
Автор темыKara bulut321
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Genç bir adamla seks
Evli kadınlar, 20 yaşlarında genç bir adam tarafından sikilme düşüncesi sizi tahrik ediyor mu? Bunu kim ister?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
Re: Genç bir erkekle seks yapmak
Yaş tek başına yeterli değildir, görüntünün tamamına ihtiyacın vardır ve ancak bundan sonra onunla seks yapma düşüncelerinin değişip değişmeyeceğini konuşabilirsin var mısın yok musun...Dark cloud321: ↑31 May 2024, 00:28 Evli kadınlar, 20 yaşlarında genç bir erkek tarafından sikilme düşüncesi size tahrik mi oluyor? Bunu kim ister?
- These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
- Maks148, Alex1987, Sibiryak89, SwetaSw
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Registered for: 1 year 1 month
HAYIR. 20 yaşında olmasına rağmen hala oldukça yeşil. Kendi yaşındaki insanlardan öğrensin, deneyim kazansın. Gençliğimde bile sadece 30’a yakın erkeklerle ilgileniyordum.
19 yaşında bir oğlan vardı, ben o zamanlar 22 yaşındaydım. O da anlatılmayacak kadar yakışıklıydı. Tatlı ses, aç bakış. Onu baştan çıkardım... ve derin bir hayal kırıklığına uğradım.
Yani yaşlı bir erkeğin olması daha iyi, ama bir kadının vücuduna nasıl davranacağını bilmesi için.
19 yaşında bir oğlan vardı, ben o zamanlar 22 yaşındaydım. O da anlatılmayacak kadar yakışıklıydı. Tatlı ses, aç bakış. Onu baştan çıkardım... ve derin bir hayal kırıklığına uğradım.
Yani yaşlı bir erkeğin olması daha iyi, ama bir kadının vücuduna nasıl davranacağını bilmesi için.
- These users thanked the author Pus for the post (total 3):
- Çift 33, Aşka Dokunmak, Juss
-
- Total posts: 23
Oy kendini anlattı.
Örneğin, 30 yaşında, karmaşık bakire bir botanikçi ona sanatı öğretecek olgun bir kadınla seks aşkın.
Oy kendini anlattı.
-
-
- Total posts: 23
Böyle bir şeyle kendini koruyamazsın. Böyle birinin bekaretini de kaybetmesi mi gerekiyor? Bir noktada gerçekten umurumda olmasa da, hayatımın geri kalanında böyle mastürbasyon yapabilirim, hala çok ömrüm olmasına rağmen, uzun bir zaman.
-
Ücretli kadınlar var. Size öğretecekler ve engellemelerinizi ortadan kaldıracaklar. Ve her yaşta kendinizi korumanız gerekir. Enfeksiyonlar, biliyorsun...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 288
- Registered for: 2 years
Kesinlikle... onun gençlik... 25’ten yıllar önce (benim). O zamanlar ben de erkeklere ilgi duyuyordum, en azından benden genç olmayanlar. Artık 40 yaşının epey üzerindeyim ve cinsellik de dahil olmak üzere hayattaki her şeye dair biraz farklı bir algıya sahibim. Yani, zamanla her şeyin yolunda olduğunu düşünüyorum. Bir de aşağılık oğlanlar var... Kısacası bugünden de memnunum.Dymka: ↑03 Jun 2024, 13:47 Hayır. 20 yaşında olmasına rağmen hala oldukça yeşil. Kendi yaşındaki insanlardan öğrensin, deneyim kazansın. Gençliğimde bile sadece 30’a yakın erkeklerle ilgileniyordum.
Yani yaşlı bir erkeğe sahip olmak daha iyi, ama bir kadının vücuduna nasıl davranacağını bilmesi için.
- These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 2):
- Juss, SwetaSw
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Ve sen ücretli kadınlar ile bakirelere aşk bilimini öğretmekten hoşlanan romantik olgun kadınlar arasındaki farkı görmüyor musun?
-
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
- Registered for: 3 years 10 months
Herkese düşünüyorum onun. Genç adamları severimDymka: ↑03 Jun 2024, 13:47 Hayır. 20 yaşında olmasına rağmen hala oldukça yeşil. Kendi yaşındaki insanlardan öğrensin, deneyim kazansın. Gençliğimde bile sadece 30’a yakın erkeklerle ilgileniyordum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 376 Views
-
Last post by homa515
-
- 64 Replies