69 üzerinden
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
69 üzerinden
Şimdi bu pozla giflere bakıyordum. Çok heyecan verici görünüyor)))
69 pozisyonunu beğendin mi? Bu pozu ne sıklıkla kullanıyorsunuz? Bu pozun artıları ve eksileri?
69 pozisyonunu beğendin mi? Bu pozu ne sıklıkla kullanıyorsunuz? Bu pozun artıları ve eksileri?
- These users thanked the author Venüs for the post (total 14):
- Tolkala, sevgi dolu, Nick1979, Fargal94, Bulmaca 2, Zorba Carrie, Stopkin, zayıf bağırsak, Geniş, Oksana, alex56, SeRg !$!, Evgeniy7519, VidaFIX
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Registered for: 2 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Poz 69
Bu pozu beğendim. Çok! Fırsat olduğunda ve partnerimin rızası olduğunda bu pozisyonu her zaman kullanırım! Bana öyle geliyor ki bu pozisyonun tek bir dezavantajı var - erkek üstte, kadın da aşağıda sırt üstü yattığında, çünkü oral seks yapmak sakıncalıdır ve yatak çarşaflarını yalayabilirsiniz!

-
- ön sevişme
- Total posts: 146
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: biseksüel
seviyorum. Kadın üsttedir, tüm cazibesi gözlerinizin ve dudaklarınızın önündedir ve ellerinizle göğüslerinizi okşayabilirsiniz.
- These users thanked the author maxim.zuev for the post (total 2):
- Fargal94, TannaT
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 356
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
-
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 7 months
Harika bir poz, her ne kadar hayranı olmasam da, bir değişiklik için iyi ve ayrıca yüz üstü oturabilmeniz de hoşuma gidiyor)

- These users thanked the author Christina Dior for the post (total 9):
- Venüs, Christmas_Christmas, Geniş, Fargal94, Bulmaca 2, Igor1989, Tommass, Edik evli, Winston
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Bence sadece artıları var! Hiçbir olumsuzluk görmüyorum! Kelimeden - kesinlikle!

- These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
- Venüs, Fargal94, 023$ arıyoruz
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
- Registered for: 1 year 10 months
-
- Nirvana’dayım
-
Protezlerine veya daha da kötüsü kütüklerine hayran kalacak bir adam hayal edemiyorum, herkes sertleşmeyecek
-
- Nirvana’dayım
marafon, hayal edebiliyor musun? Bu, hayal gücünüzün oldukça zayıf olduğu anlamına gelir.
amputi aşıkları hakkında hiçbir şey duymadın mı?..
amputi aşıkları hakkında hiçbir şey duymadın mı?..
-
-
- Penetrasyon
- Total posts: 214
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Nirvana’dayım
marafon, tahmin et ne oldu! Ve başkaları adına imza atmayın; yorumlarınıza dikkat edin...
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 2 years
Bağlılar bundan hoşlanmaz. Oral seks onların oral sekse konsantre olmalarına izin vermiyor; boşalamazlar.
Ayrıca ağzımdan nasıl boşalacağımı da hiç bilmiyorum.
69 gerçekleştiğinde, bu yalnızca birbirini çeşitli temas "noktalarından" deneme arzusundan kaynaklanır.
Ayrıca ağzımdan nasıl boşalacağımı da hiç bilmiyorum.
69 gerçekleştiğinde, bu yalnızca birbirini çeşitli temas "noktalarından" deneme arzusundan kaynaklanır.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 8 months
69 pozisyonunu gerçekten seviyorum. Neredeyse her zaman kullanıyoruz. Doğal olarak partner her zaman zirvededir.
Benim için artısı bir kadının her an yüzüme oturabilmesi. Bu beni çok heyecanlandırıyor.
Benim için artısı bir kadının her an yüzüme oturabilmesi. Bu beni çok heyecanlandırıyor.
- These users thanked the author Nick1979 for the post (total 3):
- Venüs, Christmas_Christmas, Fargal94
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 356
Amına girdikten sonra 69 mu yaptın? Sık sık olmasa da, bizimkine olur, bitirdikten sonra hadi 69 dediğinde ve o cevap verir, sen oraya yeni geldin, cevabımı alır, o kediyi benden sonra öpmeyi ve güveni görmeyi severim gözlerinde utanç ve aynı zamanda heyecan, amını yalamak ve öpmek büyük bir heyecan
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
- Registered for: 4 years
İlk defa bir kıza kini yaptım, sonra çocukken beni emdi, sonra birlikte yaptık, ben onu yaladım, o da beni emdi
o zamanlar adının ne olduğunu bilmiyorduk
sonra 14 yaşımdayken 69 yaşındaydım ve bu pozu annemle birlikte yaptık, hepsini beğendim
o zamanlar adının ne olduğunu bilmiyorduk
sonra 14 yaşımdayken 69 yaşındaydım ve bu pozu annemle birlikte yaptık, hepsini beğendim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 2 months
Sık sık kullanıyoruz evet. Artıları - her zamanki tembellik pozisyonu, karşılıklı oral seks veya elinizle karşılıklı okşama, eksi artıların devamı: orgazmınızda boğulmak istiyorsunuz ve aynı zamanda partnerinizi maksimuma çıkarmak, görmek istiyorsunuz. Onun vızıltısı. Yani bazen bir şey diğerine odaklanmanın önüne geçiyor.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 9):
- Venüs, Igor1989, Nick1979, Fargal94, Geniş, Frederick, Ahah, Alex1987, Devam etmek
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
Bu pozu seviyorum. Heyecan verici. Bana öyle geliyor ki yandaki 69 en rahatı. Ama 69 yaşında gerçekten rahatlayamazsınız.
- These users thanked the author Igor1989 for the post (total 2):
- Venüs, Zorba Carrie
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
- Registered for: 1 year 6 months
Bu pozisyonu seviyoruz oral seks[/url] eşiyle.... o da kadınlarla bu pozisyonu seviyor...
- These users thanked the author Seks tavuğu for the post (total 2):
- maxim.zuev, Venüs
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 3 months
Buna bayılıyorum, özellikle de kadının üstte olması
- These users thanked the author Evgeniy7519 for the post (total 2):
- Venüs, sikikamerlik
-
- Penetrasyon
- Total posts: 273
- Registered for: 2 years 5 months
Dürüst olmak gerekirse, bu pozu pek sevmiyorum) Asıl şeye konsantre olamıyorum)
- These users thanked the author Anastasya 2005 for the post:
- Himi
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 4 years 1 month
- Orientation: eşcinsel
Ben de bundan hoşlanmıyorum. Konsantrasyonla aldığımda veya verdiğimde bunu seviyorum.
-
- Total posts: 22
Bu pozu seviyorum. Ama bazen konsantre olmak çok zor oluyor.
Partnerimin aktif olarak oral seks yapmasını ve o anda yüzüme atlamasını gerçekten seviyorum.. ne heyecan
Partnerimin aktif olarak oral seks yapmasını ve o anda yüzüme atlamasını gerçekten seviyorum.. ne heyecan
- These users thanked the author Kanatpetrovlovet for the post:
- Venüs
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Sıradan, yani harika bir günlük poz ve her pozisyonda: ben onun üstündeyim ve o benim altımda, o benim üstümde ve ben onun altındayım ve ayrıca ikimiz de olduğumuzda bizim tarafta. Bazen orgazm sonrası yan yattığımızda aynı pozisyonda uykuya dalarız. Ayrıca, 69. pozisyon, grup cinsiyet MFM’sinde de farklı varyasyonlarda sıklıkla kullanılır.
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Registered for: 2 years 4 months
Zevkle kullanıyoruz. Karşılıklı eşzamanlı oral seks çok heyecan verici. Ancak bu duruma düşmemeye çalışıyoruz.
- These users thanked the author Sergey1975 for the post:
- Venüs
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 3 years
69 pozisyonunda iki erkek ve bir kadın olmalı, o zaman gerçekten harika seçenekler olabilir. Yani yalamak ve emmek aynı şey değil (:
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 339
Bir şekilde hayal gücüm durdu, tek seçenek dışında, başkasının yumurtaları öndeyken diğerinin burnu. Burada kusma emojisi var mı?69 pozisyonunda iki erkek ve bir kadın olmalı, o zaman gerçekten harika seçenekler olabilir. Yani yalamak ve emmek aynı şey değil(:
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
Bunlar kusurlu efendim, eşcinseller ve boynuzlular. Çocuklukta seks ve "14 yaşında anne" ile ilgili başka yarım akıllı fanteziler de var...
- These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
- red_fox, Dmitriy 56
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
Uzun seks ve pozisyon değiştirme konusunda eğlenceli bir ruh halindeyseniz her zaman bunun için. Bu bir başlangıç ya da sürecin bir varyasyonu olabilir. Bütün kızlar bundan hoşlanmaz, paylaşırlar; sen bana verirsin, sonra ben sana veririm. Ve almaya odaklanmak istiyorlar ama herkes aynı anda ya da veremez.
Kızın üstte olması çok doğal ama tam tersine başını kaldıracak ve ben dizlerimin üzerine çökeceğim. Bademciklere koyduğunuzda çabuk anlarlar)) Bu pozisyonda oral seks değil, ağızda sikişme vardır. Bir değişiklik mümkün ama masanın kenarında ve hazır olduğunda, ne yaptığımızı bildiğimizde daha kullanışlı oluyor. Kesinlikle sikişiyorum ve 69’da sikişmeyeceğim))
Yan tarafta da iyi, yapınıza ve esnekliğinize bağlı olarak bacağını nerede ve nasıl katlayacağınıza hızla uyum sağlayacaksınız. Gerekirse, fizikte ve diğer termodinamikte olduğu gibi sistem bir denge durumu bulacaktır
Ayrıca yalnızca sürtünmeyi kullanan aptallar da vardır, bu konu hakkındaydı günlükleri) Pozisyon değiştirmeden bir dikiş makinesiyle çalışın, arzu tamamen ortadan kalkacaktır. Gençlerdi, bu konuyu derinlemesine araştırmadılar, sığmadılar ve siktir ettiler. Belki de finalden sonra aynı 69’a, başka bir pozisyona dönmeye değerdi. Bunun hızlı bir atış olduğuna karar verdi, bir zamanlar sırt üstü üzgündü, şimdi uzun zamandır istiyordu ve alıştığı gibi değil. Ya gerçekten aptaldı ya da potansiyelini ortaya çıkarmadı ve o zaman denemedi bile.
Ayrıca, sonunda herkes oral seks yapmayı kabul ediyor, hatta bunu 30 yaşından önce yapmamış olanlar bile. Ve oral seksle mücadele edebilirler, ama bir şey istiyorlar, bu komik ve o kadar utanıyorlar ki seksten sonra bir sonrakine önce ipucu veriyorlar))
Kızın üstte olması çok doğal ama tam tersine başını kaldıracak ve ben dizlerimin üzerine çökeceğim. Bademciklere koyduğunuzda çabuk anlarlar)) Bu pozisyonda oral seks değil, ağızda sikişme vardır. Bir değişiklik mümkün ama masanın kenarında ve hazır olduğunda, ne yaptığımızı bildiğimizde daha kullanışlı oluyor. Kesinlikle sikişiyorum ve 69’da sikişmeyeceğim))
Yan tarafta da iyi, yapınıza ve esnekliğinize bağlı olarak bacağını nerede ve nasıl katlayacağınıza hızla uyum sağlayacaksınız. Gerekirse, fizikte ve diğer termodinamikte olduğu gibi sistem bir denge durumu bulacaktır

Ayrıca yalnızca sürtünmeyi kullanan aptallar da vardır, bu konu hakkındaydı günlükleri) Pozisyon değiştirmeden bir dikiş makinesiyle çalışın, arzu tamamen ortadan kalkacaktır. Gençlerdi, bu konuyu derinlemesine araştırmadılar, sığmadılar ve siktir ettiler. Belki de finalden sonra aynı 69’a, başka bir pozisyona dönmeye değerdi. Bunun hızlı bir atış olduğuna karar verdi, bir zamanlar sırt üstü üzgündü, şimdi uzun zamandır istiyordu ve alıştığı gibi değil. Ya gerçekten aptaldı ya da potansiyelini ortaya çıkarmadı ve o zaman denemedi bile.
Ayrıca, sonunda herkes oral seks yapmayı kabul ediyor, hatta bunu 30 yaşından önce yapmamış olanlar bile. Ve oral seksle mücadele edebilirler, ama bir şey istiyorlar, bu komik ve o kadar utanıyorlar ki seksten sonra bir sonrakine önce ipucu veriyorlar))
- These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 3):
- Bulmaca 2, Fargal94, Devam etmek
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 174
- Orientation: aseksüel
Zevki uzatmanın tembel bir yolu gibi, hem de çok. Üstelik en rahatı yan tarafta; daha iyi erişim ve daha kolay dinlenme

-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 198
- Registered for: 2 years 1 month
Bu pozisyonda boşalmayacağım, bence o bir erkekten daha eğlenceli, gerçekten onun tarafındaysa tembeldir)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 5 months
Avantajları, bir kızın çöreklerini genişçe yayabilmesi, böylece anal deliklerinin tamamının sergilenmesi ve lezzetli osurukların kolayca çıkmasıdır))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
Bu pozisyon birbirine olan güveni ortaya çıkarır, karşılıklı zevk verir. Her ne kadar birçok kadın bazı nedenlerden dolayı zevklerine tam olarak konsantre olamasa da, partnerinin okşaması (yani tam olarak onun okşadığı şey) dikkatini dağıtır.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
23 yaşımdayken 40 yaş üstü bir kadınım vardı, bu pozisyona bayılıyordu, oral seksi seviyordu, yatağa uzandım, o da yüzüme oturdu ve çok uzun süre farklı şekillerde bundan keyif aldı ve ben de istedim sikimle ona girip onu sikmek ama buna izin vermedi, genel olarak bu pozisyona karşı tarafsız bir tavrım var, bazen çeşitlilik için mümkün, ama kendimi sikmeyi tercih ederim)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 224
Ancak bir kadın bir erkeğin yüzüne oturursa ve üstelik kadının ancak o zaman "kalkması" ve bitirmesi konusunda anlaşırlarsa, o zaman erkek her şeyi istediği gibi yapmaya çalışmak zorunda kalacaktır
Bu, bir erkeğin kadınsı bir şekilde yüzüne oturması durumudur

-
- Orgazm!
- Total posts: 596
Çok sık, hem kocamla, hem sevgililerle)))
40 saniye sonra gönderilir:
https://i.postimg.cc/J0LMRpC5/10.jpg
40 saniye sonra gönderilir:
https://i.postimg.cc/J0LMRpC5/10.jpg
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post